- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.821
Teşekkür ederim kuzum evet valla iyi geldi yürümek kar havası ohh miss bide evde olsam ne güsel olurdu bizim teras karla kaplanmış kardan adam yapardım hihihi
Ankarada lapa lapa kar yağıyooo :)) bende çok sıkıldım akşam bizimki gelince alışverişmerkezine filan götürsün de biraz orda yürüyüm bari..
Kuzum çantayı bence de hazırlamadan eksikleri göremiycez.. Kıyafeler de bile öle olmuştu anam yıkadım ütüledim bi yerleştirdim bebişe 1 tane alt almışım :)) Dötü açık kalcak kızımın :)) bi sürü üst çıtçıtlı badi ve tulum almışım ama tek alt bi tane var hemen gittim 3-4 tane daha aldım
çantada öle olcak gibi geliyo bana.. ben yerleştiriyim (yada en azından başlayım)sana da koyduklarımı yazıyım karşılaştıralım bakalım eksiğimiz çıkcak mı.. ben çantayı hazırlarken de bebişin nevresimleri yakınsa fena olmaz aslında.. odasındaki yatakta yatması 6-7 ayı bulur ama evdeyken onu da hallediyim bari :))
Bu arada atv de de Nihat Hatipoğlu var ya hoşuma gidiyo bitmeden kalkabilirsem
günaydınn kuzummmmm
canım çantayı hazırla kalsın bir köşede. benim hazır bekliyor. arada kafama birşeyler takılıyor sıkıştırıp duruyorum çantaya.
tek emzirme atletimiz eksik şu kar geçsinde gidip alırım. gülceksiniz belki bu gece aklıma havlu peçete geldi. birde normal havlu çeyizimden çıkartım sabah dantelli, süslüsünü. o neysede havlu peçete komikmi lazım olur herhalde...
Canım havlu peçete aslında en lazım şey.. büyük olur diye bi rulo tuvalet kağıdıda olabilir ama hastanede havlu peçete varmıdır acaba? eğer hastanede yoksa al mutlaka yanına bence en gerekli şey o valla...
Ben emzirme atleti aldım 3 tane ama şimdi onları kullanıyorum sadece çantaya koyamıyorum o yüzdenbirini koysam diğer ikisi yetmez gibi geliyo ikiside kirlenirse.. gerçi artık evdeyim memiklere özgürlük öle de dolaşabilirim farketmez
Aynen kuzum o bıcı bıcı halleriyle çook tatlı olurlar yaa biz eşimle şimdiden konuşuyoruz seneye yıllık izinleri kışın kullanıp uludağa gitmeyi inş. tabi bebiş o zaman daha yürüyemeyecek ama olsunnyok anam evde otururken kardan adam da yapılmaz ona da üşenir insan :)) seneye bebişinle birlikte yaparsın inşallah tatlım benim hayalim valla seneye kar yagan biyere gitcem kızımla kartopu oynucas:))
Evet kuzum Melike ve Özlemi görünce aklıma geldi benim bidaha kim bilir ne zaman hamiş olucaz hem kızıma gösteririm ilerde akşam birazcık fotomodellik yapayım göbüşümleee
canım çantayı hazırla kalsın bir köşede. benim hazır bekliyor. arada kafama birşeyler takılıyor sıkıştırıp duruyorum çantaya.
tek emzirme atletimiz eksik şu kar geçsinde gidip alırım. gülceksiniz belki bu gece aklıma havlu peçete geldi. birde normal havlu çeyizimden çıkartım sabah dantelli, süslüsünü. o neysede havlu peçete komikmi lazım olur herhalde...
sanada kuzucuğum...
ya bu arada bizim 1 tane resmimiz var eşimle o da ben montluyum şöyle bir tane evde çekileyimde çıksın göbüşüm hatıra...
Canım havlu peçete aslında en lazım şey.. büyük olur diye bi rulo tuvalet kağıdıda olabilir ama hastanede havlu peçete varmıdır acaba? eğer hastanede yoksa al mutlaka yanına bence en gerekli şey o valla...
Ben emzirme atleti aldım 3 tane ama şimdi onları kullanıyorum sadece çantaya koyamıyorum o yüzdenbirini koysam diğer ikisi yetmez gibi geliyo ikiside kirlenirse.. gerçi artık evdeyim memiklere özgürlük öle de dolaşabilirim farketmez
Aynen kuzum o bıcı bıcı halleriyle çook tatlı olurlar yaa biz eşimle şimdiden konuşuyoruz seneye yıllık izinleri kışın kullanıp uludağa gitmeyi inş. tabi bebiş o zaman daha yürüyemeyecek ama olsunn
Evet kuzum Melike ve Özlemi görünce aklıma geldi benim bidaha kim bilir ne zaman hamiş olucaz hem kızıma gösteririm ilerde akşam birazcık fotomodellik yapayım göbüşümleee
Kuzummm ben eve gidince salıveriyorum onlarıı çook rahat yaa öyleee hehehe
iyi yapmışsın canım ben sütyen takamıyorum şimdi...
kaç beden aldım normal bedenim 80. emzirme sütyenin 85 beden aldım yazın fln kullanırım diye. ama atleti orada bulamadım başka mağaadan alırımda onlar biraz dar gibi kaç beden almak lazım..
iyi yapmışsın canım ben sütyen takamıyorum şimdi...
kaç beden aldım normal bedenim 80. emzirme sütyenin 85 beden aldım yazın fln kullanırım diye. ama atleti orada bulamadım başka mağaadan alırımda onlar biraz dar gibi kaç beden almak lazım..
