2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne bliim cnm işte öle kanıtlanmamış yazısını fln okuyunca..bide annemle babamda kullanıyo ondan annemde ağır reflü var ztn..hani onlar bile 1 haftadan fazla içmiyolar..yani aklımda öyle kötü bi izlenim kalmış..normal zmnda hiç düşünmemde bebk olunca insan ince eleyip sık dokuyo işte :)) uyarın için saol tatlım

Ben katılmıyorum açıkçası,yeşil kartı olanlar bile para ödeyecekler.Parası olan için evet sağlık hizmeti almak gayet güzel...
Canım benim mobilyalar kokusuz diyebilecğeim kadar az kokuyordu ama bizim de bebek odasına tavsiye ettikleri antialerjik boyadan olmasına rağmen 15 günde zor çıktı kokusu.Hergün gündüzleri hep açıktı penceresi ancak öyle çıktı.Sen yine de koku çıkmadan yerleştirme bizim kuzunun çamaşırlar dalin kokuyor hala mis gibi özellikle dolabındakiler.

Ballı sutu de deniycem aksama , biraz once portakal suyuna pekmez koyup ictim

Ayyyerim ben o bıcırı annemden yatak odası vetosu yemiştik biz kardeşimle hep zıplamak istemişimdir annemlerin yataklarının üstünde sende hemen boya işine girmişin önce silmeyi deneseydin ama onu da yapma artık kuzum yorma kendini görmesin gelenlerde boşver :)

Çok sağol canım benim teşekkür ederimm .

cnm bak ilaç içme demiyorum çünkü bademcik olayı öyle onla bunla geçmiyo iyi biliyorum ve dahada ilerlememesi lazım hassas bi dönem..iltihap miltihap enfeksiyon fln olupta daha kötü olmasın..bn sadece aynı hastanede mesela farklı bi dr.a daha görün yada ne bliim aile hekiminede sorabilirsin görüşünü al diye dedm..bakalm onlar neler söylicek..ya bn baştan dr.lardan yana şansım olmadığı için böyle şüpheler içine düşebiliyorum..yinede sn bilirsin ama mutlaka tedavi edilmesi grk çnkü basit bi grip olayı değil bademcik. çok çektiğim için biliyorum..bn agumentin kullanıyodum hamile olmadan önce..

Mag34 çekildim demişsin ama adım gibi biliyorum ki tüm mesajları okuyacaksın.... Eminim yaşantında sıkıntılar ve egosal anlamda sorunlar var... Bazı konular hayata karşı yenilgiler seni bilmiş ve kompleksli yapmış ...Bir kere kadıncağızın karnında ki canla ilgili sorun var sen HAYVAN bile bu kadar rahat üstüne gidemez sen çok acil git bir yere tedavi ol hayatından yanlış insanları çıkar bırak gitsinler hastalandırmış seni sıkıntıların yazık ...........

Kızlarrr ben tekmeleri yine yukarı doğru hiss etmeye başladım kızım döndümü ki acaba dün aşırı hareketliydii kafa atıyor olamaz herhalde değil mii

az daha sabredeym o zaman canım haklısın,dolap kokusu sinmesin cicilerimize..kendi mis ,cicileri dalin kokan yavruşunu sevsinler

Baska bi doktora daha sorucam o zaman , artık yarına kaldı aile hekimine giderim. Cunku benim doktorum hastanede calısmıyor , özel muayehane de

Ayyy yerim o mis kokulu cicilerii benn biz bu tembellikle nolcaz bakalım taşınma işi çıktı bide başıma ben cicilerimizi herhalde şubatın sonuna doğru anca hall ederimm ama şimdiden yıkayıp ütülersemde kırışır dimii kendi kednimi böyle avutayım bari taşınıp yerleşmem anca şubat 20 den sonra herhalde Allahtan doğum mart sonu tabi kızım aceleci davranmazsa dün bi ara belimden karnıma sancılar girmeye başladı bi an doğuruyorum sandım ama aklıma ilk gelen daha ne çanta ne bişi hiç bişi hazır değil olduu

İşyerindekiler acıdı galiba bana çıkış saatimi yarım saat öne çekitler kızlar hepinize iyi akşamlar görüşmek üzre

Aminn canım inş. önümüzdeki salıyı iple çekiyorum doktora gitmek için 15 günde bi çağırıyor bizide artık :)

oooohhh ne güzel.. benimde sıklaştı artık.. 10 ocakta gitmiştim, şimdi bide 26sında gitcem perşembe günü :) çoook merak ediyorum çoookk

kızlar mesajlarınıza çok teşekkürederim hepiniziçok öpüyorum

cnm yıkaütüle bir hurcuniçine koy doğumun ne zaman olacağı bellimi olur hurcuda dolabına koy hazırhazır yerletirirsin

Öğleden beri ara ara bakıyorum, ama yazmak için en uygun zamanı bekledim,

Kan ve idrar sonuçlarımızda çıkmış, çok şükür idrar ve kan sonuçları iyi, sadece yine kan sınırda, ona da alıştım zaten, kan hapı yazdı yine, fakat bu sefer artık elevite gerek yok diye yazmadı....

Polly canım sende yakında gidecekmişsin, inş hayırlı aberlerle gelirsin, ben heyecendan, doktorumda yoğunluktan bir daha ne zaman geleceğimi konuşmayı unuttuk artık yarın arayacağım

Azeri canım sana da kolay gelsin, evi taşıyacakmışsın, inşaAllah bir an önce atlatırsın, ama bencede bebek doğmadan bu işi halletmeniz,iyi olmuş, bebişin doğduktan sonrada izinini hem bebişine ayırırsın hem dinlenirsin

Gün yaklaştıkça hazırlıklar iyice hızlandı, bizde inşaAllah çarsamba alışveriş yapacağız ama ben aldığım kıyafetleri ilk yıkarken deterjan kullanmıyorum, kısa proğramda 30 derecede yıkıyorum, sonuçta kirli değil, ve ilk çamaşırlarda deterjan kullanmak istemedim, ama sonrakilerde deterjan kullanacağım inşaAllah ama hala hangi deterjan olacağına karar veremedim:44:

Canım geçmiş olsun inşallah geçip gitsin hemen, izne de ayrılıyorsun bundan sonra dinlenirsin çabuk iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…