2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tşkler canım inan bana bu sözler moral oluyor..

canım ne demek... biz burada bir aile gibi olduk..herşekilde hep yanındayız... mesafeler uzak olsada inan bu böle...şimdi güzelcene dinlen bir film koy.. neti kapat. hatta san tavsiyem neşeli ayakları veya sevimli canavarları izle.. en sevdiğim animasyonlardan..

merhaba..bende ocak anneleri topiğindenim canım sıkıldı dolasıyodum sizleri görünce ilk aylardaki heycanım geldi aklımabi arkadas vardi sanırım bebegının kalbi yavas atıyomus inşallah bebegıne bişey olmaz ona dua edıcemherseyın hayırlısı..limonlu_kek dıye bi arkadas var ayy canım bi limonlu kek ıstedii aksam aksam benimki erkek oldugunu yenı yenı hıssettırıyo sanırım bu aralar acayip tatlı ıster oldumönceden hep ekşi yiyodum 18.haftama kadar.hepinize hayırlı saglıklı evlatlar ve güzel bi hamilelik dönemi diliyorum gunler o kadar cabuk geçiyor ki ben sanki dün ögrenmiş gibiyim hamileligimi

canım çok üzüldüm..rabbim bir daha verir inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

inşallah güzel haberler verirsin canım moralini bozma bebişin sımkıkı tutunur sana inşallah...

ya arkadaşlar 10 haftalık oldu bebişim hala ne iştah var ne bişe minnacık göbişim vardı oda kaç gündür bişe yiyemiyom iyice söndü off moralim çok bozuluyo iyi besleyemiyorummu bebişimi acaba 24 ünde randevum var ikili test ve kan testlerim yapılcak

canım üzülme bende 3 kilo verdım 68 le basladım su an 66 yım hala..ama oglum masaallah cok saglıklı..12.haftaya kadar benımde bulantım oldu ıstahım yoktu o yuzden kılo verdim ..zaten bebek ilk üç ay senın depondan beslenıyo canım sen bısey yemesende besleniyo o merak etmeama 12.haftadan sonra dıkkat etmelisin..benım su anki durumumu soruyosan oo aksama kadar yedıklerımın hatti hesabı yok allah sonumu hayır etsin

canım üzüldümm ya seni çok iyi anlıyorum sen başında kaybettin ama ben 6 ay önce erken doğum yaptım 5bçkk aylık neler çektim anlatamam melek oğluşum 1 ay yaşadı ya ben napayım onun acısını karnımdaki melek bile unutturamıyor ALLAH düşmanıma bile vermesin inşaallah gene hamile kalırsın ççoooookkk geçmiş olsun

Offf çok üzülüyorum bu tarz haberleri sizde duyunca.erda sen güçlü ol ki o da tutunsun sımsıkı sana,hiç kötü şeyler getirme aklına .Ben de perşembe gidicem kalp atışını duymaya çok korkar oldum.Zaman geçmedi zaten ne 15 günmüş çok sıkıcıydı

inşallah ya yemedikçe dahada midem bulanıyo halsiz kendimden geçmiş vaziyette yatıyorum canım hiçbir yemeği istemiyo istediği zamanlarda acı ekşi tuzlu şeler...allah hepimizin bebişlerine saplık versin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...

arkadaşlar arnızda bursadan katılanlar var galiba hangi dr gidiyosunuz benim drum zübeyde hnm dğmevnden tüp bebektede çalışıyoooo:79::79::79::79::79::79:

kesemizi görüdk canım daha önce.. bu dr um farklı. benimkisi 1 ay tatilde olacak...face de okey oynayarak zaman geçiriyorum....saat 22.00 olsa da gitsekk

limonlu kek durumunu nasıl merak ediyorum bilemezsin. inşallah güzel haberlerle gel canım. birde doktorun ne dicek çok merak ediyorum merakta bırakma bizi

iyi akşamlar arkadaşlar.limonlu güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah bundan sonra topiğimizde hep güzel haberler olur.
neşeli allah tez vakitte acını hafifletcek mucizeni gönderir inşallah.ne desek boş geliyor şu an.allah yardımcın olsun canım.arkadaşların dediği gibi hep neşeli olursun inşallah.

kızlar yarın sabah 10 da doktor kontrolüm var çok tedirginim okuyanlar bilir geçen hafta kahverengi pıhtılı lekelenmem olmuştu düşük tehlikesi dnilmişti 1 haftadır evde dinleniorum ve progestan kullanıyorum geçen hafta bebişim gelişimi ve kalp atışları çok iyiydi umarım öyle devam ediyordur (( acaba doktor vajinal mi bakar abdominalmi ona göre bol su içip gitmek gerek ama kadın doğumcu vede genetikçi arkadaşlarım var hepsi vajinal baktır diyorlar ilk aylarda daha iyiymiş gelişimi görme açısından yada sorun varsa tespiti için...offffffffffffffff sabahı nasıl edicem bilemedim yaa..limonlukek canımcımda iyi haberleriyle gelsede içimiz ferahlasa dört gözle bekliom valla

ahh canım ya niçin böyle olumsuz düşünüyorsun. güzel görki güzel düşün ve hayatından lezzet almayı bilesin değilmi. inşallah yarın sende güzel haberlerle geleceksin inanıyorum ben buna. sağlıklıdır inşallah bebişinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…