- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.741
Canımmm teşekkür ederim... Sizin bebişlerin de doğum günü kutlu olsun o zamannnMELİKE cim çok güzel bi günde doğmuşsun 18 ocak doğumlu iki yawrumuz war, ikiside çok şeker, biri bgn 1 yaşına diğeri de 12 yaşına giriyor, bir de sen ve bir de GAMZE nin kızı olacak artık.. İYİ Kİ DOĞMUŞSUN CANIM, GÜZEL ANNEYE
Teşekkür ederim canımmmmmMELİKECİM doğum günün kutlu olsun..nice senelere sağlıkla mutlulukla ve kızınla birlikle..
:))) Ne güzel rüyaymış o öleben de isim bulamadığımdan mıdır, nedir... abuk sabuk isimler koy diyen birilerini görüyorum hep... şöyle ak sakallı bi dede falan görsem dinliycem :)) ama öle bişi de değil, çoğunu sabah uyandığımda tam olarak hatırlamıyorum bile... en son gördüğüm "badıbahar" gibi bişidi, baharını anladım da öndeki ek pek bi uyduruk geldi :))
Sağol Sevecen'immmmmmm hep beraber inşallah...ailenle ve minik meleğinle sağlıklı,huzurlu nice yıllara....
Amin canım çok teşekkür ederim.. arkadaşının da gözü aydın, darısı başımıza :))melikecim bundan sonraki yaşlarının kızınla daha anlamlı geçmesi dileğiyle...doğum günün kutlu olsun..
kızlar dün arkadaşım hastaneye yattı,dün gece 1.30da msj atmış,1.05te minik kızları dünyaya gelmiş..çok sevindim sizinle de paylaşmak istedim.aramızda 9 hafta vardı,duyunca bi heyecanlandım ki sormayın...:)))darısı hepimizin başına artık zamanımız geldiğinde:))
Teşekkürler yasemin teysemiiiiiiiiiis :)mutlu yıllaaaaar :)
Sağol canımmgünaydın kızlar tünaydın olmak üzereyken:)
azeri geçmiş olsun canım
merhaba arkadaşlar bende çok heyecanlandım ilk bebiş geliyomuş gamze arkadaşımıza rabbim yardım etsin meleğini sağlıkla alsın kucağına
yasminka va azeri teyzelerimize çok geçmiş olsun
melyce teyzemizin de doğum gününü kutlar sevdikleriyle nice yıllar dileriz...
biz de bugün dr.a gittik 1700 kg olmuşuz hala dönmemiş bebiş popomuz aşağıdaydı arkadaşlar dr gynoferon diye bir ilaç yazdı kan ilacı yazıyorum dedi ilacı aldım ama demir ilacı yazıyo kandan hiç bahsetmiyokullanan bilgisi olan var mı :18:
geçmiş olsun canımmm. sen takma kafana bende aynı sorunu yasadım 2 hafta önce. antibiyotigi 1 hafta kullan yetiyo. kanımda cok düşüktü ilacımı degiştirdi Ferplex kullanıyorum artık sabah 1 tüp aksam 1 tüp. tansiyonum eskisi gbi düşmüyor nabzım da 110 lara düştü. sanırım kansızlıgıma daha iyi geldi.
az kaldı az az daha sabredebilseydik hastalıksız kavuscaz bebişlere ama
hayırlı haberlerini almak dileğiyle dualarımız gamzeyle
:))) Ne güzel rüyaymış o öleisme de bayıldım bad-ı bahar bence o :)) yani bahar rüzgarı demek.. Allam yaa Yelden rüyalarını da mı ben tercüme etcem cık cık cık :))))
aaaaa gerçekten anlamlıymış :) koysam mı acep, o kadar da dalga geçmiştim...
Kızlar kızım dünden beri çok hareketsiz ya sabah doktora sordum uyuyordur dün baktık iyiydi bi problem yoktu dedi ama beni tatmin etmedi sanki gümbür gümbür olan kızım arada aşağı doğru bi kaç gıdıklama hareketi yapıyor o kadar 2-3 gün öncesine kadar tekmeleri yukarı doğru hiss ediyordum şimdi kasıklarımda tekmeler yeni döndü herhalde o zaman yukarda olunca az mı hareket ediyorlar ayhh iyice piskopaa bağladım mümkün olsa hergün ultrasona girerim doktorun hemşiresi de hamile içimden ayh ne şanslı cihazlar dibinde diye geçirdim
Sen böle rüyalarla dalga geç sonra ak sakallı dede bekle :)) gelmez tabi dede..valla çok şekil isim vermişler kıza Yelden bilemiyorum artık :)) İnşallah bana da gelip isim vermezler artık değiştirmek istemiyorum :))
İlk bebeğimiz sağlıkla gelsin inşallah çok duygulandım çok, içimde bayram hawası esti :)) listenin başını GAMZE çekecek, bakalım sıradaki talihli kim olacak :)) Rabbim yardımcın olsun GAMZECİĞİM, 1 saate kalmaz bebişin gözlerini dünyaya açacak inşallah hayırlısıyla..
