2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bütün annişlere günaydııınnnn

Kızlar,grup kalabalık olunca arada bazı mesajlar kaynıyor. Hastane,doktor bilgilerimizi paylaşmanın pek çok konuda faydası olacağını düşünüyorum.
Cevaplarınızı bekliyorum.

ben izmirdeyim şuan için kordon klinikte mete tarcan'a gidiyorum. doğumum için egepol hastanesini düşünüyorum. başka izmirli hamişler var mı aramızda??

merhaba arkadaşar..

geceden beri ne kadar çok sayfa ilerlemiş...hepsini okudum bir çırpıda...nurun geçmiş olsun canım. bol bol dinlen bence. bak çoğu arakdaş yaşamış aynı sıkıntıyı.. hem sana düşük önleyci ilaç da vurulmuş.. içini ferah tut canım..

yeni gelen hamişler hoşgeldiniz....

dr ların isimlerine gelince ben zaten arabistanda yaşadığım için yazma gereği duymadım. ama türkiyede olsam keşke aynı hastane olsa da karşılaşsk derdimm sizle...gerçekten hepinizi çok merak ediyorum..

kızlar dün gece yatarken sol göğsüme öyle bir ağrı girdiki. bıçak saplanır gibi.10 dk boyunca azalarak devam etti. nefesimi kesti nerdeyse ağrı...şimdiden göüğslerimzde süt doluyor mu kızlar???:2::2::2::2:...bu ağrı sizde de oldu mu..hergeçen gün sanki büyüyolar..bir beden büyüdüler maşallah

artık erkek bebeklere bez masrafı yapmanıza gerek yok!
yeni türk icadı karşınızda... :d

Son düzenleme:
bnm araştırmalarım olumlu sonuçlar veriyor. fiyatlar da gayet uygun diğer bi çok yere göre aslında. sen hemenmi geçiceksin oraya yoksa 6. aya doğrumu?

canım ben şimdi araştırma hastanesine gidiyorum bana 2 li test için bayramdan sonraya gün verdiler. bende haftaya yine bi gitmek istiyorum çok uzun geldi zaman. işte haftaya egepole gideyim dedim hem kontrol olur hem bi görmüş olurum orayı. fiyatlar hakında hiç bilgin yok ben ssk lıyım kendim artık sorarım orda araştırırım belki bi süre daha hastaneye giderim ama zaten duyduğuma göre bebeğin doğum tarihinin 20. haftaya kadar verilmesi gerekiyormuş e mecburen 20 den önce artık artık doğum yapacağımız yere yönlenmeliyiz. sen neler duydun hastaneyle ilgili bana yakın yer olarak

TÜNAYDIIIIINNNNN.....

Canım seni çoook merak ettim. şükür iyiymişsin. Kızına da çok geçmiş olsun canım.

Herkese günaydın arkadaşlar rabbim nasip ederse bende mart annesi olacağım benide aranıza kabul edermisiniz ?

günaydın,

kontrole gittim cumartesi günü. kalp atışlarını duyduk. şu anda 7 haftalık. muhtemel doğum tarihi de 26 mart 2012 imiş.

kısslarrrrr ya bende aranızaaaa yeni katıldımmmm dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm küserim benimle konusmazsanızzz
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.... Listeye kaydedicem sizleri de. ama bana Biraz vakit verin olurmu? 2 de kontrolüm var. şuanda pek iyi değilim( boynumda bi ağrı varki sormayın. galiba kulunç girdi(( birde heyecan yaptım, midem bi tuhaf..

Canım benim ilk gebeliğimde sadece ilk muayenede alttan bakılmıştı ve doğuma kadar bi daha da bakılmamıştı. Ama tehlikeli olacağını sanmıyorum. Yoksa doğum zamanı yapılan muayenelerde bebeğin hemen doğması lazım dimi ama:))) ben ona rağmen sezeryana alındım..

Hoşgeldin limonlu kek,benim de senin gibi kocaman oldu göğüslerim,o tarz bi ağrı olmadı ama dokunamıyorum kazara üstene yatarsam canım çok acıyor.Sütten mii acaba merak ettim şimdi.

