2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim evle hastane arasında arabayla 5-10 dklık mesafe var o yüzden bornoz saç kurutma makinası gibi ihtiyaçları çantaya koymasakda olur dimi cnm

cnm şark handada havuzludaki gbi bebek eşyaları varmı? bide havuzlu hana yakınmı? ilk defa duydumda şark hanı..

yakın sayılır canım, sorarsan tarif ederler ve o han hediyelik eşya hanı, ben orayı çok seviyorum en üst katında ev aksesuarı satan vazo vs çok uygun bir dükkan var ayrıca diğer favori dükkanım yapay çiçek dükkanı yine en üst katta, bebek malzemeciside en üst katta , girişdede var en üst kattakinin fiyatı daha uygun...

bn kndiminkini spor bi çantanın içine koydum..bebeğinki içinde bebek çantası aldm ona koydm..bebeğinkiler çok rahat sığdı valla fazla bişi koymadm ona..grkli olanları sadece

İşte analık başladıı bu cümleyi kızlar ömürlerinin ilk 20 yılında hergün duycaklar bizden bencede zilliler yan gelip yatıyo bütün yük bizde yapmıyorum ben bişiy büyüsün kendi yıkayıp ütülesin çamaşırlarını hadi bakıyım :)))

Bende öle yaa doktoru aramam gerekince renkten renge giriyorum adam bi de cebini verdi nolursa olsun arayın die yine de çekiniyorum sanki nolcak ama..
başta ben de öyle yapmıştım,sonra otele gider gibi geldi 2 valiz,yani gözümde büyüdü :) 2 olunca aradığını bulmak da kolay olur tabi
Canım bende 2 ayrı çanta hazırlıycam.. bebişin eşyalarıyla karışmasın bi de içindekiler kendimiz vercek durumda olmazsak diye refakatcimiz en azından bebeğin ihtiyaçlarını kendi çantasından verir, bebek bezi yerine kadın bezi çıkmamış olur çantadan :))
geçmiş olsun canım, 1 gün 1 gündür bebek için, anne karnındaki 1 gün küvözdeki 2-3 güne bedel, yattığın sürecede bebek durmaya devam eder zaten, yeterki dinlen dinlen dinlen...
Gamzem aventin göğüs kalkanı geldi az önce kargoyla.. bayaa büyükmüş aslında bi de tam oturmuyo gibi göğse yani sütyen tutuyo mu bilmem ama emzirme atleti ehh işte tutuyo.. yani süt aksa sızar gibi duruyo bi de nası dezenfekte olcak bu? silikon kaynar suya dayanır mı ki?

slm kızlar dışarda lapa lapa kar yağıyo sağlık ocağına gitçem iğne vuruncam hiç dışarı çıkasım yok ama mecbur

Aman canım çook dikkat et

hayırlı cumalar güzel anneler

umarım güzel bir gün geçiririz hepimiz
Canımm hoş geldinn sana da hayırlı cumalar

Canımmm benim çoook geçmiş olsun haberim yoktu hastaneye fln yattığından çok dikkat et kendine kalkma hiç bizim mart bebeişleri çok aceleci çıktı yaaa çok işleri var sankim onları bekleyen dışarda örgütlenmişler resmen erkenden gidelim diye oturun yavrum oturduğunuz yerde :):):)

cnm bebeğine maşallah esmer güzeli olucak özelde mi doğumunu yaptın ben cerrahpaşada doğum yapıcam devlet hastanesi olması beni düşündürüyo eşimde ne hayalleama şimdi kaç kişilik ri vardı odayı falan süsletcekmiş ama şimdi kaç kişilik odada bile kalıcamı bile bilmiyorum banyo yaptınmı hastanede bide kaç takım pijama götürdün çoksoru sordum ama

Işılcım çok geçmiş olsun umarım vakti zamanı tam olana kadar sorunsuz bir şekilde evladını kucagına almayı allah nasip eder.Bende bu karında toplanma olayına takıldım çünkü bebek büyüdügü için ister istemek bir tarafda bir sertlik hissediliyor kafasının oldugu yer mesela şüpheye düşdüm acaba bende de oluyor ve farkında değilmiyim diye.

Cumartesi dr.kontrolu vardı kar fena bu taraflarda arabayı da çıkaramıyoruz nasıl gidicez bakalım....Allah herkesin yardımcısı olsun.

bn şey açısından sormuştum bebek şekeri değilde havuzlu handa 3-4 kat bebek kıyafetleri ıvır zıvırları ya şark handa acaba öylemi diye şeettim :26:

Tek değilsin canım bende varımm daha çanta neyin hazırlamayan kızımın kıyafetlerini yıkamadımmm off offf izne çıkmayı bekliyorum şubatın ilk haftası inş. hazırlayacam artık

aynen tatile gider gibi bavulu hazırlamak lazım, gerçi benim tecrübem 5 gün hastanede kalmaya göre , evlilik cüzdanı lazım olabilir bazen isteniyormuş, nüfus cüzdanını biz ertesi gün çıkarttık çünkü sgk sını başlatmamız gerekiyordu bebiş yoğun bakıma alındı ya, hastaneden çıkıncada yaptırabilirsiniz tabiki canım..

