2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar konyadan yokmuuu? Minikler neseli cok uzuldum yaa allahm sabir wersn acil sifalar diliyrm kendinize dikkat edin cok guclu olun

sağol canm haklısın iyi düşün iyi olsun derler ama işte gelgörki insanın içine kurt düşünce hele birde sözkonusu olan yavrucağı olunca ve o insan çok uzun zamandır bu bebişi istiyor ve bekliyorsa olur olmaz endişeleniyor be canm

benim dr özer kutluuu canım aslında ben riskli gebe yim oyüzden benim malesef

özer kutluyu bende duydum cnm ben bursaya daha yeni taşındım sayılır aslen istanbulluyum doğma büyüme bende tavsiye üzerine ahmet beye başladım kısa bir tedavi sonrasında hamile kalabildim şükürler olsunki...

Rabbim seni ve bebeğini korusun...

amin canım seninde bebişin hayırlı olsun ilkmi????????buarada bursayada hoşgeldinnnnnn

merhaba arkadaşlar

iki haberim var biri iyi biri kötü. iyi haber kalp atışlarını gördük ve duyduk..

kötü haberim ise sağ tarafımdaki basit kistim büyümüş 8.5 cm olmuş. ameliyetla alınabilirmiş.alttan enjeksiyonla çekecekler,kesme biçme yok yani.. yaaa çook korkuyorum ilk önce 4.5 cm di sonra 5.5 şimdi de 8.5cm... iyi huylu imiş ama ilerde ters dönüp kanama yapablirmiş yada ağrısı artabilirmiş..riskli bir durumdayım yani

ne yapacaz bilmiyorum.dr büyük olunca alması daha kolay diyor.bir gün yatarsın hastanede diyor.ama aklıma tekrar oluşma ihtimali geliyor. çünkü ablamda doktor benim. onu aradım söledim.. tekrrar oluşabilir miki dedi haklı olarak.... türkiye ye de gidemem bu duurmda uçak riskli...nette araştırdım erken hamilelikte 3 ayda narkoz alınmasa iyi olur 3 ay beklenir ameliyat için yazıyor..inanın çok karıştı kafamız.

moralim de bozuldu..çok kötüyüm bu kadar büyüyeceğini sanmıyordum...

ii geceler bayanlar. şööle bi okudum fikir verem dedim. ben biberon dr browns kullanıyorum. kolik bebeğim olursa dite almıştım, çokta memnun kaldım. sebamed kullanıyorum şampuan. ööle ayrı sabun flan almadım. bebeyağımız uzun sire 0 asit zeytinyağı oldu. otribebenin burun aspiratörü ve gazı için adaçayı (acıelma) yağı ise vazgeçlmezimizdi. şimdi bunlar yeniden temin edilecek. ankarada medicanada doğum yaptım. dr u türkan örnekti hla o hastanedeymiş.

CAnım benim sakın moralini bozma, bak bebişin ne güzel sağlıklıymış, kalp atışlarını duymuşsunuz, kist de iyi huyluymuş, ufak bir operasyonla hallederler. Ama sen yine de başka bir doktora daha git, şu 3 ay içinde narkoz olayını vs daha iyi araştır. Ama sakın moralini bozma, bebişinin sağlığı yerindeymiş, üzülüp onu da üzme.

uyku tutmadı kızlar birazdan hazırlanıp çıkacağım saat 10 da randevum var bana iyi şanslar dileyin...bol bol dua edin ben ve bebişim için lütfen çok ihtiyacımız var....

canım yatana kadar hep senden haber bekledim sayfayı yenileyip yenileyip durdum..ne güzel bak bebeğinin kalp atışilarını görmüşsün...
benimde bir arkadaşımdan hamişken kist alınmıştı 5. ayda aldılar ve hiçbir sorun yaşamadı.şimdi bebişi 3 yaşında.
oda doğal olarak ilk başta evham yaptıştı kim olsa yapar seni çok iyi anlıyorum canm.

slm uhde maşlalahh hamileymişsin canım çok sevindim adınaa
hatırlıyomusun seninle 1.5 sene önce falan konuşmuştuk seninde benim de yoktu bebeğimiz benim şimdi kollarımda çok şükürr sende sağlıkla al inşalahh kucağınaa
burdaki bütün hamişlerr hayırlısıyla anniş olsunlar inşalahh

çok geçmiş olsun çok üzüldüm yine sözün bittiği yerdeyiz.yine bu forumda okumuştum galiba allah sabredenlerle beraberdir.yüce mevla sabredebilenlerden eylesin hepimizi....

Kizlar konyadan yokmuuu? Minikler neseli cok uzuldum yaa allahm sabir wersn acil sifalar diliyrm kendinize dikkat edin cok guclu olun
canım ben konyalıyım maalesef konyada yaşamıyorum d.bakırdayım iş nedeniyle burda bulunuyoruzzz sanırım d.bakırda olanda yok burda kısmet işte....
canım ilk önce dua etki bebişin senle yanında sımsıkı tutunmuş bırakmayacak, diğerine gelince başka dr. git bakalım onlar ne diyecek tek dr. sınırlı kalma bence çok iyi araştır canım inş. herşey gönlünce olur atlatırsın biran evvel bu yaşadıklarını çok geçmiş olsun...
canım kötü düşünme lütfen herşey çok güzelll ilerliyor bebişini büyümüş göreceksin emin oll benimde kanamam olmuştu bende halen devam ediyorum progestan kullanıyorum ama c.tesi bebişlerimi gördüm maşallah büyümüşler gözleri bile belliydi çok güzle birr duygu seninkide büyümüş olarak karşılayacak seni üzülme bebişinide üzme emi canım...
şuan bebişinin sana çok ihtiyacı var canım onun için kendinide üzme bebişinide üzme konuş onla emin ol anlar seniii bırakmayacak bence annesini...
canım kalp atışı ultrasyonda baktıgında hızlı bir şekilde bir noktanın sürekli kalp atışı gibi atması görüyosun onu zaten dr. demesine bile gerek kalmıyor ben kendim görmüştüm dr. birşey demeden farklı birşey farkedersin emin ol...
maşallah canım ne güzell inş.biran evvel duyarsında kalp atışlarını canım...

canım bende cumartesi günü gideceğim 10+6 olacak yani 11 hafta başı bana erken geliyor acaba 1 hafta daha beklesemmi diyorum ama doktorum 13 - 20 ağustosta gel 2 li test yapalım dedi acıkcası 20 ağustosu bekleyemiyeceğim bebeğimi özledim :)) sende haberdar edersen sevinirim canım inş. hayırlı sonuçlarımız olur hee ben bu arada tüm kontrollerimi en başından beri memorıal figen hn gidiyorum testide orda yaptıracağım cd si içinde 125 tl ama sağlık sigortası indirimli hali bu

hatırlamazmıyım canım Allah bağışlasın bebişini sizlere canım bende ikizlerimi bekliyorum işte Allahım sağlıkla kucagımıza almayıda nasip etsin inş.. hepimizinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…