2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkeslere!!!! ben ilk doktora 7 haftalıkken gitmiştim o zaman alttan baktı... cuma günü ikinci kez gittik..sat a göre cuma 10. hafta oluyordu dr yine alttan bakalım dedi. bende kendimi iyi hissetmiyorum üstten bakın dedim tamam dedi ama net göremeyiz dedi. neyse baktı 15 ağustosa randevu verdi o zaman geldiğinde alttan bakarız dedi... etrafımdakilerde alttan baktırma falan diolar.. sizde nasıl alttan bakılması normalmi sizce bu haftalarda. dr tehlikesi yok alttan bakmanın dio ama çevremdeki kişiler tehlikeli olur olurmu öle şey alttan bakılmaz diolar

Kızlar,grup kalabalık olunca arada bazı mesajlar kaynıyor. Hastane,doktor bilgilerimizi paylaşmanın pek çok konuda faydası olacağını düşünüyorum.
Cevaplarınızı bekliyorum.

ben denizlideyim. buradaki pamukkale üniv. hast. profesörü babür kaleli'ye gidiyorum. doktorumdan çok memnunum. gebelik tedavimde çok yardımcı oldu. ona devam artık.

geçenlerde benimde kahverengi akıntım gelmişti. böle ılık ılık bişeylerin geldiğini hissettim baktım kahverengi neyse cuma dr gittik.. benim aklıma gelmedide eşim söledi dr kahverengi akıntı falan die.. dr da nie hemen aramadınız beni dedi bende internetten araştırdım normal yazıodu dedim dr olmaz öle bişeyde hemen arayın dedi ama ilmiyorum herkes farklı bişi sölüo normal dienler var önemli dienler var bende bilemiyorum yaaa ama bir daha gelmedi...

selam canım bende çarşamba gecesi fenalaştım kusmaktan bayılmışım heralde eşim acil hastaneye götürdü. Beni3 gün yatırdılar sürekli serum iğne serum iğne cuma günü de ultrasonum vardı gittiğimizde kalp atışını duyamıyorum dedi ve alttan muayene gerekiyor dedi istemesemde mecbur kaldım kabul ettim baktı sağlıklı gözüküyor şimdilik ama ben perişanım ...

Kızlar,grup kalabalık olunca arada bazı mesajlar kaynıyor. Hastane,doktor bilgilerimizi paylaşmanın pek çok konuda faydası olacağını düşünüyorum.

Ben medical park dr. hadiye çokcan'a gidiyorum... hastaneden çok memnun olduğum söylenemez ama anneme en yakın hastane orası bide dr dan memnunum...doğum için başka bi yer düşünürmüyüm bilmiyorum daha kapsamlı bir hastanede doğurmak isterim ama araştırmak lazım dr alışmak lazım

amin canım nasıl moral oldun. inşallah benmkininde devamı gelmez. önceden kötü tecrübe yaşadık o yüzden ister istemez korkuyorsun elinde olmayarak. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
canım benim tüp bebek oldugu için sana vurulan iğneyi her hafta vurunuyorum ben çok yakıyor evet ama bebiş için katlanıyoruz işte inş. düzelir senin durumunda....
günaydın hatunlar
günaydın canım hoşgeldinnn
canım çok şükür benim gittiğim dr. hiçbiri alttan bakmadı şimdiden sonrada zaten alltan bakmazlar diye biliyorum ama alltan bakııncada sakıncası olmadıgını söylüyor bazı arkadaşlar bilemiyorum inanki insan şaşırıyor neye kara verecegini bilemiyor kiii

20 haftalık olunca ilk aşı yapılıyor cnm

bence tehlikeli

çok geçmiş olsun inşallah bir daha böle bişey olmaz hepimiz sağlıklı bebeklerimizi vakti gelince kucağımıza alırız

ya açıkcası bende alttan ilk baktırdığımda bile çok rahatsız oldum ama geçen gittiğimde baktırmadım ya dr 15 ağustosa verdi randevuyu o zaman gelince alttan bakarız dedi.. eee ben gidince ne dicem adama ya bakmayın istemiyorum dicem yada dr u değiştirecem kararsız kaldım..