bizim evle hastane arasında arabayla 5-10 dklık mesafe var o yüzden bornoz saç kurutma makinası gibi ihtiyaçları çantaya koymasakda olur dimi cnm

duş alacaksan lazım olacak birşekilde hastaneye gelsinde onlar neyin içinde geldiği fark etmez :)

cnm bende öyleyim ya herşeyim hazır 15gündür annem+k.valdemde kalıyorum bi eve gidip şunları valize koyamadım sanki bavulu hazırlayınca bebişim gelcek diye korkuyorum:18::18::18::18::18:

bende okudum canım okumaya da devam ediyorum hepimiz için

aman dikkat et canım yavas yavas yürü ayakkabında kaydırmaz taban olsun hava cok fenaaa. ne ignesi vuruncaksın ki ???

ayh şimdi geldim yerler ıslak ve karlı her ihtimale karşı botumun üstüne çorap geçirdim komik oldu ama napim düşmektense anca gelebildim penguen gibi elimde şemsiyee totom dondu iğnemi yedim geldim ebede topaç gibi olmuşun sedyeye yatamıyon kalkamıyon dedi borumu bu 23 kilo aldım 87 kiloyum heryerim balon gibi ellerimin uyuşukluğu hiç geçmiyo neyse canım benim başından beri erken doğum tehlikem olduğu için haftada 1 iğne yiyorum kuzum için

umutluyum78 çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine annecinde gelmiş inşallah 38 lere kadar bebeişin bekler...

eşimin tayini istanbula çıktı sevinsem üzülsemmi bilmiyorum nerden başlasam evi toparlamaya onuda bilemiyorum kaldım öylece hiç bir iş yapasım yok... kimsemizde yok burda yardım edecek napıcam bimiyom yarın doktor kontrolum var bakalım doktorum kaçıncı haftaya kadar seyhate izin verecek bu karmaşada bende erken doğurursam hiç şaşırmam

Tek değilsin canım bende varımm daha çanta neyin hazırlamayan kızımın kıyafetlerini yıkamadımmm off offf izne çıkmayı bekliyorum şubatın ilk haftası inş. hazırlayacam artık

Benım dolabım yokkı yıkayıp napcm cocugun esyalrını 2 aya yıne kırlenır:))))) Oyy mınk bebegmmmm ıcerde sanıokı annesı bısey yapıooo derdınden kendını amnıyos sıvısına vurack cocugum:))))

Tamam ozaman en dıbıne koyarm onu nufusunu yerım onun bennn bırey olmasını yerımmm ne guzl yaa onunda kafa kagıdı var:))) Ozaman tatıle gıder gıbıyse kolayy onu hallederım bayılrıım tatıl bavulu hazırlamaya hihihih:)))

aynen..aşı olmak için gttim kolumu açınca hemşire dedi " nolmuş sna..tostoparlak olmuşsun..kollar fln şişmiş iyice" dedi ( tabi gebelik testimi kendisi yaptıı için o hallerimide biliyo bnde 20 kilo aldm..

yalanmı ama bacım haksızmıyız bizim analarımız bizi öle büyütmedi mi canım çıkıyodu benim yaa bak şimdi farkediyorum öğrendiğim kendime olcak diye annem dünyanın işini yaptırıyodu ne safmışım yaa:)) kız bizim ayarımız yok haa vur dedikmi öldürüyoruz şimdi yapmayalım dedik ya 3 günde belediye gelirmiş eve :)) napıyonuz ne biçim kadınsınız siz niye bakmadınız bu eve derlerse de deriz artık biz bizim kızları bekliyoruz doğsunlar da onlar yapcak yaptıkları bizeyse öğrenikleri kendilerine diye:))

canım çok geçmiş olsun..zamanında araman,gitmen çok iyi olmuş..doktorun yerinde kararlar almış..haftan iyi ama durabildiği kadar dursun içinde yavruşun inşallah..kendine çok dikkat et

çok geçmiş olsun ışılcım..dediğin gibi bundan sonra yat artık yeter kendini yorduğun...yatarak keyfinin çıkar son haftalarının..

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun da bebiş beklesin az daha. 2 - 3 hafta daha sabır .

cnm geçmiş olsun yaa bende bu tarif ettikleriniz oluyor ama hareket ediyor kemikleri güçlendiği için diye yoruyorum ama doktora sorsam mı acabaaa

cnm çok geçmiş olsun dinlenmene bak ama stres de olma Rabbim onun doğumgünün yazdı bi kere önemli olan sağlıcakla dünyaya gelmesi maşallah minik kuzuna

geçmiş olsun canım, 1 gün 1 gündür bebek için, anne karnındaki 1 gün küvözdeki 2-3 güne bedel, yattığın sürecede bebek durmaya devam eder zaten, yeterki dinlen dinlen dinlen...

geçmiş olsun cnm.. heycanlandım şimdi 2.bebek mi geliyo topie ne :)) inş..en azndan 2 hafta daha bekler..çok heycanlı

arkadaşlar hepininize cok teşekküredereim hiç korkmadım rabbim ne yazdıysa onu yaşıyacağız nede olsa sıksam da patlasamda onun zamanınnı ne zamansa gelicek yeterki rabbim sağlık sıhatversin....bu arada dr sancıları yorgunluk tetikler ama yorgunluktan doğum sancısı başlamaz dedi doğum sancısı farklı birşeye bağlı olarak ve vucudun doğal ürettiği bir şeymiş....rabbim hepizin yardımcısı olsun sizinde benimde meleğimi korusun amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…