- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.941
Canım Allah dularını kabul etsin.. Hem de hiiiç korkma bak dualarımızı da tamamladık hepimiz kolayca doğum yapıp sağlıkla kavuşcaz bebişlerimize inşallah..
Canım internet sitesinden iletişimden attım ben...
ovv 41 oldu mu bnde okuduydum bi tane daha gamzeyede ayetel kürsi allahım kabul etsinn...
kandilimiz ve cumamız mübarek olsunnn allahım sağlıkla doğurmmızı nasip etsin (amin)
kızlar bnmm 36. haftam doldu 37 ye girdim ben artık çok korkuorummmm:S
:18:
Bilmem ki kuzum ben normal adrsimi yazdım kabul etti :44:canım bende internet sitesinin iletişim bölümünde atmaya çalıtım.yanlış adres diyor.saçma sapan adres yazıyorum onu kabul ediyorvar olan doğru adrese yanlış diyor:-(
Canımm çok sağol.. Amin güzel dileklerin için, hepimize inşallah..Melike çantan neredeyse hazır hayırlı olsun, içindekileri güzel günlerde kullanın Mirayla. Allah güzel doğumlar nasip etsin inşallah.
Selam arkadaşlar; az önce Semra ile konuştuk, bende dualaması için Teyzeme demiştim, onlar bu akşam arkadaşlarıyla toplanıp, dua-mevlid yapacaklar kendi aralarında... bizim 41 yasinimizi dualar mısınız demiştim, teyzem tamam dedi, ki buradada Nihat Hatipoğlu hocaya da dualayalım demişsiniz.... bende teyzeme sordum, bir kaç yerde de dualanabileceğini söyledi, hatta bu şeklde daha çok kişinin amiiiin diye size dua etmesini sağlamış olursunuz dedi.... Yani olursa hem Nihat Hatip oğlunun proğramında hemde bu akşam ki teyzemgilin duasında olacağız inşaAllah...
bu arada yasinler 41i geçmiş sanırım, 41 yasinden sonraki yasinleri mart sonuna kadar yine 41'e tamamlayalım mı:44:
Ne güzel rüyaymış, onlar da bizi merak ediyorlardır demi
Eki Görüntüle 339176
rüyanda ne güzelmiş, valla empati yaptırmış sanabazen bende karnıma bakıyorum, kendi kendime için öyle ürperiyor ki, şu an oğlum başı aşağıda ayakları yukarıda amuda kalkmış gibi duruyor, zor olmuyor mu ki diyorum:44: hareket ettiği zaman mutlu olduğumkadar garip duygularda sarıyor eni, bakakalıyorum karnıma ''ya resmen orda küçük insan var bu nasıl birşeydir'' diyorum, Rabbim bu mübarek gün hürmetine herkese yaşatsın bu güzel duyguları
neler yaptırmıyor ki içimizdekiler bize:)sen oğluşunu anlamaya başlamışsın bile annesievet Allah herkese evlat nasip etsin
çok tatlı:)
:)
bende cuma vakti okudum yasin..41 tamamlanmış bile maşallah..gamze senin için okudum tabi ayetel kürsü de..aceba sen ne yaptın?
polycim ateş ölçeri aldı babamız..duyuru için teşekkürler,güzel birşeymiş hakkaten
Selam arkadaşlar; az önce Semra ile konuştuk, bende dualaması için Teyzeme demiştim, onlar bu akşam arkadaşlarıyla toplanıp, dua-mevlid yapacaklar kendi aralarında... bizim 41 yasinimizi dualar mısınız demiştim, teyzem tamam dedi, ki buradada Nihat Hatipoğlu hocaya da dualayalım demişsiniz.... bende teyzeme sordum, bir kaç yerde de dualanabileceğini söyledi, hatta bu şeklde daha çok kişinin amiiiin diye size dua etmesini sağlamış olursunuz dedi.... Yani olursa hem Nihat Hatip oğlunun proğramında hemde bu akşam ki teyzemgilin duasında olacağız inşaAllah...
bu arada yasinler 41i geçmiş sanırım, 41 yasinden sonraki yasinleri mart sonuna kadar yine 41'e tamamlayalım mı:44:
Teyzende sağolsun amin diyenlerin de ağzına sağlık şimdiden..
