- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.541
Genel anestezi aldı çok iyi hatırlıyorum çünkü kendine geldiğinde söyledikleriyle ilgili baya gülmüş eğlenmiştik,çok yeniydi sanırım 2,5 3 aylık civarıydı.O yüzden hiçç takma kafana.Sen hangi ülkedesin?
benim de tahlil sonuçlarım çıkmış ama bugün gidemiycem doktora. Eşimin iznini iptal etmişlerÖzel sektör işte Eşimi hastaneye götürcem demiş ama verdikleri cevap şu: Başka gün götürürsün!!
Neyse inşallah yarın kullaıcak sonuçları yarın göstericez.
Kızlar ben ANKARAdayım. Keçiören eğitim ve araştırma hastanesine gitmeye karar verdim. dün için randevumu almıştım ve tam saatinde ordaydım. Devlet hastanesi olmasına rağmen, Kan ve idrar verme, Usg ye girme ve doktorla görüşme işlemlerim toplam yarım saat sürdü. İlk izlenim çoook güzeldi. İlk doğumum Etlik doğumevinde olmuştu ama şimdi orası berbat olmuş!!! Doğumevi olmasına rağmen çeşitli kan testleri yapılmamıştı.
Dün 5 tüp kan aldılar.. Bugün netten sonuçlara baktığımda; HORMON, ELİSA,BİYOKİMYA,HEMOGRAM testleri yapılmış. birde kan grubuma bakılmış. HORMON testim ( T3,T4,TSH) çok şükür normal çıkmış. Guatr dan şüphelenmeye başlamıştım şükürki yokmuş. Ama kan ve demir değerlerim düşük.. 1,5 ay önce yaptırdığım tahlilde kan değerim normaldi. Bebişim kendine almış kanımı.. Oyy kurban olsun annesi onu yaradana. alsın feda olsun bebişime:)
Demekki bu testler devlet hastanesinde de yapılıyormuş.. Özellere o kadar para vermeye gerek kalmadı.
benim de tahlil sonuçlarım çıkmış ama bugün gidemiycem doktora. Eşimin iznini iptal etmişlerÖzel sektör işte Eşimi hastaneye götürcem demiş ama verdikleri cevap şu: Başka gün götürürsün!!
Kızlar ben ANKARAdayım. Keçiören eğitim ve araştırma hastanesine gitmeye karar verdim. dün için randevumu almıştım ve tam saatinde ordaydım. Devlet hastanesi olmasına rağmen, Kan ve idrar verme, Usg ye girme ve doktorla görüşme işlemlerim toplam yarım saat sürdü. İlk izlenim çoook güzeldi. İlk doğumum Etlik doğumevinde olmuştu ama şimdi orası berbat olmuş!!! Doğumevi olmasına rağmen çeşitli kan testleri yapılmamıştı.
Dün 5 tüp kan aldılar.. Bugün netten sonuçlara baktığımda; HORMON, ELİSA,BİYOKİMYA,HEMOGRAM testleri yapılmış. birde kan grubuma bakılmış. HORMON testim ( T3,T4,TSH) çok şükür normal çıkmış. Guatr dan şüphelenmeye başlamıştım şükürki yokmuş. Ama kan ve demir değerlerim düşük.. 1,5 ay önce yaptırdığım tahlilde kan değerim normaldi. Bebişim kendine almış kanımı.. Oyy kurban olsun annesi onu yaradana. alsın feda olsun bebişime:)
Demekki bu testler devlet hastanesinde de yapılıyormuş.. Özellere o kadar para vermeye gerek kalmadı.
benm de demirim düşük çıktı testlerde. demir ilacına başladık. bağırsaklarımı bozdu o da.bebişimiz bütün kaynaklarımızı kullanıyor işte yakındada ikili teste gidicem ben ama 14. haftamda olucak ikili testim. keşke önceden olsa da bebişimi görsem bi kez daha. tek umudum ikli teste gidince cinsiyet hakkında yorum yapar dr belki die düşünüorum
arabistandayız canım.
zaten 10 haftalıktan sonra yapılması öneriliyor illede ameliyat yapılacak ise. bebeğin gelişimini etkilenmesini en aza indirmek içinn .biz daha 6+3 müşüz...7 haftalık gözküyor cetvelim ama o eski usg me gmre demişti diğer drum. şimdiki dr um SAT ın ile uyumlu dedi..
