- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.301
Kızlar,grup kalabalık olunca arada bazı mesajlar kaynıyor. Hastane,doktor bilgilerimizi paylaşmanın pek çok konuda faydası olacağını düşünüyorum.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Merhaba canım geçmiş olsun, benimde 5-7.ci haftalar arası sürekli kahverengi kanamam oldu zaman zaman çoğalsada genelde akıntı şeklindeydi. Doktor yatmamamı ve bol sıvı almamı tavsiye etti.Bana düşük iğnesi yada başka bir ilaçda vermediler. Sadece dinleneceksin dedi, bu tür kanamalar olabiliyormuş eğer kanaman kırmızıya dönerse yada parçalar gelirse mutlaka hemen doktora git ama kahverengi akıntı çok endişelenme sadece bol bol dinlen, ayakta kalma.
Bende böyle kanamam olunca epey araştırdım bu konuyu, bunu yaşayan pek çok insan var hatta halk arasında yerleşme kanaması deniyor buna hatta çoğu yerde kahverengi akıntın varsa çoçuğunun erkek olacağına inanılıyor
kızlar,grup kalabalık olunca arada bazı mesajlar kaynıyor. Hastane,doktor bilgilerimizi paylaşmanın pek çok konuda faydası olacağını düşünüyorum.
günaydın herkeslere!!!! ben ilk doktora 7 haftalıkken gitmiştim o zaman alttan baktı... cuma günü ikinci kez gittik..sat a göre cuma 10. hafta oluyordu dr yine alttan bakalım dedi. bende kendimi iyi hissetmiyorum üstten bakın dedim tamam dedi ama net göremeyiz dedi. neyse baktı 15 ağustosa randevu verdi o zaman geldiğinde alttan bakarız dedi... etrafımdakilerde alttan baktırma falan diolar.. sizde nasıl alttan bakılması normalmi sizce bu haftalarda. dr tehlikesi yok alttan bakmanın dio ama çevremdeki kişiler tehlikeli olur olurmu öle şey alttan bakılmaz diolar
Kızlar,grup kalabalık olunca arada bazı mesajlar kaynıyor. Hastane,doktor bilgilerimizi paylaşmanın pek çok konuda faydası olacağını düşünüyorum.
canım benim tüp bebek oldugu için sana vurulan iğneyi her hafta vurunuyorum ben çok yakıyor evet ama bebiş için katlanıyoruz işte inş. düzelir senin durumunda....amin canım nasıl moral oldun. inşallah benmkininde devamı gelmez. önceden kötü tecrübe yaşadık o yüzden ister istemez korkuyorsun elinde olmayarak. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
günaydın canım hoşgeldinnngünaydın hatunlar
canım çok şükür benim gittiğim dr. hiçbiri alttan bakmadı şimdiden sonrada zaten alltan bakmazlar diye biliyorum ama alltan bakııncada sakıncası olmadıgını söylüyor bazı arkadaşlar bilemiyorum inanki insan şaşırıyor neye kara verecegini bilemiyor kiiigünaydın herkeslere!!!! ben ilk doktora 7 haftalıkken gitmiştim o zaman alttan baktı... cuma günü ikinci kez gittik..sat a göre cuma 10. hafta oluyordu dr yine alttan bakalım dedi. bende kendimi iyi hissetmiyorum üstten bakın dedim tamam dedi ama net göremeyiz dedi. neyse baktı 15 ağustosa randevu verdi o zaman geldiğinde alttan bakarız dedi... etrafımdakilerde alttan baktırma falan diolar.. sizde nasıl alttan bakılması normalmi sizce bu haftalarda. dr tehlikesi yok alttan bakmanın dio ama çevremdeki kişiler tehlikeli olur olurmu öle şey alttan bakılmaz diolar
günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrrr bir haftaya daha başliorusss sağlık ocağı 4. ayda mı bize aşı yapacaktı sabah aklıma öle işi geldi sanki hemşire öle demişti bidaa gidemedimde aslında sonuçları göstermeye gitmem gerekiyo gidersem soriim bari unuttum sanırsam
günaydın herkeslere!!!! ben ilk doktora 7 haftalıkken gitmiştim o zaman alttan baktı... cuma günü ikinci kez gittik..sat a göre cuma 10. hafta oluyordu dr yine alttan bakalım dedi. bende kendimi iyi hissetmiyorum üstten bakın dedim tamam dedi ama net göremeyiz dedi. neyse baktı 15 ağustosa randevu verdi o zaman geldiğinde alttan bakarız dedi... etrafımdakilerde alttan baktırma falan diolar.. sizde nasıl alttan bakılması normalmi sizce bu haftalarda. dr tehlikesi yok alttan bakmanın dio ama çevremdeki kişiler tehlikeli olur olurmu öle şey alttan bakılmaz diolar
selam canım bende çarşamba gecesi fenalaştım kusmaktan bayılmışım heralde eşim acil hastaneye götürdü. Beni3 gün yatırdılar sürekli serum iğne serum iğne cuma günü de ultrasonum vardı gittiğimizde kalp atışını duyamıyorum dedi ve alttan muayene gerekiyor dedi istemesemde mecbur kaldım kabul ettim baktı sağlıklı gözüküyor şimdilik ama ben perişanım ...