YASMİNKA canım ailene çok geçmiş olsun ,
MELİKE cim çok güzel bi günde doğmuşsun 18 ocak doğumlu iki yawrumuz war, ikiside çok şeker, biri bgn 1 yaşına diğeri de 12 yaşına giriyor, bir de sen ve bir de GAMZE nin kızı olacak artık.. İYİ Kİ DOĞMUŞSUN CANIM, GÜZEL ANNEYE
topiciğimizin ilk bebikiiii geliyorrrr... harika bir şey buu..Allah tan haftası da çok erken değil doğum için...
yasemincim çook geçmiş olsun canım ailene. etkilenmekte haklısın..ama çok şükür ki ufak tefek yaraları varmış.Allah şifa versin inş...
bekliyoruz canım fotolarını hayrlı olsun...ben de epey ağrlaştım artık.. odamız tamam nerdeyse herşeyi ama kıyafetlerimiz hala yıkayamadık.34 cü haftada yıkayayım diyorum
günaydın kızlar tünaydın olmak üzereyken:)
gamze Allah yardımcın olsun canım,çok duygulandım..herşey yolunda gidecek,sağsalim doğcak bebişin inşallah Nazar
azeri geçmiş olsun canım
yasminka Allah esirgemiş aileni..çok geçmiş olsun
benim de kızımın beşiğini kuruyor mobilyacı amcaları,kendi odamızdan yer açtık,babamızı sıkıştırdık kızıma yer açtık
inşallah montajdan sonra foto ekliycem becerebilirsem
merhaba arkadaşlar bende çok heyecanlandım ilk bebiş geliyomuş gamze arkadaşımıza rabbim yardım etsin meleğini sağlıkla alsın kucağına
yasminka va azeri teyzelerimize çok geçmiş olsun
melyce teyzemizin de doğum gününü kutlar sevdikleriyle nice yıllar dileriz...
biz de bugün dr.a gittik 1700 kg olmuşuz hala dönmemiş bebiş popomuz aşağıdaydı arkadaşlar dr gynoferon diye bir ilaç yazdı kan ilacı yazıyorum dedi ilacı aldım ama demir ilacı yazıyo kandan hiç bahsetmiyokullanan bilgisi olan var mı :18:
Herkese Günaydın;
Ya geçmişi okudum ve Gamze'nin bir buçukta doğuma alnacağını okudum, nasıl gözlerimden yaşlar geldi, ya biz bu kadar doğumlara yaklaştık mı, sanki hep hamile kalacak mışız gibidi.... O kadar heycanlandım ki, hemen eşimi aradım, ilk bebeğimiz geliyor diye, oda bir an alglayamadı... ya işte mart annelerin ilk bebeği geliyor deyince, oda bol bol dua etti, zaten eşimede dua ettiriyordum buradaki annelerimiz için, aşkım ya hatta dün yasine başladığımızı duyunca oda okudu bizim için bir tane...
Gamzecim, dualarımız seninle inanıyorum ki sağlıcakla, bebişini kucağına alacaksın, ay şimdi o ne tatlı bişi olacak yaa
Yasminka; canım Rabbim korumuş aileni, Rabbim büyük acı-dert-keder vermesin, çok çok geçmiş olsun...
Melike canım doğum günün kutlu olsun, Rabbim nice doğum günleri nasip etsn, hatta ileriki doğum günlerini taaaa torunlarınla kutlayasın, Herşey gönlünce olsun
çok geçmiş olsun canım.
Kızlar kızım dünden beri çok hareketsiz ya sabah doktora sordum uyuyordur dün baktık iyiydi bi problem yoktu dedi ama beni tatmin etmedi sanki gümbür gümbür olan kızım arada aşağı doğru bi kaç gıdıklama hareketi yapıyor o kadar 2-3 gün öncesine kadar tekmeleri yukarı doğru hiss ediyordum şimdi kasıklarımda tekmeler yeni döndü herhalde o zaman yukarda olunca az mı hareket ediyorlar ayhh iyice piskopaa bağladım mümkün olsa hergün ultrasona girerim doktorun hemşiresi de hamile içimden ayh ne şanslı cihazlar dibinde diye geçirdim
bnde lansinoh aldım cnm..ama doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum küççücük kreme bidaha 27 tl veremem :))) nemlendirici fln idare ederim artk..bn emzirmeden önce ve sonra ıslak bişeyle iyice temizlenip kurutulursa çatlamaz diye biliyorum aksine süt kalırsa tahriş oluyomuş diye biliyorum ama..bugün biraz baktım netten Garmastan Pomad ve lansinosh cok öneriliyor, bide doğal yöntemlerle susam yağı sürmek yada ayva çekirdeğini zeytinyagında bekletince jöle kıvamına geliomuş onu sürmekde cok iyimiş, en cok ne tavsiye edilcek bilmiorum tabi. ha bide catlak oluşmaması için emzirirken memenin etrafındaki kahverengi bölümün tamamını bebeğin ağzına yerleştirmek gerekiormuş ve emzirmeden önce ve sonra sütümüzü meme başına sürüp kurutmamız ıslak bırakmamamız gerekiormuş cnm
ayy çok heycanlandm yaa çok güzel bi duygu kapladı içimi herşey iyi olcaki nşallah ne güzel miss gbi yavrusunu koklıcak en erkencimiz :)) mart annesi oldu ocak annesikızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden
geçmiş olsun cnm Allah şifa versin..günaydın kızlar
uzun zamandır sadece okuyordum yazamadım.. ailem trafik kazası gecirdi onların yanına gittik. sonra onlar geldiler bize.
