- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.961
Günaydın kızlar nasılsınız herkesler iyidir inş.
Biz dün ev tuttuk bebişle taşınmak daha zor olur diye denk geldi güzel de evdi kaçırmak istemedik nakliye şirketiyle falan anlaştık evde bi kaç tadilat yapılması gereken yerler var ev sahibi onları hall edecek şubatın ilk haftası taşınırız herhalde ben pek bişi yapmıycam ama yinede evdeki tabak çanak çömleğin toplanması kolilenmesi var oyy anam oyy ben eğilemiyorumm bile keşke sihirli bi değnek olsa ben gözmü açıp kapasam ve taşınıp yerleşmiş olsakk
Herkese selam,az önce kontrolden geldik, oğluşum gayet sağlıklıymış, doktorum kilosunu yine söylemedi, sadece 32-5 haftalık olduğunu syledi, haftama göre biraz ilerde sadece bunu biliyorum, oğluşum çok tatlıydı, yattığım yerden yüzünü çok göremedim ama teyzem gözlerini ve ağzını açıp kapadığını, çok tatlı göründüğünü söyledi, yüzünün şekli bana benziyormuşbu arada bebişim doğum pozisyonunu almış, başı aşağıdaymış, sıpam benim zaten son haftalarda ayaklarını hep kaburgalarımda hissediyordum, kan sonuçları öğleden sonra çıkacak, teyzem sonucu alıp bizi haberdar edecek... bizden haberler böyle
'anlattığın,karşındakinin anladığı kadardır'...bikere daha çok çok inandım bu söze..ben ne dedim nerelere çarpıtıldı..kimseye evladını sakat olursa at demedim,öldür demedim..sadece eşeğini sağlam kazığa bağla sonra tevekkül et dedim..sen herşeyi yap,olursa yine Allahtan dedim..ama herkes başka yerlere çekti..neyse arkadaşlar..şimdi bi karar aldım..bidaha foruma girmicem..zaten biçok arkadaşta telefonum falan var..gene görüşürüz..herkese hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebekler dilerim...herşey için teşekkürler..hoşçakalın..
kusura bakma yaş farkından dolayı teyze diyerek başlıcam da bundan 100 sene önce yaşayıp hamile kalsaydın ultrason testlerin olmadığı bi yerde yada afrikalı olup ham,le kalsaydın sakat doğursaydın bencil mi olacaktın kendinini mükemmel cennet ayağı altında olan anne olduunu nerden bliyorsun ki ne bu kibir. o boy yalan zaten de o kiloyla hamile kalmak bi risk olmuo mu yani . ben 51 ile 1069 boyla hamile kaldım bebek için 17 kilo vererek ve yaşım 20 . türkiyedeki tüm hastaların dönor olarak kullanıldığını avrupa normlarında nelerin yapıldığını araştrıyormusunuz? yaşımın bu olması da bişey değitrimez üniyi birincilikle devam ettiren bi felsefeciyim aynı zamanda sağlık kursu başkanıyım akıl beyinde beyinde başta olduğu için. bu arkadaş teselli arıyor ne bu laflar ne biliyorsun doktorların dediği ölçülerde sağlıklı bebek doğuracağını bu kadar büüyük konuşmak demek değilmi bencillik? o senin iinanç kıtlığın doğru demiş haddini bil otur erinde herşyede öyle bilip bilmeden yazma bence bi bak aynadan kendine ve kişiliğini bi sorgula tekrar ediyorum KİBİRİNİ YEN. bana kalırsa bunada cevap verme boşuna okumayacağım çünkü. bilinçten sıfır doktoru allah gibi görüp herşeyi her dediğini yapan tiplerdensin belliki kendi bildiğin doğr değildir bunuda unutma. malesef bu yüzden gelişemeyen bi toplumuz herkes her bildğini doğru kabul ettiği öyle çocuklar yetiştirdiği için.
kızım uyumuşken bende uyuyum bari dedim, ortalık karışmış gitmiş...
bu topikte böyle tartışmalar görmeye hiç alışkın değilim ya, çok zor geliyor inanın.
hergün sürekli yazışan arkadaşlar arasında hiç böyle bişey yok çok şükür ve inşallah da olmazama listemizde olmayan, bizlerle sohbeti paylaşımı olmayan bi arkadaş geliyo, bilgi amaçlı bi yazı yazıyo ve ortalık karışıyo (( yapmayın arkadaşlar lütfen....