öncelikle çok temiz bir hastaneymiş. hemşireler ebeler çok ilgiliymiş. bebeği nasıl emzireceğinden tut her konuda ilgileniyorlarmış. genel olarak herkes memnun diyebilirim. tabi dr da önemli. sadece biraz beklliyormuşsun randevu saatlerinde yoğunluktan dolayı. vakit sorunun yoksa büyük bi problem deil bence. çalışmıorum ben şuan zaten.. ssklılar için muayene ücreti 20 tl sanırım bide epidural sezeryanın fiyatı 690 tl olması lazım. ben de önümüzdeki bi iki ay içinde başlamayı düşünüyorum

bütün annişlere günaydııınnnn

ben izmirdeyim şuan için kordon klinikte mete tarcan'a gidiyorum. doğumum için egepol hastanesini düşünüyorum. başka izmirli hamişler var mı aramızda??

ben varım canım daha önce konuşmuştuk bende araştırıcam egepol hastanesini

kızlar merhaba bende izmirdeyim benim doktorum Birdal Tosyalı doktorum banada doğumu egepolde yapalım dedi. hayırlısı.

Hoşgeldin limonlu kek,benim de senin gibi kocaman oldu göğüslerim,o tarz bi ağrı olmadı ama dokunamıyorum kazara üstene yatarsam canım çok acıyor.Sütten mii acaba merak ettim şimdi.

ben de merak ettim canım.. prolaktin diye bir hormon varmış beyinden süt salgılanmasını sağlıyormuş. bizde prolaktiniz arttıysa sütümüz de doluyor gbi bir mantık yürüttüm.. deneyimli anneler yardım ederler bize bekleyelim de görelim...

canım dışarıdan bir drla egepolde doğum yaptığın zaman hastane için sskdan faydalanabiliyormuyuz yoksa özelemi girio tamamen biliyormusun???

canım benim doktorum orasıyla anlaşmalıymış yani orda çalışmıyor ama doğuma gidiyormuş.fiyatları hakkında henüz bilgim yok.

ben bu akşam dr gideceğim salı günü lekelenme olmuştu biliyosunuz 1 haftadır ilaç kullanıyorum bakalım akşam ne diyecek dr muz. şükür leke falan yok artık...yaaaa ben h.sonu göbişimi çekip koyacaktım ama benim göbiş gitti sanki oturunca çıkıyo ayağa kalkınca az bişey kalıyor bana senin iç karnın geniş heralde demeye başladılar o ne demekse ? bu haftalarda şişkinlik fazla olurmuş ondan büyüdü sanırmısız bide ben 57.9 düşmüşüm neden acaba iyide yiyorum ama anlamadım ben göüslerimin üzerine yatamıyorum sütyenler sıkıyo çıkarıyom bu defa yürürken sallanıyolar tutuyom olmuyo bi tuhaf haller birde destekli sütyen takın sarkmasın diyosanız diyolar ama destekliyle nadide sultanı geçiyoz maşallah bide kaynanam bana gelcek kalmaya bana bakcakmış

kızlar selam..birkaçgündür giremiyodum halsizlik ve bulantı baya bi zorladı beni..kusmuyorum ama midemde bulanıyo..çok şükür bu halime bide sıcaklar daha çok etkiliyo..bide bebeğimi merak ediyorum yarın 1 hafta olcak dr. a gideli ama aklıma kötü kötü şeyler geliyo..Allah korusun..
sizler ne alemdesiniz geçmişi okumadan daldım da

canım benim doktorum orasıyla anlaşmalıymış yani orda çalışmıyor ama doğuma gidiyormuş.fiyatları hakkında henüz bilgim yok.

benm drum da orayla anlaşmalı ama ben de sormayı unutmuşum. bazıları da dedi eğer dr dışarıdansa yani hastanede görevli deilse tamemen özele giriyormuş. benm de aklım karıştı. eğer öyleyse bende egepoldeki bi dra geçmeyi düşünüyorum 6. ayıma doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…