2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım bizde bugün tam 8. haftamıza girdik benim ikinci kontrolüm 27 agustosda kontrolümüz var ondan 2 hafta sonrada ikili tast için gidicem yani 3 aylık olucam benimde mi erken acaba :44::44::44:

merhaba canım bizde bugün tam 8. Haftamıza girdik benim ikinci kontrolüm 27 agustosda kontrolümüz var ondan 2 hafta sonrada ikili tast için gidicem yani 3 aylık olucam benimde mi erken acaba :44::44::44:

ben 11. Haftada yaptıracağım eğer dr erken demezse derse 1 hafta daha beklerim şaka maka 3 aylık olduk artık inş. Hayırlı sonuçlarımız olur hepimizin

kızlar gunaydınnnnnn

amerda canım ıyı dusunnnn ıyı olsun hayatım ben emınım hersey yolunda gıdecek sen sımdı beboso gorunce nasılda mutlu olursun :))) ıyı haberlerını beklıyoruz tatlımmmm

uhdecım canım dıyarbakır merkezmı benımde 3 arkadasım bu sene dıyarbakıra geldı tayınnlerı cıktı

erda canım sakın uzulme emı uzulmek ve stres bas nedenı hayırlısıyla bebısın annesıne sıkı sıkı tutunacakk cok dınlen anı hareket falan yapma sakın

ben 11. Haftada yaptıracağım eğer dr erken demezse derse 1 hafta daha beklerim şaka maka 3 aylık olduk artık inş. Hayırlı sonuçlarımız olur hepimizin

araştırdım internetten 11-14 haftalar arası yapılıyormus.. ama ben çok korkuorum o testten kafama sürekli bişiler takılıyor sanki gebeliğimde bi sorun çıkıcakmış gibii

canım ben diyarbakır ergani ilçesindeyim ama dr. diyarbakıra gidip geliyorum işte...

benim bir arkadaşımdada kist vardı ama o doğumdan sonra ameliyat oldu sanırım tek rahatsızlığı aşırı mide bulantısıydı......cok geçmiş olsun cnm

teşekkür ederim arkadaşlar. ağlamaktan gözlerim şişti...şuan bilgisayara bile bakmakta zorluk çekiyorum...benim kist sürekli büyüdüğü için hormonalrın etkisi ile doğumu beklemek değil 3 ay bile beklenemiyor. çünkü sabit bir ölçüsü yok. patlayabilir yada ters dönüp kanamaya sebep olup anneye hemde bebeği riske atabilrmiş.kisitin ağrısına rağzıyım hatta 45 gün sonra türkiyeye tatile gelme planının yatmasına bile rağzıyım...ama dursun artık büyümesi küçülsün kistim

bu cümleleri nasıl yazıyorum bilmiyorum hiç tahmin bile etmezdim...kalp atşını duymamza bile sevinemedim şöyle adam akıllı

belki kolay bir operasyon dr un dediğine göre ama benim korkum narkoz ve sonrası bebek için...

çok dua edin ne olur.... ağlamaktan mahvoldum. kendimi tanıyamaz oldum...

Bildigim kadariyla test 11+0 ve 13+6 hafta arasinda yapiliyor istiyorsan drunla konusup bir kac gun daha bekleyebilirsin ama bence erken degil tam 11+0 da gitmis oluyorsun Ben de gittigimde 12+1 olmus olacam,insallah bebislerimiz sagliklidir

Moralini bozma hersey yoluna girecek,burdaki tum annelerin dualari senin ve bebisin icin olacak,artik kendini ve bebisini uzme

Hiç üzülme Limonlukekçim benim arkadaşım senin benzerin bir olayı yaşadı.Onun kist değil enfeksiyondu narkoz vediler ona da ve bir kova irin çıktığını söylemiş doktoru kovanın boyutunu bilemiyorum ama o da çok korkmuştu.Bebişin sana tutunduktan sonra gerisi teferruat.Arkadaşımın bebişi tam 1 buçuk yaşında sağlıklı mı sağlıklı yakışıklı mı yakışıklı bi bebiş oluverdi maşallah 41 kere.Sen de üzülme emi

merhaba arkadaşlar...
bir kaç gündür yazamıyordum,boynumdan dolayı..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
neşeli Allah sabır verin en kısa zamanda güzel haberlerini de alırız inşallah..
limonlu kek bebeğin kalp atışlarını duymuşsun çok şükür..inşallah çok basit bir operasyon olur bebeğin de sağlıklı gelişimine devam eder..
amerda güzel haberlerle gelirsin inşallah..
yanlış okumadıysam venusten de kontrole gidecekti..onun da güzel haberlerini bekliyoruz..

hepimiz Rabbimize emanetiz...Rahmetini, Şafi ismini üzerimizden eksik etmesin

Son düzenleme:

canım yüreğime su serptin...

burada(yurtdışında) kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. nete girmek iyi geliyor. eşim de kzıyor sürekli araştırıp kötü senaryolar üretiyorsun diyor..bir şeyin yok diyor...

birkaç gün içerisinde herşey belli olcak..

o arkadaşın genel anestezi aldı dimi büyük olaslık. ..???

bir de ameliyat olduğunda kaç aylıkdı??

Genel anestezi aldı çok iyi hatırlıyorum çünkü kendine geldiğinde söyledikleriyle ilgili baya gülmüş eğlenmiştik,çok yeniydi sanırım 2,5 3 aylık civarıydı.O yüzden hiçç takma kafana.Sen hangi ülkedesin?

Günaydın arkadaşlar...

ERDA canım Rabbim öyle büyükki %1 bile olsa O OL dedikten sonra hiçbirşeyin önemi yok. Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

NEŞELİ.... SAna ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum( Öyle üzüldüm ki.. Ama elden bişey gelmiyor işte. Yüze Allahım hakkında hayırlısını versin herzaman..

LİMONLUKEK hiç boşuna bu kadar strese girip ağlama güzelim yaaa.. SAnada yazık bebeğine de.. Doktorla görüşün bir kaç hafta daha bekleyebilirseniz bekleyin. Bu süre zarfında büyümezse oh ne ala. Ama ameliyat olman ikiniz içinde iyi olacak anladığım kadarıyla. Hakkında hayırlısı canım. Üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…