- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.701
kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden
o zman doğum günün kutlu olsunnnnnnnn cnm nice nice senelere inşallah kızınla ve ailenleeeee
nice mutlu yıllara :103:
iyi ki doğdun melikecim, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara, yaşlara...
Doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara....:119::119:
dogum günün kutlu olsun melikecim:)
Melikecim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara kızınla beraber.
Doğum günün kutlu olsun canımmmm saglıklı uzun birr ömür nasip etsin Rabbim inşallah.
melike canım doğum günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun melikeyeni yaşını bebeğinle geçireceksin. ay ne güzel
günaydın kızlar tünaydın olmak üzereyken:)
gamze Allah yardımcın olsun canım,çok duygulandım..herşey yolunda gidecek,sağsalim doğcak bebişin inşallah Nazar
azeri geçmiş olsun canım
yasminka Allah esirgemiş aileni..çok geçmiş olsun
benim de kızımın beşiğini kuruyor mobilyacı amcaları,kendi odamızdan yer açtık,babamızı sıkıştırdık kızıma yer açtık
inşallah montajdan sonra foto ekliycem becerebilirsem
Kabul etmek ne demekkk... Aramıza hoşgeldin Cemile... Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasit etsin...bende hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşımıza bende mart annesi olacam inşallah biraz geç katıldım ama bende aranızda olmak isterim kabul ederseniz
Teşekkür ederimm ikinize de melekler :) Maşallah kilonuza da..melyce teyzemizin de doğum gününü kutlar sevdikleriyle nice yıllar dileriz...
biz de bugün dr.a gittik 1700 kg olmuşuz hala dönmemiş bebiş popomuz aşağıdaydı arkadaşlar dr gynoferon diye bir ilaç yazdı kan ilacı yazıyorum dedi ilacı aldım ama demir ilacı yazıyo kandan hiç bahsetmiyokullanan bilgisi olan var mı :18:
Canımmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için... Amin inşallah hepimize nasip olsun torunlarımızı sevmekMelike canım doğum günün kutlu olsun, Rabbim nice doğum günleri nasip etsn, hatta ileriki doğum günlerini taaaa torunlarınla göresin, Herşey gönlünce olsun
merhaba arkadaşlar bende çok heyecanlandım ilk bebiş geliyomuş gamze arkadaşımıza rabbim yardım etsin meleğini sağlıkla alsın kucağına
yasminka va azeri teyzelerimize çok geçmiş olsun
melyce teyzemizin de doğum gününü kutlar sevdikleriyle nice yıllar dileriz...
biz de bugün dr.a gittik 1700 kg olmuşuz hala dönmemiş bebiş popomuz aşağıdaydı arkadaşlar dr gynoferon diye bir ilaç yazdı kan ilacı yazıyorum dedi ilacı aldım ama demir ilacı yazıyo kandan hiç bahsetmiyokullanan bilgisi olan var mı :18:
merhaba arkadaşlar bende çok heyecanlandım ilk bebiş geliyomuş gamze arkadaşımıza rabbim yardım etsin meleğini sağlıkla alsın kucağına
kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden
günaydın kızlar
uzun zamandır sadece okuyordum yazamadım.. ailem trafik kazası gecirdi onların yanına gittik. sonra onlar geldiler bize.
ufak tefek yaraları vardı onların hastane işleriyle ilgilendik. bende işteyken forumu takip ettim.
malkoçun yatışını takıp etmiştim. umarım saglıkla gelir bebeği. artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
erken gelen bebişler saglıkla gelsin. tüm bebişler saglıkla gelsin.
iki gündür cok etkilendim ki sabaha karsı rüyamda dogum yaptıgımı gördüm. cok erken dıyorum ama saglıklı doguyor.
günaydın kızlar tünaydın olmak üzereyken:)
gamze Allah yardımcın olsun canım,çok duygulandım..herşey yolunda gidecek,sağsalim doğcak bebişin inşallah Nazar
azeri geçmiş olsun canım
yasminka Allah esirgemiş aileni..çok geçmiş olsun
benim de kızımın beşiğini kuruyor mobilyacı amcaları,kendi odamızdan yer açtık,babamızı sıkıştırdık kızıma yer açtık
inşallah montajdan sonra foto ekliycem becerebilirsem
bende hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşımıza bende mart annesi olacam inşallah biraz geç katıldım ama bende aranızda olmak isterim kabul ederseniz
ayyyyyyyyy çok heyecanlandım sanki ben doğuruyorum allahım yardımcısı olsun bebeğine sağlık kendisine sağlık versin inşallahhh yaa....slm kızlar gamze doğuma girecekmiş ALLAH yardımcısı olsun ilk doğumum aklıma geldi çok duygulandım inşalah bebişini sğlıkla kucağına alsın topiğin ilk bebişi geliyooo hayırlısı olsun
cnm o kan ilacı zaten kanımız demirden oluşuyor ben de ondan kullanıyorum gün aşırı..bebişine maaşallahhmerhaba arkadaşlar bende çok heyecanlandım ilk bebiş geliyomuş gamze arkadaşımıza rabbim yardım etsin meleğini sağlıkla alsın kucağına
Herkese Günaydın;
Ya geçmişi okudum ve Gamze'nin bir buçukta doğuma alnacağını okudum, nasıl gözlerimden yaşlar geldi, ya biz bu kadar doğumlara yaklaştık mı, sanki hep hamile kalacak mışız gibidi.... O kadar heycanlandım ki, hemen eşimi aradım, ilk bebeğimiz geliyor diye, oda bir an alglayamadı... ya işte mart annelerin ilk bebeği geliyor deyince, oda bol bol dua etti, zaten eşimede dua ettiriyordum buradaki annelerimiz için, aşkım ya hatta dün yasine başladığımızı duyunca oda okudu bizim için bir tane...
Gamzecim, dualarımız seninle inanıyorum ki sağlıcakla, bebişini kucağına alacaksın, ay şimdi o ne tatlı bişi olacak yaa
Yasminka; canım Rabbim korumuş aileni, Rabbim büyük acı-dert-keder vermesin, çok çok geçmiş olsun...
Melike canım doğum günün kutlu olsun, Rabbim nice doğum günleri nasip etsn, hatta ileriki doğum günlerini taaaa torunlarınla kutlayasın, Herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?