2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim bedenim de 80di,sütyeni 90aldım ama kap kısımları dolmadı,boş kalıyor..doğumdan sonra süt sayesinde dolar inşallah.atlet de öneriyorsunuz,alayım bende...

canım özellikle ayaklarını ve sırtını üşütme... kendine iyi bak üşümem diye ince giyinme senden bebeğe süt ile gaz geçer herşeyi düşün...
şekerlerinizde çok güzel...

gamzecim şeker ve süslemeler süper olmuş,uğur getirsin inşallah ailenize

moralinin bozuk olmasına çok üzüldüm..konuyu dağıtmak ne demek,anlatırsan en azından için rahatlar biraz,belki sıkıntınla ilgili çözüm fikirleri alırsın buradan..bebişin de kilo durumuna hiç takılma,bazen ölçümler de yanlış çıkabiliyormuş sanırım,sağlıklı olsun inşallah,biraz kilosu az doğcak olsa bile çook kısa zamanda toplar kendini

aman canım sıkma canını,çıkar öyle kendini bilmezler arada..

canım hepsine bayıldım harika olmuşlar önceden iyiki halletmişsiniz içinde kalmamış nazar değmesin valla :) benimde hazır olması gerek kafam rahat olsun diğmi ama bu arada ortalam çikolatalr falan süsler ne kadar tuttu

bende yaptırdım canım 4 doktorda ense kalınlığının fazla olduğunu söylediler ve 11 haftalıkken işlem yapıldı bi kaç gün kanamam oldu ama çok şükür ki bebeğim çok küçük olmasına rağmen bişey olmadı be sonuçlar olumlu çıktı.allahın izniyle hiç bişey olmaz sen bol bol dua e bende dUA EDİCEM SENİN İÇİN

offf anaaaam otur otur popomun kemikleri acıdııı ewde olmak böle bişi mi:)) ben koşu bandına çıkayım doktor bgn kızdı 1 ayda 3 kilo aldım die koşu bandım pas tutmasın çıkayım acık yürüyeyim...görüşürzz kızlarrr öptümmm

aslında halletmemiştik önceden yani malzemeler vardı elimizdede ikramlık hale gelmemişti, çarşamba taburcu olmayı beklerken salı akşamı annemin içine birşeyler doğmuş akşam 11 de aramış komşusunu gece 1 e kadar paketleme işiyle uğraşmışlar , sabahınada doğuma alacaklarını söylediler :)

fiyat olarakta çok hatırlamıyor eminönü alışverişini, çikolataların paketi 70 tl içinde ortalama 1 kilo vardı galiba, 2 ay önce kız istemeye giderken oradan tepsi yaptırmıştıkta oyüzden hatırlıyorum ama şöyle söyleyeyim eminönü alışverişi için en uygun fiyat şark handa , en pahalısı havuzlu handa , kapı süsü ve tülünüde kurukahvecinin arka sokağındaki bir dükkandan almıştık tülün metresi 1 tl ve kapı için 8 metre gerekiyor, en uygun tül metre fiyatıda 1 tl , birçok yer 1,5 2 tl demişti...

çok güzel canım benimkileere çok benziyo:) üzerine sadece isim mi yazdıracaksın?

benim mevlütte dağıtacağım modelden cnm, bibloları aynı yani. çok tatlı olmuş güle güle dağıtın

Bır kız bır erkek masallah ne guzlll:)) guzel gunlerde koklasın alanlar:)))

maşallah çok güzel olmuşlar..senin ikiz beklediğini biliyorum da 1kız 1 erkek olacağına dikkat etmemişim,41 maşallah da bebeklerine :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim. isim ve küçük bir yazı yazmayı düşümüyorum.

bayanlar bir arkadaş yazmış johnsons baby ürünleri kanserojen madde içeriyor diye .ben johnsons baby aldım acaba doğruluk payı varmıdır ki çok tedirgin oldum şimdi netten araştırınca da bebek ürünlerine güveni kalmıyor insanın.Kullananınız varmı johnsons baby?

canlarıııııııııııımmmmmm ben yine geldim...

deriiin bi nefes alıp rahatladım.... sizlerden ayrı kalmak bana hiiiiççç iyi gelmiyor bunu çok iyi anladım...

melike ile konuştuk ve üzerimdeki o kötü havayı attım bi süre içinde olsa:) Allah razı olsun arkadaşım

sizlerinde burda bana yardımcı olabileceğiniz duygusunu hissetmek öyle güzel öyle mükemmel bişey ki.

Hepinizden Allah razı olsun..

tekrar tekrar BEN İYİKİ BURDAYIM diyorum...

ve bunun uzuuuuuuunca bi süre sürmesini çooook istiyorum.

1 saat kadar sonra kızımı uyutmayı başarırsam daha aktif olucam...

kızlar bebek şekerlerimizi yaptık sadece üzerinin yazıları kaldı. nasıl olmuş ama ...
Canım çok güzel olmuşlar bebişlere uğur getirsin..
Canım her okuduğumuza inanmamak lazım, ayrıca o kanserojen etki marketten aldığımız herşeyde var.. Allah bizi ve bebişlerimizi korusun.. ama o etkiler öle hemen çıkcak şeyler olmuyo malesef mümkün olduğu kadar doğal malzemeler kullanmak lazım.. topikte çoğumuz nivea aldık ama tabi o da sağlıklı demek değil..

2012 mart anneleri
yasin okuyan arkadaşlar

bernysita
alyaprenses
alvgkhn
yasemince34
bsdmd
masiva
slnaras
seve
life84
umutluyum
sguaw
holaa
Baby16

toplam okunan yasin 19 oldu.. kimin ne kadar okuduğu bende kayıtlı. okuyupta adı burda olmayan arkadaş varsa lütfen bildirsin.

Canımmm Allah hepimizden razı olsun inşallah...

Sen bu topiğin gülüsünnn sensiz olmazzz o yüzden ne olursa olsun yanımızda ol ki hem biz sana destek olalım hem sen bize güç ol..

İyiki açmışsın burayı.. öyle seviyorum kii çok da benimsedim yabancılar gelip bişey yazsa kızıyorum gitsin kendi topiğinde yazsın diyee :))))

Allah dostluğumuzu birlikteliğimizi bozmasın Hep güzel günlerimizi paylaşmayı nasip etsin, kötü gün göstermesin hiç birimize..

AMİİİİNNNNNNNNNNNNNN AMİİİNNNNN AMİN.

bu arada geçmişe bakamadım henüz... IŞIL'ın durumu ne hayırdır????

slm kızlar dışarda lapa lapa kar yağıyo sağlık ocağına gitçem iğne vuruncam hiç dışarı çıkasım yok ama mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…