- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.761
Bugün hiç çalışmak istemiyorum yaaa başım ağrıyo ondan heralde(((
ayhhh çok heyecanlı..gamzecim inşallah iyisinizdir
herşeyini de hazır etmişti,iyi de yapmış..inşallah yavruş odasına bi an önce sağsalim ulaşır
özgecim teşekkür ederim..darısı urasa inşallah..
bakalım eklemeyi becerdim sanırım..bu da asel hanımın beşiği ve etejeri..inşallah kendi odasına geçince dolabını da alırız...şimdilik yerimize göre aldık
herşeyini de hazır etmişti,iyi de yapmış..inşallah yavruş odasına bi an önce sağsalim ulaşır
bakalım eklemeyi becerdim sanırım..bu da asel hanımın beşiği ve etejeri..inşallah kendi odasına geçince dolabını da alırız...şimdilik yerimize göre aldık
hahaPartiyi hiç sorma, eşime napcaz akşam dedim, el classico var dedi (barselona - real madrid maçı).. Umarım Messi yada Ronaldo gol attıktan sonra formasını çıkarır ve iyiki doğdun melike yazılı tişörtü görebilirim :44: yoksa akşama kavga var demektir evde
Kesinlikle katılıyorum, gelirlerse de onaylasınlar sadece :))
Teşekkür ederim canımmm
Teşekkür ederim canım, valla öyle olmuş, benimki de gelse hoş olabilirsi aslında ama :)) neyse dursun biraz daha.. babayı masrafa sokalım nolcak yani aynı gün olsak tek seferde hallederdi hediye işini :))
Partiyi hiç sorma, eşime napcaz akşam dedim, el classico var dedi (barselona - real madrid maçı).. Umarım Messi yada Ronaldo gol attıktan sonra formasını çıkarır ve iyiki doğdun melike yazılı tişörtü görebilirim :44: yoksa akşama kavga var demektir evde
,çok güzelmiş,güzel günlerde kullansın kuzucuğun:))
Canım nerde bu anne bebek fuarı
eşin de çok hoşmuş kuzum ya futboldan nefret ediyorum benim eşimde dünden çerezini fln hazırlamış bu gün maç var diye bide yüksek sesle izliyor pfff
Çok güzel canımGüzel günlerde kullansın,mışıl mışıl uyusun beşiğinde...
Canım çok güzeller güle güle kullansın bebişin...bakalım eklemeyi becerdim sanırım..bu da asel hanımın beşiği ve etejeri..inşallah kendi odasına geçince dolabını da alırız...şimdilik yerimize göre aldık
hahavalla el classico diyince yazıyı okumadan hayalimde böyle ya bi müzik cdsi yada latin dansları fln olan bi mekan geldi haha sonra koptum yazıyı okuyunca..bnce o klasik olarak ne bugün fatura günü mü muhabbetine girip sna süpriz yapmak istemiş olabilir..classico da iyi bi bahane :)) romantik bi akşam olur inşallah :))
Çok güzelmiş canım, güle güle güzel günlerde kullanın inşallah
benim eşim kadarını hiç görmedim henüz.tv kanallarını önce tüm spor kanalları gelecek şekilde sıralıyor ve futbol dışında akla gelebilecek tüm spor dallarını da izliyor düşünün yani...öğrenciyken kahveye gidip maç izleyen ben nefret ettim 5 yılda:))
cnm kan demir aynı şey oluyo bende sonradan öğrendim yani içeceğin ilaç kan hapı....
Bizim evdeki durumda pek farksız olmıcak merak etme yalnız değilsin canım :)) Keyif almaya bak maçtan.. başka çaremiz yokeşin de çok hoşmuş kuzum ya futboldan nefret ediyorum benim eşimde dünden çerezini fln hazırlamış bu gün maç var diye bide yüksek sesle izliyor pfff
benim eşim kadarını hiç görmedim henüz.tv kanallarını önce tüm spor kanalları gelecek şekilde sıralıyor ve futbol dışında akla gelebilecek tüm spor dallarını da izliyor düşünün yani...öğrenciyken kahveye gidip maç izleyen ben nefret ettim 5 yılda:))
ama aksam ki macı ben bile sabırsızlıkla bekliyorum Melike kuzum cok heyecanlı ya. biz evde her zaman NTV spor izleriz ama hep böle cok nadir dizi bilmem ne.
o yuzden ben iice futbol delisi oldum cıktım.diger spor dalları da cabası :)) ama bence kocişin sana sürpriz yapar öle hissettim. benimde Eylüldeydi dogum günüm ve evlilik yıldönümüm,tam işten cıktıgım döneme geldi. masraf olmasın dye kutlama yaptırmadım ama sanırım pek bi pişmanımhay benim dilimi ısırsın böcükler
kızlarrr 1 saat geçti bile acaba Gamzeden haberi olan var mı ölücem heyecandan yaaaaa. normal mi sezeryan mı bilmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?