2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar gamze doğuma girecekmiş ALLAH yardımcısı olsun ilk doğumum aklıma geldi çok duygulandım inşalah bebişini sğlıkla kucağına alsın topiğin ilk bebişi geliyooo hayırlısı olsun

bende hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşımıza bende mart annesi olacam inşallah biraz geç katıldım ama bende aranızda olmak isterim kabul ederseniz

merhaba arkadaşlar bende çok heyecanlandım ilk bebiş geliyomuş gamze arkadaşımıza rabbim yardım etsin meleğini sağlıkla alsın kucağına

yasminka va azeri teyzelerimize çok geçmiş olsun

melyce teyzemizin de doğum gününü kutlar sevdikleriyle nice yıllar dileriz...

biz de bugün dr.a gittik 1700 kg olmuşuz hala dönmemiş bebiş popomuz aşağıdaydı arkadaşlar dr gynoferon diye bir ilaç yazdı kan ilacı yazıyorum dedi ilacı aldım ama demir ilacı yazıyo kandan hiç bahsetmiyo kullanan bilgisi olan var mı :18:

Herkese Günaydın;

Ya geçmişi okudum ve Gamze'nin bir buçukta doğuma alnacağını okudum, nasıl gözlerimden yaşlar geldi, ya biz bu kadar doğumlara yaklaştık mı, sanki hep hamile kalacak mışız gibidi.... O kadar heycanlandım ki, hemen eşimi aradım, ilk bebeğimiz geliyor diye, oda bir an alglayamadı... ya işte mart annelerin ilk bebeği geliyor deyince, oda bol bol dua etti, zaten eşimede dua ettiriyordum buradaki annelerimiz için, aşkım ya hatta dün yasine başladığımızı duyunca oda okudu bizim için bir tane...

Gamzecim, dualarımız seninle inanıyorum ki sağlıcakla, bebişini kucağına alacaksın, ay şimdi o ne tatlı bişi olacak yaa

Yasminka; canım Rabbim korumuş aileni, Rabbim büyük acı-dert-keder vermesin, çok çok geçmiş olsun...

Melike canım doğum günün kutlu olsun, Rabbim nice doğum günleri nasip etsn, hatta ileriki doğum günlerini taaaa torunlarınla kutlayasın, Herşey gönlünce olsun

Son düzenleme:
o zman doğum günün kutlu olsunnnnnnnn cnm nice nice senelere inşallah kızınla ve ailenleeeee

nice mutlu yıllara :103:

iyi ki doğdun melikecim, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara, yaşlara...

Doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara....:119::119:

dogum günün kutlu olsun melikecim:)

Melikecim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara kızınla beraber.

Doğum günün kutlu olsun canımmmm saglıklı uzun birr ömür nasip etsin Rabbim inşallah.

melike canım doğum günün kutlu olsun

doğum günün kutlu olsun melike yeni yaşını bebeğinle geçireceksin. ay ne güzel

Çoooooook teşekkür ederim kızlarrrr

İnşallah yeni yaşımda da hep sizin gibi sevgi dolu kalplerle beraber olurum, Allah hepimize sevdiklerimizle ve bebişlerimizle mutlu uzun bi ömür nasip etsin... İçimizdeki melekler hepimizi korusun... Topiğimi seviyorummmmmmm

Hayırlı olsun canım beşiğiniz....Fotoyuda bekliyoruz:))))

bende hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşımıza bende mart annesi olacam inşallah biraz geç katıldım ama bende aranızda olmak isterim kabul ederseniz
Kabul etmek ne demekkk... Aramıza hoşgeldin Cemile... Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasit etsin...
Teşekkür ederimm ikinize de melekler :) Maşallah kilonuza da..
Melike canım doğum günün kutlu olsun, Rabbim nice doğum günleri nasip etsn, hatta ileriki doğum günlerini taaaa torunlarınla göresin, Herşey gönlünce olsun
Canımmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için... Amin inşallah hepimize nasip olsun torunlarımızı sevmek

cnm kan demir aynı şey oluyo bende sonradan öğrendim yani içeceğin ilaç kan hapı....

aynı ilacı bende kullanıyorum canım..kanım düşük olduğu için banada onu verdi doktor..

MRB Kızlar
gamze arkadaşımızın bugun doğumu varmış okuyunca gözlerim doldu allah yardımcısı olsun dualarımız onunla...kolay bir doğumla bebeğini sağlıcakla kucağına alır inşallah

İlk bebeğimiz sağlıkla gelsin inşallah çok duygulandım çok, içimde bayram hawası esti :)) listenin başını GAMZE çekecek, bakalım sıradaki talihli kim olacak :)) Rabbim yardımcın olsun GAMZECİĞİM, 1 saate kalmaz bebişin gözlerini dünyaya açacak inşallah hayırlısıyla..
YASMİNKA canım ailene çok geçmiş olsun ,
MELİKE cim çok güzel bi günde doğmuşsun 18 ocak doğumlu iki yawrumuz war, ikiside çok şeker, biri bgn 1 yaşına diğeri de 12 yaşına giriyor, bir de sen ve bir de GAMZE nin kızı olacak artık.. İYİ Kİ DOĞMUŞSUN CANIM, GÜZEL ANNEYE

MELİKECİM doğum günün kutlu olsun..nice senelere sağlıkla mutlulukla ve kızınla birlikle..

ayhhh gene zor bi gece daha bittii...rüyamda gene acayip şeyler gördüm yaaaa...nst ye giricekmişim ama doktor diyo göbeğinden su alıcaz...diyorum ne alakaaa...bböyle yapılıyo diyoo...kapkaranlık bi odaaa...

kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden

topiciğimizin ilk bebikiiii geliyorrrr... harika bir şey buu..Allah tan haftası da çok erken değil doğum için...

yasemincim çook geçmiş olsun canım ailene. etkilenmekte haklısın..ama çok şükür ki ufak tefek yaraları varmış.Allah şifa versin inş...

bekliyoruz canım fotolarını hayrlı olsun...ben de epey ağrlaştım artık.. odamız tamam nerdeyse herşeyi ama kıyafetlerimiz hala yıkayamadık.34 cü haftada yıkayayım diyorum

slm kızlar gamze doğuma girecekmiş ALLAH yardımcısı olsun ilk doğumum aklıma geldi çok duygulandım inşalah bebişini sğlıkla kucağına alsın topiğin ilk bebişi geliyooo hayırlısı olsun
ayyyyyyyyy çok heyecanlandım sanki ben doğuruyorum allahım yardımcısı olsun bebeğine sağlık kendisine sağlık versin inşallahhh yaa....
cnm o kan ilacı zaten kanımız demirden oluşuyor ben de ondan kullanıyorum gün aşırı..bebişine maaşallahh

alllah razı olsun eşinden ne güzel aile boyu dua etmişsiniz allah dualarınızı kabul etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…