2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar dışarda lapa lapa kar yağıyo sağlık ocağına gitçem iğne vuruncam hiç dışarı çıkasım yok ama mecbur
canım çooook dikkat et giderken.. Ankarada Karlı günlerdir.. dün yağmur yağdı önceki karın üstüne.. düşün yani buraların halini. vıcık vıcıktı heryer..

Kuzum onun da sancıdan dolayı hastanede yatırmışlar dün gece tedbir amaçlı.. biz de haber bekliyoruz görüşen arkadaşlardan inşallah bugün çıkıp evine döner..

geçen temizlik yaparken çok mu yordu ki kendini.. yada nazarımız mı değdi(

İnşallah bebişte kendide iyidir..

hayırlı cumalar güzel anneler

ışılcım öncelikle sana geçmiş olsun diliyorum..bugün bir haber gelmemiş senden ama inşallah iyisindir..kendine dikkat et canım

polycim şimdi iyi olmana sevindim..sen olmayınca buraların tadı olmuyor hakketen..sen hepimizin en yakın arkadaşısın burda

özlem,melike çok tatlısınız akşam hayli güldüm yazdıklarınıza

gamzecim şekerler kapı üsü bir harika duruyor

citlenbik ikiz şekerleri çok tatlı olmuş maşallah

masivacım aldıkların hayırlı olsun..güle güle kullansın oğluşun inşallah

gaye dinlenmekle çok iyi ediyosun canım..inşallah daha da iyi olur suyun

azericim boşver densiz işte sıkma sen canını
özgenin yokluğu da belli oluyor hakkaten,sana katılıyorum

aklımda kalanlar bunlar şimdilik

bizde kızımla evde vakit geçiriyoruz çoğunlukla..varsa çizimimiz evden yapıp mail atıyoruz babamıza..kar, buz çok..yalnız dışarı çıkmak istemiyorum

umarım güzel bir gün geçiririz hepimiz

merhaba arkadaşlar geçmişi okumadım ama hemen yazmak istedim dualarınızın benimle olduğunu biliyorum.....uzun süren bir hastane gecesinden sonra tekrar oğlum göbüşümde eveimize döndük lakin artık hep dinlenicez.........

kısaca başımdan geçenleri anlatayım arkadaşlar en azından size fikir olur diye paylaşmak istiyorum ...biliyosunuz hastaneye gittiğim gün yemek yapıyordum misafirler geliçecekti ama mümkün olduğunca dinlenerek yaptım ve bişey farkettm oğlum karnımda orta kısımda hep kaskatı duruyodu ben yorgunluğuma veriyodum işlerim bitti salata yapıcaktım baktım tel yanımda dr bir arayım ne olucak dedim zaten son haftara yaklaştık aradım dr hemen açtı teli kendisine durumu geyet normalmiş gibi anlattım bebeğim top gibi oluyo sonra blof diye açılıyo dedim hiç bekleme derhal buraya geliysun dedi ve seni hastaneye yatırabilirim dedi cok şaşırdım çünkü dr normalde cok sakin biridir hiç bukadar öenmlibişey yaşadğımı düşünmemiştim çünkü hiç ağrım yoktu ...neyse ben o şaşkınlıkl yerimden kalktım banyo yaptım kişisel teizlik ve elime bir çanta aldım elime ne geçtiyse kendimle ilgili içine koydum ama bebekle ilgili hiç bişey almadım sonra eşim geldi ben doğum katına çıktım ve nst ye bağlandım ve sonuç 10 dk arayla 1 sancı çıktı yaklaşık 20 kadar kaldım dr geldi derhal yatış veriyoruz dedi koluma bir serum ve arka arkaya nidilat diye ilacı 5 kez verdiler tekrar nst ve sonuç aynı sancılar devam ediyo dr ilk defa böyle şaşkın gördüm bebeğin kg ve haftasını sordu hemen ciğer geliştiri iğnem yapıldı ve tüm gece boyunca 2 saatte bir nst ve 4 saatte bir nidilat 2 şişe serumla sancıları durdurdular...şükürki durdu ve ben bunu farketmişim acı eşiğim yüksek oldnuğu için yaşadığım sancıları anlamamışım ve biraz daha bekleseydim daha şiddetli ağrılarla gitmiş olucakmışım ve doğum başlayabilirmiş...şükürkü şuanda cok hafif ama yine devam eden sancılarım varmış dr bebek durabildiği kadar durur inşallah dedi ama anladığım kadarıyla dr 2 haftayı bile çıkarabileceğimizde şüpheli dilerim 36 haftaya kadar durur dedi çünkü.........

