- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.921
Canım benimde normalde bedenim 80 di.. emzirme sütyeni de dediğin gibi 85 almıştım ama atlette 90 aldım hem biraz daha genişledim hem de atlet dar oluyo sütyendeki 90 gibi durmuyo bi de askılarından ayarlıyosun sütyeni boşuna almışım onu anladım yani.. sende alırken paketi aç bi bak.. göz kararı anlıyo zaten insan ama 90 ideal bence.. bu arada gamze de demişti hastanede o bile dar geliyomuş süt verirken iyice büyüdüğü için.. yani bi tanede 95 alabiliriz
canım özellikle ayaklarını ve sırtını üşütme... kendine iyi bak üşümem diye ince giyinme senden bebeğe süt ile gaz geçer herşeyi düşün...
şekerlerinizde çok güzel...
merhaba günaydın arkadaşlar..
2-3 gündür giremiyordum, birazda girmek istemiyordum aslında... çarşamba eşim izinliydi, dün kontrolüm vardı annem bizdeydi filan... birazda geçenki tartışmalar yüzünden uzak kalmak istedim, umarım son bulmuştur.
dün kızımı gördüm, 1 aydır 600 gr alabilmiş sadece.. yani benim sınırda çıkan şekerim o anlıkmış. bebeğim zayıf olacak gibi, 3 kilo doğarsa iyi.. ama boyu uzun maşallah 47 cm olmuş..
bunlar dışında kafam biraz bulanık.. kimsenin canını sıkmak, konuyu dağıtmak istemiyorum.. moralim bozuk.. inşallah açıklığa kavuşturup rahatlarım ve tekrar eski neşemle dönerim aranıza.. gün içinde belki yine uğrarım..
sizleri çok seviyorum.. kendinize çok iyi bakın
Kızlar iş yerine eleman arıyoruz gazeteye ilan verdik öküzün biri aradı param yok siz beni arayın diyor öyle bişey yapamıyoruz dedim gelip başvuru formu doldurup yüzyüze görüşmeniz lazım dedim maaş ne kadar dedi söyledim bana çok ağır küfr edip kapattı telefonu çook moralim bozuldu sabah sabah ya ne biçim insanlar var beğenmiyorsan gelme kimseyi zorla işe almıyoruz kii
Emzirme Nasıl Olmalı?
Kendiniz ve bebeğiniz için sakin, rahat bir yer bulun. Bebeği, kucağınızda yüzü size dönük olacak şekilde tutun
Meme ucunu bebeğin yanak veya alt dudağına değdirip ağzını açmasını sağlayın ve memeye tutturun. Emerken , sadece meme ucu değil, çevresindeki koyu renkli bölüm de bebeğin ağzı içinde olmalıdır. Aksi halde, emme meme başında çatlaklara yol açar ve canınız yanar.
bu yazıları sürekli okuyorum ama bazen becerebilcekmiyim diye korkmuyor değilim .Allah yardımcımız olsun
bu arada çalışan arkadaşlar,bu karda neyapın edin işyerinden akşam erken çıkmaya bakın,akşam buzlanma daha çok oluyor.sonuçta hamilesiniz ve size tolerans tanımak zorundalar.tabi bu arada benim patronlar çoook büyük bi tolerans tanıyıp 25.haftada işten çıkardılaro ayrı....
güler yüzleri herşeyi bastırıyor aslında, o anlarda kızlar inanın en ihtiyacımız olan şey güler yüzlü hastane çalışanları, senin halinden anladığını ifade eden yüzler görmek istiyor insan onun dışındakiler teferruad, doğumdan sonraki gün makyaj yapmak için geldiler, kapı süsünü kendileri taktılar , çok farklı seçenekler varmış ben seçmedim gerçi o anda dediğim gibi süsmüş şekermiş gözün hiçbirşey görmüyor, o yüzden yanınızdakilerin çok iyi kendilerini planlamaları gerekiyor....
birkaç çeşit şey yaptık canım, geniş kasedekiler tüle sarılmış çikolata, şu paketli söz nişan çikolataları yapılıyor ya o çikolataların pembe paketlisi, tüller kızımın adının yazılı olduğu kurdaleler ile bağlandı ve kristal görünümlü pembe emzik ucuna eklendi, fotosu aşağıda
Eki Görüntüle 334418
biberon almıştık, onların içine gümüş ve pembe renginde büyük draje şekerlerden koymuşlar ve aldığımız pembe keselerin içine koymuşlar, pembe sepetin içinde durdu bunlar.
