- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.981
kızlar selam
Herkes iyidir inş.
herkese hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun
annemler 1 bizde haftadır yatak odasının şeklini değiştirdik eşyaları yerleştirdik oğlumun kıyafetleri yıkandı ütülendi v.s. annem sağolsun bütün işleri hallediyo int girmeyi bıraktım bilg. bile açamıyorum .
41 yasin 1 tane bitmiş heralde Allah kabul etsin inş. biri bana özet geçerse çok sevinirim gamze ve berra nasıl onlar için ayetel kürsü mü okunuyo bende okumak isterim yasinlere devam ediyomuyuz
kızlarrrrrrrrrr.....
dua edin bu kandil günü çok ihtiyacımız var....
çok heyecanlıyım....
hastaneden aradılar şimdi bugün saat 12.30 da bebeğimi emzirmeye çağırdılar :)))))
dua edin kızlar emebilsin bu çok kritik bir süreç bizim için, eğer emebilirse birkaç güne eve çıkarabiliriz...
ve dahada önemlisi ilk kez kızıma dokunucam kokusunu duyacağım umarım unutmamıştır beni....
Canım ne güzel bir sürü iş halletmişsiniz kolay gelsin hayırlı olsun.
41 yasinin ikincisi de yarılandı canım okumaya devam edildi. Gamze Berra'yı emzirmeye gitti hastaneye Ayetel Kürsi okumamızı istedi okuduk Allah kabul etsin.
sağol canım evt işin büyüğünü hallettik çok şükür şimdi bebişimize yatak alıcaz bakıyoruz ama beğenemedik bi türlü herkes kendi malını satmak için kandırmaya çalışıyolar hele satıcının birini suntalam en iyisi artık kaliteli malzemeden yapılıyo demezmi bende o yüzdenmi en ucuzu o dedim malzemesi ucuzmuş ama kaliteliymiş töbe töbe iyice salak yerine koyuyolar insanı ...
cnm kolay gelsin işin büyük kısmını halletmişsin geriside hallolur yok dimi sancın falan
sağol canım evt işin büyüğünü hallettik çok şükür şimdi bebişimize yatak alıcaz bakıyoruz ama beğenemedik bi türlü herkes kendi malını satmak için kandırmaya çalışıyolar hele satıcının birini suntalam en iyisi artık kaliteli malzemeden yapılıyo demezmi bende o yüzdenmi en ucuzu o dedim malzemesi ucuzmuş ama kaliteliymiş töbe töbe iyice salak yerine koyuyolar insanı ...
yok canım sancım iiş yaptığım yokki sancım olsun rahatım şimdilik annem gidince bakalım napcam sen nasılsın ne zaman gidiyosun dr.a
sayfamız 2000 e geldiğinde bi konuşma geçmişti, kaçıncı sayfalarda doğururuz diye.. 4000 gibi doğurmaya başlarız demiştim:) galiba öylede olacak. Gamze 3000 de doğurdu, 4000e geldiğimizde de doğumlar başlamış olacak gibi bi his var içimde:))
Adam satmak için her şeyi söyler tabi. Malzemesine dikkat ederken boyasını da sorun canım su bazlı mı diye. İnşallah içinize sinen güzel bir şey bulursunuz çabucak.
pazartesine aldım randevu aslında bugün gidicektim ama karda kışta gözüm korktu 2 haftadır evdeyim patlamak üzereyim:)
POLLY Bnde okudum demin bi tane yasin..
bide bnide listeye ekleyebilirmisin zahmet olmazsa :26:
oğluşum olcak adıda Harun olcak büyük ihtimal..tahmini doğum 26 mart
ayyyyy çok heyecanlı...okurken kalbim çarptı vallasezeryan olursa 12marttan sonra bi gün olur demişti dr da bana. Bu aralar soruyorum söylemiyor. Daha var sık sık görüşeceğiz diyor
1 yasin yazabilirsiniz. Bu akşamda okurum inşallah.
babacım sağolsun ben çıkamıyorum diye kalkmış bim e gitmiş bebişime kulaktan ateş ölçer almış, son bitane kalmış dedi, bi de sosluk istedim o da çok güzel kızlar, süt ısıtmak için kullanıcam:)
kızımın hastane cıkışı bu kızlar bakalım begenecekmisiniz:)
kızımın hastane cıkışı bu kızlar bakalım begenecekmisiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?