2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrrr.. Hayırlı cumalar hepiciğinize Hava cok soguduu ALLAH dısardakılere yardım etsın burda sıcacık evımde oturup benm gıbı gebe bağğyanlara msj yazabılıorum cok sukur:))) Ben bilama gecmıse bakayım gelıorum anacımmm

hepsi çok güzelmiş Gamzecim:)
sen yine de soğukta kalmamaya çalış,arkadaşlarımdan biliyorum okula sırtlarında havluyla geliyolardı 2-3 ay sonrasında bile çok terleniyomuş yani..dikkat et canım kendine..

merhaba günaydın arkadaşlar..

2-3 gündür giremiyordum, birazda girmek istemiyordum aslında... çarşamba eşim izinliydi, dün kontrolüm vardı annem bizdeydi filan... birazda geçenki tartışmalar yüzünden uzak kalmak istedim, umarım son bulmuştur.

dün kızımı gördüm, 1 aydır 600 gr alabilmiş sadece.. yani benim sınırda çıkan şekerim o anlıkmış. bebeğim zayıf olacak gibi, 3 kilo doğarsa iyi.. ama boyu uzun maşallah 47 cm olmuş..

bunlar dışında kafam biraz bulanık.. kimsenin canını sıkmak, konuyu dağıtmak istemiyorum.. moralim bozuk.. inşallah açıklığa kavuşturup rahatlarım ve tekrar eski neşemle dönerim aranıza.. gün içinde belki yine uğrarım..

sizleri çok seviyorum.. kendinize çok iyi bakın

canım şekerlerde süslemelerde çok güzelmiiş,, şimdi burdan bakınca doğurunca rahatlıcakmışız gibi geliyo ama haklısın o zamanda kendimizi korumamız lazım ve uykusuz gecelere devam :) yeni bir hayat, sultanlık bittiiiiiii

sana da hayırlı cumalar...bu gün biz de gebe bağyanlarla msjlaşarak geçiricez heralde kızımla günmüzü:)dün temizlik yemek banyo derken üşütüp yorulduk galiba biraz,bu günü keyif yapmaya ayırdık..

gamze bunlar süper olmuş yaa bende yapıcam yaaaaaaaaaa

seni böyle görmeye hiiç alışık değiliz!bozma noolur moralini hiçbirşeye topiğmizin pollyannası:)

canım benim, her ne olduysa sıkma canını ve seni rahatlatacaksa paylaş bizimle lütfen, biribirimize destek olmak için buradayız, canımızın sıkılması ne demek...

gamze bunlar süper olmuş yaa bende yapıcam yaaaaaaaaaa

alev o kapı süsünü hastane verdi, ben almıştım zaten hastanede verdiğini söyleyince evdeki evde durdu ve ev kapısını süsledik, hastanede onu verdi, birçok seçenek var hastanede tüllüsü sadesi süslüsü, seçmek istediğinizi söyleyin ebelere, bu arada gizem hemşire ve emre ebe (kadın erkek değil) isimleri aklında bulunsun favori isimlerin olur seninde gündüz bu ikisi oluyor , gece nöbetçiler geliyor, inşallah 1 gece kalacaksın zaten ben 5 gün kalınca kanka oldum hepsiyle :)

canım maşallah kızına kilosu 2500 geçerse dert etme zayıf bebekler gürbüz oluyo anne sütüyle hele sen 3 filan demişsin zayıf bile sayılmaz,, kafanı bulandıran şey ne ise umarım açıklığa kavuşur en kısa zaman da,, özletme çok kendini,,

kızlar günaydın hayırlı cumalar herkese bizde kalktık kahvaltı hazırlıcaz ama size bi günaydın diyelim dedik burda hava çok soğuk evde bişey kalmadı akşama kocam alışverişe götürsün artık beni yerler kar olmazsa tabi
ayy sorma canım ya dün fena kaynattık güzeldi ama cok eğlendik bugün seni de bekleriz takıl bize hayatını yaşa:))
canım takıllabilirim inş. size tv daldımı kalkamıyorum başından bi türlü
günaydın kızlar istanbulda kar var işe gelene kadar baya zorlandık allah yardımcımız olsun şimdiden geri dönüşümü düşünmeye başladım kimsede hamilesin gelme bu havada demediiiii
canım dikkat et bende kaçgündür evden çıkmıyorum çok soğuk artık yürüyüşlerde çok zor geliyo bana bebek düşcekmiş gibi

canım bizde şimdiden yaz tatilini düşünüyoruz saroz körfezine gideriz yine heralde çok temiz oluyo :) daha bebişler gelmeden neler düşünüyoruz

canım gözün aydın maşalllah bebişine

günaydın canım bende dr muayenesini merak ediyodum maşallah bebişe manken gibi olucak anlaşılan ince ve uzun

