- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.941
bebegimmm Lansor den yana aklında hiç şüphe olmasın o mide koruyucu mükemmel bir hap en agır antibiyotiklerin bile koruyucusu. ki rennıe gaviscon smdide talcid e basladım onlar da reflu azaltıcı ilaçlar mide yanmasına gaz sancısına ve bulantıya ii geliyorlar. artık böle koruyucu ilaçlar olmadn hamileligimizi geciremez olduk öle bi zayıf ki bünyemiz ben anlamadım eskiler nasıl catır catır doguruyorlarmıs :S :))) doktorlar iice düşünüp tartıp veriyorlar zaten yoksa ne anneyi ne bebegi riske atmazlar kolay kolay.
Ben katılmıyorum açıkçası,yeşil kartı olanlar bile para ödeyecekler.Parası olan için evet sağlık hizmeti almak gayet güzel...geçmiş olsun bence de ilaç içmek yerine zencefilli bal ye günde iki kaşık ballı süt iç ve burun için de bebekleriçin olan tonimerden sıkabilirsin zaten açılır hemen burnun
bak hemencecik bir reçete yazdım ah biz türk milleti oloarak hepimiz doktor olmuşuz yaww e ne yapsın insanlar yıllarca adam gibi sağlık hizmeti alamamışız allah şu anki hükümetten razı olsunnn özellikle bu aile hekimi olayı çok süper bencee
iyi akşamlar kızlar
melikecim geçmiş olsun,izne ayrılcak olman da iyi olmuş canım,havalar soğudu iyice kendine ve kızına dikkat et
sütlüçörek canım doktora görünmüşün..yavuşun sağlıklı oluşuna sevindim,inşallah kilo alımı da beklenenin üstünde olur
azeri canım sen de güle güle geç yeni evinize inşallah çabucak biter işler
güneşcim uyuyamamış bugün.. inşallah bugün güzelce dinlenirsin
ben de dün akşam şekerimi yükselttim bi kaç kaçamak yapmıştım iyi gelmedi hemen etkisini hissettim,doğru düzgün beslenmeye çalışıcam..
ada canım zor süreçten geçmişsin,şimdi iyi olmanıza sevindim..Allah hepimzin yavrusuna sağlık sıhhat versin..çok hassas ve kişiye has konular..anne ne diyosa odur,bebeğini ondan daha çok kimse düşünemez zira
ve gelelim günümün sorusuna
mobilyaları ne kadar havalandırdınız kızlar?..kızımın eşyalarını yerleştiricem de 1 haftadır havalandırmaya çalışıyorum ama hala koku var gibi..
bir de kokunun çabuk geçmesi için önereceğiniz bir şey var mı?
geçmiş olsun bence de ilaç içmek yerine zencefilli bal ye günde iki kaşık ballı süt iç ve burun için de bebekleriçin olan tonimerden sıkabilirsin zaten açılır hemen burnun
bak hemencecik bir reçete yazdım ah biz türk milleti oloarak hepimiz doktor olmuşuz yaww e ne yapsın insanlar yıllarca adam gibi sağlık hizmeti alamamışız allah şu anki hükümetten razı olsunnn özellikle bu aile hekimi olayı çok süper bencee
anacığım ne bileyim bende bir kız var benim odamdan çıkartamıyorum bütün gün tepiniyor yatağın üstünde zıp zıp zıplıyor sonra bizim yatak şöyleEki Görüntüle 332145 onun başlığında uyuyordu bir kaç ay öncesine kadar şimdi kilolanınca sığmamaya başladı her neyse o başlığın üst tarafı duvar nasıl hep el ayak izi leş gibi görünüyordu orayı ne zamndır ne yapsam diye düşünüyordum sonra evde boya vardı bişeylerden kalma dur bi bakayım dedim öylece giriştim iştee...aman artık lohusayken gelen misafiri odama sokmam olur biter madem eşim yapmıyor bana da yaptırmıyor
iyi akşamlar kızlar
melikecim geçmiş olsun,izne ayrılcak olman da iyi olmuş canım,havalar soğudu iyice kendine ve kızına dikkat et
sütlüçörek canım doktora görünmüşün..yavuşun sağlıklı oluşuna sevindim,inşallah kilo alımı da beklenenin üstünde olur
ben de dün akşam şekerimi yükselttim bi kaç kaçamak yapmıştım iyi gelmedi hemen etkisini hissettim,doğru düzgün beslenmeye çalışıcam..
ada canım zor süreçten geçmişsin,şimdi iyi olmanıza sevindim..Allah hepimzin yavrusuna sağlık sıhhat versin..çok hassas ve kişiye has konular..anne ne diyosa odur,bebeğini ondan daha çok kimse düşünemez zira
mobilyaları ne kadar havalandırdınız kızlar?..kızımın eşyalarını yerleştiricem de 1 haftadır havalandırmaya çalışıyorum ama hala koku var gibi..
