2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ne güzel bir sürü iş halletmişsiniz kolay gelsin hayırlı olsun.
41 yasinin ikincisi de yarılandı canım okumaya devam edildi. Gamze Berra'yı emzirmeye gitti hastaneye Ayetel Kürsi okumamızı istedi okuduk Allah kabul etsin.

ayyy cnm yaa çok duygulandım şuan gözlerimdeki yaşları tutuyorum..sni unutrmu annesin sn Allah içgüdüsel olarak ona o hissi vermiş sni asla unutmaz..hii cnm bnm yaa dokun ona kokla mis gibidir yavrum bnm..Rabbim yardımcın olsun inşallah emerde alır gelrsin bikaç güne..rüyam çıktı gibi sanki hani söylemiştim ya kucağındaydı Berra snde çok mutlu görünüyodun..neyse bakalm hemn hbr ver

sağol canım evt işin büyüğünü hallettik çok şükür şimdi bebişimize yatak alıcaz bakıyoruz ama beğenemedik bi türlü herkes kendi malını satmak için kandırmaya çalışıyolar hele satıcının birini suntalam en iyisi artık kaliteli malzemeden yapılıyo demezmi bende o yüzdenmi en ucuzu o dedim malzemesi ucuzmuş ama kaliteliymiş töbe töbe iyice salak yerine koyuyolar insanı ...

cnm kolay gelsin işin büyük kısmını halletmişsin geriside hallolur yok dimi sancın falan

Adam satmak için her şeyi söyler tabi. Malzemesine dikkat ederken boyasını da sorun canım su bazlı mı diye. İnşallah içinize sinen güzel bir şey bulursunuz çabucak.

POLLY Bnde okudum demin bi tane yasin..
bide bnide listeye ekleyebilirmisin zahmet olmazsa :26:
oğluşum olcak adıda Harun olcak büyük ihtimal..tahmini doğum 26 mart

ayyyyy çok heyecanlı...okurken kalbim çarptı valla sezeryan olursa 12marttan sonra bi gün olur demişti dr da bana. Bu aralar soruyorum söylemiyor. Daha var sık sık görüşeceğiz diyor
1 yasin yazabilirsiniz. Bu akşamda okurum inşallah.

Adam satmak için her şeyi söyler tabi. Malzemesine dikkat ederken boyasını da sorun canım su bazlı mı diye. İnşallah içinize sinen güzel bir şey bulursunuz çabucak.

inş. mobilyacı tanıdık var maskoya götücek bizi seval bebe varmış oraya bakıcaz hafta sonu

pazartesine aldım randevu aslında bugün gidicektim ama karda kışta gözüm korktu 2 haftadır evdeyim patlamak üzereyim:)

bizde p.tesi gttik hastanede kimsecikler yoktu bende 1 haftadır evden çıkmıyorum soğuk bi yandan karda üstüne tuz biber ekti :)

POLLY Bnde okudum demin bi tane yasin..
bide bnide listeye ekleyebilirmisin zahmet olmazsa :26:
oğluşum olcak adıda Harun olcak büyük ihtimal..tahmini doğum 26 mart

Allah kabul etsin arkadaşlar. ekliyorum sizide.

herkese selamlar
ben kontrollerime sürekli etlik zübeyde hanıma gidiyordum fakat o hastanenin hemşirelerinden birinden inanılmaz olumsuz şeyler duydum o yüzden doğumu orda yapmaktan vazgeçtim şimdi bilgi hastanesinden randevu aldım birde veni vidi hastanesine gidicem bu iki hastaneden birine gidenler varsa lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler...

babacım sağolsun ben çıkamıyorum diye kalkmış bim e gitmiş bebişime kulaktan ateş ölçer almış, son bitane kalmış dedi, bi de sosluk istedim o da çok güzel kızlar, süt ısıtmak için kullanıcam:)

benim annemde sabah gitmiş açılmasını beklemiş :) zaten 3 tane getirmişler derece,birini de biz kaptık

Merhaba annecikler,
Hepinizin mevlid kandili mübarek,dualarınız kabul olsun.
Ne zamandır giremedim biraz geçmişi okuyayım,geliyorum...

buda kızıma yaptıgım günlük ve kendime yaptığım lohusa tacım:)

Eklentiler

• $388265_322723714426650_100000670720340_1046079_1615657954_n.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…