ayrıca 4 tip çubuk aldık iki çeşidi kalem şeklinde uçları bebekli onlara mıknatıs yapıştırmış annemler buzdolabı süsü gibi olmuş , özellikle eşimin iş yerindeki kızlar için almıştım bunları, diğeri kalp, diğeride it's a girl yazan bir çubuk... fotosu aşağıda
Eki Görüntüle 334420
ayrıca tepside çikolatamız vardı,
Eki Görüntüle 334423
buda evde kızımın oda kapısı,
Eki Görüntüle 334426
günaydın mart anneleri hepinize sağlıklı bebekler ve hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.
sizlere bi sorum olcaktı belki aranızda benim yaşadıklarımı yaşayan olmuştur 20+3 hatalık hamileyim 17. haftamda dr bebeğimin kafasında kist ve barsaklarda parlaklık bide suyum azmış var diyerek bizi perinatolog'a yönlendirdi bir çok dr gittik prof. gittim hepsi amniyosentez önerdi risk yüksek olabilirmiş.17 ocak amniyosentez yaptırdık ama ben bebeğime bişi olcak diye çok korkuyorum bu şekilde sorun yaşayıpta daha sonradan bebeğinde hiç bi sorun olmayan oldumu aranızda cevap verirseniz memnun olurum.sonucumuda 8 şubatta alıcam.tşk ederim.
kızlar bebek şekerlerimizi yaptık sadece üzerinin yazıları kaldı. nasıl olmuş ama ...
Eki Görüntüle 334493
kızlar bebek şekerlerimizi yaptık sadece üzerinin yazıları kaldı. nasıl olmuş ama ...
Eki Görüntüle 334493
Eki Görüntüle 334493
canım hepsine bayıldım harika olmuşlar önceden iyiki halletmişsiniz içinde kalmamış nazar değmesin valla :)benimde hazır olması gerek kafam rahat olsun diğmi ama bu arada ortalam çikolatalr falan süsler ne kadar tuttu
Eki Görüntüle 334493
çok güzel canım benimkileere çok benziyo:) üzerine sadece isim mi yazdıracaksın?
benim mevlütte dağıtacağım modelden cnm, bibloları aynı yani. çok tatlı olmuş güle güle dağıtın
Bır kız bır erkek masallah ne guzlll:)) guzel gunlerde koklasın alanlar:)))
maşallah çok güzel olmuşlar..senin ikiz beklediğini biliyorum da 1kız 1 erkek olacağına dikkat etmemişim,41 maşallah da bebeklerine :)
Canım çok güzel olmuşlar bebişlere uğur getirsin..kızlar bebek şekerlerimizi yaptık sadece üzerinin yazıları kaldı. nasıl olmuş ama ...
Canım her okuduğumuza inanmamak lazım, ayrıca o kanserojen etki marketten aldığımız herşeyde var.. Allah bizi ve bebişlerimizi korusun.. ama o etkiler öle hemen çıkcak şeyler olmuyo malesefbayanlar bir arkadaş yazmış johnsons baby ürünleri kanserojen madde içeriyor diye .ben johnsons baby aldım acaba doğruluk payı varmıdır ki çok tedirgin oldum şimdi netten araştırınca da bebek ürünlerine güveni kalmıyor insanın.Kullananınız varmı johnsons baby?
canlarıııııııııııımmmmmm ben yine geldim...
deriiin bi nefes alıp rahatladım.... sizlerden ayrı kalmak bana hiiiiççç iyi gelmiyor bunu çok iyi anladım...
melike ile konuştuk ve üzerimdeki o kötü havayı attım bi süre içinde olsa:) Allah razı olsun arkadaşım
sizlerinde burda bana yardımcı olabileceğiniz duygusunu hissetmek öyle güzel öyle mükemmel bişey ki.
Hepinizden Allah razı olsun..
tekrar tekrar BEN İYİKİ BURDAYIM diyorum...
ve bunun uzuuuuuuunca bi süre sürmesini çooook istiyorum.
1 saat kadar sonra kızımı uyutmayı başarırsam daha aktif olucam...
Canım çok güzel olmuşlar bebişlere uğur getirsin..
Canımmm Allah hepimizden razı olsun inşallah...
Sen bu topiğin gülüsünnnsensiz olmazzz o yüzden ne olursa olsun yanımızda ol ki hem biz sana destek olalım hem sen bize güç ol..
İyiki açmışsın burayı.. öyle seviyorum kii çok da benimsedim yabancılar gelip bişey yazsa kızıyorum gitsin kendi topiğinde yazsın diyee :))))
Allah dostluğumuzu birlikteliğimizi bozmasınHep güzel günlerimizi paylaşmayı nasip etsin, kötü gün göstermesin hiç birimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?