- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.461
yok hayatım duymadım ama gördük maşallah hiçbir sorun yok ama çok yaramaz başımı döndürüyor kusturuyor uyku yapıyorrr teyzesi 27.agust. kontrolümüz var inş. o zman duyucas sen nasılsın bebeşin nasıl sen duydunmu yaramazın pıtpıtlarını
arabistanda doktorlar gecemi çalışıyolar? merak ettimde :26:canımmm venüs... inşallah hiç bir sorun çıkmayacak Allah ın izni ile....dualarımız seninle.. kanaman olmasa da sen genede ani harektler falan yapma. ağır kaldırma..
öpüyorummm... akşam ben de dr a gidecem saat 22.00 de...
arabistanda doktorlar gecemi çalışıyolar? merak ettimde :26:
canım arabistanda ramazan zor geçiyor malum sıcaklık48-50 derece.. o yüzden çalışma saatlari azaltıyolar. insanlar evinde uyuyarak veya ibadet ederk geçiriyolar...
sabah 9.30-12.30
akşam 21.30-24.30 arası çalışyolar... bize de akşam 22.00 uygun geldi...
iyice sabırszılanıyorum bu dr um nasıl biri. usg isteyecek mi. çok meraklanıyorum....zaman geçmiyor....
ama keşke türkiyede olsam diyorum. en azından aynı dili konuşuyoruz. burda heşry ingilizce... anlatabildiğim ve anlayabildiğim kadarı ile yetiniyorum
anlıyorum canım akşam doktora gitmekde güzel olur ya serin serin :) inşallah iyi bi doktorla karşılaşırsın. türkiyeye geldiğindede bi doktora görünebilirsin aslında. türkiyede nerelisin?
kızlar birşey soracam kalp atışlarını görmek ve duymak arasında ne fark var... yanii.. nasıl görülür kalp atşı tam kafammda canlandıramıyorumda.. benim sadece kesem gözükmüştü 5+5 , iken ozman kesemin üstünden ekranda düz çüzgi belirdi.ve belli belirsiz ufak çizgiler.... bu zikzzak çizgilerin daha mı belirgin olmsı lazım
slm kızlar nerden nasıl başlayacam hiç bilmiyorum canım o kadar sıkkın kötüyüm anlatamam....
beni hatırlayan varsa bilir bebeğim geriden takip ediyordu kalp atışı falan görmüştük ama benim ani kanamam sonucu başka dk a gitmiştim o kese var bebek yok dedi inanmak istemedim ve ertesi gün kendi dk uma gittim karında bağağı baktı keseyi görüyor bende görüyorum ama bebek yok yarım saat öyle baktı sonra alttan baktı ve bebeği gördü ama bebeğim ölmüştü annesine tutunamamıştı,
o an ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim dk kürtajla ilgili eşimle konuşuyor onu bile dinleyemedim tam olarak lafın kısası 5 ağustos 22:30 kürtaj oldum onun acısıyla boğuşurken eve gelince fenalaştım ve sabah beni tekrar acile kaldırdılar vücut direncim düştüğü için kandaki mikrop oranım 0-6 arası olması gerekirken 86 çıktı serum falan derken şimdi iğne yapılıyor anlayacağınız ben çok çok çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmm
mart annesi olamayacam ALLAH ım sizin yavrularınıza sağlık saat uzun ömür versin,elleri ayakları yüzü düzgün hayırlı evlatlar olsun,sizede kolay bir hamilelik süreci ve çok kolay bir doğum nasip etsin YARABBİM.......
SİZİ SEVİYORUM KIZLAR FAZLA BİR SOHBETİMİZ OLMADI AMA YAZDIKLARINIZI HEP OKUDUM İNŞALLAH SONUNA KADAR BİRBİRİNZİ YALNIZ BIRAKMAZSINIZ.....
canım arabistanda ramazan zor geçiyor malum sıcaklık48-50 derece.. o yüzden çalışma saatlari azaltıyolar. insanlar evinde uyuyarak veya ibadet ederk geçiriyolar...
sabah 9.30-12.30
akşam 21.30-24.30 arası çalışyolar... bize de akşam 22.00 uygun geldi...