Ayça bi daha foruma girmeme kararı almış.. bence sinirli ve gergin bi tarafına geldi ve köpürdü.. o yüzden aniden alınan bi karar gibi bakıp tekrar aramızda görmek istiyorum..
HERKESİN İNANCI KENDİNE.. LÜTFEN BUNU BURDA TARTIŞMA KONUSU YAPMAYALIM...
HEPİMİZİ ORTAK NOKTASI BEBEKLERİMİZ..
ÇOK AZ Bİ ZAMANIMIZ KALDI VE BU ZAMANLARI BÖYLE TARTIŞMALARA GİREREK DEĞİL, GÜLE OYNAYA EĞLENEREK GEÇİRELİM LÜTFEN.. HOŞ MUHABBETLER, PAYLAŞIMLARLA DOLU GÜNLER DİLİYORUM...
Öğleden beri ara ara bakıyorum, ama yazmak için en uygun zamanı bekledim,
Kan ve idrar sonuçlarımızda çıkmış, çok şükür idrar ve kan sonuçları iyi, sadece yine kan sınırda, ona da alıştım zaten, kan hapı yazdı yine, fakat bu sefer artık elevite gerek yok diye yazmadı....
Polly canım sende yakında gidecekmişsin, inş hayırlı aberlerle gelirsin, ben heyecendan, doktorumda yoğunluktan bir daha ne zaman geleceğimi konuşmayı unuttukartık yarın arayacağım
Azeri canım sana da kolay gelsin, evi taşıyacakmışsın, inşaAllah bir an önce atlatırsın, ama bencede bebek doğmadan bu işi halletmeniz,iyi olmuş, bebişin doğduktan sonrada izinini hem bebişine ayırırsın hem dinlenirsin
Gün yaklaştıkça hazırlıklar iyice hızlandı, bizde inşaAllah çarsamba alışveriş yapacağızama ben aldığım kıyafetleri ilk yıkarken deterjan kullanmıyorum, kısa proğramda 30 derecede yıkıyorum, sonuçta kirli değil, ve ilk çamaşırlarda deterjan kullanmak istemedim, ama sonrakilerde deterjan kullanacağım inşaAllah ama hala hangi deterjan olacağına karar veremedim:44:
Kan ve idrar sonuçlarımızda çıkmış, çok şükür idrar ve kan sonuçları iyi, sadece yine kan sınırda, ona da alıştım zaten, kan hapı yazdı yine, fakat bu sefer artık elevite gerek yok diye yazmadı....
Polly canım sende yakında gidecekmişsin, inş hayırlı aberlerle gelirsin, ben heyecendan, doktorumda yoğunluktan bir daha ne zaman geleceğimi konuşmayı unuttukartık yarın arayacağım
Azeri canım sana da kolay gelsin, evi taşıyacakmışsın, inşaAllah bir an önce atlatırsın, ama bencede bebek doğmadan bu işi halletmeniz,iyi olmuş, bebişin doğduktan sonrada izinini hem bebişine ayırırsın hem dinlenirsin
Gün yaklaştıkça hazırlıklar iyice hızlandı, bizde inşaAllah çarsamba alışveriş yapacağızama ben aldığım kıyafetleri ilk yıkarken deterjan kullanmıyorum, kısa proğramda 30 derecede yıkıyorum, sonuçta kirli değil, ve ilk çamaşırlarda deterjan kullanmak istemedim, ama sonrakilerde deterjan kullanacağım inşaAllah ama hala hangi deterjan olacağına karar veremedim:44:
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim :) benim de kan değerlerim düşük çıkar diye korkuyorum,yarın kontrolüm var.bakalım nolcak
ben de bebek kıyafetlerini kısa programda az deterjan koyarak yıkadım, dalin'in sıvı deterjan ve yumuşatıcısından aldım,kokusu da çok güzel.bide roxy kullananlar varmış,onu da öneriyorlar ama ben denemedim henüz :)
slm kızlaaar ay noolmuş bizim topikimize nazarlar mı değmiş ay bizim hormonlarımız tavan mı yapmış aman ben kıamam benim hamişcik arkadaşlarımaaaa:))canlarım benim ya bakmayın ben hergün yazamıyorum herşeye yorum yapmıyorum ama hep sizleleyim ve sizi cok seviyorum valla böle şeyler olunca cok üzülüyorum Allah kimseyi evladıyla sınamasın adacım seni coook iyi anlıyorum güzelim Allah hepimizin bebişini sağ salim kucagımıza almak nasip etsin inşallahh...ayçacım da elbette kötü niyetle sölememiştir hiçbişeyi ama yüzyüze konuşulmayan hiçbişey tam olarak kastedildiği şekilde anlaşılamıyo zaten yeterince alınganız bi de böle konuşmalar iyice geriyo herhalde hepimizi nolur üzülmeyin hatta üzerinde bile durmayalım tek yapmamız gereken olumlu konuşmak hep iyiyi çağıralım ki iyi olsun arkadaşlar Rabbim ne eylerse güzel eyler hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını versin inşallahh bebeciklerimiz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun inşallahhhh... bide size şunlardan yolliimben cok seviyorum bu şeyi naaptığını anlamasam da:)
