- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.981
canım şu an Teyzem yanımda, kendisi ebe hemşire, sonucu ona gösterdim....Albumin +++ olması protein fazlalığını gösterirmiş, proteini ve tuzu biraz azaltsın diyor, birde bebişin kilosunu söyledim, hiç takılmasın, hç olmasada bir kilo daha alır doğuma kadar diyorcnmbende idrar tahlili yaptırdım ama daha dra göstermedim bende albumin +++ (3tane +) hemoglobinde+ (birtane artıyla) gösterilmiş sence normal mi senin tahlillerde ne yazıyo
amanın evi bir temizledim ki sormayın bide üstüne yemek yaptım pişiyo meğer benim temizlikçi sabahtan akşama kadar oyalanıyomuş onu anladım hem otura otura temizledim hemde dolap içlerine kadar vay anam vay bide parayı beğenmiyolar.....oysaki bugün bana kimse para vermedi...
tahlil sonuclarını alan arkadaşlar gözünüz aydın ....
iyi osaman ,eski usül tebessüm edeyim bari :)) teşekkürleeeer
bide ifadenin üstüne gelince nasıl yapıldığını gösteriyo,kopyalarım yani :)
ADA_01 aklıma gelmişken insanlar konuşamayan bakkala gidemeyen ortalık yere sıçıp işeyip duran kedi köpeğe bile evlatları gibi bakıyorlar bişey olsunca hüngür hüngür ağlıyorlar sen yaradılanı sev yaradandan ötürü....
kızım uyumuşken bende uyuyum bari dedim, ortalık karışmış gitmiş...
bu topikte böyle tartışmalar görmeye hiç alışkın değilim ya, çok zor geliyor inanın.
hergün sürekli yazışan arkadaşlar arasında hiç böyle bişey yok çok şükür ve inşallah da olmazama listemizde olmayan, bizlerle sohbeti paylaşımı olmayan bi arkadaş geliyo, bilgi amaçlı bi yazı yazıyo ve ortalık karışıyo (( yapmayın arkadaşlar lütfen....
Ayça bi daha foruma girmeme kararı almış.. bence sinirli ve gergin bi tarafına geldi ve köpürdü.. o yüzden aniden alınan bi karar gibi bakıp tekrar aramızda görmek istiyorum..
HERKESİN İNANCI KENDİNE.. LÜTFEN BUNU BURDA TARTIŞMA KONUSU YAPMAYALIM...
HEPİMİZİ ORTAK NOKTASI BEBEKLERİMİZ..
ÇOK AZ Bİ ZAMANIMIZ KALDI VE BU ZAMANLARI BÖYLE TARTIŞMALARA GİREREK DEĞİL, GÜLE OYNAYA EĞLENEREK GEÇİRELİM LÜTFEN.. HOŞ MUHABBETLER, PAYLAŞIMLARLA DOLU GÜNLER DİLİYORUM...
Öğleden beri ara ara bakıyorum, ama yazmak için en uygun zamanı bekledim,
Kan ve idrar sonuçlarımızda çıkmış, çok şükür idrar ve kan sonuçları iyi, sadece yine kan sınırda, ona da alıştım zaten, kan hapı yazdı yine, fakat bu sefer artık elevite gerek yok diye yazmadı....
Polly canım sende yakında gidecekmişsin, inş hayırlı aberlerle gelirsin, ben heyecendan, doktorumda yoğunluktan bir daha ne zaman geleceğimi konuşmayı unuttukartık yarın arayacağım
Azeri canım sana da kolay gelsin, evi taşıyacakmışsın, inşaAllah bir an önce atlatırsın, ama bencede bebek doğmadan bu işi halletmeniz,iyi olmuş, bebişin doğduktan sonrada izinini hem bebişine ayırırsın hem dinlenirsin
Gün yaklaştıkça hazırlıklar iyice hızlandı, bizde inşaAllah çarsamba alışveriş yapacağızama ben aldığım kıyafetleri ilk yıkarken deterjan kullanmıyorum, kısa proğramda 30 derecede yıkıyorum, sonuçta kirli değil, ve ilk çamaşırlarda deterjan kullanmak istemedim, ama sonrakilerde deterjan kullanacağım inşaAllah ama hala hangi deterjan olacağına karar veremedim:44:
bennnn 30 olmuşummm süperrrr
ayy canım yaa maşallaahhhkız böle balandıra ballandıra anlatma Allah muhafaza nazarlara gelicen bak :) şaka bi tarafa iş başa düşünce insan mecbur kalıyo güzelim yaa haklısın para veren de yok ben de paşa paşa yapıyorum valla ahh ah dediğin gibi anacığım olsaydı yanımızda böle mi olurd elimi sürdürmezdi annemmmm kıymeti nasıl anlaşılıyo valla ağlak oldum iyice yaa
ne demek tatlım ben sana bol bol figür yapiim istediğini kopyala o zaman:))bak ben bunu cok seviyorum mesela:)
maşallah,devamı da kolay geçer inşallah
sağol cnm benim ilk hamile kaldığımda sen benim evi görücektin dr hiç kalkmadan yatıcan dedi evin içi sokakla aynıydı tam 4 ay yattım ne sosyal actıvide ne bişey cok zordu şimdide şükür rabbime yavaşdan yapımaya çalışıyorum işte...annem haftaya gelicek inşallah 2 ay kadar burda doğumdu mevlüttü derken....oh şimdiden sanki üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum....
o zaman roni sana kutlamam yapıyorum.....
amanın evi bir temizledim ki sormayın bide üstüne yemek yaptım pişiyo meğer benim temizlikçi sabahtan akşama kadar oyalanıyomuş onu anladım hem otura otura temizledim hemde dolap içlerine kadar vay anam vay bide parayı beğenmiyolar.....oysaki bugün bana kimse para vermedi...