iyice sabırszılanıyorum bu dr um nasıl biri. usg isteyecek mi. çok meraklanıyorum....zaman geçmiyor....
ama keşke türkiyede olsam diyorum. en azından aynı dili konuşuyoruz. burda heşry ingilizce... anlatabildiğim ve anlayabildiğim kadarı ile yetiniyorum
kızlar birşey soracam kalp atışlarını görmek ve duymak arasında ne fark var... yanii.. nasıl görülür kalp atşı tam kafammda canlandıramıyorumda.. benim sadece kesem gözükmüştü 5+5 , iken ozman kesemin üstünden ekranda düz çüzgi belirdi.ve belli belirsiz ufak çizgiler.... bu zikzzak çizgilerin daha mı belirgin olmsı lazım
çok acayip ya ama kayınvalidemler hacca gitmişlerdi onlar da demişlerdi ordaki esnaflar gece çalııyor diye sen ilk kez mi gideceksin cnm doktora?
haberlerim çok iyi değil moralim berbat ötesi bir durumda kalp atışları yavaşmış bebeğmin doktor c.tesiye kadar süre verdi tekrar kontrol edecekmiş%20 yaşama şansı verdi bebeğime(((( kan sulandırıcı iğnemi günde 2 ye çıkardı yeterli olmuyor diye bakalım tutuna bilecekmi annesine yoksa gidecekmi (((
slm kızlar nerden nasıl başlayacam hiç bilmiyorum canım o kadar sıkkın kötüyüm anlatamam....
beni hatırlayan varsa bilir bebeğim geriden takip ediyordu kalp atışı falan görmüştük ama benim ani kanamam sonucu başka dk a gitmiştim o kese var bebek yok dedi inanmak istemedim ve ertesi gün kendi dk uma gittim karında bağağı baktı keseyi görüyor bende görüyorum ama bebek yok yarım saat öyle baktı sonra alttan baktı ve bebeği gördü ama bebeğim ölmüştü annesine tutunamamıştı,
o an ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim dk kürtajla ilgili eşimle konuşuyor onu bile dinleyemedim tam olarak lafın kısası 5 ağustos 22:30 kürtaj oldum onun acısıyla boğuşurken eve gelince fenalaştım ve sabah beni tekrar acile kaldırdılar vücut direncim düştüğü için kandaki mikrop oranım 0-6 arası olması gerekirken 86 çıktı serum falan derken şimdi iğne yapılıyor anlayacağınız ben çok çok çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmm
mart annesi olamayacam ALLAH ım sizin yavrularınıza sağlık saat uzun ömür versin,elleri ayakları yüzü düzgün hayırlı evlatlar olsun,sizede kolay bir hamilelik süreci ve çok kolay bir doğum nasip etsin YARABBİM.......
SİZİ SEVİYORUM KIZLAR FAZLA BİR SOHBETİMİZ OLMADI AMA YAZDIKLARINIZI HEP OKUDUM İNŞALLAH SONUNA KADAR BİRBİRİNZİ YALNIZ BIRAKMAZSINIZ.....
Su çok önemli canım, yeterli su içmezsen vücutta enfeksiyon riski oluyormuş, zor geliyor ama içmek lazım.Kızlar peki su içiyormusunuz?
haberlerim çok iyi değil moralim berbat ötesi bir durumda kalp atışları yavaşmış bebeğmin doktor c.tesiye kadar süre verdi tekrar kontrol edecekmiş yaşama şansı verdi bebeğime(((( kan sulandırıcı iğnemi günde 2 ye çıkardı yeterli olmuyor diye bakalım tutuna bilecekmi annesine yoksa gidecekmi (((
canım bozma moralini. inşallah bebişin tutunabilecek sana. bak iğnelerinde 2 ye çıkartılmış...bu iyi birşey..tedbirinizi almıssınız ne güzel...hemen olumsuzluğa kapılma...eğer baktırmak istersen cumartesiyi bekleme arada tekrar giit..ama lütfen kendini bırakma.
içinde hala atan bir kalp var.. yaşayan bir evlat.. ne babasına ne de başkasına ihtiyacı var bu bebeğin.. senin desteğine ihityacı var... ona destek ol.. ve kendine dikkat et...herşeyin güzel olacağını düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?