- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.741
sağol canım..şu sıralar baya bi soğuk burda havalar..bitkisel ıhlamur zencefil içiyorum..bi zararı yok die biliyorum ama..
akıntı enfeksiyondanmı oluyo diye nası test yaptı doktor?? benimde bu sıralar baya arttı..enfeksiyonmu acaba ? 10 gün sora randevum doktora diyim bende bari..
ah cnm kşke sallayabilsem evlilik cok zor bana göre değil ben rahat yaşamaya alışmışım hiç gelemiyorum böle şeylere huysuzluğuda cabası ablası gelmiş gebzeden anneme gidelimmi dedi bende cvp vermedim geliyomusun dedi hayır dedim ben gidiyorum dedi sen bilirsin dedim giyindi cıktı neyse arkasından camdan bakıyodum tülden arabaya bindi inşallah çaışmaz dedim araba çalışmadıartislik yapıp evede dönemedi gitti metroya binmeye normalde toplu taşımaya hayatta binmez
canım vajaynadan o akıntıyı alıp labratura yolladı.. enfeksiyon var mı diye..3 gün sonra çıktı sonucum. çünkü enfeksiyon arttırabiliyormuş akıntıyı.. ama zaten dr um akıntımı görünce normal olası akıntı demişti ama özel hastane olduğu için hastanın her şikayetini dineyip yapmak zorundalar burda dr ların ihmalkarlıkları affedilmiyor...
içinin rahatlaması için git istersen ama 3 trimesterde akıntı olması normal de deniliyor fakat tedbiri elden bırakmamak lazım
ah cnm kşke sallayabilsem evlilik cok zor bana göre değil ben rahat yaşamaya alışmışım hiç gelemiyorum böle şeylere huysuzluğuda cabası ablası gelmiş gebzeden anneme gidelimmi dedi bende cvp vermedim geliyomusun dedi hayır dedim ben gidiyorum dedi sen bilirsin dedim giyindi cıktı neyse arkasından camdan bakıyodum tülden arabaya bindi inşallah çaışmaz dedim araba çalışmadıartislik yapıp evede dönemedi gitti metroya binmeye normalde toplu taşımaya hayatta binmez
arakadaşlar ben 32+2 haftalık hamileyim kontrolümüzde doktor bebeğin kilosunun 1900gr olduğunu normal değerlerde olduğunu söyledi ama ben iğne vuruluyorum pıhtılaşma rahatsızlığım var bundan dolayı bebeğin bu haftadan sonra gelişmesi durabilir aynı kiloda kalabilir iki hafta sonra gel durumuna göre alabilirmi dedi beklemiyodum tedirgin oldm 34. haftada doğum çok risklimi bebeğin kaç kg olması gerekiyor bilgisi olan varmı
bende uyudum uyandım şimdi az gevşiyim diye duşa giricem oğlum karnımda gerim gerim gerildi yavrum bu adam yüzünden zart diye doğurucam birgün....yemekte yok evde pöffffffffff ne yiycem acıktım...park yatak al güzel valla ben aldım ya gayet kullanışlı duruyo cnm...Ay ilahi Işıll,demek adamı yaya bıraktınBenim de tutar öyle çok içten söylersem,soğuğu görünce kendine gelmiştir o Yine uyumuşum ben rüyamda park yatak alıyodum
Allah seni emi iyiki başka bir şey dememişin :))
metro yolculuğundan sonra akşam eve gelince şöyle bak suratına
darmaduman olmuş olacaktır kesin topla taşıma gerçekten çok zor heleki kış gününde
alttan muhayene yani( üfff hiç sevmiyom şu işleri geriliyorum..sırf bu yüzden normal doğum yapmıcam dedi hep çatala yat falan..
