- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.501
mrb bende bursadayım cnm medical park ahmet yılmaz a gidiyorum....tavsiye ederim
ahh canım ya niçin böyle olumsuz düşünüyorsun. güzel görki güzel düşün ve hayatından lezzet almayı bilesin değilmi. inşallah yarın sende güzel haberlerle geleceksin inanıyorum ben buna. sağlıklıdır inşallah bebişinde.
sağol canmhaklısın iyi düşün iyi olsun derler ama işte gelgörki insanın içine kurt düşünce hele birde sözkonusu olan yavrucağı olunca ve o insan çok uzun zamandır bu bebişi istiyor ve bekliyorsa olur olmaz endişeleniyor be canm [/QUOT
merhaba cnm endişelenme önce Allaha bol bol dua et hayırlısı ile bir sorun cıkmaz ....benimde 5 .haftamda tam 1 hafta süren lekelenmem olmuştu üstelik ozaman daha kalp atışlarını bile duymamıştık şimdi Allaha şükür hiç sorunum kalmadı rabbim hepimizin meleklerini korusun ben önce Allaha emanet ediyorum sonrada kendime dikkat etmeye çalışıyorum ve her hissettiğim sancıyı bebeğim napıyoşun deyip karnımı seviyorum...
benim dr özer kutluuu canım aslında ben riskli gebe yim oyüzden benim malesef
özer kutluyu bende duydum cnm ben bursaya daha yeni taşındım sayılır aslen istanbulluyum doğma büyüme bende tavsiye üzerine ahmet beye başladım kısa bir tedavi sonrasında hamile kalabildim şükürler olsunki...
Rabbim seni ve bebeğini korusun...
merhaba arkadaşlar
iki haberim var biri iyi biri kötü. iyi haber kalp atışlarını gördük ve duyduk..
kötü haberim ise sağ tarafımdaki basit kistim büyümüş 8.5 cm olmuş. ameliyetla alınabilirmiş.alttan enjeksiyonla çekecekler,kesme biçme yok yani.. yaaa çook korkuyorum ilk önce 4.5 cm di sonra 5.5 şimdi de 8.5cm... iyi huylu imiş ama ilerde ters dönüp kanama yapablirmiş yada ağrısı artabilirmiş..riskli bir durumdayım yani
ne yapacaz bilmiyorum.dr büyük olunca alması daha kolay diyor.bir gün yatarsın hastanede diyor.ama aklıma tekrar oluşma ihtimali geliyor. çünkü ablamda doktor benim. onu aradım söledim.. tekrrar oluşabilir miki dedi haklı olarak.... türkiye ye de gidemem bu duurmda uçak riskli...nette araştırdım erken hamilelikte 3 ayda narkoz alınmasa iyi olur 3 ay beklenir ameliyat için yazıyor..inanın çok karıştı kafamız.
moralim de bozuldu..çok kötüyüm bu kadar büyüyeceğini sanmıyordum...
merhaba arkadaşlar
iki haberim var biri iyi biri kötü. iyi haber kalp atışlarını gördük ve duyduk..
kötü haberim ise sağ tarafımdaki basit kistim büyümüş 8.5 cm olmuş. ameliyetla alınabilirmiş.alttan enjeksiyonla çekecekler,kesme biçme yok yani.. yaaa çook korkuyorum ilk önce 4.5 cm di sonra 5.5 şimdi de 8.5cm... iyi huylu imiş ama ilerde ters dönüp kanama yapablirmiş yada ağrısı artabilirmiş..riskli bir durumdayım yani
ne yapacaz bilmiyorum.dr büyük olunca alması daha kolay diyor.bir gün yatarsın hastanede diyor.ama aklıma tekrar oluşma ihtimali geliyor. çünkü ablamda doktor benim. onu aradım söledim.. tekrrar oluşabilir miki dedi haklı olarak.... türkiye ye de gidemem bu duurmda uçak riskli...nette araştırdım erken hamilelikte 3 ayda narkoz alınmasa iyi olur 3 ay beklenir ameliyat için yazıyor..inanın çok karıştı kafamız.
çok geçmiş olsun çok üzüldüm yine sözün bittiği yerdeyiz.yine bu forumda okumuştum galiba allah sabredenlerle beraberdir.yüce mevla sabredebilenlerden eylesin hepimizi....slm kızlar nerden nasıl başlayacam hiç bilmiyorum canım o kadar sıkkın kötüyüm anlatamam....
Beni hatırlayan varsa bilir bebeğim geriden takip ediyordu kalp atışı falan görmüştük ama benim ani kanamam sonucu başka dk a gitmiştim o kese var bebek yok dedi inanmak istemedim ve ertesi gün kendi dk uma gittim karında bağağı baktı keseyi görüyor bende görüyorum ama bebek yok yarım saat öyle baktı sonra alttan baktı ve bebeği gördü ama bebeğim ölmüştü annesine tutunamamıştı,
o an ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim dk kürtajla ilgili eşimle konuşuyor onu bile dinleyemedim tam olarak lafın kısası 5 ağustos 22:30 kürtaj oldum onun acısıyla boğuşurken eve gelince fenalaştım ve sabah beni tekrar acile kaldırdılar vücut direncim düştüğü için kandaki mikrop oranım 0-6 arası olması gerekirken 86 çıktı serum falan derken şimdi iğne yapılıyor anlayacağınız ben çok çok çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmm
Mart annesi olamayacam allah ım sizin yavrularınıza sağlık saat uzun ömür versin,elleri ayakları yüzü düzgün hayırlı evlatlar olsun,sizede kolay bir hamilelik süreci ve çok kolay bir doğum nasip etsin yarabbim.......
