- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.921
hayırlı cumalar,hayırlı kandiller güzel anneler..biz geldik fındık kızımla:)bugün kızımı görmeye gittik.2200 gr olmuş.gelişimi her şeyi yolunda çok şükür.normalde 32+6 ama bir hafta önden gidiyomuş meleğim:)kasılmalardan dolayı nst ye soktu dr...biraz sancı çıktı ama normal dedi doktor.endişelencek bir durum yokmuş çok şükür.yalnız idrar yollarında enfeksiyon oluşmuş.antibiyotik verdi.bebeğe zararı yok dedi.bi de fitil verdi.bunların dışında her şey yolunda çok şükür.:)fındık burunlu kzım bize gülerek poz verdi:))uyurken bile gülüyo yavrum benim..:))biraz önce de evimize geldik.Hemen bi tane YASİN okuduk .pollyannaa ekler misin canım.
Hastane çantamızı hazırladık... Önce kızımla abdest aldık hem cuma hem kandil olması sebebiyle çantamızı da dualarla açtık önce... İçine doktorumuz yalnızca kendine ve bebeğe giysi getir demesine rağmen şunları koyduk:
Anniş:
Hırka
Gecelik - Pijama Tk - Sabahlık
3 tk iç çamaşırı (emzirme atleti, sütyeni ve alt)
Makyaj malzemeleri - ayna - toka (tacımı kardeşim getircek)
Havlu - kağıt havlu (rulo yerine biraz yaprak kopardım)
Kalın çorap
Terlik
Orkid (5-6 tane normal ped)
Kamera - fotoğraf makinası
Göğüs kremi (lansinoh) - göğüs kalkanı (avent) - göğüs pedi (6 adet)
Islak mendil (çanta boyu - nivea)
Kirli çamaşır torbası
Sağlık dosyası - aile cüzdanı - kullanabildiğim antibiyotik
Kitap (canım sıkılcak vakit bulabilirim :))
Cüzdanım ve şarj aleti hep kol çantamda olduğu için onları listeye yazmadım
Giysi olarak da doğuma giderken üzerimde olanlarla çıkabilirim herhalde diye düşünüyorum ekstra giysi almadım...
Bebiş:
Portbebe
İnce battaniye
Kalın battaniye
2 tk hastane çıkışı
2 adet zıbın
1 tk alt üst
bebek bezi (huggies yeni doğan 7 adet)
Hırka
Çorap
Önlük
Emzik - biberon (nolur nolmaz) :)
Pişik kremi
Bebek şekelerimiz (hastaneye gelenlere verilecek)
Böylece 2 ayrı çantamız oldu (anne ve bebek için ayrı ayrı) bir de şekerlerimiz var bi kutuda... Bu çantaların ağzını açık bıraktık MAG teyzemiz sölemişti cuma selasından sonra kapancaklar :) Kapattıktan sonra da babamız arabanın bagajına koycak ama bi süre evde tutarım aklıma gelenleri eklemek için...
Evet eksiklerimiz var mı deneyimli anneleeer?? :)
Öyle yapıyım canım ya 2 tülbent 2 mendil daha ekleyim nolur nolmaz.. Kırmızı tülbentimi de koyuyorum o zaman oda anneye :) benim annemde terini saçınla sil iz kalmaz yüzünde dedi onu da deniycem..
Bende izledimm hepimiz yazsak belki farkeder bize de okur ne dersin?? yazalım sitesinden
canım ben bi tane daha okudum Allah kabul etsin inşallah bugün 41 e tamamlayalım da ben mail atarım hem kendi sitesine hem programın sitesine...hiç birini atlamıcam tek tek kaydedip dualarını topluca yapıcam dedi
Polly bi yasin okudum listeye ekleyebilirsin kuzumm.. Allah okuyan tüm arkadaşlarımızın duasını kabul etsin inşallah..
Malkoc_ga ayeel kürsi okudum Allah'ım kabul etsin canım..
Sağol canımmm.. Sende korkma birbirimize destek olcaz atlatcaz inşallah doğumlarımızı sağlıkla..
Öyle yapıyım canım ya 2 tülbent 2 mendil daha ekleyim nolur nolmaz.. Kırmızı tülbentimi de koyuyorum o zaman oda anneye :) benim annemde terini saçınla sil iz kalmaz yüzünde dedi onu da deniycem..
Hadi Alah kabul etsin canımm
Haklısın onlar eksik..günlük kullandığımdan başka yok, kremle beraber onu da alıyım ben marketten..
