2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu 18 oldu kısmını normal yorumunda görmedim bizimkileri saydın mı kaç oldu diye sormak için cevaplayınca gördüm nasıl oldu bu:44:

herkesinkini kaydettim canım.. MAsiva genelde Faceden bildiriyor bana.. az önce de Ceylinmelek 10 tane okuduğunu söyleyince bu rakama ulaştı..

bende kayıtlı liste var.. kim kaç tane okudu diye.. burda paylaşıp paylaşmama konusunda tereddütlüyüm açıkcası..

senin 2 yasinin var, daha önceden varmıydı?? inşallah kaçırmamışımdır

cnm sen en iyisi listnde kimler kaç tane okuduysa onları buraya yaz, atladığın warsa kişi kendini bilir ve söyler zaten..

Senin yaptığını ben yapamazdım kaçırmazsın sen Listenin sende olması yeterli bence tamamlanmaya yaklaşınca haber verirsin benimkiler doğru canım önemli olan toplam tabiki Allah kabul etsin inşallah hepimizinkini.

cnm sen en iyisi listnde kimler kaç tane okuduysa onları buraya yaz, atladığın warsa kişi kendini bilir ve söyler zaten..

alnımın akıyla bundan da çıkarsam iyi:))

zaten bundan sonra böyle liste işine filan girmem çok zor 2 cadıyla:)))

PERİ_M birazdan kopyalayım o zaman. dediğin gibi herkes ne okuduğunu biliyor.

bana da hep öle geliyodu o yüzden sayfalar ilerledikçe heyecan sarıyo hatta ben kendim tam 4200lerde doğurcam demiştim niyeyse

2012 mart anneleri
yasin okuyan arkadaşlar

bernysita.. 1
alyaprenses.. 1
alvgkhn .. 1
yasemince34 .. 1
bsdmd .. 1
masiva .. 11
slnaras .. 2
seve .. 5
life84.. 2
umutluyum84.. 1
sguaw .. 1
holaa .. 2
Baby16 .. 2
nisan2003 .. 1
agu25 .. 1
nigoli .. 2
pusula11 .. 1
mutlukız .. 1
buklecik .. 1
berkerdem.. 1
özlemcinar.. 2
pollyanna .. 2
melyche .. 1
yedirenkatolye.. 1
dilaraela.. 1
peri_m .. 2
aysen_k.. 2
ceylinmelek .. 10

Rabbim hepimizin duasını kabul etsin. AMİN

Son düzenleme:

hhııı policim ben bugün okuduğum bi taneyle beraber 5 tane okudum diğerlerini özelden atmıştım allah kabul etsinn

çok alakasız olcak ama bişey söylicem.ben de şu smileyler yoktuezik ezik bakınıyodum öyle siz yazdıkca.a ne güzel diodum.yeni üyeyim ondan yok heralde diodum kendi kendimeşimdi ayarları düzenledim oldu .ay mutlu oldum valla

iyi iyi sevindim canım... bol bol gülücük saçarsın inş...

kızlar selam

Herkes iyidir inş.
herkese hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun
annemler 1 bizde haftadır yatak odasının şeklini değiştirdik eşyaları yerleştirdik oğlumun kıyafetleri yıkandı ütülendi v.s. annem sağolsun bütün işleri hallediyo int girmeyi bıraktım bilg. bile açamıyorum .

41 yasin 1 tane bitmiş heralde Allah kabul etsin inş. biri bana özet geçerse çok sevinirim gamze ve berra nasıl onlar için ayetel kürsü mü okunuyo bende okumak isterim yasinlere devam ediyomuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…