ya o ifadeleri ben de çok seviyorum :) ama sorun şuki nasıl yapıldığını bilmiyorum .msn.den falanmı eklemek gerekiyor,benim programdamı eksiklik var,yada nerden yapılıyo çözemedim,dert oldu içime :)
ay derdini sevsinler senin ban anlatırım bacım sana ben de uzun süre anlamamıştım nerden çiziliyoki bunlar diye bakıyodum:)) bak şimdi sen benim bu msjıma alıntı ile cevapla de. sonra acılan sayfada bana msj yazmaya başla sayfanın azcık altına doğru in bak orda bissürü figür var istediğine tıklarsan msjına direk ekleniyo yani ben öle yapıyorum inşallah herkes öle yapıyodur yoksa rezil oldum:))hadi bi dene bakalım kuzum:)
amanın evi bir temizledim ki sormayın bide üstüne yemek yaptım pişiyo meğer benim temizlikçi sabahtan akşama kadar oyalanıyomuş onu anladım hem otura otura temizledim hemde dolap içlerine kadar vay anam vay bide parayı beğenmiyolar.....oysaki bugün bana kimse para vermedi...
tahlil sonuclarını alan arkadaşlar gözünüz aydın ....
ay bacım bende yok o yüzlerden,sadece altta mesaj simgeleri diye bikaç figür var,onları da seçince sadece başlığın yanına o figürü ekliyor.demekki benim programda vs eksiklik var,ama yılmak yok,çözecem ben bu işi :)
canım bi arkadaşım dolapların içine vanilya paketinin ağzını açıp koyabileceğimi ya da beyaz sabun koyabileceğimi söylemişti. ben beyaz sabun koydum iyi oldu zaten pek de kokmuyordu. 1 haftada falan geçti koku. ama hala yerleştirmedim bugün yıkamaya başladım sömester ı bekledim. hem canım sıkılmaz tatilde diye düşündüm. hurca koyucam kuruyanları. en kısa zamanda da ütüleyip yerleştiririm artık.iyi akşamlar kızlar
melikecim geçmiş olsun,izne ayrılcak olman da iyi olmuş canım,havalar soğudu iyice kendine ve kızına dikkat et
sütlüçörek canım doktora görünmüşün..yavuşun sağlıklı oluşuna sevindim,inşallah kilo alımı da beklenenin üstünde olur
azeri canım sen de güle güle geç yeni evinize inşallah çabucak biter işler
güneşcim uyuyamamış bugün.. inşallah bugün güzelce dinlenirsin
ben de dün akşam şekerimi yükselttim bi kaç kaçamak yapmıştım iyi gelmedi hemen etkisini hissettim,doğru düzgün beslenmeye çalışıcam..
ada canım zor süreçten geçmişsin,şimdi iyi olmanıza sevindim..Allah hepimzin yavrusuna sağlık sıhhat versin..çok hassas ve kişiye has konular..anne ne diyosa odur,bebeğini ondan daha çok kimse düşünemez zira
ve gelelim günümün sorusuna
mobilyaları ne kadar havalandırdınız kızlar?..kızımın eşyalarını yerleştiricem de 1 haftadır havalandırmaya çalışıyorum ama hala koku var gibi..
bir de kokunun çabuk geçmesi için önereceğiniz bir şey var mı?
ben sana hayranım biliyor musun yok senin çeyregin kadar olsam ne ev kadını olur benden heee :)) ellerine saglık vallahi Allah gücüne güç katsın inşallah. ben smdi yemek yaptım da(kocam geç geliyo) ah uh diye kıvranmaya basladım koskoca evi temizlesem herhalde hastanelik olurdum
aa niye öyleki amaa boşver kuzum yaa varsin figürsüz olsun muhabbetimiz bol olsun figür neymişş:))
aa niye öyleki amaa boşver kuzum yaa varsin figürsüz olsun muhabbetimiz bol olsun figür neymişş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?