2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arabistandayız canım.

zaten 10 haftalıktan sonra yapılması öneriliyor illede ameliyat yapılacak ise. bebeğin gelişimini etkilenmesini en aza indirmek içinn .biz daha 6+3 müşüz...7 haftalık gözküyor cetvelim ama o eski usg me gmre demişti diğer drum. şimdiki dr um SAT ın ile uyumlu dedi..

daha 4 haftamız var riski azaltmak için ama benim kistim sürekli büyüyor ve büyüdükçe kanama ihtimali artıyor...tüm karına dolabilrmiş...Allah korusun düşünmek bile istemiyorum ozaman hem bebek hem de anne için çok riskli imiş.
başka dr ayarlamaya çalışıyor eşim. burda çok iyi dr lar da varmış. ablam da buraya gel diyor ama uçağa binmem de riskli olabilir basıncın etkisi ile patlayabilir.. benim çok dikkat etmem lazım....

benim de tahlil sonuçlarım çıkmış ama bugün gidemiycem doktora. Eşimin iznini iptal etmişler Özel sektör işte Eşimi hastaneye götürcem demiş ama verdikleri cevap şu: Başka gün götürürsün!!

Neyse inşallah yarın kullaıcak sonuçları yarın göstericez.

Kızlar ben ANKARAdayım. Keçiören eğitim ve araştırma hastanesine gitmeye karar verdim. dün için randevumu almıştım ve tam saatinde ordaydım. Devlet hastanesi olmasına rağmen, Kan ve idrar verme, Usg ye girme ve doktorla görüşme işlemlerim toplam yarım saat sürdü. İlk izlenim çoook güzeldi. İlk doğumum Etlik doğumevinde olmuştu ama şimdi orası berbat olmuş!!! Doğumevi olmasına rağmen çeşitli kan testleri yapılmamıştı.

Dün 5 tüp kan aldılar.. Bugün netten sonuçlara baktığımda; HORMON, ELİSA,BİYOKİMYA,HEMOGRAM testleri yapılmış. birde kan grubuma bakılmış. HORMON testim ( T3,T4,TSH) çok şükür normal çıkmış. Guatr dan şüphelenmeye başlamıştım şükürki yokmuş. Ama kan ve demir değerlerim düşük.. 1,5 ay önce yaptırdığım tahlilde kan değerim normaldi. Bebişim kendine almış kanımı.. Oyy kurban olsun annesi onu yaradana. alsın feda olsun bebişime:)

Demekki bu testler devlet hastanesinde de yapılıyormuş.. Özellere o kadar para vermeye gerek kalmadı.

benm de demirim düşük çıktı testlerde. demir ilacına başladık. bağırsaklarımı bozdu o da. bebişimiz bütün kaynaklarımızı kullanıyor işte yakındada ikili teste gidicem ben ama 14. haftamda olucak ikili testim. keşke önceden olsa da bebişimi görsem bi kez daha. tek umudum ikli teste gidince cinsiyet hakkında yorum yapar dr belki die düşünüorum

benm de demirim düşük çıktı testlerde. demir ilacına başladık. bağırsaklarımı bozdu o da. bebişimiz bütün kaynaklarımızı kullanıyor işte yakındada ikili teste gidicem ben ama 14. haftamda olucak ikili testim. keşke önceden olsa da bebişimi görsem bi kez daha. tek umudum ikli teste gidince cinsiyet hakkında yorum yapar dr belki die düşünüorum

semracım ıyı cıkmasına sevındım tatlımmm valla ne guzel parasızda yapılıyormus :) ben 100 tl cık bayılmıstım :))

14 haftada büyük ihtimalle görünür cinsiyeti. Canım senin ilkmiydi ikincimiydi. Ben ikinci diye hatırlıyorum doğrumudur

Anladım ben inanıyorum sorunsuz geçicek bu süreç,çok ayrıntısını düşünme bol bol dua at