daha 4 haftamız var riski azaltmak için ama benim kistim sürekli büyüyor ve büyüdükçe kanama ihtimali artıyor...tüm karına dolabilrmiş...Allah korusun düşünmek bile istemiyorum ozaman hem bebek hem de anne için çok riskli imiş.
başka dr ayarlamaya çalışıyor eşim. burda çok iyi dr lar da varmış. ablam da buraya gel diyor ama uçağa binmem de riskli olabilir basıncın etkisi ile patlayabilir.. benim çok dikkat etmem lazım....
semracım ıyı cıkmasına sevındım tatlımmm valla ne guzel parasızda yapılıyormus :) ben 100 tl cık bayılmıstım :))
Ohh çok sevindim sonuçlar ii çıkmış hastaneden memnun kalınmış.Darısı başımıza pollyannacım
14 haftada büyük ihtimalle görünür cinsiyeti. Canım senin ilkmiydi ikincimiydi. Ben ikinci diye hatırlıyorum doğrumudur
benm ilk cnm. onun için acayip heyecanlıyım
Bende tüm testlerimi Devlet hastanesinde beş kuruş vermeden yaptırdım ama benim bi kaç sonucumdan doktor çok şüphelendi Rubella testi istedi onu devlet yapmadı özelde 75 tl para ödeyip yaptırdım ama çok şükür temiz çıktı..benim de tahlil sonuçlarım çıkmış ama bugün gidemiycem doktora. Eşimin iznini iptal etmişlerÖzel sektör işte Eşimi hastaneye götürcem demiş ama verdikleri cevap şu: Başka gün götürürsün!!
teşekkür ederim arkadaşlar. ağlamaktan gözlerim şişti...şuan bilgisayara bile bakmakta zorluk çekiyorum...benim kist sürekli büyüdüğü için hormonalrın etkisi ile doğumu beklemek değil 3 ay bile beklenemiyor. çünkü sabit bir ölçüsü yok. patlayabilir yada ters dönüp kanamaya sebep olup anneye hemde bebeği riske atabilrmiş.kisitin ağrısına rağzıyım hatta 45 gün sonra türkiyeye tatile gelme planının yatmasına bile rağzıyım...ama dursun artık büyümesi küçülsün kistim
bu cümleleri nasıl yazıyorum bilmiyorum hiç tahmin bile etmezdim...kalp atşını duymamza bile sevinemedim şöyle adam akıllı
belki kolay bir operasyon dr un dediğine göre ama benim korkum narkoz ve sonrası bebek için...
çok dua edin ne olur.... ağlamaktan mahvoldum. kendimi tanıyamaz oldum...
Kizlar konyadan yokmuuu? Minikler neseli cok uzuldum yaa allahm sabir wersn acil sifalar diliyrm kendinize dikkat edin cok guclu olun
Teşekkür ederim canım. Seninde çok şükür akıntı sarıya döndüyse korkulacak bişey kalmamıştır hayırlısıyla.Bende tüm testlerimi Devlet hastanesinde beş kuruş vermeden yaptırdım ama benim bi kaç sonucumdan doktor çok şüphelendi Rubella testi istedi onu devlet yapmadı özelde 75 tl para ödeyip yaptırdım ama çok şükür temiz çıktı..
seninde temiz çıkmasına sevindim canımm
Canım ne kadar üzülme desemde boş illa kafana takıp üzülmeye devam ediceksin ama rabbim hakkınızdaki en hayırlı kararı verir inşallah..bol bol dua et canım..çok geçmiş olsunn sıkma çok üzme kendini hakkında hayırlısı ne ise o olsun :93:
Kızlar bizde 8+4 haftalık olduk..pregestan ilacım bu hafta bitiyor inş..akıntılarım sarıya döndü çok şükür..
bu kutudan sonra doktorum bırakıcaksın dedi..folic plus yerinede folibol kullanıyorum daha rahat günde bi tane içiyorum bitti gitti :)
bide benim bi dahaki kontrolüm 6 eylülde çok ara verdi doktor 1 ay doktora gitmicem bebeğim büyümüştür görmek isterdim :26:
sabah aç kalırsam midem bulanıyor,öğlenleri uykum geliyor ara ara bulantılarım oluyor ama kusma yok
bide hiç sağlıklı beslenmediğimi hissediyorum
Süt asla içemiyorum,ceviz,badem görmek istemiyorum..bi çok şeyden midem bulanıyor...bebişim büyümüştür inş..
çok taatlı yiyen ben şimdi ağzıma koymak istemiyorum nolcak bu halim bilinmezz
Sizde durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?