- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.521
Eki Görüntüle 237533
uyku tutmadı kızlar birazdan hazırlanıp çıkacağım saat 10 da randevum var bana iyi şanslar dileyin...bol bol dua edin ben ve bebişim için lütfen çok ihtiyacımız var....
canım bende cumartesi günü gideceğim 10+6 olacak yani 11 hafta başı bana erken geliyor acaba 1 hafta daha beklesemmi diyorum ama doktorum 13 - 20 ağustosta gel 2 li test yapalım dedi acıkcası 20 ağustosu bekleyemiyeceğim bebeğimi özledim :)) sende haberdar edersen sevinirim canım inş. hayırlı sonuçlarımız olur hee ben bu arada tüm kontrollerimi en başından beri memorıal figen hn gidiyorum testide orda yaptıracağım cd si içinde 125 tl ama sağlık sigortası indirimli hali bu
merhaba canım bizde bugün tam 8. Haftamıza girdik benim ikinci kontrolüm 27 agustosda kontrolümüz var ondan 2 hafta sonrada ikili tast için gidicem yani 3 aylık olucam benimde mi erken acaba :44::44::44:
ben 11. Haftada yaptıracağım eğer dr erken demezse derse 1 hafta daha beklerim şaka maka 3 aylık olduk artık inş. Hayırlı sonuçlarımız olur hepimizin
kızlar gunaydınnnnnn
amerda canım ıyı dusunnnn ıyı olsun hayatım ben emınım hersey yolunda gıdecek sen sımdı beboso gorunce nasılda mutlu olursun :))) ıyı haberlerını beklıyoruz tatlımmmm
uhdecım canım dıyarbakır merkezmı benımde 3 arkadasım bu sene dıyarbakıra geldı tayınnlerı cıktı
erda canım sakın uzulme emı uzulmek ve stres bas nedenı hayırlısıyla bebısın annesıne sıkı sıkı tutunacakk cok dınlen anı hareket falan yapma sakın
araştırdım internetten 11-14 haftalar arası yapılıyormus.. ama ben çok korkuorum o testtenkafama sürekli bişiler takılıyor sanki gebeliğimde bi sorun çıkıcakmış gibii
öyle düşünme iyi düşün iyi olsun rabbim sağlık hayırlı evlatlar nasip etsin
canım bende cumartesi günü gideceğim 10+6 olacak yani 11 hafta başı bana erken geliyor acaba 1 hafta daha beklesemmi diyorum ama doktorum 13 - 20 ağustosta gel 2 li test yapalım dedi acıkcası 20 ağustosu bekleyemiyeceğim bebeğimi özledim :)) sende haberdar edersen sevinirim canım inş. hayırlı sonuçlarımız olur hee ben bu arada tüm kontrollerimi en başından beri memorıal figen hn gidiyorum testide orda yaptıracağım cd si içinde 125 tl ama sağlık sigortası indirimli hali bu
teşekkür ederim arkadaşlar. ağlamaktan gözlerim şişti...şuan bilgisayara bile bakmakta zorluk çekiyorum...benim kist sürekli büyüdüğü için hormonalrın etkisi ile doğumu beklemek değil 3 ay bile beklenemiyor. çünkü sabit bir ölçüsü yok. patlayabilir yada ters dönüp kanamaya sebep olup anneye hemde bebeği riske atabilrmiş.kisitin ağrısına rağzıyım hatta 45 gün sonra türkiyeye tatile gelme planının yatmasına bile rağzıyım...ama dursun artık büyümesi küçülsün kistim
bu cümleleri nasıl yazıyorum bilmiyorum hiç tahmin bile etmezdim...kalp atşını duymamza bile sevinemedim şöyle adam akıllı
belki kolay bir operasyon dr un dediğine göre ama benim korkum narkoz ve sonrası bebek için...
çok dua edin ne olur.... ağlamaktan mahvoldum. kendimi tanıyamaz oldum...
Moralini bozma hersey yoluna girecek,burdaki tum annelerin dualari senin ve bebisin icin olacak,artik kendini ve bebisini uzme
merhaba arkadaşlar
iki haberim var biri iyi biri kötü. iyi haber kalp atışlarını gördük ve duyduk..
kötü haberim ise sağ tarafımdaki basit kistim büyümüş 8.5 cm olmuş. ameliyetla alınabilirmiş.alttan enjeksiyonla çekecekler,kesme biçme yok yani.. yaaa çook korkuyorum ilk önce 4.5 cm di sonra 5.5 şimdi de 8.5cm... iyi huylu imiş ama ilerde ters dönüp kanama yapablirmiş yada ağrısı artabilirmiş..riskli bir durumdayım yani
ne yapacaz bilmiyorum.dr büyük olunca alması daha kolay diyor.bir gün yatarsın hastanede diyor.ama aklıma tekrar oluşma ihtimali geliyor. çünkü ablamda doktor benim. onu aradım söledim.. tekrrar oluşabilir miki dedi haklı olarak.... türkiye ye de gidemem bu duurmda uçak riskli...nette araştırdım erken hamilelikte 3 ayda narkoz alınmasa iyi olur 3 ay beklenir ameliyat için yazıyor..inanın çok karıştı kafamız.
moralim de bozuldu..çok kötüyüm bu kadar büyüyeceğini sanmıyordum...
Hiç üzülme Limonlukekçim benim arkadaşım senin benzerin bir olayı yaşadı.Onun kist değil enfeksiyondu narkoz vediler ona da ve bir kova irin çıktığını söylemiş doktoru kovanın boyutunu bilemiyorum ama o da çok korkmuştu.Bebişin sana tutunduktan sonra gerisi teferruat.Arkadaşımın bebişi tam 1 buçuk yaşında sağlıklı mı sağlıklı yakışıklı mı yakışıklı bi bebiş oluverdi maşallah 41 kere.Sen de üzülme emi
canım yüreğime su serptin...
burada(yurtdışında) kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. nete girmek iyi geliyor. eşim de kzıyor sürekli araştırıp kötü senaryolar üretiyorsun diyor..bir şeyin yok diyor...
birkaç gün içerisinde herşey belli olcak..
o arkadaşın genel anestezi aldı dimi büyük olaslık. ..???
bir de ameliyat olduğunda kaç aylıkdı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?