- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.481
tşkler canım inan bana bu sözler moral oluyor..
slm kızlar nerden nasıl başlayacam hiç bilmiyorum canım o kadar sıkkın kötüyüm anlatamam....
beni hatırlayan varsa bilir bebeğim geriden takip ediyordu kalp atışı falan görmüştük ama benim ani kanamam sonucu başka dk a gitmiştim o kese var bebek yok dedi inanmak istemedim ve ertesi gün kendi dk uma gittim karında bağağı baktı keseyi görüyor bende görüyorum ama bebek yok yarım saat öyle baktı sonra alttan baktı ve bebeği gördü ama bebeğim ölmüştü annesine tutunamamıştı,
o an ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim dk kürtajla ilgili eşimle konuşuyor onu bile dinleyemedim tam olarak lafın kısası 5 ağustos 22:30 kürtaj oldum onun acısıyla boğuşurken eve gelince fenalaştım ve sabah beni tekrar acile kaldırdılar vücut direncim düştüğü için kandaki mikrop oranım 0-6 arası olması gerekirken 86 çıktı serum falan derken şimdi iğne yapılıyor anlayacağınız ben çok çok çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmm
mart annesi olamayacam ALLAH ım sizin yavrularınıza sağlık saat uzun ömür versin,elleri ayakları yüzü düzgün hayırlı evlatlar olsun,sizede kolay bir hamilelik süreci ve çok kolay bir doğum nasip etsin YARABBİM.......
SİZİ SEVİYORUM KIZLAR FAZLA BİR SOHBETİMİZ OLMADI AMA YAZDIKLARINIZI HEP OKUDUM İNŞALLAH SONUNA KADAR BİRBİRİNZİ YALNIZ BIRAKMAZSINIZ.....
haberlerim çok iyi değil moralim berbat ötesi bir durumda kalp atışları yavaşmış bebeğmin doktor c.tesiye kadar süre verdi tekrar kontrol edecekmiş%20 yaşama şansı verdi bebeğime(((( kan sulandırıcı iğnemi günde 2 ye çıkardı yeterli olmuyor diye bakalım tutuna bilecekmi annesine yoksa gidecekmi (((
ya arkadaşlar 10 haftalık oldu bebişim hala ne iştah var ne bişe minnacık göbişim vardı oda kaç gündür bişe yiyemiyom iyice söndü off moralim çok bozuluyo iyi besleyemiyorummu bebişimi acaba 24 ünde randevum var ikili test ve kan testlerim yapılcak
slm kızlar nerden nasıl başlayacam hiç bilmiyorum canım o kadar sıkkın kötüyüm anlatamam....
beni hatırlayan varsa bilir bebeğim geriden takip ediyordu kalp atışı falan görmüştük ama benim ani kanamam sonucu başka dk a gitmiştim o kese var bebek yok dedi inanmak istemedim ve ertesi gün kendi dk uma gittim karında bağağı baktı keseyi görüyor bende görüyorum ama bebek yok yarım saat öyle baktı sonra alttan baktı ve bebeği gördü ama bebeğim ölmüştü annesine tutunamamıştı,
o an ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim dk kürtajla ilgili eşimle konuşuyor onu bile dinleyemedim tam olarak lafın kısası 5 ağustos 22:30 kürtaj oldum onun acısıyla boğuşurken eve gelince fenalaştım ve sabah beni tekrar acile kaldırdılar vücut direncim düştüğü için kandaki mikrop oranım 0-6 arası olması gerekirken 86 çıktı serum falan derken şimdi iğne yapılıyor anlayacağınız ben çok çok çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmm
mart annesi olamayacam ALLAH ım sizin yavrularınıza sağlık saat uzun ömür versin,elleri ayakları yüzü düzgün hayırlı evlatlar olsun,sizede kolay bir hamilelik süreci ve çok kolay bir doğum nasip etsin YARABBİM.......
SİZİ SEVİYORUM KIZLAR FAZLA BİR SOHBETİMİZ OLMADI AMA YAZDIKLARINIZI HEP OKUDUM İNŞALLAH SONUNA KADAR BİRBİRİNZİ YALNIZ BIRAKMAZSINIZ.....
haberlerim çok iyi değil moralim berbat ötesi bir durumda kalp atışları yavaşmış bebeğmin doktor c.tesiye kadar süre verdi tekrar kontrol edecekmiş%20 yaşama şansı verdi bebeğime(((( kan sulandırıcı iğnemi günde 2 ye çıkardı yeterli olmuyor diye bakalım tutuna bilecekmi annesine yoksa gidecekmi (((
canım üzülme bende 3 kilo verdım 68 le basladım su an 66 yım hala..ama oglum masaallah cok saglıklı..12.haftaya kadar benımde bulantım oldu ıstahım yoktu o yuzden kılo verdim ..zaten bebek ilk üç ay senın depondan beslenıyo canım sen bısey yemesende besleniyo o merak etmeama 12.haftadan sonra dıkkat etmelisin..benım su anki durumumu soruyosan oo aksama kadar yedıklerımın hatti hesabı yok allah sonumu hayır etsin
arkadaşlar arnızda bursadan katılanlar var galiba hangi dr gidiyosunuz benim drum zübeyde hnm dğmevnden tüp bebektede çalışıyoooo:79::79::79::79::79::79:
arkadaşlar arnızda bursadan katılanlar var galiba hangi dr gidiyosunuz benim drum zübeyde hnm dğmevnden tüp bebektede çalışıyoooo:79::79::79::79::79::79:
kesemizi görüdk canım daha önce.. bu dr um farklı. benimkisi 1 ay tatilde olacak...face de okey oynayarak zaman geçiriyorum....saat 22.00 olsa da gitsekk
mrb bende bursadayım cnm medical park ahmet yılmaz a gidiyorum....tavsiye ederim
amerda aklına kötü şeyler getirme canım.inşallah yarın senden de güzel haberler alıcaz.
kızlar yarın sabah 10 da doktor kontrolüm varçok tedirginim okuyanlar bilir geçen hafta kahverengi pıhtılı lekelenmem olmuştu düşük tehlikesi dnilmişti 1 haftadır evde dinleniorum ve progestan kullanıyorum geçen hafta bebişim gelişimi ve kalp atışları çok iyiydi umarım öyle devam ediyordur (( acaba doktor vajinal mi bakar abdominalmi ona göre bol su içip gitmek gerek ama kadın doğumcu vede genetikçi arkadaşlarım var hepsi vajinal baktır diyorlar ilk aylarda daha iyiymiş gelişimi görme açısından yada sorun varsa tespiti için...offffffffffffffff sabahı nasıl edicem bilemedim yaa..limonlukek canımcımda iyi haberleriyle gelsede içimiz ferahlasa dört gözle bekliom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?