Ellerine sağlık canım çok yorma kendini valla bu halle ev işi yapmak gerçekten çok zor.Gördünüz benim evi zaten biliyorsunuzah cnm maşallah deiş başa düşünce neyapıcaksın cnm benim kimseye ne nazım nede kaprisim geçiyo inanki sonra bir bakıyorum paşa paşa elimde bez yerleri sil süpür yemek yap falan fişman işte ah anam olaydı ona yapardım kaprisimi evlenmeden önce işe giderdim gelirdim alırdım pc elime anneme bide söylenirdim bu yemeğimi yaptın yemem ben onu ben kendime dışardan sipariş vericem bilmem ne diye bak duygulandım şimdi. şimdi karnımda bebeğimle yapıyorum işte anne olmak cok kutsal arkadaş onu anladım...
Ellerine sağlık canım çok yorma kendini valla bu halle ev işi yapmak gerçekten çok zor.Gördünüz benim evi zaten biliyorsunuzNapalım bu kadarı geliyor bu zamanda ancak elimizden.Bol bol uzan akşam dinlen.
Ronyacım hadi gözünaydın hepimiz 30 ları görmüş olduk böylece.Sağlıkla gelsin kuzucuklar
amin canımm hepimize inşallah
300 500300 500 yokmuuuu
ahahahahaa puhahahahah koptum dur yolluyorum
300 500 300 500 300 500
are you rediyyyyyyyyy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oldumu
güneşcim cnm evinde sende mis gibiydin cnm benim
kızlar selam bizde bugü bebşlerimizi gördük kocaman olmuşlar maaşallah.7 ocakta tekrar kotrolüm var doktor 37. hafta da büyük ihtimal alırız dedi. İnşallah 37. haftaya kadar dayanırlar. Allahım inşallah Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederiz Asel'in annişi,biz de sizin cicileri ve Asel prensesi yerizz
Allahım sağlıkla gelsinler de cicilerini iyi günlerde kullansın hepsi
slm kızlaaar ay noolmuş bizim topikimize nazarlar mı değmiş ay bizim hormonlarımız tavan mı yapmış aman ben kıamam benim hamişcik arkadaşlarımaaaa:))canlarım benim ya bakmayın ben hergün yazamıyorum herşeye yorum yapmıyorum ama hep sizleleyim ve sizi cok seviyorum valla böle şeyler olunca cok üzülüyorum Allah kimseyi evladıyla sınamasın adacım seni coook iyi anlıyorum güzelim Allah hepimizin bebişini sağ salim kucagımıza almak nasip etsin inşallahh...ayçacım da elbette kötü niyetle sölememiştir hiçbişeyi ama yüzyüze konuşulmayan hiçbişey tam olarak kastedildiği şekilde anlaşılamıyo zaten yeterince alınganız bi de böle konuşmalar iyice geriyo herhalde hepimizi nolur üzülmeyin hatta üzerinde bile durmayalım tek yapmamız gereken olumlu konuşmak hep iyiyi çağıralım ki iyi olsun arkadaşlar Rabbim ne eylerse güzel eyler hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını versin inşallahh bebeciklerimiz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun inşallahhhh... bide size şunlardan yolliimben cok seviyorum bu şeyi naaptığını anlamasam da:)
canım bi arkadaşım dolapların içine vanilya paketinin ağzını açıp koyabileceğimi ya da beyaz sabun koyabileceğimi söylemişti. ben beyaz sabun koydum iyi oldu zaten pek de kokmuyordu. 1 haftada falan geçti koku. ama hala yerleştirmedim bugün yıkamaya başladım sömester ı bekledim. hem canım sıkılmaz tatilde diye düşündüm. hurca koyucam kuruyanları. en kısa zamanda da ütüleyip yerleştiririm artık.
kızlar selam bizde bugü bebşlerimizi gördük kocaman olmuşlar maaşallah.7 ocakta tekrar kotrolüm var doktor 37. hafta da büyük ihtimal alırız dedi. İnşallah 37. haftaya kadar dayanırlar. Allahım inşallah Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Maşallah kuzuma benim yaptıkça dinçleşiyor insan kendini dinleye dinleye yap yeter canım
ay canım sen hep bizle kal,senin sıcak paylaşımlarını okumak çok iyi geliyor
canım teşekkür ederim bilgiler içinvanilyayı deniyorum şuan..sana da kolay gelsin,minik minik ciciler yavaş yavaş yapmak mantıklı,ben de yavaş yavaş yıkayıp,hepsini bir ütülemeyi düşünüyorum..sağlıkla gelsinler inşallah
Ronyacım tebrikler 30 olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?