2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben topiğimizi çok seviyorum kimseyle paylaşamadığı herşeyi sizinle paylaşabiliyorum en azından herkesten daha çok anlıyorsunuz beni o yüzden iyiki varsınnnnnnnnn

cnm geçmiş olsun yaa bende bu tarif ettikleriniz oluyor ama hareket ediyor kemikleri güçlendiği için diye yoruyorum ama doktora sorsam mı acabaaa

cnm niye öyle düşünüyosun herkes bi şekilde derdini sıkıntısını paylaşıyo rahatlıyo burda zatn amacımız bu..sn rahatlıycaksan, açılcaksan anlat biz dinleriz elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız..bu hassas günlerde niye içine atıpta kndinide bebeğide üzceksin..bu kdr kadın ne için burdayız..brbirimizle dertleşip paylaşmak için

kızlar ben doğum çantasını çok önceden hazırladım,aklıma geldikçe bişeyler ekliyorum şuan,fakat abartmadığım halde koca bi çanta oldu,bebekle benimkini tek çantaya koyayım dedim,tıkıştı bu seferde.siz nasıl yaptınız 2 küçük çantamı yoksa tek valiz tipi bişeyemi koydunuz.benimki dikdörtgen torba tipi çantalardan.umarım anlatabilmişimdir

cnm ben bebeğin ve benimkileri ayırdım ayrı çantalar yaptım daha eksikler var ama planım böyle

kızlar bebek şekerlerimizi yaptık sadece üzerinin yazıları kaldı. nasıl olmuş ama ...

Eki Görüntüle 334493
Tatlım şekerler çok güzel olmuş ağız tadıyla dağıtmak nasip olsun uğur getirsin bebişlere

canım çok geçmiş olsun,, sen bol bol dinlen artık olumlu düşün iğne de yapmışlar zaten içini ferah tut bekler bir iki hafta daha
kızlar biz de uyanık olalım bari ne olu ne olmaz ben biraz çekingenimdir arayamam valla doktoru rahatsız etmeyim diye

çok geçmiş olsun cnm..tedavisi yokmu bu enfeksiyonun gebelik esnasında..yoksa doğumdan sonramı kaybolcak?

cnm çok geçmiş olsun dinlenmene bak ama stres de olma Rabbim onun doğumgünün yazdı bi kere önemli olan sağlıcakla dünyaya gelmesi maşallah minik kuzuna

geçmiş olsun canım, 1 gün 1 gündür bebek için, anne karnındaki 1 gün küvözdeki 2-3 güne bedel, yattığın sürecede bebek durmaya devam eder zaten, yeterki dinlen dinlen dinlen...

cnm şark handada havuzludaki gbi bebek eşyaları varmı? bide havuzlu hana yakınmı? ilk defa duydumda şark hanı..

kızlar hastaneye 1 küçük 1 büyük valiz götürdük biz, bornozdan saç kurutma makinesine kadar birçok şey vardı ve hepside lazım oldu, küçük valizde benim geceliklerim ve kızımın kullanamadığımız kıyafetleri vardı, büyüktede ihtiyacım olan herşey , şöyle düşünün saçınızdan ayağınıza kadar ne tarz şeylere ihtiyaç duyorsunuz tokadan taraktan başlayın, tüm ihtiyaçlarınzı belirleyin, ayrıca bebeğin nüfüs cüzdanı için anne baba nüfus cüzdanına ihtiyaç oluyor,tek yeterli değil yani ve evlilik cüzdanınızıda koyun çantaya.

geçmiş olsun cnm.. heycanlandım şimdi 2.bebek mi geliyo topie ne :)) inş..en azndan 2 hafta daha bekler..çok heycanlı

cnm şark handada havuzludaki gbi bebek eşyaları varmı? bide havuzlu hana yakınmı? ilk defa duydumda şark hanı..

canımm bende çarşamba eminönüden aldım şekerleri sepeti vs. fiyatlar bence süper. bizde kurukahveci mehmet efendinin yanındaki sokaktan aldık süs dünyası , can süs falan var bir sürü dükkan. pazarlık imkanın süper hele bide annem gbi pazarlıkcı biri olursa yanında. 3.5 tu 1.5 a aldık sekerlerin adetini ,bizim bibloları biraz büyük gerçi . annemdeler gidince ceker koyarım fotosunu. şeker sepetleri 15-20 tl ve sıradan diiller. kapı süsü 30 tl 50 tl civarı ama koskocamanlar. gidebilirsen git. şarkhan biraz daha tuzlu geldi bize baktıkta.
bebek çikolataları da uygun.

Yaaa ben hıc canta fln hazırlamadım yaa ben nıye hıcbısey yapamıorum ben ne bıcım anneyım:))))))) yanı tatıle gıder gıbı kısısel ne lazımsa alın dıosun kıbunada temız bı bavl lazım gelır:) Su gorumcen kullandıgı valızı bı sorım baya buyuktu onunkı ıkımzn esyasını alır:) en dıbıne evlılık cuzdanımı koyım yanı? nufusu hemen ogunmu cıkıokıı hastaneden sonra halletsk olmuomu kocam benı bırkıp gıtmesın bıyereee ıstemem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…