2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım vajaynadan o akıntıyı alıp labratura yolladı.. enfeksiyon var mı diye..3 gün sonra çıktı sonucum. çünkü enfeksiyon arttırabiliyormuş akıntıyı.. ama zaten dr um akıntımı görünce normal olası akıntı demişti ama özel hastane olduğu için hastanın her şikayetini dineyip yapmak zorundalar burda dr ların ihmalkarlıkları affedilmiyor...
içinin rahatlaması için git istersen ama 3 trimesterde akıntı olması normal de deniliyor fakat tedbiri elden bırakmamak lazım

Allah seni emi iyiki başka bir şey dememişin :))
metro yolculuğundan sonra akşam eve gelince şöyle bak suratına
darmaduman olmuş olacaktır kesin topla taşıma gerçekten çok zor heleki kış gününde

alttan muhayene yani( üfff hiç sevmiyom şu işleri geriliyorum..sırf bu yüzden normal doğum yapmıcam dedi hep çatala yat falan..

Ay ilahi Işıll,demek adamı yaya bıraktınBenim de tutar öyle çok içten söylersem,soğuğu görünce kendine gelmiştir oYine uyumuşum ben rüyamda park yatak alıyodum

merhaba güzel anneleer
doğum sonrası için korse alan var mı netten araştırayım dedim ve şu bilgileri buldum :

Doğum sonrası kullanılan korselerin ise sarkmayı azalttığı ve toparlayıcı olduğu tespit edilmiştir. Doğum sonrasında kullanacağınız korseler mutlaka vücut geneli için olmalı; karın, göbek, kalça, bacak ve basenleri tümüyle sarmalı, yumuşak olması ve fazla sıkı olmaması gerekir.Doğumdan 10 gün sonra korse kullanılması tavsiye edilir.Bu şekilde daha verimli olacaktır ve siz de kullandığınız üründen memnun kalacaksınız.

cnm bende gunluk 04 ml lık clexane ıgne kullanıyorum bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgımı sezeryanla oldum 3200 gr bır kız cocugu dunyaya geldı su an senınle aynı 32+2 deyım bebegımın kılosu 31 haftalıkken 2300 gr dı 3 hafta onden gıdıyor dr gayet saglıklı dedı boyle gıderse tasıyamıyacagın ve erken dogum rıskı olucagı ıcın 38 den once alabılırız demıstı ama kesınlıkle ıgneyle alakası yok cnm senın ılk gebelıgınmı bence boyoe bırsey olamaz bebegın gelısımını durdurmaz aksıne daha cok gelısmesıne sebep olur vuruldugumuz ıgne cnm.

Ay ilahi Işıll,demek adamı yaya bıraktınBenim de tutar öyle çok içten söylersem,soğuğu görünce kendine gelmiştir oYine uyumuşum ben rüyamda park yatak alıyodum
bende uyudum uyandım şimdi az gevşiyim diye duşa giricem oğlum karnımda gerim gerim gerildi yavrum bu adam yüzünden zart diye doğurucam birgün....yemekte yok evde pöffffffffff ne yiycem acıktım...park yatak al güzel valla ben aldım ya gayet kullanışlı duruyo cnm...
Allah seni emi iyiki başka bir şey dememişin :))
metro yolculuğundan sonra akşam eve gelince şöyle bak suratına
darmaduman olmuş olacaktır kesin topla taşıma gerçekten çok zor heleki kış gününde

yok aslında öle beddua etmem ama beni üzünce illaki çıkıyo ondan ama cok komikti trıs trıs gitti.....

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır bız ıyıyız sukur

cuma gunu antalyay anneme geldık oglumla :) afyonun sogundan sonra cok ıyı geldı eksı 30 dereceyı gorduk bu sene sok oldum evde ısınamadık kalorıfer bı yandan ufo bı yandan genede ev soguktu sukur anca annemde ısındık :)

alttan muhayene yani( üfff hiç sevmiyom şu işleri geriliyorum..sırf bu yüzden normal doğum yapmıcam dedi hep çatala yat falan..

canım benim alttan muayeneyi normal dpğum ile kıyaslama bence.. hiç doğum yapmadım ama alttan muayene 5 sn bir şey. sonuçta sağlık için yapılması gerkiyır.. hiç korkma bence rahat derin nefes al ve 5 e kadar say sonra bitiyor zaten.. hani illede alltan muayene olacak diye bir şey de yok...oldu mu canım.. tekradan geçmiş olsun...

ne mutlu sana canım.. aama antalyaya geldim diye sıkı giyinmeyi ihmal etme..antalyada görümcemler var ısınınamyıruz diyolar onlarda...ama annenin yanında olmak da off ne güzel yaaa.. imrendim vallaha...annecim benim doğumuma bile gelemiyecek...((

