2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, hangi hastane ve doktorlara gittiğimizi de paylaşalım diyorum ben,belki muayene zamanlarında bile denk gelebiliriz, ne dersiniz?
Ben yeditepe üniversitesi hastanesi, dr.gazi yıldırım' a gidiyorum. Çok da memnunum kendisinden saolsun tüm saçma sapan sorularıma bile içtenlikle cevap veriyor, daha da önemlisi istediğin her an kendisine ulaşabiliyosun. Benim gibi ilk defa hamile olan tecrübesiz anne adaylarının en önemli kıstası bu sanırım,binlerce soru cevaplayabilcek, anlayışıl,güler yüzlü,bilgili, sizi sakinleştiren ve gereksiz evhamlardan kurtaran bir yol gösterici.
Hepinizi öpüyorum.

günaydın güzel anneler nasılsınız?

iki gündür bebeğim iice ben burdayım demeye başladı. içim dışıma çıktı. çok fenayım ben... :26:

günaydın hanımlar. dün akşa 6 civarında kahverangi kanamam geldi. doktoru aradım hemen hastaneye sevk etti bizi. orda bakıldı düşük önleyici iğne vurdular. bugün iyiyim biraz kanamam kesildi ama hafif ağrım var. benm gibi olan varmı arkadaşlar? başınıza geldimi böle birşey? hemen atlattınızmı? daha önce benm böyle olmuştu ama kanamam şiddetlenmişti. çok korkuyorum ben ya

günaydın canım 20 yada 21 haftada aşı yapıyolarrr :76::76::76::76::76::76:

benim ilk gebelimde 8 haftada olmuştu az bişey sonra kesildi

canım geçen haftalarda benimde olmuştu ama kahverengi değildi koyu pembe kırmızıya yakındı benim dr. korkulacak birşey olmadıgını dinlenmem gerektiğini söyledi 1 gün yattım evde sonra işe başladım çok şükür geçti problem olmadı bende inş. sendede olmaz geçer canım kötü birşey getirme aklına Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş..

cnm çok geçmiş olsun. kötü düşünme korkma. bişi olmıcak inşallah. yterki sen gönlünü ferah tut.
bnmde kasık ağrım var iki gündür. kanamam falan yok çok şükür. hakkımızda hayırlısı.

amin canım inşallah. bugün dinlenicem. inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.

Merhaba canım geçmiş olsun, benimde 5-7.ci haftalar arası sürekli kahverengi kanamam oldu zaman zaman çoğalsada genelde akıntı şeklindeydi. Doktor yatmamamı ve bol sıvı almamı tavsiye etti.Bana düşük iğnesi yada başka bir ilaçda vermediler. Sadece dinleneceksin dedi, bu tür kanamalar olabiliyormuş eğer kanaman kırmızıya dönerse yada parçalar gelirse mutlaka hemen doktora git ama kahverengi akıntı çok endişelenme sadece bol bol dinlen, ayakta kalma.
Bende böyle kanamam olunca epey araştırdım bu konuyu, bunu yaşayan pek çok insan var hatta halk arasında yerleşme kanaması deniyor buna hatta çoğu yerde kahverengi akıntın varsa çoçuğunun erkek olacağına inanılıyor

amin canım nasıl moral oldun. inşallah benmkininde devamı gelmez. önceden kötü tecrübe yaşadık o yüzden ister istemez korkuyorsun elinde olmayarak. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Benim bu ikinci gebeliğim ilkini kaybettim 18 haftalıkken nasip değilmiş o gebeliğimdede bundada hep kahverengi akıntım oldu ama dr bir risk yok dedi. O yüzden artık umursamamaya başladım. Bol su iç beim bu şekilde geçti arkadaşım

ciddimisin ilk defa duyuyorum. hadi hayırlısı. evet dinlenmem gerekiyo. doktorda dedi.vurdukları iğnede nasıl yakıcıydı. hala acıyo :) inşallah birdaha olmaz bebeğimi kaybetme düşüncesini Rabbim aklımıza dahi sokmasın çok zor bi durum. herkesin bebişi sağlıkla doğsun inşallah.

Kızlar,grup kalabalık olunca arada bazı mesajlar kaynıyor. Hastane,doktor bilgilerimizi paylaşmanın pek çok konuda faydası olacağını düşünüyorum.
Cevaplarınızı bekliyorum.

Kızlar,grup kalabalık olunca arada bazı mesajlar kaynıyor. Hastane,doktor bilgilerimizi paylaşmanın pek çok konuda faydası olacağını düşünüyorum.
Cevaplarınızı bekliyorum.

kızlar verdiğiniz güzel cevaplar için hepinize çoook teşekkür ederim içime soğuk su serptiniz. artık çıkmam gerekiyo. hepinize sağlıkla gebelikler. sorunsuz hamilelikler geçirelim inşallah. öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…