Sağol canımm.. mendil, diş fırçası macunu ve krem eklencek hepiniz sağolun.. terlik koydum kuzum..
Bende izledimm hepimiz yazsak belki farkeder bize de okur ne dersin?? yazalım sitesinden
hayırlı cumalar,hayırlı kandiller güzel anneler..biz geldik fındık kızımla:)bugün kızımı görmeye gittik.2200 gr olmuş.gelişimi her şeyi yolunda çok şükür.normalde 32+6 ama bir hafta önden gidiyomuş meleğim:)kasılmalardan dolayı nst ye soktu dr...biraz sancı çıktı ama normal dedi doktor.endişelencek bir durum yokmuş çok şükür.yalnız idrar yollarında enfeksiyon oluşmuş.antibiyotik verdi.bebeğe zararı yok dedi.bi de fitil verdi.bunların dışında her şey yolunda çok şükür.:)fındık burunlu kzım bize gülerek poz verdi:))uyurken bile gülüyo yavrum benim..:))biraz önce de evimize geldik.Hemen bi tane YASİN okuduk .pollyannaa ekler misin canım.
canım ben bugün 2.yasin_i şerif i okudum.RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH.
Öslem nihat hoaya yazdım sitesinden inşallah bize de okur.. Programı takip edelim inşallah akşama..
Polly kaç olduk kuzum eksik kalırsa söle bende okurum bi tane daha..
CANIM GÖZÜN AYDIN.MAŞALLAH FINDIK KIZINA
benim annem de söyledi onu ben de denicem kuzum...yazalım valla nolucak mutlaka farkeder bi tamamlansın da ben hemen mail atarım bi tane
tamam kusum bende yazayim o zaman topikten bahsettin dimi ben de senin bahsettiğin sekilde yazayım ki farklı kişiler sanmasın..benim takibime göre 40 olduk semra bi tane daha okuyacaktı onunla 41 oluyoruz inşallah
Kuzum türkiye genelinden mart 2012 de anne olmayı bekleyen hamileleriz yazdım, hayırlı ve sağlık doğum için 41 yasin okuduk duasını yapar mısınız yazdım..
tamamlandı canım..
bende az önce mail attım.. sizlerde atın grubumuzu yazın ki hepimizin aynı olduğunu bilsin.
Kuzum türkiye genelinden mart 2012 de anne olmayı bekleyen hamileleriz yazdım, hayırlı ve sağlık doğum için 41 yasin okuduk duasını yapar mısınız yazdım..
tamam kusum bende yazayim o zaman topikten bahsettin dimi ben de senin bahsettiğin sekilde yazayım ki farklı kişiler sanmasın..benim takibime göre 40 olduk semra bi tane daha okuyacaktı onunla 41 oluyoruz inşallah
ovv 41 oldu mu bnde okuduydum bi tane daha gamzeyede ayetel kürsi allahım kabul etsinn...
kandilimiz ve cumamız mübarek olsunnn allahım sağlıkla doğurmmızı nasip etsin (amin)
kızlar bnmm 36. haftam doldu 37 ye girdim ben artık çok korkuorummmm:S
:18:
hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar..
Yasinimiz tamamlandı hatta geçti bile..
bundan sonra okuyacak olan arkadaşlar Allah rızası için okuyabilirler.
Canım Allah dularını kabul etsin.. Hem de hiiiç korkma bak dualarımızı da tamamladık hepimiz kolayca doğum yapıp sağlıkla kavuşcaz bebişlerimize inşallah..ovv 41 oldu mu bnde okuduydum bi tane daha gamzeyede ayetel kürsi allahım kabul etsinn...
kandilimiz ve cumamız mübarek olsunnn allahım sağlıkla doğurmmızı nasip etsin (amin)
kızlar bnmm 36. haftam doldu 37 ye girdim ben artık çok korkuorummmm:S
:18:
Canım internet sitesinden iletişimden attım ben...bende mail atmak istedim ama mail adresiniz yanlış diyor.anlamadım:-(
Amin kuzum inşallah..tamamdır kızlar bende attım şimdi akşam izlicem zaten takip ederim ben görür ve okur inşallahh...ba arada Yasinimizi Allah kabul etsin hepimize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin bebeişlerimize sağlık sıhhat versin
Aminnn canımmSelamun aleykum kızlarrrrrrr hayırlı cumalar kandılınız mubarek olsun hepınızı cooooook öpuorummm Rabbım butun dualarınızı kabul etsın hakkımzda hayırlısını nasip etsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?