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır bız ıyıyız sukur
cuma gunu antalyay anneme geldık oglumla :) afyonun sogundan sonra cok ıyı geldı eksı 30 dereceyı gorduk bu sene sok oldum evde ısınamadık kalorıfer bı yandan ufo bı yandan genede ev soguktu sukur anca annemde ısındık :)
bende uyudum uyandım şimdi az gevşiyim diye duşa giricem oğlum karnımda gerim gerim gerildi yavrum bu adam yüzünden zart diye doğurucam birgün....yemekte yok evde pöffffffffff ne yiycem acıktım...park yatak al güzel valla ben aldım ya gayet kullanışlı duruyo cnm...
yok aslında öle beddua etmem ama beni üzünce illaki çıkıyo ondan ama cok komikti trıs trıs gitti.....
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır bız ıyıyız sukur
cuma gunu antalyay anneme geldık oglumla :) afyonun sogundan sonra cok ıyı geldı eksı 30 dereceyı gorduk bu sene sok oldum evde ısınamadık kalorıfer bı yandan ufo bı yandan genede ev soguktu sukur anca annemde ısındık :)
geçmiş olsun. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...
ben 34. haftada kontrole gittim bebeğim 2300 kilodaydı...
34. hafta gebelikte bebeğin muhtemel kilosu 2 kiloya geldiğini yazıyor internetten. bence kiloya grama takılmamak lazım ama senin durumun başka tabi. umarım bilgilerin sana yardımı olur...
cnm bende gunluk 04 ml lık clexane ıgne kullanıyorum bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgımı sezeryanla oldum 3200 gr bır kız cocugu dunyaya geldı su an senınle aynı 32+2 deyım bebegımın kılosu 31 haftalıkken 2300 gr dı 3 hafta onden gıdıyor dr gayet saglıklı dedı boyle gıderse tasıyamıyacagın ve erken dogum rıskı olucagı ıcın 38 den once alabılırız demıstı ama kesınlıkle ıgneyle alakası yok cnm senın ılk gebelıgınmı bence boyoe bırsey olamaz bebegın gelısımını durdurmaz aksıne daha cok gelısmesıne sebep olur vuruldugumuz ıgne cnm.
canım benim alttan muayeneyi normal dpğum ile kıyaslama bence.. hiç doğum yapmadım ama alttan muayene 5 sn bir şey. sonuçta sağlık için yapılması gerkiyır.. hiç korkma bence rahat derin nefes al ve 5 e kadar say sonra bitiyor zaten.. hani illede alltan muayene olacak diye bir şey de yok...oldu mu canım.. tekradan geçmiş olsun...
oh ne güzel eşantıyonlarla tamamlamışın işte alışverişi:):)ya bu zamanlarda mısafır karşılamak gercekten cok zor oluyo.kendı işmizi bıle guclukle goruyoruz evın işlerını bıde mısafır zor yanı...bende 30 dayım bazen böle bebek tam gobegımde oluyo orası sert oluyo falan onlar kasılma oluyomuş odamı olmuyo sende:)bıde benımde sol gogsumun altıne bır koyuyo ayagını bebişim nasıl oturcagımı bılemıyorum:)
arkadaşlar herkese iyi pazarlar
size bir şey sormak istiyorum
bugün sabah kahvaltıdan sonra hafif bir bulantı
ve karın ağrısı yaşadım sanki ishal olucak gibiydim ama olmadım
belimi vücudumu battaniyeyle sardıktan sonra ağrı geçti
ama korktum acaba bu doğum sancısı gibi bir şeymidir
bebeğin hareketleri gayet normal bir sorun yok
aranızda böyle bir şey yaşayan varmı
güneşcim evin hep temiz kalması için 2 günde bir silip süpürücen toz alıcan lavobaları ciflicen balkonları yıkıycan cnm amma velakin ne mümkün eski den yapıyodumda şimdi haftada bir süpürürsem iyi sende rahat ol boşver bu arada yemek yaptım yedik cnm merak etme...şimdide süt içiyorum bende dün yatak odasının tüllerini yıkadım yarın odamı bir güzel sileyim dolap içlerini dahada doğuma kadar yapamam zaten kadın gelir haftayada artık bebeğin park yatağıda odaya girince cok rahat iş yapılamaz gelince anlıyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?