- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.881
ayy inşallahh canım yaa hatta ayarlayıp birlikte gidermişiz ne güzel oluuur sen gezdirirsin bize oralarıı:)) ay hakkaten ya hap kadar binadır bizimki hatta okulun kendisi hap kadardır kimbilir kac ke karsılastık kaç olayı birlikte izledik kaç kez biber gazına birlikte maruz kaldık ama tanışmayı beceremedik zaten bugünkü faceden bulma operasyonu da gösterdi ki biz bilinçli olarak bile birbirimizi zor buluyoruz tesadüfen tanışmamuz zaten imkansızmış yani:)):)) ayy ankaraya bigün dönücem ama ahdım var kocam da söz verdi kendisi emekli olsun ben hemen tayin isticem ankaraya oraya yerleşcez tabii buna daha 20 sene var artık o zaman bulusup gezeriz tatlım coluk cocuk da büyümüş olur hatta onların düğün telaşını birlikte yaşarız hatta daha da ileri gidiim bebişlerimizin alışverisini birlikte yapamadık ama torunlarımızınkini yaparız bellimş olur ayyyy ne güzel olur ya nasıl kptırdım kendimi...
maşallahımız var yaa cok becerikliyiz:))
sen de bize hoşgeldin tatlım kız sen hakkaten ne kadar nice bi girlmüşsün öyle maşallahh maşallahhh
ay evet ya koskoca 3 sene karsılsamamısız ama burda bulduk birbirimizi bundan sonra acısını cıkarcaz insallahhh... seni de alalım facemiz şenlensin bacım özelden yaz bana bilgilerini bi güzel anneyle daha tanışmış olalım:)
Merhaba hangi acıbademde düşünüyorsun doğumu, Bende kozyatağı acıbademe gidiyordum ama doktorumdan hiç menun değildim sonunda değiştirdim :)
merhaba günaydın arkadaşlar..
2-3 gündür giremiyordum, birazda girmek istemiyordum aslında... çarşamba eşim izinliydi, dün kontrolüm vardı annem bizdeydi filan... birazda geçenki tartışmalar yüzünden uzak kalmak istedim, umarım son bulmuştur.
dün kızımı gördüm, 1 aydır 600 gr alabilmiş sadece.. yani benim sınırda çıkan şekerim o anlıkmış. bebeğim zayıf olacak gibi, 3 kilo doğarsa iyi.. ama boyu uzun maşallah 47 cm olmuş..
bunlar dışında kafam biraz bulanık.. kimsenin canını sıkmak, konuyu dağıtmak istemiyorum.. moralim bozuk.. inşallah açıklığa kavuşturup rahatlarım ve tekrar eski neşemle dönerim aranıza.. gün içinde belki yine uğrarım..
sizleri çok seviyorum.. kendinize çok iyi bakın
sana da hayırlı cumalar...bu gün biz de gebe bağyanlarla msjlaşarak geçiricez heralde kızımla günmüzü:)dün temizlik yemek banyo derken üşütüp yorulduk galiba biraz,bu günü keyif yapmaya ayırdık..
Günaydın kızlar,
sabah 5 te eşimi gönderdim samsun üzerinden merzifona gitti fabrikada toplantısı varmışakşam dönecek allahtan normalde fabrikaya gitti mi 2 gece kalıyordu... Bende bu gece süt sağmaya kalkamadım gündüzleri hiç uyuyamıyorum süt sağıcam uyuma düşüncesi ile vücudum bırakamıyor kendimi böyle oluncada gece pert, bir düzen oturtmam lazım kızım eve gelmeden.
3 gündür kombiyi kapadım kızlar buna rağmen sürekli terliyorum ve maksimumda kombi yanıyormuş gibi ateş basıyor, aklınızda bulunsun yanma ihtimaliniz yüksek ama cıbıl cıbıl gezmeyin sakın annem diyorki bu 40 gün kendini korursan vücuduna hastalık yerleşmez, eğer korumaz isen hayatın boyunca çekersin o rahatsızlıkları dikkat etmeye çalışıyorum bende.
90 atleti doğumdan önce rahatlıkla kullanıyordum şuanda 100 kullanıyorum , eğer süt dolmuş ise o da sıkıp canımı acıtıyor daha büyüğüde üstümde düşecek ama memeleri sığdırmak zor oluyor, şu anda 90 atlet alanlar 1 tane 100 de alsın doğum sonrası için, kilo vermeye başlayana kadar 100 , beden küçüldükçe 95 e geçilir gibi düşünüyorum.
bebek şekerlerinin malzemelerini eminönünden almıştık 2 ay önce, kızım doğmadan 1 gece önce annemin içine doğmuş ve komşusuyla oturup çikolata ve şekerlerini yapıp bitirmiş, fotoları aşağıda, bu arada öncesinde çok kafaya takıyoruz o mu olsun bumu olsun diye ama gelenler onu alırken hiç gözünüz görmüyor , nasıl birey olduğu hiç önemli olmadı benim için yani hastanede şimdi düşününce fark ettim :)
adını kurdeleye yazdırmıştık onlarla bağlamışlar fotoları aşağı,
Eki Görüntüle 334395
Eki Görüntüle 334396
Eki Görüntüle 334397
Eki Görüntüle 334398
Eki Görüntüle 334399
Eki Görüntüle 334400
evdeki odanın kapısıda süslendi kalkınca fotosunu çeker onuda eklerim kızlar...
