2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim kuzum evet valla iyi geldi yürümek kar havası ohh miss bide evde olsam ne güsel olurdu bizim teras karla kaplanmış kardan adam yapardım hihihi

yok anam evde otururken kardan adam da yapılmaz ona da üşenir insan :)) seneye bebişinle birlikte yaparsın inşallah tatlım benim hayalim valla seneye kar yagan biyere gitcem kızımla kartopu oynucas:))

canım çantayı hazırla kalsın bir köşede. benim hazır bekliyor. arada kafama birşeyler takılıyor sıkıştırıp duruyorum çantaya.
tek emzirme atletimiz eksik şu kar geçsinde gidip alırım. gülceksiniz belki bu gece aklıma havlu peçete geldi. birde normal havlu çeyizimden çıkartım sabah dantelli, süslüsünü. o neysede havlu peçete komikmi lazım olur herhalde...

günaydınn kuzummmmm

sanada kuzucuğum...
ya bu arada bizim 1 tane resmimiz var eşimle o da ben montluyum şöyle bir tane evde çekileyimde çıksın göbüşüm hatıra...

Son düzenleme:

Canım havlu peçete aslında en lazım şey.. büyük olur diye bi rulo tuvalet kağıdıda olabilir ama hastanede havlu peçete varmıdır acaba? eğer hastanede yoksa al mutlaka yanına bence en gerekli şey o valla...
Ben emzirme atleti aldım 3 tane ama şimdi onları kullanıyorum sadece çantaya koyamıyorum o yüzden birini koysam diğer ikisi yetmez gibi geliyo ikiside kirlenirse.. gerçi artık evdeyim memiklere özgürlük öle de dolaşabilirim farketmez

iyi yapmışsın canım ben sütyen takamıyorum şimdi...
kaç beden aldım normal bedenim 80. emzirme sütyenin 85 beden aldım yazın fln kullanırım diye. ama atleti orada bulamadım başka mağaadan alırımda onlar biraz dar gibi kaç beden almak lazım..

yok anam evde otururken kardan adam da yapılmaz ona da üşenir insan :)) seneye bebişinle birlikte yaparsın inşallah tatlım benim hayalim valla seneye kar yagan biyere gitcem kızımla kartopu oynucas:))
Aynen kuzum o bıcı bıcı halleriyle çook tatlı olurlar yaa biz eşimle şimdiden konuşuyoruz seneye yıllık izinleri kışın kullanıp uludağa gitmeyi inş. tabi bebiş o zaman daha yürüyemeyecek ama olsunn
Evet kuzum Melike ve Özlemi görünce aklıma geldi benim bidaha kim bilir ne zaman hamiş olucaz hem kızıma gösteririm ilerde akşam birazcık fotomodellik yapayım göbüşümleee

Kuzummm ben eve gidince salıveriyorum onlarıı çook rahat yaa öyleee hehehe

oyy olsun yaa minik minik eldivenleri takarız ellerine tanışsınlar karla minik burunları da kıpkırmızı olur nasıl şirin olurlar yaa... hadi akşam çek de koy biz de görelim göbüşünü:)

günaydın güzel hamişleeerr biz bugün oğluşumla ewdeyiz keyif yapıcas :))) sabah muayenemiz wardı 37 ye kadar çalışır raporumuzu da aldık, oğluşum da 32+2 çıktı, 1844 gr oğluşuma maşşallah deyin teyzeleri bu arada pelvis kemikleri çok ağrıyan, sünnetli çocuk gibi gezen paytak arkadaşlarım:) bebişlerin ağırlığı yüzünden olan bu yürüyüşümüz maalesef doğumdan sonra da 2 ay kadar sürüyormuş, herkeste olmazmış, olduysa da geçmiş ola artık:)

emzirme atletleri gerçekten dar oluyo canım sen yine 90 al,daha da büyücek memişler çünkü

Canım benimde normalde bedenim 80 di.. emzirme sütyeni de dediğin gibi 85 almıştım ama atlette 90 aldım hem biraz daha genişledim hem de atlet dar oluyo sütyendeki 90 gibi durmuyo bi de askılarından ayarlıyosun sütyeni boşuna almışım onu anladım yani.. sende alırken paketi aç bi bak.. göz kararı anlıyo zaten insan ama 90 ideal bence.. bu arada gamze de demişti hastanede o bile dar geliyomuş süt verirken iyice büyüdüğü için.. yani bi tanede 95 alabiliriz

uludağa biz de çıkıcaz inşallah seneye Alyamızla beraber:))bu sene sadece camdan izliyoruz geçenki karda sitenin bahçesi gecenin 12sinde dolmuştu,içimiz gitti zor tuttuk kendimizi çıkmamak için..arkadaşlar da arayıp inin diyceklermiş sonra kayar düşer bişey olur Allah korusun sebep olmayalım demişler yazık:)) inşallah seneye daha çok yağar!

kesinlikle atleti normal bedenimizden en az 2 beden büyük almak lazım bence de..ben bi tane aldım henüz ama 1 beden büyüğünü de alıcam çıkınca..

ne sıkıcı bi gün allahımmm şu kar bitsin artıkkkk ... bu arada gamzecim şekerlerin geldimi boyutları nasıl içine sindimi merak ettim bide kaç günde geldi

MAAŞALLAH oğluşuna!ben de ölüyorum meraktan 4 haftadır görmüyorum kuzumudaha da 10 gün var randevumuza ama dayanamayıp haftaya giderim belki

oyy olsun yaa minik minik eldivenleri takarız ellerine tanışsınlar karla minik burunları da kıpkırmızı olur nasıl şirin olurlar yaa... hadi akşam çek de koy biz de görelim göbüşünü:)

AYyyy kuzum böyle anlatınca içim gitiii doğsunlar hemen yaaa minik minik yerimm onlarıı beennn keşke yakında olaydık birbirimize saladır bıcırları beraber oynarlardı Evet sizden ilham aldım kuzumm akşam şov yapıcam yarın koyarım artık resimleri heheh

İnşallah kuzummm doğru yapmış arkadaşların aman dikkat et kendine şimdilik içerden izle seneye tadını çıkarırsın kızınla

Günaydın canımm hoş geldin maşallah minişinee

canım raporun hayırlı olsun.
oğluşunada maşallah.
pelvis kemiği benim arada ağrıyor. 2 ay sürecekmiş dedin çok şaşırdım...

emzirme atletleri gerçekten dar oluyo canım sen yine 90 al,daha da büyücek memişler çünkü

sütyen bilgisi için sağolun kızlar...
90 iyi bencede...

Günaydın ve hayırlı cumalar hepinizeee

ayyy ben aynen öyleyim şuan penguen gibiyim.. daha 2 ay böyle kalmak istemiyorummmm hamişliğimin sonlarına doğru artık iice nefret ettim bir an önce doğsun istiyorum bebişim.
bu arada minnoşuna 41 kere

sğl cnm dikkatli olmaya çalışıyorum kendimi düşünmeyi bıraktım kızımı düşünüyorum sabah kayınvalidem gitme diye kendini parçaladı ama mecbur geldik inşallah erken çıkarırlar da eve çabuk gideriz

aslında söylemelerini beklememek lazım ben bu havada gelemem deyip kapatcan ama onuda biz yapamıyoruz

maşallah bebişine 37 ye kadar güç kuvvet versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…