2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy kuzum minnakmışın sen ya ben senin yanında dev gibi kalırım herhalde bende devlete başladım kuzum söyledi doktor dün gitmiştim 1800 gr minişimmm

o da bişey mi kuzum:)ben bu sabah ilk defa 50.1kg geldim:))))ama bebiş 2 hafta önce epey tosundu maaşallah şimdi noolmuştur bilmiyorum..bu çocuk bu kadından nasıl çıktı diycekler heralde bize:))

Ayyy kuzum minnakmışın sen ya ben senin yanında dev gibi kalırım herhalde bende devlete başladım kuzum söyledi doktor dün gitmiştim 1800 gr minişimmm
ciiddi misin, benim doktor niye söylemiyor yaa, seninle satımız aynı,kilosuda yaklaşık senin ki gibidir sanırım:44: bu pazartesi kontrolüm var, doktoruma ısrar edeyim bakalım, hakikaten merak ettim bak:44:

forumdaki herkes elevite devam ediyor mu?
bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor.
sizin görüşünüz nedir?

o da bişey mi kuzum:)ben bu sabah ilk defa 50.1kg geldim:))))ama bebiş 2 hafta önce epey tosundu maaşallah şimdi noolmuştur bilmiyorum..bu çocuk bu kadından nasıl çıktı diycekler heralde bize:))

Ayyy canımmm bebiş iyise boşver ne güzel kibar anneler sizi ben bide yokuşta oturuyorum yuvarlasanız aşağı kadar giderim çoraplarımı bilem giyemiyorum özeniyorum sizelere yaw

oo sende baya zayıfmışsın, gerçi boy kilo orantısı da önemli, boyun kaç... benim 167-168 boya 57.5 kilo

ciiddi misin, benim doktor niye söylemiyor yaa, seninle satımız aynı,kilosuda yaklaşık senin ki gibidir sanırım:44: bu pazartesi kontrolüm var, doktoruma ısrar edeyim bakalım, hakikaten merak ettim bak:44:

Sen nerde oturuyon bilmiyorum da kuzum ben bezmi aleme gidiyorum ne sorsam cevaplıyor valla

kızlar buda benim 3 hafta önceki halimmmmmm bakalım nasıl bulucaksınız ailem izmirde onlar için çekiliyorum resim merak ediyorlar sizede gösteriyim dedim.

bugün sgk için dr. a gittim bana artık elevit kullanmana gerek yok bosuna kendin kg alırsın dedi ama benim normalde gittiğim dr. kullandırıyor.
sizin görüşünüz nedir?
ya bende iki haftadır niye artık kilo alamıyorum diyordum, ama iki haftadır elevitim bitmişti, kilo alımım ondan mı durdu ki:44::44: çünkü yine aynı şekilde yemek yemeye devam ediyorum:44:

Canım sen ne kadar zayıfmışsın.Kaç kilo aldın şimdiye kadar?

43le hamile kaldım çok zayıftım,7 kg aldım.boyum uzun diil 158im ama bilmeyen herkes 4-5 aylık sanıyor hala(hatta bugün okuldan arkadaş hareketlenmeye başladımı bebek falan dedi,ekim ayından beri tekme yiyorum dedim....

sizin görüşünüz nedir?

ben eleviti bırakalı aylar oldu, nerdeyse... gebeliğin başından beri bi kutuyu bile bitirmedim... benim gittiğim doktorum çok gerekli görmemişti...

Eki Görüntüle 328949

kızlar buda benim 3 hafta önceki halimmmmmm bakalım nasıl bulucaksınız ailem izmirde onlar için çekiliyorum resim merak ediyorlar sizede gösteriyim dedim.

gayet fit bir anne adayı... süper görünüyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…