- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.761
Bunu eşantiyonunu göndermişti milupa bana.Kullananlar var memnunlar.Eki Görüntüle 331730
Loading zoom .HUMANA STİLL - TEE SÜT ARTTIRICI ÇAY - HMS1 Humana Still-Tee içerisinde bulunan Galaktogog etkili bitkiler sayesinde süt bezlerini uyararak süt yapımını hızlandırır ve süt miktarını önemli ölçüde arttırır.
Humana Still-Tee ' nin doğumdan hemen sonra kullanıldığında süt oluşumunu hızlandırdığı ve miktarını artırdığı, üniversite ve araştırma hastanelerinde yapılan 4 klinik çalışma ile etkinliği kanıtlanmıştır.
Anne sütünü arttıran bitki çayı Humana Still-Tee, Oksitosin hormonunu aktive ederek, doğum sonrası uterusun eski haline dönmesine yardımcı olur.
Humana Still-Tee doğum sonrası, özellikle sezaryen sonucu oluşan gaz sancılarının giderilmesine yardımcı olur.
Bu özelliklerinden ötürü doğumdan hemen sonra ilk sıvı olarak anneye içirilmesi tavsiye edilir.
Humana Still-Tee'nin kalorisi düşüktür.
Humana Sitll-Tee emzirme dönemi boyunca, daha çok süt oluşumu için önerilen miktarlarda ve düzenli olarak kullanılmalıdır.
% 100 bitkiseldir.
Boya maddesi, suni aroma ve katkı maddesi içermez.
Granül şeklindedir.
Demleme ve hazırlama sorunu yoktur.
C vitamini ilavelidir.
Şeker ilavesine gerek yoktur.
dikkatimi çekti arkadaşlar galiba ben bunu düşünücem.
İçime takıldı valla çok sevindim yemek işineBen de çok çabuk acıkır oldum böcün üstüne 2 kez daha yedim
Tül mü yıkadın tebrik ediyorum seni benim çok uzun zaman oldu perdelerle haşır neşir olmayalı
Çok yorma kendini artık daha çok nefes nefese kalıyorum,eşim korktu akşamüstü noldu sana dio dedim merdiven çıktım bişi yok:26:
Umarım yatılı misafir gelmeye kalkmaz kendime bakmaya mecalim yok bu aralar,canımızdan kıymetli değil ya olduğu kadar artık temizlik.Zaten halılar yıkamaya gider doğumdan önce şubat sonu gibi,salondaki perdeyi de kuru temizlemeye gönderirim.Siz kurdunuz mu park yatağı?
kurduk cnm açılsın diye kat izleri...ama nevresimlerini sermedim bizim odaya taşınıcak ama acık haliyle kapıdan geçmez tekrar katlayıp götürücek eşim...tülleri yıkadım ama takmadım yarın odamı temizliyimde bizimkine taktırıcam benim tüller biraz değişik cnm olukoluk toz topluyo inanamazsın ben böle bişey görmedim
ben oğlumda kullandım çok faydasını gördüm.yine alıcam.öneririm.baya farkediyor gerçekten.Eki Görüntüle 331730
Loading zoom .HUMANA STİLL - TEE SÜT ARTTIRICI ÇAY - HMS1 Humana Still-Tee içerisinde bulunan Galaktogog etkili bitkiler sayesinde süt bezlerini uyararak süt yapımını hızlandırır ve süt miktarını önemli ölçüde arttırır.
Humana Still-Tee ' nin doğumdan hemen sonra kullanıldığında süt oluşumunu hızlandırdığı ve miktarını artırdığı, üniversite ve araştırma hastanelerinde yapılan 4 klinik çalışma ile etkinliği kanıtlanmıştır.
Anne sütünü arttıran bitki çayı Humana Still-Tee, Oksitosin hormonunu aktive ederek, doğum sonrası uterusun eski haline dönmesine yardımcı olur.
Humana Still-Tee doğum sonrası, özellikle sezaryen sonucu oluşan gaz sancılarının giderilmesine yardımcı olur.