İyi fikir kuzum benimde aklımdan geçti bi daha 41 e tamamlamak.. bizlerde birer kez daha okuruz.. Polly ne dersinnn ?? o da bebişlerimize gider..
tam da böyle bişeydi canım rüyanın ben deki etkisi
rüyanda ne güzelmiş, valla empati yaptırmış sanabazen bende karnıma bakıyorum, kendi kendime için öyle ürperiyor ki, şu an oğlum başı aşağıda ayakları yukarıda amuda kalkmış gibi duruyor, zor olmuyor mu ki diyorum:44: hareket ettiği zaman mutlu olduğumkadar garip duygularda sarıyor eni, bakakalıyorum karnıma ''ya resmen orda küçük insan var bu nasıl birşeydir'' diyorum, Rabbim bu mübarek gün hürmetine herkese yaşatsın bu güzel duyguları
neler yaptırmıyor ki içimizdekiler bize:)sen oğluşunu anlamaya başlamışsın bile annesievet Allah herkese evlat nasip etsin
çok tatlı:)
:)
bende cuma vakti okudum yasin..41 tamamlanmış bile maşallah..gamze senin için okudum tabi ayetel kürsü de..aceba sen ne yaptın?
polycim ateş ölçeri aldı babamız..duyuru için teşekkürler,güzel birşeymiş hakkaten
Allah kabul etsin canım ve güle güle kullanın.. inşallah yüksek ateşler göstermeden büyütürüz bebişleri..
Allah kabul etsin canım ve güle güle kullanın.. inşallah yüksek ateşler göstermeden büyütürüz bebişleri..
ay maşallah çok az kalmış normal doğummu olacak canım korkuyoomm demişsin ya ondan sordummm
Aysencim Allah kabul etsin canım..
çok iyi fikir arkadaşlar.. devam edelim o zaman
Selamun aleykum kızlarrrrrrr hayırlı cumalar kandılınız mubarek olsun hepınızı cooooook öpuorummm Rabbım butun dualarınızı kabul etsın hakkımzda hayırlısını nasip etsin inşallah:)
canım cok ii olmuş onlardan da tüm amin diyecek olanlardan da Allah razı olsun bu arada cok ii düşünmüşsün devam edelim o zaman okumaya Allah kabul etsinSelam arkadaşlar; az önce Semra ile konuştuk, bende dualaması için Teyzeme demiştim, onlar bu akşam arkadaşlarıyla toplanıp, dua-mevlid yapacaklar kendi aralarında... bizim 41 yasinimizi dualar mısınız demiştim, teyzem tamam dedi, ki buradada Nihat Hatipoğlu hocaya da dualayalım demişsiniz.... bende teyzeme sordum, bir kaç yerde de dualanabileceğini söyledi, hatta bu şeklde daha çok kişinin amiiiin diye size dua etmesini sağlamış olursunuz dedi.... Yani olursa hem Nihat Hatip oğlunun proğramında hemde bu akşam ki teyzemgilin duasında olacağız inşaAllah...
kıslar biz kızımla okuyup gelene kadar tamamlamışsınız Allah kabul etsin,bizde kızımla 10 adet yasin-i şerif okuduk.
canım Allah kabul etsin.. 2. yasine nasipmiş seninkide. maşallah bu arada
2. yasin-i şerif için şuan okunan 18 oldu arkadaşlar.. bilginize.
Maşallah göbeğine canım büyümüş artık
canım Allah kabul etsin.. 2. yasine nasipmiş seninkide. maşallah bu arada
2. yasin-i şerif için şuan okunan 18 oldu arkadaşlar.. bilginize.
Allah kabul etsin kızlar,ben de okumak isterdim ama işteyken zor akşamları da unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?