şimdi mama yemeye gidelim bakalım kocişi kaldırabilcem mi kendini toparlayınca anlat bakalım niye moralin bozuldu biraz rahatlarsın belki çok öptüm defneyle seni üzme kendini emiiii

Son düzenleme:
cnm işten tamamen ayrılcam yaa ben o yüzden fazla yüz göz olmak istemiyorum raporlarla uğraşmayayım öğlenden sonra baktım hava kötü söyler giderim onlarla mı uğraşcam
ya asıl şimdi eyvallahın olmasın o zaman güzelim nasılsa ayrılıcaksan niye nazlarını pozlarını cekesin ki ayrıca kimsenin sana bişi demeye hakkı yok bunca zaman emek vermişsin onlar da azcık anlayış göstermek zorunda hiç sıkma kendini yüz göz oluncak bişi yok güzelim zorlandığın yerde koy tepkini senden de bebişinden de kıymetli diil...

canım öncelikle bebişine maşallahh daha kilo alır o annesi sağlığı yerinde olsun da doğunca da tombikleşir...şimdi gelelim şu can sıkma meselesine burda sen kimlerin kimlerin kahrını çektin dertlerimize ortak oldun hepimize ayrı ayrı yetiştin şimdi senin bi sıkıntın var ve sen bizleri sıkacağını konuyu dağıtacagını mı düşünüyosun aşkolsun tatlım ya üzülürüm bak geçenki tartişmalardan dolayı ise sakın üzme kendini geçti gitti bitti onların hepsi bizim topiğimizde öle şeyler olmaz dedik coğumuz ve olmadı da uzayamadı umarım sıkıntılarını tez zamanda açıklığa kavusturursun ama nolur kendi kendini yiyip bitirme öle biz neyiz neciyiz burda niye varız sen bu topiği niye açtın bi hatırla kuzum iyisini de kötüsünü de birlikte yaşamadık mı şimdiye kadar şimdi niye öle sıktın kendini yapma üzme bizi seni cok seviyoruz ve burda görmek istiyoruz hem de her halinle...sen gel biz senin moralini düzeltiriz fıstık iki gündür kudurduk çünkü özellikle ben melike ve azerii:))arkadaşaları da eğlendiriyomuşuz ne güzel gel sen de kendi kendine kalma aramızda yanımızda ol emi...

canımm hoşgeldin. oy bizim polymize ne olmuş.
canım öncelikle şu lafına çok kızdım 1 ayda 600 gr almış diye düşünme... bunların haftalara göre kilo alması değişiyor ki.

Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?

bak bu sitede hafta hafta kilo alımları var haftasının üstüne getir göreceksin haftada kaçar kilo aldığını.
ayrıca benim bebiş 4 haftada 750 gram almıştı yani sen derdin hep kiloya takılmayın diye ne oldu kuzum şimdi...
bak bir dahaki kontrolünde göreceksin kızının kilosunu nasıl tombiş olacak...

konu kapandığı için bende tekrar buradayım... umarım moreli düzelen herkes geri gelir ve topik eski neşesine döner...
lütfen bizi ihmal etme. özlüyoruz seni...

Son düzenleme:

umarım çözümünü en kısa sürede bulursun ve keyfinde yerine gelir cnm rabbim çaresiz dert vermesin hiçbirimize

canım ya sizin hastanenin imkanlarını kıskandım...
biz kapı süsünü çiçekçiye yaptıracağız süslesin püslesin... hatta kapının üstüne çiçek çelenklerine yazılan kağıt gibi ondan hoşgeldin mert ali bebek yazdırmayı düşünüyoruz...
sizin hastane ne imkan sunuyo birde makyaj yapmışlardı ya sana... süper valla...

tmmdır cnm ikisinide hafızama kazıdım zaten emre ebeyi hiç unutmama kesin kapı süs yapmaları ince bir düşünce bakalım o gün gelsin seçeriz bi tane ayy heycan bastı bunları düşündükçe

rabbim korusun bizi yürürken görseniz beni adım atsam mı atmasam mı gibi yürüyorum

ooo maşşallah canım ne çok şey yapmışsınız walla bayıldım...bende dün düşünüyorum, bu kadar kafa yoruyorum bu şekerlere süslere falan ama o gün gelince bunları gözüm görecek mi acaba diye:) görmüyomuş demekki

vay be makyaj da mı yapıyor hastaneler, süpermiş. ben anneciğime yaptırıcam makyajımı doğumdan hemen sonra. tabi kendimde olabilirsem. annem de pek anlamaz makyaj işlerinden artık idare edicez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…