2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

keşke olsaydı ya öyle bi imkanımız artık onları da netten tanıştırırız böle tuhaf sesler cıkarırlar ciyaklarlar filan anlaşır kaynasır onlar :)) beklios yarın fotoları o zaman

canım biliyorum insanın aklı cıkıyo bebişlere bişi olcak diye Allaha emanetler artık yapcak bişi yok tabi aslında evet bari erken gönderseler akşam ayazına bari kalmasan ya aslında hafta aile hekiminden bi 5 günlük rapor yazdıramazmısın ki tatlım bi hastalık olmasına gerek yok rice edince durumunu anlatınca veriyolar en azından şu ağır havalar gecene kadar idare ederdi seni iş yeri de kabul etmek zorunda nasılsa doktorun verdiği rapor

Merhaba hangi acıbademde düşünüyorsun doğumu, Bende kozyatağı acıbademe gidiyordum ama doktorumdan hiç menun değildim sonunda değiştirdim :)

kızlar bir süredir Ducray'ın hamilelerin kulanabileceği hatta bebişlerde bile kullanılabilecek parabensiz bir şampuanını kullanıyorum ve hamileliğimin başından beri mahvolan saçlarım tamamen düzeldi. çok memn un kaldm tavsiye ederim saç sorunu yaşayanlara

MAAŞALLAH oğluşuna!ben de ölüyorum meraktan 4 haftadır görmüyorum kuzumudaha da 10 gün var randevumuza ama dayanamayıp haftaya giderim belki

uzun aralar vermek bize de yaramıyo canım çok özlüyoruz.Allah kavuştursun canım seni de kuzuna :) bu sabahda bir sonraki randevu tarihini 4 hafta sonraya vermek istedi doktorum yani 36 haftalık olcağım zamana,bende dedim 4 hafta çok 3 yapalım şunu baari:)) öyle anlaştık

cnm işten tamamen ayrılcam yaa ben o yüzden fazla yüz göz olmak istemiyorum raporlarla uğraşmayayım öğlenden sonra baktım hava kötü söyler giderim onlarla mı uğraşcam

teşekkür ederim cnm ağrılar 2 ay sürer sonra geçermiş,bende şaşırdım ve üzüldüm ama napalım kaderde penguen gibi dolaşmak da warmış

zaten okullar kapandığından beri daha bi pimpirik oldum..süreyi niye bu kadar uzatıyolar ki zaten son haftalarımız..3 haftayı geçirmemek lazım bence de insan çok özlüyo:)

Günaydın kızlar,

sabah 5 te eşimi gönderdim samsun üzerinden merzifona gitti fabrikada toplantısı varmış akşam dönecek allahtan normalde fabrikaya gitti mi 2 gece kalıyordu... Bende bu gece süt sağmaya kalkamadım gündüzleri hiç uyuyamıyorum süt sağıcam uyuma düşüncesi ile vücudum bırakamıyor kendimi böyle oluncada gece pert, bir düzen oturtmam lazım kızım eve gelmeden.

3 gündür kombiyi kapadım kızlar buna rağmen sürekli terliyorum ve maksimumda kombi yanıyormuş gibi ateş basıyor, aklınızda bulunsun yanma ihtimaliniz yüksek ama cıbıl cıbıl gezmeyin sakın annem diyorki bu 40 gün kendini korursan vücuduna hastalık yerleşmez, eğer korumaz isen hayatın boyunca çekersin o rahatsızlıkları dikkat etmeye çalışıyorum bende.

90 atleti doğumdan önce rahatlıkla kullanıyordum şuanda 100 kullanıyorum , eğer süt dolmuş ise o da sıkıp canımı acıtıyor daha büyüğüde üstümde düşecek ama memeleri sığdırmak zor oluyor, şu anda 90 atlet alanlar 1 tane 100 de alsın doğum sonrası için, kilo vermeye başlayana kadar 100 , beden küçüldükçe 95 e geçilir gibi düşünüyorum.

ne sıkıcı bi gün allahımmm şu kar bitsin artıkkkk ... bu arada gamzecim şekerlerin geldimi boyutları nasıl içine sindimi merak ettim bide kaç günde geldi

bebek şekerlerinin malzemelerini eminönünden almıştık 2 ay önce, kızım doğmadan 1 gece önce annemin içine doğmuş ve komşusuyla oturup çikolata ve şekerlerini yapıp bitirmiş, fotoları aşağıda, bu arada öncesinde çok kafaya takıyoruz o mu olsun bumu olsun diye ama gelenler onu alırken hiç gözünüz görmüyor , nasıl birey olduğu hiç önemli olmadı benim için yani hastanede şimdi düşününce fark ettim :)

adını kurdeleye yazdırmıştık onlarla bağlamışlar fotoları aşağı,

evdeki odanın kapısıda süslendi kalkınca fotosunu çeker onuda eklerim kızlar...

canım özellikle ayaklarını ve sırtını üşütme... kendine iyi bak üşümem diye ince giyinme senden bebeğe süt ile gaz geçer herşeyi düşün...
şekerlerinizde çok güzel...

Polyden haberi olan varmı?
2 gündür online değil...
Faceden yazdım bugün gelmezse ararım artık iyidir inşallah..

Canım eşine Allah kavuştursun..
Şekerler süper olmuş.. şans getirsin minik kızımıza..
Atlet için de haklısın bi 95 bi 100 almak lazım nolur nolmaz..

canım özellikle ayaklarını ve sırtını üşütme... kendine iyi bak üşümem diye ince giyinme senden bebeğe süt ile gaz geçer herşeyi düşün...
şekerlerinizde çok güzel...

çorap ayağımda sürekli ne kadar yansada çıkarmıyorum yatakta bile, yatarken bir tişört ile yatıyorum ona rağmen su gibi olup sürekli değiştiriyorum, ayağa kalkıncada hemen polar üstümü ve polar sabahlığımı giyiyorum...

zaten henüz bebek olmadığından gelen giden yok eve o yüzden ev hali modda dolanıyorum...

alevcim aman dikkat bizim buralar hep yokuş ve yerler fena gözüküyor camdan bakınca, çok kalma öğlen izin al çık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…