canım benim tüp bebek oldugu için sana vurulan iğneyi her hafta vurunuyorum ben çok yakıyor evet ama bebiş için katlanıyoruz işte inş. düzelir senin durumunda....
günaydın canım hoşgeldinnn
canım çok şükür benim gittiğim dr. hiçbiri alttan bakmadı şimdiden sonrada zaten alltan bakmazlar diye biliyorum ama alltan bakııncada sakıncası olmadıgını söylüyor bazı arkadaşlar bilemiyorum inanki insan şaşırıyor neye kara verecegini bilemiyor kiii
kızlar dün ben bir mağazaya gittim biberon falan bakayım fikir edineyim diye chicco bebedor avent ve bikaç marka daha hangisini tavsiye edesiniz dediğimde avent dediler cam bibeon yok aventte ve fiyatı daha yüksek.bilgisi olan varmı hangisi daha iyi
geçenlerde benimde kahverengi akıntım gelmişti. böle ılık ılık bişeylerin geldiğini hissettim baktım kahverengi neyse cuma dr gittik.. benim aklıma gelmedide eşim söledi dr kahverengi akıntı falan die.. dr da nie hemen aramadınız beni dedi bende internetten araştırdım normal yazıodu dedim dr olmaz öle bişeyde hemen arayın dedi ama ilmiyorum herkes farklı bişi sölüo normal dienler var önemli dienler var bende bilemiyorum yaaa ama bir daha gelmedi...
selam canım bende çarşamba gecesi fenalaştım kusmaktan bayılmışım heralde eşim acil hastaneye götürdü. Beni3 gün yatırdılar sürekli serum iğne serum iğne cuma günü de ultrasonum vardı gittiğimizde kalp atışını duyamıyorum dedi ve alttan muayene gerekiyor dedi istemesemde mecbur kaldım kabul ettim baktı sağlıklı gözüküyor şimdilik ama ben perişanım ...
canım bu ne acele
hiç bir bilgim yok ben 6 ayımızda başlamayı düşünüom eksiklerimizi araştırıp almaya.
Merhaba kızlar, hangi hastane ve doktorlara gittiğimizi de paylaşalım diyorum ben,belki muayene zamanlarında bile denk gelebiliriz, ne dersiniz?
Ben yeditepe üniversitesi hastanesi, dr.gazi yıldırım' a gidiyorum. Çok da memnunum kendisinden saolsun tüm saçma sapan sorularıma bile içtenlikle cevap veriyor, daha da önemlisi istediğin her an kendisine ulaşabiliyosun. Benim gibi ilk defa hamile olan tecrübesiz anne adaylarının en önemli kıstası bu sanırım,binlerce soru cevaplayabilcek, anlayışıl,güler yüzlü,bilgili, sizi sakinleştiren ve gereksiz evhamlardan kurtaran bir yol gösterici.
Hepinizi öpüyorum.
ya açıkcası bende alttan ilk baktırdığımda bile çok rahatsız oldum ama geçen gittiğimde baktırmadım ya dr 15 ağustosa verdi randevuyu o zaman gelince alttan bakarız dedi.. eee ben gidince ne dicem adama ya bakmayın istemiyorum dicem yada dr u değiştirecem kararsız kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?