2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu ne acele
hiç bir bilgim yok ben 6 ayımızda başlamayı düşünüom eksiklerimizi araştırıp almaya.

aha da yakaladım seniiiiiii

kızlar merhaba bende mart annesi olucam ALLAH verirse yarından itibaren 8 haftalığız bende memorial hizmet hastanesi sait halil'e gidiyorum kontroller için

tatlım gerçekten acele etme ama ben sana da yine fikir veriiyim avent bütün ürünleri, kozmetiği ise (yani bebe yağı işte pişik kremi şanpuanı vs) sebamed bunlara dikkat edersin ok

selam canım,
benim adet döngümde 4-5 gün kahverengi lekelenmem oldu sonra birde 6+.. da 1 gün oldu, şimdi maşallah yok.
progestan fitil kullanıyorum 9. haftaya kdr kullan dedi dr. bebeğini gördünmü, kalp atışını?
birde kırmızıya dönerse doktorunu aramalısın yada miktarı arttarsa..

Son düzenleme:

bende 7. haftamda alttan baktırdım, bir daha 10. haftada çağırdı o zamanda alttan bakacağız dedi. çok net gözüküyor bu şekilde. dr. hiçbir zararı olmadığını söylüyor, neticesinde cinsel ilişkide yasak değil:) bebek rahime gömülüyor ve kesiinlikle ona değmek, rahatsız etmek mümkün değil, ne ultrasaonda nede cinsel ilişkide, hamilelik el kitabından okudum. ayrıca merak etme canım eger zararı olsa dr. onu yaparmı?
karından bakıldığında 1 hafta geriden görüyorsun, 3 aylık döneme kdr bazı dr. lar alttan bakmayı daha yararlı buluyor, herşey çok daha net gözüküyor, rahim, bebek, yumurtalıklar, böylece herhangi bir risk vs. durumunda daha çabuk önlem alınabiliyor.

@berkerdem senin o görümceni dövmek istedim ne kötü kalpli insanmış o öyle ya, öyle insanlara değer verip hiç ciddiye alma canım.

yok ben çizelgemi yanlış hazırlamışım biz yarın tamm 8 haftalık oluyoruz yani 2 aylık :) ama yinede aramızda bir kaçgün var

2 ayınız hayırlı olsun o zaman tatlım maşşallah:)

Benim şimdi yemek hazırlamam lazım kendime kızlar, yemeği biraz geciktirsem midem çok kötü oluyor, o yüzden kusura bakmayın çok öptüm sizi, yine gelirim:)

Eczaneye gelen adam gebelik testi yapıp yapmadığımızı sordu. Olumlu cevabı alınca numune getirmeye gitti. Test yapıldı ve sonuç pozitif çıkınca adam hayretini gizlemedi:
- Yahu nasıl olur o kadar da hap yuttuk!
- Herhalde yenge bir kaç gün almayı unutmuş olacak.
- Ne yengesi yahu, hapları ben yutuyordum!
- Siz mi? Ama onlar kadınlar içindir.
- Öylemi..ama Muş’ta gittiğimiz doktor bize bir kaç kutu hap verdikten sonra kulağıma eğilip “hep hanıma yüklenme ara sıra da sen korun” demişti. Hanım iki kutu kullanınca “yeter” deyip ben başlamıştım!..

cok iyiymiş .....

Her derde deva arkadaşlarım!

Neden hepsi birbirinden bu kadar farklı benim arkadaşlarım?

Neden bazıları hatta marjinal?

Biri arkadaşımsa diğeriyle nasıl anlaşabiliyorum? Neden kimse anlayamıyor?

Galiba onların hepsi içimdeki çok farklı “ben”leri gün ışığına çıkarıyor da ondan.
Biriyle uslu, kibar oluyorum.
Diğeriyle şakalar yapıyorum.
Biriyle oturup ciddi ciddi konuşuyorum.
Diğeriyle saçma sapan şeylere kıkırdıyorum
Biriyle oturup çay içiyorum.
Diğeriyle dans ediyorum.
Birinin derdini dinleyip öğüt veriyorum.

Diğerinin bana verdiği öğütleri dinliyorum.

Hepsi bir bulmacanın parçaları sanki, tamamlayınca ortaya bir hazine çıkıyor.
Arkadaş hazinesi!

Beni bazen benden daha iyi anlayan, iyi günümde, kötü gönümde beni
yalnız bırakmayan arkadaşlarım...

Hepsi farklı günlerde aldığım rengarenk anti-depresanlarım sanki.
Mehmet Öz’den yeni bir şey daha öğrendim. Arkadaşlar sağlık için de faydalıymış.
Şaka değil! F vitamini diyor Mehmet Öz arkadaşlar için.
(F “Friends”den geliyor.) F vitaminin sağlığımıza faydaları say say bitmiyormuş...
Yapılan araştırmalara göre güçlü sosyal iletişim içerisinde olanlarda depresyona
girme ve ölümcül krizlerin oluşma riski azalıyormuş.

Düzenli F vitamini kullanmak sizi gerçek yaşınızdan 30 yaş daha genç hâle getirebiliyormuş.
Dostluğun sıcaklığı stresi azaltıyor, gergin olduğunuz
zamanlarda bile kan damarlarınızda pıhtılaşma ve kalp krizi geçirme riskiniz
yüzde 50 azalıyormuş.

Yaşasın!! Bilmeden yıllardır ne çok vitamin depolamışım vücudumda.
Neymiş, arkadaşlara çok önem vermeye,

mümkün olduğunca çok bağlantıda kalmaya,
beraber her şeyin komik bir tarafını bulmaya devam....
Gülerken ağzımızı kocaman açmayı da unutmuyoruz,
uçuşan bütün F vitaminlerini yutuyoruz (!)

Iyi ki varsınız,
Sevgilerimle............

günaydın kızlar...

sabah kalktım bugün temizlikçi gelekcekti fakat gelemiyorum dedi bende bursada yabancıyım kimseyide tanımıyorum işler bana kadı nasıl yapcam bilmiyorum....

günaydın kızlar...

sabah kalktım bugün temizlikçi gelekcekti fakat gelemiyorum dedi bende bursada yabancıyım kimseyide tanımıyorum işler bana kadı nasıl yapcam bilmiyorum....

Benim gibi yan gelip yatıcaksın:)Bu arada ben de bursadayım.Şaka bir yana ben de temizliğe niyetlendim ama midem çok kötü ne zaman geçecek bu mide bulantılarımız

kızlar dün akşam canım cips çekti,zararlı olduğunu biliyorum ama yemek istedim birazcıkkk,,,,:44:
aman Allahım mahvetti midemi,gece boyunca bulandı durdu,normalde mide bulantısı bende pek olmadı,,,
sakın yemeyin kızlar bu tarz şeylerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…