2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canımmm teşekkür ederim... Sizin bebişlerin de doğum günü kutlu olsun o zamannn veee Gamze'ninki de sağlıkla aramıza katılsın....
MELİKECİM doğum günün kutlu olsun..nice senelere sağlıkla mutlulukla ve kızınla birlikle..
Teşekkür ederim canımmmmm
:))) Ne güzel rüyaymış o öle isme de bayıldım bad-ı bahar bence o :)) yani bahar rüzgarı demek.. Allam yaa Yelden rüyalarını da mı ben tercüme etcem cık cık cık :))))
ailenle ve minik meleğinle sağlıklı,huzurlu nice yıllara....
Sağol Sevecen'immmmmmm hep beraber inşallah...
Amin canım çok teşekkür ederim.. arkadaşının da gözü aydın, darısı başımıza :))
mutlu yıllaaaaar :)
Teşekkürler yasemin teysemiiiiiiiiiis :)

günaydın kızlar tünaydın olmak üzereyken:)

azeri geçmiş olsun canım

Sağol canımm

Maşallah minişine canım bizim kız da ters duruyor 2 hafta önce düzdü ama yine tersine dönmüş inş. bizim yaramazlar düzelir doğuma kadar ben ilacın ismine hiç bakmadım eşime verdim reçeteyi akşama gelirken alsın diye

Sağol canımm iki hafta da bir çağırıyor artık doktor yarın başlarım ilaçlara inş. bi sonraki randevu da bişey kalmaz

aaaaa gerçekten anlamlıymış :) koysam mı acep, o kadar da dalga geçmiştim...

Sen böle rüyalarla dalga geç sonra ak sakallı dede bekle :)) gelmez tabi dede.. valla çok şekil isim vermişler kıza Yelden bilemiyorum artık :)) İnşallah bana da gelip isim vermezler artık değiştirmek istemiyorum :))

Kızlar kızım dünden beri çok hareketsiz ya sabah doktora sordum uyuyordur dün baktık iyiydi bi problem yoktu dedi ama beni tatmin etmedi sanki gümbür gümbür olan kızım arada aşağı doğru bi kaç gıdıklama hareketi yapıyor o kadar 2-3 gün öncesine kadar tekmeleri yukarı doğru hiss ediyordum şimdi kasıklarımda tekmeler yeni döndü herhalde o zaman yukarda olunca az mı hareket ediyorlar ayhh iyice piskopaa bağladım mümkün olsa hergün ultrasona girerim doktorun hemşiresi de hamile içimden ayh ne şanslı cihazlar dibinde diye geçirdim

Gamzenin bebişi sağlıkla gelir inşallah rahat bir doğum olur.

Ben de iki günde bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim.Dolabını silip yerleştirdim..Çok fazla işimiz kalmadı artık.
Anne Bebek Fuarı var kızlar gidicek misiniz perşembe başlıyor galiba.

Canım telaş yapma öyle hemen,benim oğluşumda 2-3 gün kıpırdamadı hiç,bugün tekrar başladı tekmelemeye.Uyuyodur merak etme....

çok utandım şimdi, bi daha arştırmadan dalga geçmicem... bence de gelmesinler, ya da gelip teyit etsinler "ewt ewt miray koy" die, çok kafası karışıyo insanın :)

çok geçmiş olsun canım.

kızlar çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. çok şükür ufak tefek yaralarla atlattılar.

aynen benim bebişinde hareketleri azaldı gece kalktım agladım kafama takıldı bugunde hareket etmedi die tatlı bişiler yedim soluma yattım bi müdddet sonra attı ama eskisi gibi şiddetli vurmuo derinden zor hissedilio gecen haftalarda vurduğunda karnım oynuodu acaba büyüdüler ondanmı

bnde lansinoh aldım cnm..ama doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum küççücük kreme bidaha 27 tl veremem :))) nemlendirici fln idare ederim artk..bn emzirmeden önce ve sonra ıslak bişeyle iyice temizlenip kurutulursa çatlamaz diye biliyorum aksine süt kalırsa tahriş oluyomuş diye biliyorum ama..

kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden
ayy çok heycanlandm yaa çok güzel bi duygu kapladı içimi herşey iyi olcaki nşallah ne güzel miss gbi yavrusunu koklıcak en erkencimiz :)) mart annesi oldu ocak annesi Allah hayırlı sağlıklı analı babalı güzel bi ömür versin inşallah..annesini hiç üzmesin inşallah :)) haberlerini bekliyoruz Gamze bizi mrkta bırakma..valla keşke görebilme imkanımız olsaydı çok isterdim..
geçmiş olsun cnm Allah şifa versin..
Doğum günün kutlu olsuuuunnn..parti ne zmn Allah sevdiklerinle, bebişinle sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin cnm..bak gamzenin bebişi meğer snn doğum gününü bekliyomuş :))
gelelim bana sonuçları göstermeye gittik kanım düşük çıktı ve idrarda enfeksiyon çıktı çok değil dedi doktor ama yine de ilaç yazdıı
bişi olmaz cnm moralini bozma enfeksiyon hamilelerde hatta belki normal zmnlarda tahlil yaptrsak hepimizde çıkabilen bişi..ilaçlarını al kısa zmna bişi kalmaz..bn ilk tahliillerimde çıkmıştıda hiç sallamamıştm..bişide olmadı Allaha şükür tabi son aylarda erken doğum tehlikesi fln diyolar o yzdn sn ilaçlarını al hiçbişi olmaz hmn geçer

aynen ev işleri yapcağıma burda otrmuş pc başında nelerle uğraşıyom ama yok içimden hiç gelmiyo..helede hava böle iç karartıcı kasvetliyken..

Canım telaş yapma öyle hemen,benim oğluşumda 2-3 gün kıpırdamadı hiç,bugün tekrar başladı tekmelemeye.Uyuyodur merak etme....

İşte kuzum son zamanlarda artık iyice bi telaş sarıyor sanki kendimi hep elim karnımda onu dinlerken yakalıyorum İnş. sağsalim gelsinler de tek dileğim o başta Gamzenin kızı olmakla Yüce rabbim bütün meleklerimizi korusun

eveett bz gtcezz ama cumartesi...neler olcak çok mrk ediyorum

Amin canım...Ama çok panik yapma daha var inş.bebişler zamanında gelsin,son zamanlarını böyle stresli geçirme bak bebişde etkilenir...

çok utandım şimdi, bi daha arştırmadan dalga geçmicem... bence de gelmesinler, ya da gelip teyit etsinler "ewt ewt miray koy" die, çok kafası karışıyo insanın :)
Kesinlikle katılıyorum, gelirlerse de onaylasınlar sadece :))
melikecim dogum günün kutlu olsun hayatım. nice mutlu yaşlara bebişin ve sevdiklerinle...
Teşekkür ederim canımmm
Doğum günün kutlu olsuuuunnn..parti ne zmn Allah sevdiklerinle, bebişinle sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin cnm..bak gamzenin bebişi meğer snn doğum gününü bekliyomuş :))
Teşekkür ederim canım, valla öyle olmuş, benimki de gelse hoş olabilirsi aslında ama :)) neyse dursun biraz daha.. babayı masrafa sokalım nolcak yani aynı gün olsak tek seferde hallederdi hediye işini :))

Partiyi hiç sorma, eşime napcaz akşam dedim, el classico var dedi (barselona - real madrid maçı).. Umarım Messi yada Ronaldo gol attıktan sonra formasını çıkarır ve iyiki doğdun melike yazılı tişörtü görebilirim :44: yoksa akşama kavga var demektir evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…