- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.841
AYyyy kuzum böyle anlatınca içim gitiii doğsunlar hemen yaaa minik minik yerimm onlarıı beennn keşke yakında olaydık birbirimize saladır bıcırları beraber oynarlardıEvet sizden ilham aldım kuzumm akşam şov yapıcam yarın koyarım artık resimleri heheh
İnşallah kuzummm doğru yapmış arkadaşların aman dikkat et kendine şimdilik içerden izle seneye tadını çıkarırsın kızınla
Günaydın canımm hoş geldin maşallah minişinee
sğl cnm dikkatli olmaya çalışıyorum kendimi düşünmeyi bıraktım kızımı düşünüyorum sabah kayınvalidem gitme diye kendini parçaladı ama mecbur geldik inşallah erken çıkarırlar da eve çabuk gideriz
Herkese Günaydıııııııınn
Sıze mutfktan baglanıorum:)) Kızkardeslerım uyuolar mısler gıbı cunku ıkısıde sabaha kdr oturdulr sımdı onlra krep yapcm bı turlude kapayamdm pc dedım barı hep bırlıkte mutfaga gıdelm kızlrı ordn takıp edeyım:))) Senın dedıklerınıde anladım canımmm Napalım oyle ederız acıbadmde dusunuorum anestezı drlrı hakknda epeyce bılgm var:))) ALLAH ın ıznıyle sorun olmaz dıye umuyorum dogumu uzatmayayım dıye yaptrmım dıyodum ama bukdr yoruma daha fazla dırenemıcm:))) Hayırlısı olsun dayanamıck gıbı olrsam yaptrmayı dusunuorum bu o zaman bellı olacak:)) ıste gecen kocama dedım askım epudrl dogumu uzatıomus eger dayanabılrsem yaptrmayabılrm dedım bana soyle dedı yanı yaptrcan:)))))
MAAŞALLAH oğluşuna!ben de ölüyorum meraktan 4 haftadır görmüyorum kuzumudaha da 10 gün var randevumuza ama dayanamayıp haftaya giderim belki
keşke olsaydı ya öyle bi imkanımız artık onları da netten tanıştırırız böle tuhaf sesler cıkarırlar ciyaklarlar filan anlaşır kaynasır onlar :)) beklios yarın fotoları o zaman
canım biliyorum insanın aklı cıkıyo bebişlere bişi olcak diye Allaha emanetler artık yapcak bişi yok tabi aslında evet bari erken gönderseler akşam ayazına bari kalmasan ya aslında hafta aile hekiminden bi 5 günlük rapor yazdıramazmısın ki tatlım bi hastalık olmasına gerek yok rice edince durumunu anlatınca veriyolar en azından şu ağır havalar gecene kadar idare ederdi seni iş yeri de kabul etmek zorunda nasılsa doktorun verdiği rapor
canım raporun hayırlı olsun.
oğluşunada maşallah.
pelvis kemiği benim arada ağrıyor. 2 ay sürecekmiş dedin çok şaşırdım...
sütyen bilgisi için sağolun kızlar...
90 iyi bencede...
uzun aralar vermek bize de yaramıyo canım çok özlüyoruz.Allah kavuştursun canım seni de kuzuna :) bu sabahda bir sonraki randevu tarihini 4 hafta sonraya vermek istedi doktorum yani 36 haftalık olcağım zamana,bende dedim 4 hafta çok 3 yapalım şunu baari:)) öyle anlaştık
Biz biraz çalışalım kızımla geliriz yine öpüyoruz siziiii
Biz biraz çalışalım kızımla geliriz yine öpüyoruz siziiii
Canım benimde normalde bedenim 80 di.. emzirme sütyeni de dediğin gibi 85 almıştım ama atlette 90 aldım hem biraz daha genişledim hem de atlet dar oluyo sütyendeki 90 gibi durmuyo bi de askılarından ayarlıyosun sütyeni boşuna almışım onu anladım yani.. sende alırken paketi aç bi bak.. göz kararı anlıyo zaten insan ama 90 ideal bence.. bu arada gamze de demişti hastanede o bile dar geliyomuş süt verirken iyice büyüdüğü için.. yani bi tanede 95 alabiliriz
ne sıkıcı bi gün allahımmm şu kar bitsin artıkkkk ... bu arada gamzecim şekerlerin geldimi boyutları nasıl içine sindimi merak ettim bide kaç günde geldi
Günaydın kızlar,
sabah 5 te eşimi gönderdim samsun üzerinden merzifona gitti fabrikada toplantısı varmışakşam dönecek allahtan normalde fabrikaya gitti mi 2 gece kalıyordu... Bende bu gece süt sağmaya kalkamadım gündüzleri hiç uyuyamıyorum süt sağıcam uyuma düşüncesi ile vücudum bırakamıyor kendimi böyle oluncada gece pert, bir düzen oturtmam lazım kızım eve gelmeden.