ya asıl şimdi eyvallahın olmasın o zaman güzelim nasılsa ayrılıcaksan niye nazlarını pozlarını cekesin ki ayrıca kimsenin sana bişi demeye hakkı yok bunca zaman emek vermişsin onlar da azcık anlayış göstermek zorunda hiç sıkma kendini yüz göz oluncak bişi yok güzelim zorlandığın yerde koy tepkini senden de bebişinden de kıymetli diil...
canım öncelikle bebişine maşallahhdaha kilo alır o annesi sağlığı yerinde olsun da doğunca da tombikleşir...şimdi gelelim şu can sıkma meselesine burda sen kimlerin kimlerin kahrını çektin dertlerimize ortak oldun hepimize ayrı ayrı yetiştin şimdi senin bi sıkıntın var ve sen bizleri sıkacağını konuyu dağıtacagını mı düşünüyosun aşkolsun tatlım ya üzülürüm bak geçenki tartişmalardan dolayı ise sakın üzme kendini geçti gitti bitti onların hepsi bizim topiğimizde öle şeyler olmaz dedik coğumuz ve olmadı da uzayamadı umarım sıkıntılarını tez zamanda açıklığa kavusturursun ama nolur kendi kendini yiyip bitirme öle biz neyiz neciyiz burda niye varız sen bu topiği niye açtın bi hatırla kuzum iyisini de kötüsünü de birlikte yaşamadık mı şimdiye kadar şimdi niye öle sıktın kendini yapma üzme bizi seni cok seviyoruz ve burda görmek istiyoruz hem de her halinle...sen gel biz senin moralini düzeltiriz fıstık iki gündür kudurduk çünkü özellikle ben melike ve azerii:))arkadaşaları da eğlendiriyomuşuz ne güzel gel sen de kendi kendine kalma aramızda yanımızda ol emi...
benimde huyum kötü işte yapamıyorum aptallığıma doymuyayım kendimi vicdanen rahat hissetmiyorum
benimde huyum kötü işte yapamıyorum aptallığıma doymuyayım kendimi vicdanen rahat hissetmiyorum
günaydın kızlarrrrokuyayım bakalım neler yazmışsınız
bu arada kızlar, hala ve hala sürekli midesi bulanan ve ağrıyan , ağzında demir gibi bir tat bulunanınız varmı? özellikle Geceleri sanki deli gibi acıkmış ta karnım ağrıyormuş gibi oluyor, ne yapsam bu ağrıyı geçiremedim. yemek yiyince mi daha kötüyüm yoksa açken mi çözemedimAllah sağlık versin bizim ufaklıklara ama bana zor geliyor artık .
benim annemde anlamaz canım da ben kendim yaparım diye düşünüyordum ,,o kadar mı kötü olcaz yoksa makyaj yapamayacak kadar mı??vay be makyaj da mı yapıyor hastaneler, süpermiş. ben anneciğime yaptırıcam makyajımı doğumdan hemen sonra. tabi kendimde olabilirsem. annem de pek anlamaz makyaj işlerinden artık idare edicez bakalım
Günaydın kızlar,
sabah 5 te eşimi gönderdim samsun üzerinden merzifona gitti fabrikada toplantısı varmışakşam dönecek allahtan normalde fabrikaya gitti mi 2 gece kalıyordu... Bende bu gece süt sağmaya kalkamadım gündüzleri hiç uyuyamıyorum süt sağıcam uyuma düşüncesi ile vücudum bırakamıyor kendimi böyle oluncada gece pert, bir düzen oturtmam lazım kızım eve gelmeden.
3 gündür kombiyi kapadım kızlar buna rağmen sürekli terliyorum ve maksimumda kombi yanıyormuş gibi ateş basıyor, aklınızda bulunsun yanma ihtimaliniz yüksek ama cıbıl cıbıl gezmeyin sakın annem diyorki bu 40 gün kendini korursan vücuduna hastalık yerleşmez, eğer korumaz isen hayatın boyunca çekersin o rahatsızlıkları dikkat etmeye çalışıyorum bende.
