2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

central hospital da ama bilgi vermezler...daha yeni kendine geliyodur o...beklemek en iyisi..

ben aradım kızlar sanırım müsait değiller sanırım bende hastaneyi aradım başak hanımın asistanı ile görüştüm doğum yapmış ama müsait olmadığı için daha fazla bilgi vermedi

Aklımda sürekli gamze, dilimde onun için dua, bir türlü derse kansantre olamadım, bende kalktım temzilik yapayım, cuma günü ankaraya gidecez, hepsini son güne bırakmayayım, yavaş yavaş yapayım dedim, şimide haber varmı diye bakındım ama daha haber yok Gamzeden, inşaAllah bebişide kendiside iyidir...

ay maşaAllah kocaman olmuş yavrucak,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.... benimde haftaya pazartesi randevum var, bebişimi görecem, tam 5 hafta olacak görmeyeli, allahtan çok hareketlide içim rahat ediyor, yoksa 5 hafta çok uzun bir süre

canım bayıldım beşiğine ve etejerine, Güle güle kullanın inşaAllah

canım ya bebeişine maşaAllah, kilosuna bakılırsa anneciğinin bütün kanını almış besbelli canım ya inşaAllah bir sorun olmadan atlatırsın bu dönemi, bol bol pekmez-keçiboynuzu pekmezi iç, arkadaşım demişti, bu haftalardan sonra içilen pekmezler kilo yapmıyor tam tersi dengeyi sağlıyormuş, çünkü vücudun her zamankinden çok ihtiyacı varmış... İnşaAllah sağlıcakla, hayırla bebişini kucağına alırsın

arkadaşlar dogum yapan arkadaş kaç haftalıktı ya ben takıp edemedım şimdi okudum yazılanlarıda dogum yapmış falan dıye inşallah ikiside iyilerdir.RABBİM ikisinide korusun inşallah.yavas yavas dogumlar başladı demek.bende merak ettım bılgı alan arkadaş olursa yazsın yıne buraya.RABBİM hepimize dogumda güç kuvvet ve cesaret versin inşallah.kolay dogumlar nasip etsin hepimize inşallah.

ben aradım kızlar sanırım müsait değiller sanırım bende hastaneyi aradım başak hanımın asistanı ile görüştüm doğum yapmış ama müsait olmadığı için daha fazla bilgi vermedi
ay içim nasıl kıpır kıpır oldu yaa, minik meleğimiz geldi demek dünyaya, ayyy ne tatlıdır şimdi oooo, inşaAllah gamzede, bebişte iyilerdir

ya canım maşallah bebişine kocaman olmuş...
3 hafta demek ne heyecanlı bizim tarihler aynıydı acaba oğluşumun durumu nasıl cumaya kadar nasıl dayanacam bilmiyorum... canım pekmez, siyah kuru üzüm bunlar kan yapar bunları tüket...

eşyalarınız hayırlı olsun canım. güle güle kullanın...

gözün aydın canım bebişini görmüşsün... zaman gittikçe azalıyor...

canım çok geçmiş olsun...
cana birşey gelmesin. çok şükür ailen ufak yaralarla atlatmış...

Gamzenin sanırım bugün doğumu olacak... tam anlayamadım kesinmi değilmi gelişme varmı ama okadar etkilendim ve duygulandım ki... umarım herşey yolunda olur ve bütün kalbimle dualarım onun için... inşallah ikisininde hayırlı haberlerini alırız...

Melikecim doğum günün kutlu olsun... ailenle, bebişinle birlikte nice senelere...

Son düzenleme:
güzelmiş gerçekten ilginç zaten bahar çocuğu olmıcakmı bnce bi tesadüf değil :)

ewt, tesadüf olmayabilr, gittikçe gizemli bi hal almaya başladı bu iş...

bakalım eklemeyi becerdim sanırım..bu da asel hanımın beşiği ve etejeri..inşallah kendi odasına geçince dolabını da alırız...şimdilik yerimize göre aldık

çoook güzel görünüyo..

üni. hastaneleri takibini yapmadığı gebeleri doğumda kabul etmeyebiliyor, ankarada böyle en azından... ama doğum hastaneleri ilgilenir mutlaka, merak etme... ben de daha donanımlı oldukları için doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünmüyo değilim... sezaryan olacağı için doktorunu seçme şansın olacak, bence gideceğin hastanede ii bi doktor araştır...

Amin cnm inşallah.. benim bebiş baya bi şişkolaştı son dönemde. kime çektiyse artık, ben de eşim de oldukça zayıf tiplerizdir aslında. üzüm pekmezi içiyordum normalde de. keçiboynuzuna da başlıyım o zaman.

sağol cnm.. drum 3 haftanın sonunda sezeryana almak istiyor beni ama bu kansızlığım devam ederse hastaneye yatırılıp kan verilmeye başlanıcam bakalım.

cnm devlet hastanesinde mecbur kabul etmek zorundalar onların hasta seçme şansı yok doğum zamanı bile gitsen alırlar seniii

maşallah bebişine cnm ben hamileliğimin başından belli boğuşuyorum bu kansızlıkla ilaçlar biraz işe yaradı inşallah sende hastaneye yatmadan halledersin bu sorununu

canım ya, kendinle eşinin zayıf oluşuna bakma, ben 4,150 kilo ile, eşimde 4,500 kilo ile dünyaya gelmişiz... ama şimdi ben 31 haftalık hamile olduğum halde 57,5 kiloyum, ki normal kilom bu olmalı benim eşimde 1,73 boya 57 kilo... bi doğduğumuz kilomuza bak, birde şimdi kilomuza bakalım bizim bebiş nasıl olacak.... maalesef devlet hastanelerinde kilosunu söylemiyorlar... bir tek 22. haftamda ayrıntılı ultrasona girdiğimde öğrenebilmiştim kilosunu,, o zaman ileriydi... ama şimdi nasıl bilmiyorum:44::44:

Ayyy kuzum minnakmışın sen ya ben senin yanında dev gibi kalırım herhalde bende devlete başladım kuzum söyledi doktor dün gitmiştim 1800 gr minişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…