2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnmbende idrar tahlili yaptırdım ama daha dra göstermedim bende albumin +++ (3tane +) hemoglobinde+ (birtane artıyla) gösterilmiş sence normal mi senin tahlillerde ne yazıyo
canım şu an Teyzem yanımda, kendisi ebe hemşire, sonucu ona gösterdim....Albumin +++ olması protein fazlalığını gösterirmiş, proteini ve tuzu biraz azaltsın diyor, birde bebişin kilosunu söyledim, hiç takılmasın, hç olmasada bir kilo daha alır doğuma kadar diyor

ayy canım yaa maşallaahhh kız böle balandıra ballandıra anlatma Allah muhafaza nazarlara gelicen bak :) şaka bi tarafa iş başa düşünce insan mecbur kalıyo güzelim yaa haklısın para veren de yok ben de paşa paşa yapıyorum valla ahh ah dediğin gibi anacığım olsaydı yanımızda böle mi olurd elimi sürdürmezdi annemmmm kıymeti nasıl anlaşılıyo valla ağlak oldum iyice yaa

iyi osaman ,eski usül tebessüm edeyim bari :)) teşekkürleeeer
bide ifadenin üstüne gelince nasıl yapıldığını gösteriyo,kopyalarım yani :)

ne demek tatlım ben sana bol bol figür yapiim istediğini kopyala o zaman:)) bak ben bunu cok seviyorum mesela:)

oyyy oyyy ben seni yerim
aynı şeyi düşünmüşüz sana sonuna kadar katılıyorum

sevgili pollyanna bu topicte yazılarını en beğendiğim aklı başında bulduğum kişilerrdensin
sana şunu söylemek istiyorum ben bu topiğe belki 2-3 aydır yazıyorum
ama hamile kaldığım günden beri takip ettim
ada arkadaşımız için paylaşımı olmayan kişiler demişsin
ama kendisi tüm samimiyetiyle bize derdini sıkıntısını açtı
böyle zorda olan birine ki oda bizim gibi hamile hormonları tavan yapmıştır muhakkak
böyle durumda olan birine ahkam keserek konuşmak hoş değil bence (bunu senin için değil mag için diyorum )
bırakalım hayatta kim nasıl yaşamak neye inanmak istiyorsa öyle olsun
o sırtını Rabbime dayamış inanmış ve ben inanıyorumki inancının gücüyle bunları yenecek
yazılanları çok objektif okudum kimsenin kimsenin hayatı üstüne ahkam kesmeye hakkı yok
eğer istiyorsa kendi hayatında bunu uygulayabilir
umarım mag arkadaşımızda stresli günlerinden kurtulur ve sağlıklı güzel bir doğum yaşar

Sabun tozu kullanacagım ben , sende dusunebilirsin ..

ne demek tatlım ben sana bol bol figür yapiim istediğini kopyala o zaman:)) bak ben bunu cok seviyorum mesela:)[/QUOTE]

: bu da favorilerdendi :) çok teşekkürler

kızlar selam bizde bugü bebşlerimizi gördük kocaman olmuşlar maaşallah. 7 ocakta tekrar kotrolüm var doktor 37. hafta da büyük ihtimal alırız dedi. İnşallah 37. haftaya kadar dayanırlar. Allahım inşallah Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

sağol cnm benim ilk hamile kaldığımda sen benim evi görücektin dr hiç kalkmadan yatıcan dedi evin içi sokakla aynıydı tam 4 ay yattım ne sosyal actıvide ne bişey cok zordu şimdide şükür rabbime yavaşdan yapımaya çalışıyorum işte...annem haftaya gelicek inşallah 2 ay kadar burda doğumdu mevlüttü derken....oh şimdiden sanki üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum....

bennnn 30 olmuşummm süperrrr

o zaman roni sana kutlamam yapıyorum.....

maşallah,devamı da kolay geçer inşallah

amin canımm hepimize inşallah

300 500 300 500 yokmuuuu

Ellerine sağlık canım çok yorma kendini valla bu halle ev işi yapmak gerçekten çok zor.Gördünüz benim evi zaten biliyorsunuz Napalım bu kadarı geliyor bu zamanda ancak elimizden.Bol bol uzan akşam dinlen.
bennnn 30 olmuşummm süperrrr

Ronyacım hadi gözünaydın hepimiz 30 ları görmüş olduk böylece.Sağlıkla gelsin kuzucuklar

aminn prensesim amin
32. haftada çalışabilir raporu alayım diyorum ama
bugün çok afedersin zor d..tümü kaldırdım
umarım dayanablirimde doğumdan sonra bebeğimin yanında
daha fazla kalabilirim

Maşallah kuzuma benim yaptıkça dinçleşiyor insan kendini dinleye dinleye yap yeter canım

canım gözün aydın olsun
inşallah sağlıkla zamanında gelir yavruların

Çok teşekkür ederiz Asel'in annişi,biz de sizin cicileri ve Asel prensesi yerizz
Allahım sağlıkla gelsinler de cicilerini iyi günlerde kullansın hepsi

ay canım sen hep bizle kal,senin sıcak paylaşımlarını okumak çok iyi geliyor

canım teşekkür ederim bilgiler içinvanilyayı deniyorum şuan..sana da kolay gelsin,minik minik ciciler yavaş yavaş yapmak mantıklı,ben de yavaş yavaş yıkayıp,hepsini bir ütülemeyi düşünüyorum..sağlıkla gelsinler inşallah

Ronyacım tebrikler 30 olmuşsun

[SUP]selam bayanlar herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.ben de sizlere bir fikir danışmak istiyrm.malum bebişlerimizin hazırlıkları sürüyor.sizler ne durumdasınz_?ben şimdi bebe yağı pişik kremi falan alacağım da hangi markalar iyidir acaba? bilgisi ve fikri olan paylaşırsa sevinirim:)sewgiler.[/SUP]

cnm gözün aydın karnında 2 adet bebek olmasıda cok değişik bir duygudur eminim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Maşallah kuzuma benim yaptıkça dinçleşiyor insan kendini dinleye dinleye yap yeter canım

sağol ayşenim yıkadınmı minnak cicileri...

sağol lifecımm inşallah zaman su gibi akıp gider
ve sağlıkla yavrularımızı kucağımza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…