2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam hanımlar nasılsınız.
bende bugün 35+6 günlük oldum.

çantaları hazırladım evde ben hastanedeyken hazırlanacak yatağın örtüsünü nevresımını falanda hazıladım.

bitek terlik ve ıslak mendılım kaldı çantaya koyulacak.

onlarıda almam lazım.

ben siz eşunu sormak istiyrum

doğumdan sonra eve geldiğinizde karnıznızı saracakmısınız?

saracaksanız neyle daha ıyı sarılır acaba.

ben korse aldım ama korsenın altında tekrar karnımı sarmak ıstıyorum

nbb nın askılı korsesını aldım s bedenını

CANIM GÖZÜN AYDIN.MAŞALLAH FINDIK KIZINA

Öslem nihat hoaya yazdım sitesinden inşallah bize de okur.. Programı takip edelim inşallah akşama..

Polly kaç olduk kuzum eksik kalırsa söle bende okurum bi tane daha..

çok teşekkürler canım paylaşımın için, ayna koymayı unutmuşum sayende hatırladım

benim annem de söyledi onu ben de denicem kuzum...yazalım valla nolucak mutlaka farkeder bi tamamlansın da ben hemen mail atarım bi tane

canım ben bi tane daha okudum Allah kabul etsin inşallah bugün 41 e tamamlayalım da ben mail atarım hem kendi sitesine hem programın sitesine...hiç birini atlamıcam tek tek kaydedip dualarını topluca yapıcam dedi

canım ben bugün 2.yasin_i şerif i okudum.RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH.

hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar..

Yasinimiz tamamlandı hatta geçti bile..

bundan sonra okuyacak olan arkadaşlar Allah rızası için okuyabilirler.

Öslem nihat hoaya yazdım sitesinden inşallah bize de okur.. Programı takip edelim inşallah akşama..

Polly kaç olduk kuzum eksik kalırsa söle bende okurum bi tane daha..

tamam kusum bende yazayim o zaman topikten bahsettin dimi ben de senin bahsettiğin sekilde yazayım ki farklı kişiler sanmasın..benim takibime göre 40 olduk semra bi tane daha okuyacaktı onunla 41 oluyoruz inşallah

tamam kusum bende yazayim o zaman topikten bahsettin dimi ben de senin bahsettiğin sekilde yazayım ki farklı kişiler sanmasın..benim takibime göre 40 olduk semra bi tane daha okuyacaktı onunla 41 oluyoruz inşallah

Kuzum türkiye genelinden mart 2012 de anne olmayı bekleyen hamileleriz yazdım, hayırlı ve sağlık doğum için 41 yasin okuduk duasını yapar mısınız yazdım..

hayırlı cumalar hayırlı kandıller arkadaşlar

gamzecim ayetel kursi okudum bebişin doya doya sutunu içsin

polyannacım bende 1 yasin şerif okudum allah kabul etsin eklersin canım

ovv 41 oldu mu bnde okuduydum bi tane daha gamzeyede ayetel kürsi allahım kabul etsinn...
kandilimiz ve cumamız mübarek olsunnn allahım sağlıkla doğurmmızı nasip etsin (amin)
kızlar bnmm 36. haftam doldu 37 ye girdim ben artık çok korkuorummmm:S
:18:

tamamlandı canım..

bende az önce mail attım.. sizlerde atın grubumuzu yazın ki hepimizin aynı olduğunu bilsin.

Kuzum türkiye genelinden mart 2012 de anne olmayı bekleyen hamileleriz yazdım, hayırlı ve sağlık doğum için 41 yasin okuduk duasını yapar mısınız yazdım..

tamamdır kızlar bende attım şimdi akşam izlicem zaten takip ederim ben görür ve okur inşallahh...ba arada Yasinimizi Allah kabul etsin hepimize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin bebeişlerimize sağlık sıhhat versin

okudum canım çok şükür 2 tane..

bu arada az önce farkettimki memeler büyümeye başlamış benim, bi kaç gündür sızlıyordu, galiba süt dolumu başladı..

Selamun aleykum kızlarrrrrrr hayırlı cumalar kandılınız mubarek olsun hepınızı cooooook öpuorummm Rabbım butun dualarınızı kabul etsın hakkımzda hayırlısını nasip etsin inşallah:)

tatlım bence o korku değil heyecannnn artık bebişlerimizi kucagımıza almaya az kaldıııı

doğum hem korku hem heyecan ıkısı bır arada rabbım herkese hayırlı dogum nasıp eylesın...

Canım Allah dularını kabul etsin.. Hem de hiiiç korkma bak dualarımızı da tamamladık hepimiz kolayca doğum yapıp sağlıkla kavuşcaz bebişlerimize inşallah..
bende mail atmak istedim ama mail adresiniz yanlış diyor.anlamadım:-(
Canım internet sitesinden iletişimden attım ben...
Amin kuzum inşallah..
Selamun aleykum kızlarrrrrrr hayırlı cumalar kandılınız mubarek olsun hepınızı cooooook öpuorummm Rabbım butun dualarınızı kabul etsın hakkımzda hayırlısını nasip etsin inşallah:)
Aminnn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…