- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.801
central hospital da ama bilgi vermezler...daha yeni kendine geliyodur o...beklemek en iyisi..
çok güzel cnm ben bayılıyorum beyaz renkli takımlara
ay maşaAllah kocaman olmuş yavrucak,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.... benimde haftaya pazartesi randevum var, bebişimi görecem, tam 5 hafta olacak görmeyeli, allahtan çok hareketlide içim rahat ediyor, yoksa 5 hafta çok uzun bir sürebiz de doktora gittik sonunda bebişimi gördüm çok özlemişim oğlumu yawww gene ters duruyordu yanakları nasıl çıkmış doktor bile şaşırdı bakın tombik yanaklarıvar dedi tam o sırada da esnedi ay ben onu yirim yirim dedim maaşallh bu sefer günüyle uyumlu çıktı 2200gr 45cmmiş inşallah böyle devam eder bundan sonra 2 haftada 1 gel dedi ama 2 hafta sonra izindeymiş o yüzden 3 hafta sonra gidicem artık 2 kere daha gittikmi 3.de doğum olur nasılsa ilk bebeiğimiz geliyor hayırlısıyla bundan sonra da gelmeye devam eder sonra da sıra bize gelir inşallahh
canım bayıldım beşiğine ve etejerine, Güle güle kullanın inşaAllahayhhh çok heyecanlı..gamzecim inşallah iyisinizdir
herşeyini de hazır etmişti,iyi de yapmış..inşallah yavruş odasına bi an önce sağsalim ulaşır
özgecim teşekkür ederim..darısı urasa inşallah..
bakalım eklemeyi becerdim sanırım..bu da asel hanımın beşiği ve etejeri..inşallah kendi odasına geçince dolabını da alırız...şimdilik yerimize göre aldık
canım ya bebeişine maşaAllah, kilosuna bakılırsa anneciğinin bütün kanını almış besbellislm kızlar,
dün doktorumuzdaydık. 2.800gr olmuş tombik kızım. gayet iyiymiş durumu ama benim durumum pek iç açıcı değil. aşırı derecede kansızlığım çıktı yine. günde 3 öğün kırmızı et verdi dr. ilacımıda günde 2ye çıkardı. kan verilmesi gerekebilirmiş bana. 3 haftaya kadar doğumum var ama bu halde seni doğuma alamam dedikanımı düzeltmemiz gerekiomuş. 10 gün sonra tekrar gidicem ve belki hastaneye yatırıp kan vericekler. kırmızı et dışında neler yiyebilirim sizce??
şimdi dönüp geçmişi okuyayım bakalım, umarım herkes iidir
Alevcim, doktorum şehirdışında bi seminere gitmiş,bebeğin hareketleri iki gündür iyi diye biraz içim ferahladı,cuma günü kontrole gidicem gibi görünüyor şimdilik.
Sabah Gamzenin mesajıyla şok oldum, allah yardımcıları olsun.
inşallah iyi olur bebişin cnm
Canım Gamzeden bi haber varmıı ??
cnm aradım meşgule attılar müsait değiller sanırım hastaneyi aradım doğum yapmış daha fazla bilgi alamadım ama
ay içim nasıl kıpır kıpır oldu yaa, minik meleğimiz geldi demek dünyaya, ayyy ne tatlıdır şimdi oooo, inşaAllah gamzede, bebişte iyilerdirben aradım kızlar sanırım müsait değiller sanırım bende hastaneyi aradım başak hanımın asistanı ile görüştüm doğum yapmış ama müsait olmadığı için daha fazla bilgi vermedi
slm kızlar,
dün doktorumuzdaydık. 2.800gr olmuş tombik kızım. gayet iyiymiş durumu ama benim durumum pek iç açıcı değil. aşırı derecede kansızlığım çıktı yine. günde 3 öğün kırmızı et verdi dr. ilacımıda günde 2ye çıkardı. kan verilmesi gerekebilirmiş bana. 3 haftaya kadar doğumum var ama bu halde seni doğuma alamam dedikanımı düzeltmemiz gerekiomuş. 10 gün sonra tekrar gidicem ve belki hastaneye yatırıp kan vericekler. kırmızı et dışında neler yiyebilirim sizce??
ayhhh çok heyecanlı..gamzecim inşallah iyisinizdir
herşeyini de hazır etmişti,iyi de yapmış..inşallah yavruş odasına bi an önce sağsalim ulaşır
özgecim teşekkür ederim..darısı urasa inşallah..
