2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kolay gelsin sana şimdiden Allah kolaylığını verir inşallah.

canım bebişini görmüşsün. gözün aydın...
insan o heyecandan ekranda nereye bakacağını şaşırıyor valla. yanındakiler daha dikkatli oluyor... alışveriş işini ne yaptınız?

canım öncelikle bir sakin ol... foruma girmeyeceğim de nedemek biz ne zamandır birlikte bu yolda ilerliyoruz. en kötü günümüzde, en neşeli günümüzde hep destek olduk öyle kafamızın estiği gibi gidemeyiz bir yere... daha miniklerimizi kucağımıza alıp gezmelere gideceğiz birlikte... hem çocuk doğurduktan sonra işimiz bitiyormu? ondan sonra gazıymış, dişiyişi çişiymiş sıkıntılarımız yine bitmeyecek. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. son ayımız bunu neşeyle, huzurla geçirmek varken kırmayalım birbirimizi... bugüne kadar böyle bir tartışma oldumu hiç topikte buda tartışma olmasın güzellikle fikir alışverişi yapalım birbirmize... ada arkadaşımızda zor günler geçirmiş inançları fikirleri kendine... Allah herkese akıllı, hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin... umarım yazılarımızı okursun... seni tekrar burada eski neşenle görmek dileğiyle...

yazının başında yazdığın alaycı tavrınızdan dolayı sizi eşrefle kınıyorum...

polycim süper yazmışsın... öpüyorum seni...

ohh ohhh sonucların ii cıkmıs Allah a şükür kan için artık hepimiz alıstık ya sınırda ya düşük düzelcek inşallah.. bebiş kıyafetleri içinde bende dalin in bebek sıvı deterjanını ve yumusatıcısını aldım bende carsamba yıkar ütüler düzenlerim inşallah.

bu arada özgenin yokluğuda nasıl belli oluyor...

ben çıkıyorum hanımlar. herkese iyi akşamlar. öpüyorum hepinizi. yarın görüşmek üzere...

cnmbende idrar tahlili yaptırdım ama daha dra göstermedim bende albumin +++ (3tane +) hemoglobinde+ (birtane artıyla) gösterilmiş sence normal mi senin tahlillerde ne yazıyo

slm kızlaaar ay noolmuş bizim topikimize nazarlar mı değmiş ay bizim hormonlarımız tavan mı yapmış aman ben kıamam benim hamişcik arkadaşlarımaaaa:))canlarım benim ya bakmayın ben hergün yazamıyorum herşeye yorum yapmıyorum ama hep sizleleyim ve sizi cok seviyorum valla böle şeyler olunca cok üzülüyorum Allah kimseyi evladıyla sınamasın adacım seni coook iyi anlıyorum güzelim Allah hepimizin bebişini sağ salim kucagımıza almak nasip etsin inşallahh...ayçacım da elbette kötü niyetle sölememiştir hiçbişeyi ama yüzyüze konuşulmayan hiçbişey tam olarak kastedildiği şekilde anlaşılamıyo zaten yeterince alınganız bi de böle konuşmalar iyice geriyo herhalde hepimizi nolur üzülmeyin hatta üzerinde bile durmayalım tek yapmamız gereken olumlu konuşmak hep iyiyi çağıralım ki iyi olsun arkadaşlar Rabbim ne eylerse güzel eyler hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını versin inşallahh bebeciklerimiz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun inşallahhhh... bide size şunlardan yolliim ben cok seviyorum bu şeyi naaptığını anlamasam da:)

amanın evi bir temizledim ki sormayın bide üstüne yemek yaptım pişiyo meğer benim temizlikçi sabahtan akşama kadar oyalanıyomuş onu anladım hem otura otura temizledim hemde dolap içlerine kadar vay anam vay bide parayı beğenmiyolar.....oysaki bugün bana kimse para vermedi...

tahlil sonuclarını alan arkadaşlar gözünüz aydın ....