Sizi seviyorum kızlar fazla bir sohbetimiz olmadı ama yazdıklarınızı hep okudum inşallah sonuna kadar birbirinzi yalnız bırakmazsınız.....
canım sen şubat annesi olacaksın sanırım bizde daha 2 li için erken hiç yaptıran olmadı
canım ben konyalıyım maalesef konyada yaşamıyorum d.bakırdayım iş nedeniyle burda bulunuyoruzzz sanırım d.bakırda olanda yok burda kısmet işte....Kizlar konyadan yokmuuu? Minikler neseli cok uzuldum yaa allahm sabir wersn acil sifalar diliyrm kendinize dikkat edin cok guclu olun
canım ilk önce dua etki bebişin senle yanında sımsıkı tutunmuş bırakmayacak, diğerine gelince başka dr. git bakalım onlar ne diyecek tek dr. sınırlı kalma bence çok iyi araştır canım inş. herşey gönlünce olur atlatırsın biran evvel bu yaşadıklarını çok geçmiş olsun...merhaba arkadaşlar
canım kötü düşünme lütfen herşey çok güzelll ilerliyor bebişini büyümüş göreceksin emin oll benimde kanamam olmuştu bende halen devam ediyorum progestan kullanıyorum ama c.tesi bebişlerimi gördüm maşallah büyümüşler gözleri bile belliydi çok güzle birr duygu seninkide büyümüş olarak karşılayacak seni üzülme bebişinide üzme emi canım...kızlar yarın sabah 10 da doktor kontrolüm varçok tedirginim okuyanlar bilir geçen hafta kahverengi pıhtılı lekelenmem olmuştu düşük tehlikesi dnilmişti 1 haftadır evde dinleniorum ve progestan kullanıyorum geçen hafta bebişim gelişimi ve kalp atışları çok iyiydi umarım öyle devam ediyordur (( acaba doktor vajinal mi bakar abdominalmi ona göre bol su içip gitmek gerek ama kadın doğumcu vede genetikçi arkadaşlarım var hepsi vajinal baktır diyorlar ilk aylarda daha iyiymiş gelişimi görme açısından yada sorun varsa tespiti için...offffffffffffffff sabahı nasıl edicem bilemedim yaa..limonlukek canımcımda iyi haberleriyle gelsede içimiz ferahlasa dört gözle bekliom valla
şuan bebişinin sana çok ihtiyacı var canım onun için kendinide üzme bebişinide üzme konuş onla emin ol anlar seniii bırakmayacak bence annesini...haberlerim çok iyi değil moralim berbat ötesi bir durumda kalp atışları yavaşmış bebeğmin doktor c.tesiye kadar süre verdi tekrar kontrol edecekmiş%20 yaşama şansı verdi bebeğime(((( kan sulandırıcı iğnemi günde 2 ye çıkardı yeterli olmuyor diye bakalım tutuna bilecekmi annesine yoksa gidecekmi (((
canım kalp atışı ultrasyonda baktıgında hızlı bir şekilde bir noktanın sürekli kalp atışı gibi atması görüyosun onu zaten dr. demesine bile gerek kalmıyor ben kendim görmüştüm dr. birşey demeden farklı birşey farkedersin emin ol...kızlar birşey soracam kalp atışlarını görmek ve duymak arasında ne fark var... yanii.. nasıl görülür kalp atşı tam kafammda canlandıramıyorumda.. benim sadece kesem gözükmüştü 5+5 , iken ozman kesemin üstünden ekranda düz çüzgi belirdi.ve belli belirsiz ufak çizgiler.... bu zikzzak çizgilerin daha mı belirgin olmsı lazım
maşallah canım ne güzell inş.biran evvel duyarsında kalp atışlarını canım...yok hayatım duymadım ama gördük maşallah hiçbir sorun yok ama çok yaramaz başımı döndürüyor kusturuyor uyku yapıyorrr teyzesi 27.agust. kontrolümüz var inş. o zman duyucas sen nasılsın bebeşin nasıl sen duydunmu yaramazın pıtpıtlarını
merhaba ben haftaya ikili test icin dra gidecem.Hizmet hastanesine gidiyorum sgkliya 130 tlye yapiliyormus.Ultrasonda ense kalinligi ve kan tahlili yapilacak.Eger bebek uygun konumdaysa belki cinsiyeti bile soylenebilirmis.Bebisin dogum tarihi 29 subat yada 1 martmis.Kesin tarih ancak ultrason olcumlerine gore soyleniyormus
slm uhde maşlalahh hamileymişsin canım çok sevindim adınaa
hatırlıyomusun seninle 1.5 sene önce falan konuşmuştuk seninde benim de yoktu bebeğimiz benim şimdi kollarımda çok şükürr sende sağlıkla al inşalahh kucağınaa
burdaki bütün hamişlerr hayırlısıyla anniş olsunlar inşalahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?