Bende hamilelikten once icmistim largopen i kullanmıstım ama agır bi hastalıktı ve malesef fayda etmemişşti..Simdi en kotu ihtimalle yine oyle olmaktan korktugumdan icsemmi diyorumoffffff bilemedim ki
BERNYSITA sende haklısın ne yapcagımı şaşırdım :26:
Canım benim mobilyalar kokusuz diyebilecğeim kadar az kokuyordu ama bizim de bebek odasına tavsiye ettikleri antialerjik boyadan olmasına rağmen 15 günde zor çıktı kokusu.Hergün gündüzleri hep açıktı penceresi ancak öyle çıktı.Sen yine de koku çıkmadan yerleştirme bizim kuzunun çamaşırlar dalin kokuyor hala mis gibi özellikle dolabındakiler.
cnm bak ilaç içme demiyorum çünkü bademcik olayı öyle onla bunla geçmiyo iyi biliyorum ve dahada ilerlememesi lazım hassas bi dönem..iltihap miltihap enfeksiyon fln olupta daha kötü olmasın..bn sadece aynı hastanede mesela farklı bi dr.a daha görün yada ne bliim aile hekiminede sorabilirsin görüşünü al diye dedm..bakalm onlar neler söylicek..ya bn baştan dr.lardan yana şansım olmadığı için böyle şüpheler içine düşebiliyorum..yinede sn bilirsin ama mutlaka tedavi edilmesi grk çnkü basit bi grip olayı değil bademcik. çok çektiğim için biliyorum..bn agumentin kullanıyodum hamile olmadan önce..
az daha sabredeym o zaman canım haklısın,dolap kokusu sinmesin cicilerimize..kendi mis ,cicileri dalin kokan yavruşunu sevsinler
Ben katılmıyorum açıkçası,yeşil kartı olanlar bile para ödeyecekler.Parası olan için evet sağlık hizmeti almak gayet güzel...
Canım benim mobilyalar kokusuz diyebilecğeim kadar az kokuyordu ama bizim de bebek odasına tavsiye ettikleri antialerjik boyadan olmasına rağmen 15 günde zor çıktı kokusu.Hergün gündüzleri hep açıktı penceresi ancak öyle çıktı.Sen yine de koku çıkmadan yerleştirme bizim kuzunun çamaşırlar dalin kokuyor hala mis gibi özellikle dolabındakiler.
Kızlarrr ben tekmeleri yine yukarı doğru hiss etmeye başladım kızım döndümü ki acaba dün aşırı hareketliydii kafa atıyor olamaz herhalde değil mii
dönmüştür o zaman annesi:) inşallah doğuma kadar pozisyonunu korur minik Işılsu
Aminn canım inş. önümüzdeki salıyı iple çekiyorum doktora gitmek için 15 günde bi çağırıyor bizide artık :)
oooohhh ne güzel.. benimde sıklaştı artık.. 10 ocakta gitmiştim, şimdi bide 26sında gitcem perşembe günü :) çoook merak ediyorum çoookk
Kuzum üzüldüm, geçmiş olsun, ama bak ne güzel bilgilendirmiş ve tavsiyede bulunmuş, bence de sen de güçlü ve inançlı olursan üstesindeng elemeyeceğin şey yok, Allah onlara ve onların yüzüsuyu hürmetine bizlere sağlık, sıhhat ve güç verecek, inanıyorum.
iyi akşamlar kızlar
Ayyy yerim o mis kokulu cicilerii bennbiz bu tembellikle nolcaz bakalım taşınma işi çıktı bide başıma ben cicilerimizi herhalde şubatın sonuna doğru anca hall ederimm ama şimdiden yıkayıp ütülersemde kırışır dimii kendi kednimi böyle avutayım bari taşınıp yerleşmem anca şubat 20 den sonra herhalde Allahtan doğum mart sonu tabi kızım aceleci davranmazsa dün bi ara belimden karnıma sancılar girmeye başladı bi an doğuruyorum sandım ama aklıma ilk gelen daha ne çanta ne bişi hiç bişi hazır değil olduu
Günaydın kızlarrr... Herkese iyi haftalar...
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kiii bizi de yakaladı hastalık :) İdrar yolları enfeksiyonu ve antibiyotik kullanmamız gerekcek... Forumda da kullanan arkadaşlar vardı galiba? Doktora kullanmak istemiyorum dedim ama neden bi zararı yok ki dedi... İnşallah öyledir, çünkü kullanmadan geçmezmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?