Bu özelliklerinden ötürü doğumdan hemen sonra ilk sıvı olarak anneye içirilmesi tavsiye edilir.
Humana Still-Tee'nin kalorisi düşüktür.
Humana Sitll-Tee emzirme dönemi boyunca, daha çok süt oluşumu için önerilen miktarlarda ve düzenli olarak kullanılmalıdır.
% 100 bitkiseldir.
Boya maddesi, suni aroma ve katkı maddesi içermez.
Granül şeklindedir.
Demleme ve hazırlama sorunu yoktur.
C vitamini ilavelidir.
Şeker ilavesine gerek yoktur.
dikkatimi çekti arkadaşlar galiba ben bunu düşünücem.
canım dinleme tabi geçen annem ben ve kardeşimin doğumlarını anlattı çok kolay olmuş 10 dk.da bana güzel şeyler anlatıyolar ablamda korkma diyo. herşeyi oluruna bırakmak lazım düşünme hiç hayırlısı olsun hepimiz içinCanım bizim cadı dönerse tamamen normal düşünüyorum acaip bi rahatlık var bende cahil cesareti olsa gerek birde doğumla ilgli hiç bişi ne okuyorum ne bakıyorum nede kimsesin deneyimlerini dinliyorum gidip çatır çatır doğurup gelcem diyorum sorana neyime güveniyorsam artık bu kadar
canım benim 3 ayda da vardı ama ozaman bebeiş aşağıdaydı ve saçları yoktu :)
benim iştahımda fena halde artış var. bugün doktorda tartılmayı unuttum ya... eve gelince aklıma geldi...
ama bende mide yanması başladı buda bebeğin saçlı olmasındanmış bunu doktor değilde annem söylüyor...
canım bende varım nineler gibi oldum diye dalga geçiyorum kendimleEşler çok öenmli zaten ne güzel seninki de yardımcı oluyormuş süper baba o zaman çok sevindim.Şimdiden kolay gelsin canım
O tosbaadan bir tane daha var yatağa yatar sağa sola zor döner,kanepeden kalkarken yaşlı nineler gibi oflaya puflaya kalkarrAmannnn kuzularrr için değerrr yerim ben onları yerrrr
canım inş. suyunda azalma olmaz aksine artar bol bol dinlenmene bak.Herkese selam kızlar, bayağı sayfa birikmiş yine çok az bakabildim.
Bende bugun kontrole gittim.suyum 7,5 cm halen oldukça kritik seviyede ama kızım birazcık daha büyümüş çok şükür. Doktorumuz çarşamba tekrar görmek istedi. Daha sıkı kontrolde olucam sanırım. Dualarınız için hepinize teşekkürler...
Gamzecim, kalbim,dualarım ve en iyi dileklerim seninle ve kızınla...
canım takma kafana sen böyle şeyleri yeterki bebeğin sağlıklı olsun kilo alır nasıl olsa.Güzel anneler selamlar sizebişey söylemek istiyorum nolur bana gücenmeyin benim lütfen kimse şuraya bebeğim şu kilo olmuş yazmayın ya elimde değil kafaya takıyorum benimki niye zayıf diye hormonlar tavan yaptı sinirlerim bozluuyo milletin 32.haftada 2500 gr benimki 35.haftada 1780gr diye gece kuruyorum
geçmiş olsun bende yeğenimden kaptım sanırım inş. çok ağırlaşmam bol bol c vitamini almak lazım şimdi.Kızlar ben hasta oluyorum boğazlarım falan ağrıyor öksürüyorum, işyerinde salgın vardı herkes yataklık oldu, benimki daha başında galiba ama bebişe bir zararı olur mukorkuyorum
canım maşallah minişine çok sevindim kendi başına nefes almasına inş. en kısa zamanda gelicek evine annesi . 2 saatlik uykudan bahsetmişsin ben zaten 2 saatte bir wc ye gidiyorum şimdiden alıştırma oluyo bana :)ben evdeyim şuan eşimde bebeği görmeye gitti, akşam 9 da 10 dk pencere arkasından görüş vakti, öğlen solunum cihazından çıkarmışlardı ve az önce konuştuk hala kendisi nefes alıp veriyormuş canım kızım , bende sürekli sağım yapıyorum yarım çay kaşığıda olsa poşetleyip gönderiyorum çabuk iyileşsin diye, bugün sütümü hortumla vermeyi deneyeceklerdi eşim gelsin verip vermediklerini öğrenirim...