bakalım eklemeyi becerdim sanırım..bu da asel hanımın beşiği ve etejeri..inşallah kendi odasına geçince dolabını da alırız...şimdilik yerimize göre aldık
biz de doktora gittik sonunda bebişimi gördüm çok özlemişim oğlumu yawww gene ters duruyordu yanakları nasıl çıkmış doktor bile şaşırdı bakın tombik yanaklarıvar dedi tam o sırada da esnedi ay ben onu yirim yirim dedim maaşallh bu sefer günüyle uyumlu çıktı 2200gr 45cmmiş inşallah böyle devam eder bundan sonra 2 haftada 1 gel dedi ama 2 hafta sonra izindeymiş o yüzden 3 hafta sonra gidicem artık 2 kere daha gittikmi 3.de doğum olur nasılsa ilk bebeiğimiz geliyor hayırlısıyla bundan sonra da gelmeye devam eder sonra da sıra bize gelir inşallahh
günaydın kızlar
uzun zamandır sadece okuyordum yazamadım.. ailem trafik kazası gecirdi onların yanına gittik. sonra onlar geldiler bize.
ufak tefek yaraları vardı onların hastane işleriyle ilgilendik. bende işteyken forumu takip ettim.
malkoçun yatışını takıp etmiştim. umarım saglıkla gelir bebeği. artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
erken gelen bebişler saglıkla gelsin. tüm bebişler saglıkla gelsin.
iki gündür cok etkilendim ki sabaha karsı rüyamda dogum yaptıgımı gördüm. cok erken dıyorum ama saglıklı doguyor.
güzelmiş gerçekten ilginç zaten bahar çocuğu olmıcakmı bnce bi tesadüf değil :)
arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bu zamana kadar kontrollere hep özel hastaneye gittim doğum ücretinden dolayı doğumu devlet hastanesinde yapmak zorundayım doktor bebek iri olduğu için sezeryan olur dedi zaman yaklaştı devlet hastanesine gitsem ilgilenirlermi acaba ne yapcağımı şaşırdım yardım edin
canım ya bebeişine maşaAllah, kilosuna bakılırsa anneciğinin bütün kanını almış besbellicanım ya inşaAllah bir sorun olmadan atlatırsın bu dönemi, bol bol pekmez-keçiboynuzu pekmezi iç, arkadaşım demişti, bu haftalardan sonra içilen pekmezler kilo yapmıyor tam tersi dengeyi sağlıyormuş, çünkü vücudun her zamankinden çok ihtiyacı varmış... İnşaAllah sağlıcakla, hayırla bebişini kucağına alırsın
cnm aradım meşgule attılar müsait değiller sanırım hastaneyi aradım doğum yapmış daha fazla bilgi alamadım ama
ya canım maşallah bebişinekocaman olmuş...
3 hafta demek ne heyecanlı bizim tarihler aynıydı acaba oğluşumun durumu nasıl cumaya kadar nasıl dayanacam bilmiyorum... canım pekmez, siyah kuru üzüm bunlar kan yapar bunları tüket...
ayy alevvv ölücem resmen Allaha sukur dogum yapmıs yeni haberlerini bekliyorum Gamzenin
arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bu zamana kadar kontrollere hep özel hastaneye gittim doğum ücretinden dolayı doğumu devlet hastanesinde yapmak zorundayım doktor bebek iri olduğu için sezeryan olur dedi zaman yaklaştı devlet hastanesine gitsem ilgilenirlermi acaba ne yapcağımı şaşırdım yardım edin
slm kızlar,
canım ya, kendinle eşinin zayıf oluşuna bakma, ben 4,150 kilo ile, eşimde 4,500 kilo ile dünyaya gelmişiz... ama şimdi ben 31 haftalık hamile olduğum halde 57,5 kiloyum, ki normal kilom bu olmalı benimAmin cnm inşallah.. benim bebiş baya bi şişkolaştı son dönemde. kime çektiyse artık, ben de eşim de oldukça zayıf tiplerizdir aslında. üzüm pekmezi içiyordum normalde de. keçiboynuzuna da başlıyım o zaman.
canım ya, kendinle eşinin zayıf oluşuna bakma, ben 4,150 kilo ile, eşimde 4,500 kilo ile dünyaya gelmişiz... ama şimdi ben 31 haftalık hamile olduğum halde 57,5 kiloyum, ki normal kilom bu olmalı benimeşimde 1,73 boya 57 kilo... bi doğduğumuz kilomuza bak, birde şimdi kilomuza bakalım bizim bebiş nasıl olacak.... maalesef devlet hastanelerinde kilosunu söylemiyorlar... bir tek 22. haftamda ayrıntılı ultrasona girdiğimde öğrenebilmiştim kilosunu,, o zaman ileriydi... ama şimdi nasıl bilmiyorum:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?