2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar,

dün doktorumuzdaydık. 2.800gr olmuş tombik kızım. gayet iyiymiş durumu ama benim durumum pek iç açıcı değil. aşırı derecede kansızlığım çıktı yine. günde 3 öğün kırmızı et verdi dr. ilacımıda günde 2ye çıkardı. kan verilmesi gerekebilirmiş bana. 3 haftaya kadar doğumum var ama bu halde seni doğuma alamam dedi kanımı düzeltmemiz gerekiomuş. 10 gün sonra tekrar gidicem ve belki hastaneye yatırıp kan vericekler. kırmızı et dışında neler yiyebilirim sizce??
şimdi dönüp geçmişi okuyayım bakalım, umarım herkes iidir

tabiki de sen!!!!:))bizim iddaa paralarına gelince eşim bebiş için harcatmıyo,kumar parası sayılırmış olmazmış!:)))

Maşallah canım kuzucuğaSana da çok geçmiş olsun inş.yükselir kan değerlerin.Bende de var kansızlık.Pekmez iyi,şeker problemin yoksa.Kan ilacını da c vitaminiyle birlikte al mutlaka çok daha etkili oluyomuş.

gayecim nasılsın doktora gidicek misin bugün
Alevcim, doktorum şehirdışında bi seminere gitmiş,bebeğin hareketleri iki gündür iyi diye biraz içim ferahladı,cuma günü kontrole gidicem gibi görünüyor şimdilik.
Sabah Gamzenin mesajıyla şok oldum, allah yardımcıları olsun.

Yasminka canım ailene çok geçmiş olsun,
Melyche doğumgünün kutlu olsun, bebişinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yaşlar
Azeri geçmiş olsunn

tabiki de sen!!!!:))bizim iddaa paralarına gelince eşim bebiş için harcatmıyo,kumar parası sayılırmış olmazmış!:)))
Doğru diyo bebişe yada gıdaya harcamamakta fayda var :)) en iyisi fatura ödemek ne de olsa kaçak elektrik bedellerini bile bize ödetiyolar...

Canım çok teşekkür ederim... Senin de gözün aydın bebiş iyidir mutlaka annesi Allah ikinizi de korusun.. İnşallah kontrolde sağlıkla geçer...

Dualarımız Gamze'yle... İnşallah mutlu haberlerini alacağız...

Sağol canım bebişin hareketli olup seni rahatlatmış ne güzel

canım, aynı durum bende de var. kan seviyen ne bilmiyorum ama benimki 8. doğumda 1 ünite kesin düşer, o zaman da ben seni doğuma alamam, kan vermek zorunda kalabiliriz dedi. kan almak çözüm değil. kadın doğumcuların uzmanlık alanı değil sonuçta. mutlaka bir hematoloğa görün derim ben. dahiliyeye değil de hematoloğa. hematolog kesinlikle kan takviyesi almayacaksın dedi bana. belki de bana verdikleri gibi venofer verirler damardan. ya da ilacını günde 3 e çıkarır. ilacı da aç karna içmeye çalış, üzerine 1 saat yemek yeme. üzerinden 2 saat geçmedikçe de sütlü ürünler yeme dedi. ben doktora sordum ne yemem gerekir diye. hiçbirşey yeme ekstradan, bu kansızlığa faydası olmaz dedi. ( akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ) yine de ben güvendiğim bir pekmezden 5 kaşık ve hergün 1 avuç çekirdekli siyah üzüm yiyorum. . geçmiş olsun cnm:) tombik kızını da yerim

Kızlar bende Gamzenin telefonu var aslında ama arıyorum kimse açmıyor, müsait değiller heralde henüz.Bir haber alırsam sizede haber veririm hemen

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için cnm.. çok moralim bozuldu dünden beri. ben et pek sevmeye bi tip olarak işkence çekiorum et yerken. ama haftada 2 kez kırmızı et tüketmeye dikkat ediyordum, yine de işe yaramamış maalesef. pekmez ben de içiyordum sabahları.. önceden bukadar değildi ama bebk büyüdükçe kansızlığım artmaya başladı

arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bu zamana kadar kontrollere hep özel hastaneye gittim doğum ücretinden dolayı doğumu devlet hastanesinde yapmak zorundayım doktor bebek iri olduğu için sezeryan olur dedi zaman yaklaştı devlet hastanesine gitsem ilgilenirlermi acaba ne yapcağımı şaşırdım yardım edin

Merhaba herkese...

bugün yeni girebildim. gelen giden misafirimiz çoktu...
umarım herkes iyidir...
biraz geçmişe bakalım...

çok güzel cnm ben bayılıyorum beyaz renkli takımlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…