(
canım gözün aydın maşallah bebişleremerhaba kızlarrr dün dr. gittik çok şükür bebişlerimde bende çok iyiyizz gelişimleri çok iyi dr. bekletebildiğimiz kadar bekletecegiz dedi ama yinede heran her şey olabilir hazırlıklı ol dedii artık her hafta dr. kontrolüne gidecegizzz çok heyecanlıyım merakla bebişlerimi bekliyorummmmm
canım izmirdeki hastane.
günaydın kızlar ben geçenlerde milıpaya üye olmuştum netten küçük bi kutu testerlar yollamışlar huggies bezi niveanın ıslak mendili gibi belki sizinde ilginizi çeker diye paylaşmak istedim....
günaydın kızlarr ctsi benimde randevum vardı oğluşum 2300 gr olmuş suyuda iyimiişşama bizimki kafa yukarda popo aşağıda oturuyo 1 haftadır dr büyük ihtimal sezercik olcak dedi 5 haftaya kadar alırız dediiii 2 hafta sonra gününü sölicekkk ay çok heyecanlandım 2 hafta nasıl geçecek bakalım
Yine bir pazartesi ve ben yine işteyim ufff çok yoruldugumu hissediyorum ve bu pazartesileri hiç sevmiyorum. Allah dan artık çok iş vermiyorlar ama bütün gün sandalye tepesiinde oturmak bile yoruyor. Bide 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım, bakalım ne kadar dayanabileceğim.
Bende yine uyku durumları başladı ilk 3 ay da çok uyuyordum şimdi de öyle. Dün evde neredeyse tüm gün yattım ve sürekli uyku modundayım sizde de aynı durum var mı? Bide artık sık sık genital bölgem aağrıyor. Adet olduğumda böyle ağrırdı. Dün özellikle çok ağrıdı, bacaklarımı kapatamadım falan bugün şükür iyiyim. Bunu yaşayan var mı? erken dogum belirtisi olabilir mi? Ben bugün 32+3 deyim faakat oğlum 2hafta 3 gün ilerdeydi.
Günaydın kızlarrr... Herkese iyi haftalar...
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kiii bizi de yakaladı hastalık :) İdrar yolları enfeksiyonu ve antibiyotik kullanmamız gerekcek... Forumda da kullanan arkadaşlar vardı galiba? Doktora kullanmak istemiyorum dedim ama neden bi zararı yok ki dedi... İnşallah öyledir, çünkü kullanmadan geçmezmiş...
MELİKE geçmiş olsun canım, seni de bulmuş o pis enfeksiyon he
İnşallah çabucak geçer.. İlaçlarını kullan ama, Allah korusun başka şeylere yol aşmasın bide.
günaydın cnm bende kullandım bi hafta hemen geçti enfeksiyon bebeğede geçme riski var o yüzden kullan hemen
Günaydın kızlar nasılsınız herkesler iyidir inş.
Biz dün ev tuttuk bebişle taşınmak daha zor olur diye denk geldi güzel de evdi kaçırmak istemedik nakliye şirketiyle falan anlaştık evde bi kaç tadilat yapılması gereken yerler var ev sahibi onları hall edecek şubatın ilk haftası taşınırız herhalde ben pek bişi yapmıycam ama yinede evdeki tabak çanak çömleğin toplanması kolilenmesi var oyy anam oyy ben eğilemiyorumm bile keşke sihirli bi değnek olsa ben gözmü açıp kapasam ve taşınıp yerleşmiş olsakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?