- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.321
canım bu ne acele
hiç bir bilgim yok ben 6 ayımızda başlamayı düşünüom eksiklerimizi araştırıp almaya.
kızlar dün ben bir mağazaya gittim biberon falan bakayım fikir edineyim diye chicco bebedor avent ve bikaç marka daha hangisini tavsiye edesiniz dediğimde avent dediler cam bibeon yok aventte ve fiyatı daha yüksek.bilgisi olan varmı hangisi daha iyi
günaydın hanımlar. dün akşa 6 civarında kahverangi kanamam geldi. doktoru aradım hemen hastaneye sevk etti bizi. orda bakıldı düşük önleyici iğne vurdular. bugün iyiyim biraz kanamam kesildi ama hafif ağrım var. benm gibi olan varmı arkadaşlar? başınıza geldimi böle birşey? hemen atlattınızmı? daha önce benm böyle olmuştu ama kanamam şiddetlenmişti. çok korkuyorum ben ya
günaydın herkeslere!!!! ben ilk doktora 7 haftalıkken gitmiştim o zaman alttan baktı... cuma günü ikinci kez gittik..sat a göre cuma 10. hafta oluyordu dr yine alttan bakalım dedi. bende kendimi iyi hissetmiyorum üstten bakın dedim tamam dedi ama net göremeyiz dedi. neyse baktı 15 ağustosa randevu verdi o zaman geldiğinde alttan bakarız dedi... etrafımdakilerde alttan baktırma falan diolar.. sizde nasıl alttan bakılması normalmi sizce bu haftalarda. dr tehlikesi yok alttan bakmanın dio ama çevremdeki kişiler tehlikeli olur olurmu öle şey alttan bakılmaz diolar
kısslarrrrr ya bende aranızaaaa yeni katıldımmmm dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm küserim benimle konusmazsanızzz
Hoşgeldin canım küsme nolurrr
hoşbuldukkk tmm sana küsmemne kadarlık hamişsin
kısslarrrrr ya bende aranızaaaa yeni katıldımmmm dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm küserim benimle konusmazsanızzz
7 hafta 3 günlük, 2 gün var galiba aramızda:)
yok ben çizelgemi yanlış hazırlamışımbiz yarın tamm 8 haftalık oluyoruz yani 2 aylık :) ama yinede aramızda bir kaçgün var
Eczaneye gelen adam gebelik testi yapıp yapmadığımızı sordu. Olumlu cevabı alınca numune getirmeye gitti. Test yapıldı ve sonuç pozitif çıkınca adam hayretini gizlemedi:
- Yahu nasıl olur o kadar da hap yuttuk!
- Herhalde yenge bir kaç gün almayı unutmuş olacak.
- Ne yengesi yahu, hapları ben yutuyordum!
- Siz mi? Ama onlar kadınlar içindir.
- Öylemi..ama Muş’ta gittiğimiz doktor bize bir kaç kutu hap verdikten sonra kulağıma eğilip “hep hanıma yüklenme ara sıra da sen korun” demişti. Hanım iki kutu kullanınca “yeter” deyip ben başlamıştım!..
günaydın kızlar...
sabah kalktım bugün temizlikçi gelekcekti fakat gelemiyorum dedi bende bursada yabancıyım kimseyide tanımıyorum işler bana kadı nasıl yapcam bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?