kızlar dün ben bir mağazaya gittim biberon falan bakayım fikir edineyim diye chicco bebedor avent ve bikaç marka daha hangisini tavsiye edesiniz dediğimde avent dediler cam bibeon yok aventte ve fiyatı daha yüksek.bilgisi olan varmı hangisi daha iyi

bnde kartal umut hastanesinde fatih beye gidiyorum. hastanenin diğer kadın doğum doktorları için hiç iyi şeyler söylemiolar ama fath bey gerçekten çok iyi bir doktor ve hakkında olumsuz hiç bşi duymadım. tedavimide aynı doktor yaptı. bn çok memnunum.

tatlım ultrasonda alttan bakılması bebek için hiçbir tehlikeye nede olmuyomuş bu konuda için rahat olsun. hatta bazen alttan bakılması gelişim takibi için daha sağlıklıymış. bnm doktorum normaldede alttan muayne edenbiri deil hastasını germek istemiyor ama bana artık durum farklılaştı gerek olursa alttan muayne edecem dedi.

canım bu ne acele
hiç bir bilgim yok ben 6 ayımızda başlamayı düşünüom eksiklerimizi araştırıp almaya.

canım benim yurt dışında hiç üstten bakmıyorlarmış hep alttan takip ediliyormuş aslında en sağlıklısı alttan bakılması ama bizim ülkemizde malesef alttan bakmanın düşüğe sebep olacağına dair bir inanış var ben ilk dr gittiğimde kocişin halası beni aradı taaa aydından alttan baktırma sakın diye dedim hala bakarsa gerekli ise napıyım mecbur baktırırım k.rengi akıntı geldiğinde baktılar benim dr kalsa hep alttan bakıcak ama ben anlaşma yaptım üstten gözükmesse alttan bakalım diye öyle yapıyoruz bizde bol su iç üstten görünsün bebişin ama gözükmessede korkma alttan bakarken derin derin nefes al kendini rahat bırakınca daha çabuk giriyor

bebişim bak geçen salı ben sabah kalktım wcde 1-2 damla k.rengi gördüm tuvalet kağıdında elim ayağım karıştı birbirine sonra işe geldim bi daha baktım çamaşırımda 2-3 damla vardı peçeteyede geldi yine damla damla dr aradım hemen böyle böyle k.rengi bişey olurmu diye dedi kanamanın k.rengisi kırmızısı olmaz hemen gel sen bakalım dedi şükür bişey çıkmadı sanırım kalp atışlarını duydum herşey normal dedi dr ama progestan verdi bu akşam tekrar kontrole gideceğim bebişim inşallah büyümüştür kocaman olmuştur o yüzden normal dışı bişey görürseniz mutlaka arayın doktoru her ihtimale karşı...nette herkes o öyledir bu böyledir yazıyo ama herkesin bünyesi farklı o yüzden tedbiri elden bırakmamak gerek...

canım benim bebişin sımsıkı sana tutunmuş lütfen boş yere üzme kendini şükret rabbime hiç perişan olacak bi durum yok onlar bizim bebişlerimiz anaları kadar güçlüler bizim kadar inatçılar rabbim herkese evladını bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ben kayseri deyim hüma hastanesine giidyorum..

evet öyle diyeceksin ben allatn bakılmasını istemiyorum diyeceksin canım oda o kadar anlayışsız değildir herhalde bakmayacaktır.. ilk gittiğim dr. bu güne kadar hiç biri alttan bakmadı yani...

Kızlar hepinize günaydın iyi haftalar biraz geç oldu ama bulantım için iyi bi çözüm buldum havuç çok iyi geliyo kızlar.hatta limon suyunda bekletip yersen anında kesiyomuş çok şükür yanlızca havuçta kesti benimkini haberiniz olsun.

günaydın kızlar nasılsınız ne kadar hızlısınız ya yarım saatte bi dünya sayfa olmuşperşembe günü dr randevumuz var çok heyecanlıyım yaa ama bi o kadarda korkuyorum bu korkuyu endişeyi nasıl atıcam kafamdam bilmiyorum herkes olumlu düşün diyo ama yapamıyorumdoktorum ali rüştü ergür herhangi bi hastanede değil muayenehanesine gidiyorum ve çok memnunum alttan bakma konusuna gelince ben hep alttan baksın istiyorum çünkü daha net görünüyor ilk öğrendiğimde bi hastaneye gittim dr karnımdan baktı keseyi göremiyorum sonra gel dedi korkuttu beni hemen kendi dr gittim alttan baktı hemen göründü kese

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…