- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.961
Bu 18 oldu kısmını normal yorumunda görmedim bizimkileri saydın mı kaç oldu diye sormak için cevaplayınca gördüm nasıl oldu bu:44:
Olsun kuzum bu okunanlar hepimiz için zaten
herkesinkini kaydettim canım.. MAsiva genelde Faceden bildiriyor bana.. az önce de Ceylinmelek 10 tane okuduğunu söyleyince bu rakama ulaştı..
bende kayıtlı liste var.. kim kaç tane okudu diye.. burda paylaşıp paylaşmama konusunda tereddütlüyüm açıkcası..
senin 2 yasinin var, daha önceden varmıydı?? inşallah kaçırmamışımdır
herkesinkini kaydettim canım.. MAsiva genelde Faceden bildiriyor bana.. az önce de Ceylinmelek 10 tane okuduğunu söyleyince bu rakama ulaştı..
bende kayıtlı liste var.. kim kaç tane okudu diye.. burda paylaşıp paylaşmama konusunda tereddütlüyüm açıkcası..
senin 2 yasinin var, daha önceden varmıydı?? inşallah kaçırmamışımdır
cnm sen en iyisi listnde kimler kaç tane okuduysa onları buraya yaz, atladığın warsa kişi kendini bilir ve söyler zaten..
Senin yaptığını ben yapamazdım kaçırmazsın senListenin sende olması yeterli bence tamamlanmaya yaklaşınca haber verirsin benimkiler doğru canım önemli olan toplam tabiki Allah kabul etsin inşallah hepimizinkini.
sayfamız 2000 e geldiğinde bi konuşma geçmişti, kaçıncı sayfalarda doğururuz diye.. 4000 gibi doğurmaya başlarız demiştim:) galiba öylede olacak. Gamze 3000 de doğurdu, 4000e geldiğimizde de doğumlar başlamış olacak gibi bi his var içimde:))
bana da hep öle geliyodu o yüzden sayfalar ilerledikçe heyecan sarıyo hatta ben kendim tam 4200lerde doğurcam demiştim niyeyse
2012 mart anneleri
yasin okuyan arkadaşlar
bernysita.. 1
alyaprenses.. 1
alvgkhn .. 1
yasemince34 .. 1
bsdmd .. 1
masiva .. 11
slnaras .. 2
seve .. 5
life84.. 2
umutluyum84.. 1
sguaw .. 1
holaa .. 2
Baby16 .. 2
nisan2003 .. 1
agu25 .. 1
nigoli .. 2
pusula11 .. 1
mutlukız .. 1
buklecik .. 1
berkerdem.. 1
özlemcinar.. 2
pollyanna .. 2
melyche .. 1
yedirenkatolye.. 1
dilaraela.. 1
peri_m .. 2
aysen_k.. 2
ceylinmelek .. 10
Rabbim hepimizin duasını kabul etsin. AMİN
hhııı policim ben bugün okuduğum bi taneyle beraber 5 tane okudum diğerlerini özelden atmıştım allah kabul etsinn
bak işte(( gözden kaçırıyorum demekki.. özür dilerim canım, ekliyorum 3 tane daha. kusura bakma olurmu
çok alakasız olcak ama bişey söylicem.ben de şu smileyler yoktuezik ezik bakınıyodum öyle siz yazdıkca.a ne güzel diodum.yeni üyeyim ondan yok heralde diodum kendi kendime şimdi ayarları düzenledim oldu .ay mutlu oldum valla
o zaman tahminen 4 - 4,5 hafta sonra doğuruyosun :))
nasıl yaptın canım bende yapayım hemen..
canım ŞU ŞEKİLDE : kontrol panel-seçenekleri düzenle-mesaj editörü- gelişmiş düzenleyici-WYSIWYG Editörü
rica ederim tatlım.çok teşekkürler canımmm..
çok alakasız olcak ama bişey söylicem.ben de şu smileyler yoktuezik ezik bakınıyodum öyle siz yazdıkca.a ne güzel diodum.yeni üyeyim ondan yok heralde diodum kendi kendime şimdi ayarları düzenledim oldu .ay mutlu oldum valla
inş canım.allah hepimizi hep güldürüsün:109:
iyi iyi sevindim canım... bol bol gülücük saçarsın inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?