Aman dikkat et yaf duş iyi fikir.Bize de arkadaşlar geldi ancka oturdum bilgisayar başına.Yemek mi yoktu daha öncesinde okusaydım ben yapmıştım gelirdin bize aklıma takıldı bak şimdi :26: Bizim hem anneme hem de aşağı kata bişiler düşünmemiz lazım du bakalım ne alıcaz.
Ben asla kimseye beddua etmem de korkarım zaten,benim de içime takılınca illaki olur.
Ev güya temizlenmişti yine battı heheh ne nankör bu ev işi yaf

Senin göbüş süperdi göbüşler topiğinde yorum yapamamıştım aklımdayken söyliyeyim
Afyon da kuru soğuk olur eskişehir afyon kütahya fenadır.Bizim Bursada da rügarla birlikte soğuk var donuyoru valla.
Biz de haftaya gidices anneannemizee,umarım hava güzel olur.İyi dinlenmeler size oğluşunla anneanneler şimdi mamaları da hazırlar bizimki şimdiden yemek planları yapıyor.

güneşcim evin hep temiz kalması için 2 günde bir silip süpürücen toz alıcan lavobaları ciflicen balkonları yıkıycan cnm amma velakin ne mümkün eski den yapıyodumda şimdi haftada bir süpürürsem iyi sende rahat ol boşver bu arada yemek yaptım yedik cnm merak etme...şimdide süt içiyorum bende dün yatak odasının tüllerini yıkadım yarın odamı bir güzel sileyim dolap içlerini dahada doğuma kadar yapamam zaten kadın gelir haftayada artık bebeğin park yatağıda odaya girince cok rahat iş yapılamaz gelince anlıyacaksın

tşk ederim canım inş bu iki haftada gelişimi devam eder

günleride aynıymış bebişlerin:) canım benim ilk bebeğim karnımda öldü hastalığın teşhisi ikinci hamilelikte kondu aslında ilk günden 32. haftaya kadar herşey normal gitti
şu an içinde normal dedi ama iğne vurulan hamilelerin bazılarında 32. haftadan sonra gelişme durabilir dedi kesin durur demedi ama beklemediğim için tuaf oldum umarım değin gibi gelişmesi devam eder sen ilk bebeğindedemi iğne vurulmuştun kaç haftalık doğum yapmıştın

Son düzenleyen: Moderatör:

aynı değil tabi ikisi sağlık için gerekliyse yapcak bişe yok..nese doktoruma söylim bi ne dicek bakim..sağol canım...

yok cnm olmuyo galiba emin değilim ya..o konuda rahatsız olmadığıma göre demekki olmuyo..off bilmiyorum bi tuhaflık mı var acaba:44:

mide bulantısı değil ama bna bu aralar çok oluyo ishal sancısı gibi hatta ishal oluyorum çok sık bide son günlerde adet sancısı gibi hafif sancılar çekmeye başladım

Loading zoom .HUMANA STİLL - TEE SÜT ARTTIRICI ÇAY - HMS1 Humana Still-Tee içerisinde bulunan Galaktogog etkili bitkiler sayesinde süt bezlerini uyararak süt yapımını hızlandırır ve süt miktarını önemli ölçüde arttırır.
Humana Still-Tee ' nin doğumdan hemen sonra kullanıldığında süt oluşumunu hızlandırdığı ve miktarını artırdığı, üniversite ve araştırma hastanelerinde yapılan 4 klinik çalışma ile etkinliği kanıtlanmıştır.
Anne sütünü arttıran bitki çayı Humana Still-Tee, Oksitosin hormonunu aktive ederek, doğum sonrası uterusun eski haline dönmesine yardımcı olur.
Humana Still-Tee doğum sonrası, özellikle sezaryen sonucu oluşan gaz sancılarının giderilmesine yardımcı olur.
Bu özelliklerinden ötürü doğumdan hemen sonra ilk sıvı olarak anneye içirilmesi tavsiye edilir.
Humana Still-Tee'nin kalorisi düşüktür.
Humana Sitll-Tee emzirme dönemi boyunca, daha çok süt oluşumu için önerilen miktarlarda ve düzenli olarak kullanılmalıdır.
% 100 bitkiseldir.
Boya maddesi, suni aroma ve katkı maddesi içermez.
Granül şeklindedir.
Demleme ve hazırlama sorunu yoktur.
C vitamini ilavelidir.
Şeker ilavesine gerek yoktur.

dikkatimi çekti arkadaşlar galiba ben bunu düşünücem.

İçime takıldı valla çok sevindim yemek işine Ben de çok çabuk acıkır oldum böcün üstüne 2 kez daha yedim
Tül mü yıkadın tebrik ediyorum seni benim çok uzun zaman oldu perdelerle haşır neşir olmayalı
Çok yorma kendini artık daha çok nefes nefese kalıyorum,eşim korktu akşamüstü noldu sana dio dedim merdiven çıktım bişi yok:26:
Umarım yatılı misafir gelmeye kalkmaz kendime bakmaya mecalim yok bu aralar,canımızdan kıymetli değil ya olduğu kadar artık temizlik.Zaten halılar yıkamaya gider doğumdan önce şubat sonu gibi,salondaki perdeyi de kuru temizlemeye gönderirim.Siz kurdunuz mu park yatağı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…