beni de doğum listesine ekleyin diye rica etmiştim pollyannaya,ismimi görünce çok heyecanlandım :) Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,kolay olsun hepimizin doğumu inşallah

ya o ifadeleri ben de çok seviyorum :) ama sorun şuki nasıl yapıldığını bilmiyorum .msn.den falanmı eklemek gerekiyor,benim programdamı eksiklik var,yada nerden yapılıyo çözemedim,dert oldu içime :)

ya o ifadeleri ben de çok seviyorum :) ama sorun şuki nasıl yapıldığını bilmiyorum .msn.den falanmı eklemek gerekiyor,benim programdamı eksiklik var,yada nerden yapılıyo çözemedim,dert oldu içime :)

ay derdini sevsinler senin ban anlatırım bacım sana ben de uzun süre anlamamıştım nerden çiziliyoki bunlar diye bakıyodum:)) bak şimdi sen benim bu msjıma alıntı ile cevapla de. sonra acılan sayfada bana msj yazmaya başla sayfanın azcık altına doğru in bak orda bissürü figür var istediğine tıklarsan msjına direk ekleniyo yani ben öle yapıyorum inşallah herkes öle yapıyodur yoksa rezil oldum:)) hadi bi dene bakalım kuzum:)

ay bacım bende yok o yüzlerden,sadece altta mesaj simgeleri diye bikaç figür var,onları da seçince sadece başlığın yanına o figürü ekliyor.demekki benim programda vs eksiklik var,ama yılmak yok,çözecem ben bu işi :)

ben sana hayranım biliyor musun yok senin çeyregin kadar olsam ne ev kadını olur benden heee :)) ellerine saglık vallahi Allah gücüne güç katsın inşallah. ben smdi yemek yaptım da(kocam geç geliyo ) ah uh diye kıvranmaya basladım koskoca evi temizlesem herhalde hastanelik olurdum

aa niye öyleki amaa boşver kuzum yaa varsin figürsüz olsun muhabbetimiz bol olsun figür neymişş:))

Herkese iyi akşamlar oku oku geçmişi anca bitirdim,,
arkadaşlar ankara buluşmasına gelemedim çünkü hoca geldiğinde saat ikiyi geçmişti mevlütte dört gibi bitti geçmiş olsun dedim bende artık heralde kızımla gelmek nasip olacak
ama bebiş çok güzeldi durmadan zırlayan velet, mevlüt başlar başlamaz uyudu :) Allah mevlüt yapmak isteyen tüm mart annelerine nasip etsin inşallah

Kızlar bir de hepimiz yaşadıklarımızı tecrübelerimizi paylaşıyoruz ve bu topik zaten bunun için var. Ama unutmayalım ki artık son aya girdi bir çoğumuz yada girmek üzereyiz , korkularımızı ve bebeklerimize duyduğumuz özlemi en doruklarda hissediyoruz, İşte bu yüzden tecrübelerimizi anlatırken birbirimizi nasıl etkileyeceğimizi unutmayalım. 34 'üncü hafta da bir anne adayı bebeğinin haftasına göre geri olduğu için zeka geriliği olabileceğini doktorundan başka birinden duyarsa ne hisseder o kişiye karşı, bir tartın mesela kendinizi . Forumu sıkça okuyan (Bende ayda yılda bir yazabiliyorum) arkadaşlar bunlara dikkat edildiğini bilecektir. Artık yazılan yazılmış geçmiş olsun. Amacım yazarken yazdıklarımızın başkalarını üzebileceğinin düşünülmesi,

canım bi arkadaşım dolapların içine vanilya paketinin ağzını açıp koyabileceğimi ya da beyaz sabun koyabileceğimi söylemişti. ben beyaz sabun koydum iyi oldu zaten pek de kokmuyordu. 1 haftada falan geçti koku. ama hala yerleştirmedim bugün yıkamaya başladım sömester ı bekledim. hem canım sıkılmaz tatilde diye düşündüm. hurca koyucam kuruyanları. en kısa zamanda da ütüleyip yerleştiririm artık.

ah cnm maşallah de iş başa düşünce neyapıcaksın cnm benim kimseye ne nazım nede kaprisim geçiyo inanki sonra bir bakıyorum paşa paşa elimde bez yerleri sil süpür yemek yap falan fişman işte ah anam olaydı ona yapardım kaprisimi evlenmeden önce işe giderdim gelirdim alırdım pc elime anneme bide söylenirdim bu yemeğimi yaptın yemem ben onu ben kendime dışardan sipariş vericem bilmem ne diye bak duygulandım şimdi.şimdi karnımda bebeğimle yapıyorum işte anne olmak cok kutsal arkadaş onu anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…