2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bendede oluyor baş dönmesi mide bulantısı ama çok şükür kusma yok. bizde perşembe günü gidicez artık. doktordan aldık randevumuzu. daha duymadık pıtpıtları. inşallah o zaman duyarız diye umut ediyorum. 6+5 olcaz ama duyarız inşallah.

arabistanda doktorlar gecemi çalışıyolar? merak ettimde :26:

arabistanda doktorlar gecemi çalışıyolar? merak ettimde :26:

canım arabistanda ramazan zor geçiyor malum sıcaklık48-50 derece.. o yüzden çalışma saatlari azaltıyolar. insanlar evinde uyuyarak veya ibadet ederk geçiriyolar...
sabah 9.30-12.30
akşam 21.30-24.30 arası çalışyolar... bize de akşam 22.00 uygun geldi...
iyice sabırszılanıyorum bu dr um nasıl biri. usg isteyecek mi. çok meraklanıyorum....zaman geçmiyor....

ama keşke türkiyede olsam diyorum. en azından aynı dili konuşuyoruz. burda heşry ingilizce... anlatabildiğim ve anlayabildiğim kadarı ile yetiniyorum

ACİLL !!!!!!!!! NESTLE FİRMASINDAN DUYURU!!!!!!!!!! .... Tüm ebeveynler için NestLe herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yaZIyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz!!

cnm cok geçmiş olsun rabbim sana sabırlar versin kendini üzme bundada vardır bir hayır mubarek günde bolbol dua et rabbim tez zamanda mutluluğunu arttırsın...

anlıyorum canım akşam doktora gitmekde güzel olur ya serin serin :) inşallah iyi bi doktorla karşılaşırsın. türkiyeye geldiğindede bi doktora görünebilirsin aslında. türkiyede nerelisin?

kızlar birşey soracam kalp atışlarını görmek ve duymak arasında ne fark var... yanii.. nasıl görülür kalp atşı tam kafammda canlandıramıyorumda.. benim sadece kesem gözükmüştü 5+5 , iken ozman kesemin üstünden ekranda düz çüzgi belirdi.ve belli belirsiz ufak çizgiler.... bu zikzzak çizgilerin daha mı belirgin olmsı lazım

anlıyorum canım akşam doktora gitmekde güzel olur ya serin serin :) inşallah iyi bi doktorla karşılaşırsın. türkiyeye geldiğindede bi doktora görünebilirsin aslında. türkiyede nerelisin?

inşallah canım bazen çok suartsız oluyolar. eşim sert çıkıyor onlara ,önemsiz cevaplar verince dr lar hemşireler.. veriyor ağızlarının payını..içim rahatlıyor.. arap olmayanlara sanki önemsenmiyor.

aslen mersinliyim canım. 3.5 ay oldu geleli.. evlenip geldim buraya.. yarın 4.cü ayımız biticek inş.

yok canım eğer usg detaylı ve güzelse sen kalbide nasıl attığınıda hayırlısı ile dr göstermeden anlıyacaksın

ama bu 2 oldu ya yeter artık ben çok üzülüyorum okudukça geçen yıl yaşadıklarım geliyor aklıma ne olur üzülme neşelii kız adın gibi neşeli ol çünkü artık olan oolmuş senin bundan sonra kendine iyi bakman lazım önemli olan senin sağlığın..allahtan böyle erken zamanda olmuş ya daha büyükken olsaydı o zaman daha kötü olurdun hayırlısı böyleymiş cnm çok geçmiş olsun acını kalbine gömüp böyle iyi dileklerde bulunman ne kadar hoş bir şey

çok acayip ya ama kayınvalidemler hacca gitmişlerdi onlar da demişlerdi ordaki esnaflar gece çalııyor diye sen ilk kez mi gideceksin cnm doktora?

bir fark yok cnm doktorların aletleri farklı sadece...zaten doktor sana gösterir kalp atışını eğer göstermezse söylersin o zaman kesin gösterir

çok acayip ya ama kayınvalidemler hacca gitmişlerdi onlar da demişlerdi ordaki esnaflar gece çalııyor diye sen ilk kez mi gideceksin cnm doktora?

kesemizi görüdk canım daha önce.. bu dr um farklı. benimkisi 1 ay tatilde olacak...face de okey oynayarak zaman geçiriyorum....saat 22.00 olsa da gitsekk

haberlerim çok iyi değil moralim berbat ötesi bir durumda kalp atışları yavaşmış bebeğmin doktor c.tesiye kadar süre verdi tekrar kontrol edecekmiş%20 yaşama şansı verdi bebeğime (((( kan sulandırıcı iğnemi günde 2 ye çıkardı yeterli olmuyor diye bakalım tutuna bilecekmi annesine yoksa gidecekmi(((

merhaba hanımlar..
neşeliiye çok geçmiş olsun diliyorum. bende kaybetmiştim bebeğimi hemen yeniden hamile kaldım. hayırlısıyla seninde olur inşallah...

benim bulantılarım gece oluyor malesef progestan kullanıyorum. çok feci yapıyor. baş dönmesi. midede hazımsızlık çook kötüyüm. malesef lekelenmem de devam ediyor. inşallah sağlıklıdır bebeğim..hatta dün oldu bugün sanki midem bulanmıyor. korku geldi içime acaba mı diyorum...inşallah sağlıkla burdadır..

bu hafta plasenta oluşuyormuş. ıonun için normal yazıyor lekelenme öyledir inşallah diyorum.

birde kalp atışlarını orda mı diye merak edenler için bir makine varmış dinlenebiliyormuş. benim için erken 8 haftalığım ben 10. haftadan sonra duyuluyormuş. hepsiburadada var 100 tl. bilgilendirmek istedim. bana mucize bir alet gibi geldi.
öpüyorum hepinizi

linki bu: Hepsiburada.com : Angelsounds Fetal Dopler | Anne / Bebek / Çocuk

canım bozma moralini. inşallah bebişin tutunabilecek sana. bak iğnelerinde 2 ye çıkartılmış...bu iyi birşey..tedbirinizi almıssınız ne güzel...hemen olumsuzluğa kapılma...eğer baktırmak istersen cumartesiyi bekleme arada tekrar giit..ama lütfen kendini bırakma.

içinde hala atan bir kalp var.. yaşayan bir evlat.. ne babasına ne de başkasına ihtiyacı var bu bebeğin.. senin desteğine ihityacı var... ona destek ol.. ve kendine dikkat et...herşeyin güzel olacağını düşün...

Canım lütfen üzme kendini, herşeyin vardır bir sebebi, kendini hasta etme sakın. Allahım kalbindeki tüm dilekleri gerçekleştirsin, tesellini geciktirmesin inşallah.

Kızlar peki su içiyormusunuz?
Su çok önemli canım, yeterli su içmezsen vücutta enfeksiyon riski oluyormuş, zor geliyor ama içmek lazım.

CAnım içini ferah tut sakın kötü şeyler düşünme, bol bol dinlen kendine, beslenmene dikkat et, Allahım bebeğini korusun.

tşkler canım inan bana bu sözler moral oluyor..

canım sana ve eşine sabır diliyorum. sanırım seni en iyi anlayan bizleriz...
Adın gibi ömrün hep neşeyle geçsin.
Allah sizlere uzun ömür versin.

geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…