ufak tefek yaraları vardı onların hastane işleriyle ilgilendik. bende işteyken forumu takip ettim.
malkoçun yatışını takıp etmiştim. umarım saglıkla gelir bebeği. artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
erken gelen bebişler saglıkla gelsin. tüm bebişler saglıkla gelsin.
iki gündür cok etkilendim ki sabaha karsı rüyamda dogum yaptıgımı gördüm. cok erken dıyorum ama saglıklı doguyor.
Doğum günün kutlu olsuuuunnn..parti ne zmnBizde doktora gittik bi sürü kan verdik ama sonuçlar 6 gün sonra çıkcakmış bakalım hayırlısı...
Gamze bugün bebişine kavuşuyor demek, hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kurtulsunlar ikiside inşallah çok sevindim kuzusu 18 Ocak doğumlu olcak benim de bugün doğum günümmmmmmmm :119::119::119::119::119: demek ki çok tatlı çok zeki çok çalışkan çok mikemmellll bi bebek olcak kendimden biliyorum:)))
...
bişi olmaz cnm moralini bozma enfeksiyon hamilelerde hatta belki normal zmnlarda tahlil yaptrsak hepimizde çıkabilen bişi..ilaçlarını al kısa zmna bişi kalmaz..bn ilk tahliillerimde çıkmıştıda hiç sallamamıştm..bişide olmadı Allaha şükür tabi son aylarda erken doğum tehlikesi fln diyolar o yzdn sn ilaçlarını al hiçbişi olmaz hmn geçergelelim bana sonuçları göstermeye gittik kanım düşük çıktı ve idrarda enfeksiyon çıktı çok değil dedi doktor ama yine de ilaç yazdıı
offf kızlar üstümde öyle bi atalet varki..yapmam gereken bir sürü iş var ama bi türlü ayaklanıp başlayamıyorum...oturduğum yerde kalıyorum..yapcaklarımda aklımda dolaşıyo yapmadıkçada bunalıyorum daha beter....
Canım telaş yapma öyle hemen,benim oğluşumda 2-3 gün kıpırdamadı hiç,bugün tekrar başladı tekmelemeye.Uyuyodur merak etme....
aaaaa gerçekten anlamlıymış :) koysam mı acep, o kadar da dalga geçmiştim...
Gamzenin bebişi sağlıkla gelir inşallah rahat bir doğum olur.
Ben de iki günde bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim.Dolabını silip yerleştirdim..Çok fazla işimiz kalmadı artık.
Anne Bebek Fuarı var kızlar gidicek misiniz perşembe başlıyor galiba.
İşte kuzum son zamanlarda artık iyice bi telaş sarıyor sanki kendimi hep elim karnımda onu dinlerken yakalıyorumİnş. sağsalim gelsinler de tek dileğim o başta Gamzenin kızı olmakla Yüce rabbim bütün meleklerimizi korusun
Kesinlikle katılıyorum, gelirlerse de onaylasınlar sadece :))çok utandım şimdi, bi daha arştırmadan dalga geçmicem... bence de gelmesinler, ya da gelip teyit etsinler "ewt ewt miray koy" die, çok kafası karışıyo insanın :)
Teşekkür ederim canımmmmelikecim dogum günün kutlu olsun hayatım. nice mutlu yaşlara bebişin ve sevdiklerinle...
Teşekkür ederim canım, valla öyle olmuş, benimki de gelse hoş olabilirsi aslında ama :)) neyse dursun biraz daha.. babayı masrafa sokalım nolcak yani aynı gün olsak tek seferde hallederdi hediye işini :))Doğum günün kutlu olsuuuunnn..parti ne zmnAllah sevdiklerinle, bebişinle sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin cnm..bak gamzenin bebişi meğer snn doğum gününü bekliyomuş :))
Gamzenin bebişi sağlıkla gelir inşallah rahat bir doğum olur.
Ben de iki günde bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim.Dolabını silip yerleştirdim..Çok fazla işimiz kalmadı artık.
Anne Bebek Fuarı var kızlar gidicek misiniz perşembe başlıyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?