Aynen kuzum o bıcı bıcı halleriyle çook tatlı olurlar yaa biz eşimle şimdiden konuşuyoruz seneye yıllık izinleri kışın kullanıp uludağa gitmeyi inş. tabi bebiş o zaman daha yürüyemeyecek ama olsunn
Kuzummm ben eve gidince salıveriyorum onlarıı çook rahat yaa öyleee hehehe
Canım benimde normalde bedenim 80 di.. emzirme sütyeni de dediğin gibi 85 almıştım ama atlette 90 aldım hem biraz daha genişledim hem de atlet dar oluyo sütyendeki 90 gibi durmuyo bi de askılarından ayarlıyosun sütyeni boşuna almışım onu anladım yani.. sende alırken paketi aç bi bak.. göz kararı anlıyo zaten insan ama 90 ideal bence.. bu arada gamze de demişti hastanede o bile dar geliyomuş süt verirken iyice büyüdüğü için.. yani bi tanede 95 alabiliriz
günaydın güzel hamişleeerr biz bugün oğluşumla ewdeyiz keyif yapıcas :))) sabah muayenemiz wardı 37 ye kadar çalışır raporumuzu da aldık, oğluşum da 32+2 çıktı, 1844 gr oğluşuma maşşallah deyin teyzeleribu arada pelvis kemikleri çok ağrıyan, sünnetli çocuk gibi gezen paytak arkadaşlarım:) bebişlerin ağırlığı yüzünden olan bu yürüyüşümüz maalesef doğumdan sonra da 2 ay kadar sürüyormuş, herkeste olmazmış, olduysa da geçmiş ola artık:)
oyy olsun yaa minik minik eldivenleri takarız ellerine tanışsınlar karla minik burunları da kıpkırmızı olur nasıl şirin olurlar yaa... hadi akşam çek de koy biz de görelim göbüşünü:)
uludağa biz de çıkıcaz inşallah seneye Alyamızla beraber:))bu sene sadece camdan izliyoruzgeçenki karda sitenin bahçesi gecenin 12sinde dolmuştu,içimiz gitti zor tuttuk kendimizi çıkmamak için..arkadaşlar da arayıp inin diyceklermiş sonra kayar düşer bişey olur Allah korusun sebep olmayalım demişler yazık:)) inşallah seneye daha çok yağar!
günaydın güzel hamişleeerr biz bugün oğluşumla ewdeyiz keyif yapıcas :))) sabah muayenemiz wardı 37 ye kadar çalışır raporumuzu da aldık, oğluşum da 32+2 çıktı, 1844 gr oğluşuma maşşallah deyin teyzeleribu arada pelvis kemikleri çok ağrıyan, sünnetli çocuk gibi gezen paytak arkadaşlarım:) bebişlerin ağırlığı yüzünden olan bu yürüyüşümüz maalesef doğumdan sonra da 2 ay kadar sürüyormuş, herkeste olmazmış, olduysa da geçmiş ola artık:)
Canım benimde normalde bedenim 80 di.. emzirme sütyeni de dediğin gibi 85 almıştım ama atlette 90 aldım hem biraz daha genişledim hem de atlet dar oluyo sütyendeki 90 gibi durmuyo bi de askılarından ayarlıyosun sütyeni boşuna almışım onu anladım yani.. sende alırken paketi aç bi bak.. göz kararı anlıyo zaten insan ama 90 ideal bence.. bu arada gamze de demişti hastanede o bile dar geliyomuş süt verirken iyice büyüdüğü için.. yani bi tanede 95 alabiliriz
emzirme atletleri gerçekten dar oluyo canım sen yine 90 al,daha da büyücek memişler çünkü
ayyy ben aynen öyleyim şuan penguen gibiyim.. daha 2 ay böyle kalmak istemiyorummmmgünaydın güzel hamişleeerr biz bugün oğluşumla ewdeyiz keyif yapıcas :))) sabah muayenemiz wardı 37 ye kadar çalışır raporumuzu da aldık, oğluşum da 32+2 çıktı, 1844 gr oğluşuma maşşallah deyin teyzeleribu arada pelvis kemikleri çok ağrıyan, sünnetli çocuk gibi gezen paytak arkadaşlarım:) bebişlerin ağırlığı yüzünden olan bu yürüyüşümüz maalesef doğumdan sonra da 2 ay kadar sürüyormuş, herkeste olmazmış, olduysa da geçmiş ola artık:)
günaydın canım aman dikkatli ol gidip gelirken yüzüp yüzüp kuyruguna geldik haklısın kimse gelme demez düşünmez o yüzden kendine iki kat dikkat et 37ye kadar calışcaksın sanırım Allah yardımcın olsun seni de bebişini de kazadan beladan korusun tatlım
Günaydınn kızlar herkesler iyidir inş. biz de yeni geldik işe babamız bıraktı bizi bu gün iş yerim eve yakın kocişle kar altına yürüyüş yaptık minibüsler tıklım tıklım yürümek daha iyi geldi valla
Günaydın kuzum bende bekledim iş yerimden aranıp sen bu gün gelme diyen bir telefon ama yok nerdeeeee
Günaydın topiğimizin hamarat annişlerii izndesiniz ama yine erkencisiniz bu arada ikiniz de ne kaaaa datlusunuz yaaa şeker gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?