3 gündür kombiyi kapadım kızlar buna rağmen sürekli terliyorum ve maksimumda kombi yanıyormuş gibi ateş basıyor, aklınızda bulunsun yanma ihtimaliniz yüksek ama cıbıl cıbıl gezmeyin sakın annem diyorki bu 40 gün kendini korursan vücuduna hastalık yerleşmez, eğer korumaz isen hayatın boyunca çekersin o rahatsızlıkları dikkat etmeye çalışıyorum bende.
90 atleti doğumdan önce rahatlıkla kullanıyordum şuanda 100 kullanıyorum , eğer süt dolmuş ise o da sıkıp canımı acıtıyor daha büyüğüde üstümde düşecek ama memeleri sığdırmak zor oluyor, şu anda 90 atlet alanlar 1 tane 100 de alsın doğum sonrası için, kilo vermeye başlayana kadar 100 , beden küçüldükçe 95 e geçilir gibi düşünüyorum.
bebek şekerlerinin malzemelerini eminönünden almıştık 2 ay önce, kızım doğmadan 1 gece önce annemin içine doğmuş ve komşusuyla oturup çikolata ve şekerlerini yapıp bitirmiş, fotoları aşağıda, bu arada öncesinde çok kafaya takıyoruz o mu olsun bumu olsun diye ama gelenler onu alırken hiç gözünüz görmüyor , nasıl birey olduğu hiç önemli olmadı benim için yani hastanede şimdi düşününce fark ettim :)
adını kurdeleye yazdırmıştık onlarla bağlamışlar fotoları aşağı,
Eki Görüntüle 334395
Eki Görüntüle 334396
Eki Görüntüle 334397
Eki Görüntüle 334398
Eki Görüntüle 334399
Eki Görüntüle 334400
evdeki odanın kapısıda süslendi kalkınca fotosunu çeker onuda eklerim kızlar...
Faceden yazdım bugün gelmezse ararım artık iyidir inşallah..Polyden haberi olan varmı?
2 gündür online değil...
Günaydın kızlar,
sabah 5 te eşimi gönderdim samsun üzerinden merzifona gitti fabrikada toplantısı varmışakşam dönecek allahtan normalde fabrikaya gitti mi 2 gece kalıyordu... Bende bu gece süt sağmaya kalkamadım gündüzleri hiç uyuyamıyorum süt sağıcam uyuma düşüncesi ile vücudum bırakamıyor kendimi böyle oluncada gece pert, bir düzen oturtmam lazım kızım eve gelmeden.
90 atleti doğumdan önce rahatlıkla kullanıyordum şuanda 100 kullanıyorum , eğer süt dolmuş ise o da sıkıp canımı acıtıyor daha büyüğüde üstümde düşecek ama memeleri sığdırmak zor oluyor, şu anda 90 atlet alanlar 1 tane 100 de alsın doğum sonrası için, kilo vermeye başlayana kadar 100 , beden küçüldükçe 95 e geçilir gibi düşünüyorum
canım özellikle ayaklarını ve sırtını üşütme... kendine iyi bak üşümem diye ince giyinme senden bebeğe süt ile gaz geçer herşeyi düşün...
şekerlerinizde çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?