- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.281
günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrrr bir haftaya daha başliorusss sağlık ocağı 4. ayda mı bize aşı yapacaktı sabah aklıma öle işi geldi sanki hemşire öle demişti bidaa gidemedimde aslında sonuçları göstermeye gitmem gerekiyo gidersem soriim bari unuttum sanırsam
günaydın hanımlar. dün akşa 6 civarında kahverangi kanamam geldi. doktoru aradım hemen hastaneye sevk etti bizi. orda bakıldı düşük önleyici iğne vurdular. bugün iyiyim biraz kanamam kesildi ama hafif ağrım var. benm gibi olan varmı arkadaşlar? başınıza geldimi böle birşey? hemen atlattınızmı? daha önce benm böyle olmuştu ama kanamam şiddetlenmişti. çok korkuyorum ben ya
günaydın hanımlar. dün akşa 6 civarında kahverangi kanamam geldi. doktoru aradım hemen hastaneye sevk etti bizi. orda bakıldı düşük önleyici iğne vurdular. bugün iyiyim biraz kanamam kesildi ama hafif ağrım var. benm gibi olan varmı arkadaşlar? başınıza geldimi böle birşey? hemen atlattınızmı? daha önce benm böyle olmuştu ama kanamam şiddetlenmişti. çok korkuyorum ben ya
benim ilk gebelimde 8 haftada olmuştu az bişey sonra kesildi
cnm çok geçmiş olsun. kötü düşünme korkma. bişi olmıcak inşallah. yterki sen gönlünü ferah tut.
bnmde kasık ağrım var iki gündür. kanamam falan yok çok şükür. hakkımızda hayırlısı.
canım geçen haftalarda benimde olmuştu ama kahverengi değildi koyu pembe kırmızıya yakındı benim dr. korkulacak birşey olmadıgını dinlenmem gerektiğini söyledi 1 gün yattım evde sonra işe başladım çok şükür geçti problem olmadı bende inş. sendede olmaz geçer canım kötü birşey getirme aklına Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş..
Merhaba canım geçmiş olsun, benimde 5-7.ci haftalar arası sürekli kahverengi kanamam oldu zaman zaman çoğalsada genelde akıntı şeklindeydi. Doktor yatmamamı ve bol sıvı almamı tavsiye etti.Bana düşük iğnesi yada başka bir ilaçda vermediler. Sadece dinleneceksin dedi, bu tür kanamalar olabiliyormuş eğer kanaman kırmızıya dönerse yada parçalar gelirse mutlaka hemen doktora git ama kahverengi akıntı çok endişelenme sadece bol bol dinlen, ayakta kalma.
Bende böyle kanamam olunca epey araştırdım bu konuyu, bunu yaşayan pek çok insan var hatta halk arasında yerleşme kanaması deniyor buna hatta çoğu yerde kahverengi akıntın varsa çoçuğunun erkek olacağına inanılıyor
Merhaba kızlar, hangi hastane ve doktorlara gittiğimizi de paylaşalım diyorum ben,belki muayene zamanlarında bile denk gelebiliriz, ne dersiniz?
Ben yeditepe üniversitesi hastanesi, dr.gazi yıldırım' a gidiyorum. Çok da memnunum kendisinden saolsun tüm saçma sapan sorularıma bile içtenlikle cevap veriyor, daha da önemlisi istediğin her an kendisine ulaşabiliyosun. Benim gibi ilk defa hamile olan tecrübesiz anne adaylarının en önemli kıstası bu sanırım,binlerce soru cevaplayabilcek, anlayışıl,güler yüzlü,bilgili, sizi sakinleştiren ve gereksiz evhamlardan kurtaran bir yol gösterici.
Hepinizi öpüyorum.
Merhaba kızlar, hangi hastane ve doktorlara gittiğimizi de paylaşalım diyorum ben,belki muayene zamanlarında bile denk gelebiliriz, ne dersiniz?
Ben yeditepe üniversitesi hastanesi, dr.gazi yıldırım' a gidiyorum. Çok da memnunum kendisinden saolsun tüm saçma sapan sorularıma bile içtenlikle cevap veriyor, daha da önemlisi istediğin her an kendisine ulaşabiliyosun. Benim gibi ilk defa hamile olan tecrübesiz anne adaylarının en önemli kıstası bu sanırım,binlerce soru cevaplayabilcek, anlayışıl,güler yüzlü,bilgili, sizi sakinleştiren ve gereksiz evhamlardan kurtaran bir yol gösterici.
Hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?