bugün annem geliyo bende hep yatıcam azcık keyif yapalım dimi....ssz

iyi olmana çok sevindim.Allah hepimizden razı olsun.yeni doğumlar başlamadan yasin okuma işine hız katmalıyız demekki,yarıyı bulmamış bile henüz..Allah kabul etsin.

ben geldiimmmm yürüdük yürüdük kızımla yorulduk geldik ay hava cok güzeldi ya hiç eve girmek istemedim ama sokaklarda da yapcak bişi yokki

amaan ne bozuyosun kuzum moralini yaa numara falan düşmedi mi telefona sen de geri arayıp bağırsaydın savcılığa verdim seni telefon dinleniyodu bittin oğlum sen deseydin ne demekmiş hemile kadını üzmek görseymiş ay hiç üzülme yaa salla gitsin bacım

canııımmm kıyamam sana eğlendiririm ben seni kuzum noldu sana canta stresi mi sarmış benim fıtıkdaşımı amaan olur yapılır hepsi canım yaa anneciğin de yanında ne güzel bak olmayanlar da var burda taa 16 saat uzakta benim anacımm ( sancılarına cok üzüldüm canım kendini sıcak tut bol su iç ilaçlarını da ihmal etme emi cok gecmiş olsun tatlım

canım dikkat et sıkıca giyin üşütme...

ay hiç üşümedim kzuum yaa sıcacık hava güneşte içim ısındı hatta fazla ısınınca sırtım terlemiş baktım montu falan soyunmaya başlıcam döndüm geldim eve

ooohhhhhhhhhh semramız gelmiş hem de tekrar polyanna olarak cok sevindim canımm hoşgeldinn:))

IŞILcıııımmm çooook çok geçmiş olsun canım...
anlaşıldı bizim bu mart bebişleri sabırsız olacaklar..

sancılarının azalmasına çok sevindim. ciğer geliştirici iğnenizde yapılmış.. doktorun dediği gibi 2 hafta daha dursa kar kardır. hakkınızda hayırlısı olsun canım.

canım çok geçmiş olsun,dünden beri senden iyi bir haber gelmesini bekliyorduk.şükür ki durumlar iyiye gitmiş.
ya bizde de kasılmalar oluyo ama paranoyaklık yapmayalım diye hafifemi alıyoruz nedir.korktum şimdi ya,doktora sordum.günde 10 kez oluyosa kork demişti,kısa kasılmalar sorun olmaz demişti...bilemedim şimdi

canımmm cok geçmiş olsun kalbin ne kadar temizmiş ki tam zamanında doktoru aramak gelmiş içinden bak sen yaramaza yaa annesi gibi tez canlı durduğu yerde duramıyo desene:)) azcık daha sabretsin cıkınca halleder işlerini acele etmesin sen de azcık dur artık tamammı bacım ev de mis gibi oldu zaten iş güç cıkarma artık kendine bak bana beni örnek al azcık melike gaza getirmedikçe bişey yapmıyorum:))

oluyomuş cnm koyun diyolar..bn koydum bi tane rulo..

canım çok geçmiş olsun..zamanında araman,gitmen çok iyi olmuş..doktorun yerinde kararlar almış..haftan iyi ama durabildiği kadar dursun içinde yavruşun inşallah..kendine çok dikkat et

Canımm büyük geçmiş olsun.. Artık kendini yorma sürekli dinlen, annen de geliyomuş artık biraz keyif yap inşallah bebişinde 2-3 hatta 4 hafta daha durur annesi merak etme.. Allah ikinizi de korusun.. Dualarımız seninle..

Bak gördün mü kuzu iyiki yapmıyoruz bişey :) boşuna değilmiş oturduğumuz yerden kalkmamamız.. bence böle devam edelim hepimiz.. evi b.k götürsün bebişlerimizden önemli mi

iş yeri acayip sıkmaya başladı beni o yüzden çok zor oluyor ama mecbur geliyorum zammın yansıdığı bodromu almam lazım ki tazminatım yükselsin o yüzden sıkıyorum kendimi yoksa bırakıcam hemende kızım için dayanıyorum allah kul hakkını bırakmaz o yüzden gönlüm rahat

çok geçmiş olsun ışılcım..dediğin gibi bundan sonra yat artık yeter kendini yorduğun...yatarak keyfinin çıkar son haftalarının..

senin şu bilgilerin varya ilaç gibi gelio bize gamzecim:d ozaman avent alayım napim 3ün 5in hesabını yapcak durumuda aştık zaten battı balık yan gider:d

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun da bebiş beklesin az daha. 2 - 3 hafta daha sabır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…