90 atleti doğumdan önce rahatlıkla kullanıyordum şuanda 100 kullanıyorum , eğer süt dolmuş ise o da sıkıp canımı acıtıyor daha büyüğüde üstümde düşecek ama memeleri sığdırmak zor oluyor, şu anda 90 atlet alanlar 1 tane 100 de alsın doğum sonrası için, kilo vermeye başlayana kadar 100 , beden küçüldükçe 95 e geçilir gibi düşünüyorum.
bebek şekerlerinin malzemelerini eminönünden almıştık 2 ay önce, kızım doğmadan 1 gece önce annemin içine doğmuş ve komşusuyla oturup çikolata ve şekerlerini yapıp bitirmiş, fotoları aşağıda, bu arada öncesinde çok kafaya takıyoruz o mu olsun bumu olsun diye ama gelenler onu alırken hiç gözünüz görmüyor , nasıl birey olduğu hiç önemli olmadı benim için yani hastanede şimdi düşününce fark ettim :)
adını kurdeleye yazdırmıştık onlarla bağlamışlar fotoları aşağı,
Eki Görüntüle 334395
Eki Görüntüle 334396
Eki Görüntüle 334397
Eki Görüntüle 334398
Eki Görüntüle 334399
Eki Görüntüle 334400
evdeki odanın kapısıda süslendi kalkınca fotosunu çeker onuda eklerim kızlar...
merhaba günaydın arkadaşlar..
2-3 gündür giremiyordum, birazda girmek istemiyordum aslında... çarşamba eşim izinliydi, dün kontrolüm vardı annem bizdeydi filan... birazda geçenki tartışmalar yüzünden uzak kalmak istedim, umarım son bulmuştur.
dün kızımı gördüm, 1 aydır 600 gr alabilmiş sadece.. yani benim sınırda çıkan şekerim o anlıkmış. bebeğim zayıf olacak gibi, 3 kilo doğarsa iyi.. ama boyu uzun maşallah 47 cm olmuş..
bunlar dışında kafam biraz bulanık.. kimsenin canını sıkmak, konuyu dağıtmak istemiyorum.. moralim bozuk.. inşallah açıklığa kavuşturup rahatlarım ve tekrar eski neşemle dönerim aranıza.. gün içinde belki yine uğrarım..
sizleri çok seviyorum.. kendinize çok iyi bakın
kızlar günaydın hayırlı cumalar herkese bizde kalktık kahvaltı hazırlıcaz ama size bi günaydın diyelim dedik burda hava çok soğuk evde bişey kalmadı akşama kocam alışverişe götürsün artık beni yerler kar olmazsa tabi
canım dikkat et bende kaçgündür evden çıkmıyorum çok soğuk artık yürüyüşlerde çok zor geliyo bana bebek düşcekmiş gibi
canım bizde şimdiden yaz tatilini düşünüyoruz saroz körfezine gideriz yine heralde çok temiz oluyo :) daha bebişler gelmeden neler düşünüyoruz
canım gözün aydın maşalllah bebişine
günaydın canım bende dr muayenesini merak ediyodum maşallah bebişe manken gibi olucak anlaşılan ince ve uzun
şimdi mama yemeye gidelim bakalım kocişi kaldırabilcem mikendini toparlayınca anlat bakalım niye moralin bozuldu biraz rahatlarsın belki çok öptüm defneyle seni üzme kendini emiiii
Hayırlı cumalar mart meleklerinin güzel annelerii:)) kızlar dün son eksikleride almaya gittik, hala eksikler kalsada önemli kısımlar halloldu, göğüs pompası alcakdım ama mağazada çalışan kız acelesi yok işe başlayacağın zamana dogru alırsın şimdi alma bence dedi eşimde zaten göğüs pompasının fiyatını ilk kez gördüğü için birden evet evet sonra alalım dedi alamadık yani, oysa dogum çantasına koyulması gerekenler listesinde göğüs pompasıda var sizce napmalıyım kızlar dogumdan öncemi sonramı alayım? Bide lansinosh vardı kız dediki aventle aynı bu hiç pişman olmassın bunu al dedi sizler ne diyosunuz?
Hayırlı cumalar mart meleklerinin güzel annelerii:)) kızlar dün son eksikleride almaya gittik, hala eksikler kalsada önemli kısımlar halloldu, göğüs pompası alcakdım ama mağazada çalışan kız acelesi yok işe başlayacağın zamana dogru alırsın şimdi alma bence dedi eşimde zaten göğüs pompasının fiyatını ilk kez gördüğü için birden evet evet sonra alalım dedi alamadık yani, oysa dogum çantasına koyulması gerekenler listesinde göğüs pompasıda var sizce napmalıyım kızlar dogumdan öncemi sonramı alayım? Bide lansinosh vardı kız dediki aventle aynı bu hiç pişman olmassın bunu al dedi sizler ne diyosunuz?
Benim mide ağrım filan yok ama gün sayıyorum yinede yaa hatta kızımla pazarlık yapıyorum "annem 37.hafta yı dolduralım artık sen de gel,, kendini ona göre hazırla, gelişimini tamamla, dışarı çıkış yolunu bul çık " gün saycam diye çok korkuyorum, gün geçince piskololijisi zor oluyomuş her sabah herkes soruyomuş yok mu sancın diye ,,benm mide sorunlarım hiç geçmedi 9 aydır.. daha bu sabah diyordum nefret ettm hamilelikten diye. artık doğsun istiyorum, gün sayıyorum resmen.
kızlarr hani bu tickerleri düzenliyoruz ya benim tarihi değiştirmem gerek nasıl yapıcamm??
kızlar ben azcık dışarı cıkıyorum yürüyelim de kızımın ayakları acılsın sıkıldı yavrum evde:)) kendinize ii bakın emi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?