- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.821
Ayyy kuzum minnakmışın sen ya ben senin yanında dev gibi kalırım herhaldebende devlete başladım kuzum söyledi doktor dün gitmiştim 1800 gr minişimmm
ciiddi misin, benim doktor niye söylemiyor yaa, seninle satımız aynı,kilosuda yaklaşık senin ki gibidir sanırım:44: bu pazartesi kontrolüm var, doktoruma ısrar edeyim bakalım, hakikaten merak ettim bak:44:Ayyy kuzum minnakmışın sen ya ben senin yanında dev gibi kalırım herhaldebende devlete başladım kuzum söyledi doktor dün gitmiştim 1800 gr minişimmm
o da bişey mi kuzum:)ben bu sabah ilk defa 50.1kg geldim:))))ama bebiş 2 hafta önce epey tosundu maaşallah şimdi noolmuştur bilmiyorum..bu çocuk bu kadından nasıl çıktı diycekler heralde bize:))
o da bişey mi kuzum:)ben bu sabah ilk defa 50.1kg geldim:))))ama bebiş 2 hafta önce epey tosundu maaşallah şimdi noolmuştur bilmiyorum..bu çocuk bu kadından nasıl çıktı diycekler heralde bize:))
oo sende baya zayıfmışsın, gerçi boy kilo orantısı da önemli, boyun kaç... benim 167-168 boya 57.5 kiloo da bişey mi kuzum:)ben bu sabah ilk defa 50.1kg geldim:))))ama bebiş 2 hafta önce epey tosundu maaşallah şimdi noolmuştur bilmiyorum..bu çocuk bu kadından nasıl çıktı diycekler heralde bize:))
ciiddi misin, benim doktor niye söylemiyor yaa, seninle satımız aynı,kilosuda yaklaşık senin ki gibidir sanırım:44: bu pazartesi kontrolüm var, doktoruma ısrar edeyim bakalım, hakikaten merak ettim bak:44:
ya bende iki haftadır niye artık kilo alamıyorum diyordum, ama iki haftadır elevitim bitmişti, kilo alımım ondan mı durdu ki:44::44: çünkü yine aynı şekilde yemek yemeye devam ediyorum:44:forumdaki herkes elevite devam ediyor mu?
bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor.
sizin görüşünüz nedir?
Eki Görüntüle 328949
kızlar buda benim 3 hafta önceki halimmmmmm bakalım nasıl bulucaksınız ailem izmirde onlar için çekiliyorum resim merak ediyorlar sizede gösteriyim dedim.
Süpersin canım ne güzel maşallah
maşaAllah canım yaaaEki Görüntüle 328949
kızlar buda benim 3 hafta önceki halimmmmmm bakalım nasıl bulucaksınız ailem izmirde onlar için çekiliyorum resim merak ediyorlar sizede gösteriyim dedim.
maşaAllah canım yaaaRabbim nazarlardan saklasın
Canım sen ne kadar zayıfmışsın.Kaç kilo aldın şimdiye kadar?
Eki Görüntüle 328949
Eki Görüntüle 328949
Eki Görüntüle 328949
Eki Görüntüle 328949
forumdaki herkes elevite devam ediyor mu?
bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor.
sizin görüşünüz nedir?
Eki Görüntüle 328949
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?