Ohh çok sevindim sonuçlar ii çıkmış hastaneden memnun kalınmış.Darısı başımıza pollyannacım

semracım ıyı cıkmasına sevındım tatlımmm valla ne guzel parasızda yapılıyormus :) ben 100 tl cık bayılmıstım :))

evet canım çok şükür. Ama sen yine iyiymişsin. Burda bazı arkadaşlar çok uçuk rakamlardan bahsetmişti. bende tırsmıştım açıkcası. bizim Tek maaş ve özel sektör nereye kadar yani(

günaydın kızlarr
dün bugün biraz yoğunum işyerinde sizleri okuyorum ama çok yorum yapamıyorum
limonlu kek canım üzülme bu kis birçok insanda oluyor inşallah sorun çıkmayacak sağlıkla alacaksın bebişini kucağına kendini yıpratma
erda 06 canım dualarım seninle rabbim bebişini korusun inşallah hayırlı haberler olsun

güzel haberler alan arkadaşlara çok sevindim rabbim hepimizin meleklerini korusun ve sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah

armeda ve venüsden doktordan güzel haberlerinizi bekliyorum

günaydın mart anneleri...
şöyle bi geçmişe baktımda üzücü haberler gördüm...

neşeli ne diyeceğimi bilemiyorum geçmiş olsun canım...rabbim hayırlısını versin...

erda inşallah bebeğin kalp atışları normale döner sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına gelir...

limonlu kek bence sakin ol kötüyü düşünme ...başka bir doktora daha danışın...inşallah güzelce kolay bi şekilde atlatırsın bu süreci....

bana gelince çok şükür iyiyim...sadece endişelerimin önüne geçemiyorum...
inşallah bu topikte bundan sonra hep güzel haberler olur...

tünaydınnnn kızlarr,,,nasılsınızz,,,,

amerda ve venüstencim güzel haberlerinizi bekliyoruzz,,,inşlh herşey yolundadır,,,
limonlukekçim çok geçmiş olsun cnm,,,dualarımız seninle,,,

benm ilk cnm. onun için acayip heyecanlıyım

O zaman söyleyebilirm:))) muayeneye girmeden önce çikolata ye güzelim. Bebişin hareketlenir ve inşallah cinsiyetini gösterir ufaklık:))

ESMAcım şimdi gündem yavaş yavaş 2li testlere gidiyor. SOnrada hayırlısıyla Cinsiyetler. Ama bayramdan sonra çoğunluk öğrenir dimi.

Bende tüm testlerimi Devlet hastanesinde beş kuruş vermeden yaptırdım ama benim bi kaç sonucumdan doktor çok şüphelendi Rubella testi istedi onu devlet yapmadı özelde 75 tl para ödeyip yaptırdım ama çok şükür temiz çıktı..
seninde temiz çıkmasına sevindim canımm

Canım ne kadar üzülme desemde boş illa kafana takıp üzülmeye devam ediceksin ama rabbim hakkınızdaki en hayırlı kararı verir inşallah..bol bol dua et canım..çok geçmiş olsunn sıkma çok üzme kendini hakkında hayırlısı ne ise o olsun :93:

Kızlar bizde 8+4 haftalık olduk..pregestan ilacım bu hafta bitiyor inş..akıntılarım sarıya döndü çok şükür..
bu kutudan sonra doktorum bırakıcaksın dedi..folic plus yerinede folibol kullanıyorum daha rahat günde bi tane içiyorum bitti gitti :)
bide benim bi dahaki kontrolüm 6 eylülde çok ara verdi doktor 1 ay doktora gitmicem bebeğim büyümüştür görmek isterdim :26:
sabah aç kalırsam midem bulanıyor,öğlenleri uykum geliyor ara ara bulantılarım oluyor ama kusma yok
bide hiç sağlıklı beslenmediğimi hissediyorum
Süt asla içemiyorum,ceviz,badem görmek istemiyorum..bi çok şeyden midem bulanıyor...bebişim büyümüştür inş..
çok taatlı yiyen ben şimdi ağzıma koymak istemiyorum nolcak bu halim bilinmezz
Sizde durumlar nasıl ?

Kizlar konyadan yokmuuu? Minikler neseli cok uzuldum yaa allahm sabir wersn acil sifalar diliyrm kendinize dikkat edin cok guclu olun

merhaba bende konyadaydım tam orda iyi bir doktor bulmusken batmana tayinimiz cıktı=(sana bnm doktorumu onerebılırım canım farabi hastanesi aynur bacak cok tatlı ve ilgili bi doktor keske senın yerınde olsaydım ahh ah

Teşekkür ederim canım. Seninde çok şükür akıntı sarıya döndüyse korkulacak bişey kalmamıştır hayırlısıyla.

Canım süt yerine yoğurt peynir yiyebiliyosan kafi. cevizi bademi sütlü tatlılara, veya kek yapıp içine koysan yine farkedermisin :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…