2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu eşantiyonunu göndermişti milupa bana.Kullananlar var memnunlar.

kurduk cnm açılsın diye kat izleri...ama nevresimlerini sermedim bizim odaya taşınıcak ama acık haliyle kapıdan geçmez tekrar katlayıp götürücek eşim...tülleri yıkadım ama takmadım yarın odamı temizliyimde bizimkine taktırıcam benim tüller biraz değişik cnm olukoluk toz topluyo inanamazsın ben böle bişey görmedim

Eeee baba olmak kolay değil yapsınlar
O tozlar nasıl geliyor anlamıyorum zaten hergün toz alsam banamısın demicek.Açık renkse bir de tüller, işin zor valla.Ayşen gelemedi sanırım Kemalpaşa'dan.

ben oğlumda kullandım çok faydasını gördüm.yine alıcam.öneririm.baya farkediyor gerçekten.

canım dinleme tabi geçen annem ben ve kardeşimin doğumlarını anlattı çok kolay olmuş 10 dk.da bana güzel şeyler anlatıyolar ablamda korkma diyo. herşeyi oluruna bırakmak lazım düşünme hiç hayırlısı olsun hepimiz için
canım benim 3 ayda da vardı ama ozaman bebeiş aşağıdaydı ve saçları yoktu :)

canım bende varım nineler gibi oldum diye dalga geçiyorum kendimle

canım inş. suyunda azalma olmaz aksine artar bol bol dinlenmene bak.

canım takma kafana sen böyle şeyleri yeterki bebeğin sağlıklı olsun kilo alır nasıl olsa.

Kızlar ben hasta oluyorum boğazlarım falan ağrıyor öksürüyorum, işyerinde salgın vardı herkes yataklık oldu, benimki daha başında galiba ama bebişe bir zararı olur mu korkuyorum
geçmiş olsun bende yeğenimden kaptım sanırım inş. çok ağırlaşmam bol bol c vitamini almak lazım şimdi.

canım maşallah minişine çok sevindim kendi başına nefes almasına inş. en kısa zamanda gelicek evine annesi . 2 saatlik uykudan bahsetmişsin ben zaten 2 saatte bir wc ye gidiyorum şimdiden alıştırma oluyo bana :)

canım gözün aydın maşallah bebişlere

çitlenbik senin tansiyonun gayet normal bence dr niyeöyle söyledi anlamadım benimde devamlı 12 - 8 dir tansiyon sadece geçen gün 10-8 çıktı normal dedi dr.

günaydın kızlar ben geçenlerde milıpaya üye olmuştum netten küçük bi kutu testerlar yollamışlar huggies bezi niveanın ıslak mendili gibi belki sizinde ilginizi çeker diye paylaşmak istedim....

günaydın kızlar ben geçenlerde milıpaya üye olmuştum netten küçük bi kutu testerlar yollamışlar huggies bezi niveanın ıslak mendili gibi belki sizinde ilginizi çeker diye paylaşmak istedim....

heralde çoğumuz almıştır o hediye paketini :)) zaten bi yayıldımı komple KK olarak üye olduk milupaya..

günaydın kızlarr ctsi benimde randevum vardı oğluşum 2300 gr olmuş suyuda iyimiişş ama bizimki kafa yukarda popo aşağıda oturuyo 1 haftadır dr büyük ihtimal sezercik olcak dedi 5 haftaya kadar alırız dediiii 2 hafta sonra gününü sölicekkk ay çok heyecanlandım 2 hafta nasıl geçecek bakalım

maşallah oğluşuna cnm bebek pozisyon değiştirir doğuma kadar neden hemen sezaryan diyorlar anlamadım benim doktorum hiç pozisyonuyla ilgili bişey demiyor bence söylemeside saçma çnk doğum anında dönen bebekler var yaa benim düşüncem bu yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama

Günaydın kızlarrr... Herkese iyi haftalar...

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kiii bizi de yakaladı hastalık :) İdrar yolları enfeksiyonu ve antibiyotik kullanmamız gerekcek... Forumda da kullanan arkadaşlar vardı galiba? Doktora kullanmak istemiyorum dedim ama neden bi zararı yok ki dedi... İnşallah öyledir, çünkü kullanmadan geçmezmiş...

Günaydın kızlar,

Yine bir pazartesi ve ben yine işteyim ufff çok yoruldugumu hissediyorum ve bu pazartesileri hiç sevmiyorum. Allah dan artık çok iş vermiyorlar ama bütün gün sandalye tepesiinde oturmak bile yoruyor. Bide 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım, bakalım ne kadar dayanabileceğim.

Bende yine uyku durumları başladı ilk 3 ay da çok uyuyordum şimdi de öyle. Dün evde neredeyse tüm gün yattım ve sürekli uyku modundayım sizde de aynı durum var mı? Bide artık sık sık genital bölgem aağrıyor. Adet olduğumda böyle ağrırdı. Dün özellikle çok ağrıdı, bacaklarımı kapatamadım falan bugün şükür iyiyim. Bunu yaşayan var mı? erken dogum belirtisi olabilir mi? Ben bugün 32+3 deyim faakat oğlum 2hafta 3 gün ilerdeydi.

Sırt Ağrısı yaşayan arkadaşlar ben doktor tavsiyesiyle magnezyum demir hapına başladım ve şaka gıbı ilk hapta tüm agrılar bitti. Bugün yanıma almaya unutmuşum hapımı günde 2 kere içiyorum ve ağrılarımın hepsi bitti. Tavsiye ederim.

Hepinize iyi haftalar evde olanlar bizim için de dinlensinler...

Canım günaydın, bende 37 raporu almıştım ama yarın son günüm idrar yollarından dolayı :)) doktor raporu bozup izin vercek.. Çünkü iş yeri soğuk oluyo ve daha fazla riske atmak istemedi.. Bende kasık ağrısı şikayetiyle gittim idrarda üre çıktı.. Burdan bişey yazmakla olmuyo mutlaka doktoruna görünmen gerek önemli bişey değildir ama yine de en iyisini onlar biliyo... İzin içinde kasma ne zaman hazır hissersen o zaman ayrıl önemli olan bebişler.. artık 1-2 haftanın hesabını yapmıycaz

günaydın cnm bende kullandım bi hafta hemen geçti enfeksiyon bebeğede geçme riski var o yüzden kullan hemen

MELİKE geçmiş olsun canım, seni de bulmuş o pis enfeksiyon he
İnşallah çabucak geçer.. İlaçlarını kullan ama, Allah korusun başka şeylere yol aşmasın bide.

günaydın cnm bende kullandım bi hafta hemen geçti enfeksiyon bebeğede geçme riski var o yüzden kullan hemen

Haklısınız kızlar bebeği riske atmaya gerek yok.. Bugün işe geldim büyük ihtimal yarında gelcem.. Çarşamba izne ayrılcam. Burda iş yeri hekimine yazdırcam ilacı hemen kullanmaya başlarım.. Şifa olsun inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız herkesler iyidir inş.
Biz dün ev tuttuk bebişle taşınmak daha zor olur diye denk geldi güzel de evdi kaçırmak istemedik nakliye şirketiyle falan anlaştık evde bi kaç tadilat yapılması gereken yerler var ev sahibi onları hall edecek şubatın ilk haftası taşınırız herhalde ben pek bişi yapmıycam ama yinede evdeki tabak çanak çömleğin toplanması kolilenmesi var oyy anam oyy ben eğilemiyorumm bile keşke sihirli bi değnek olsa ben gözmü açıp kapasam ve taşınıp yerleşmiş olsakk

günaydın cnm işin zor yardım edicek birileri yok mu etrafında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…