- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.381
Günaydın kızlaaaar :)
Bizde bugün erken kalktık (normalde kalkmıyoruz sanki) babamıs geç gitti kahvaltı yapabildik beraber..
şimdi bizde bi bakalım ne var ne yoooook :126:
günaydın canııım oohh yarasın kuzucuğa da güsel anneciğine de biz de yaptık kahvaltımızı sabah 7 de ama şimdi sanki hiç yememişiz gibi cok acıktım ben yaa sabahki sayılmıyo mu ki???
oooo 3 saat olmuş geç bile kaldın sen :)) benim kahvaltıdan 2 saat sonra 1 posiyon meyve 3 adet ceviz var onu bekliyorum zaman geçmiyo :)))
günaydın güzel anneleeerr
melyche sanırım programlı besleniyosun canım ya nasıl yapıyon benim içimde bitmek bilmeyen bi yeme isteği var kaç haftadır :2: kendimi tutamıyorum 11 kilo aldım
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıorum,takip edemiyorum yazdıklarınızı...Ama şuan panik içindeyim,ilk aklıma gelen nete girmek oldu....:)) sabaha karşı aynı adet sancısı gibi kasıklarım ve belim agrıdı,wc ye gittim-- iğrenç olacak amaa---- sümükümsü sarı bişi gelmiş kızlar hemde baya fazla,birde hala beyaz böle akıntıdan daha fazla bişiler gelio.....Ve ağrılarım var ama düzenli mi değilmi anlamıyorum......Sizce nişan dedikleri şey bu mudur???????
DR aradım ama acele etme yarın gel dedi ama içim hiççççç rahat değil.......sizce bebiş gelio mu??????
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıorum,takip edemiyorum yazdıklarınızı...Ama şuan panik içindeyim,ilk aklıma gelen nete girmek oldu....:)) sabaha karşı aynı adet sancısı gibi kasıklarım ve belim agrıdı,wc ye gittim-- iğrenç olacak amaa---- sümükümsü sarı bişi gelmiş kızlar hemde baya fazla,birde hala beyaz böle akıntıdan daha fazla bişiler gelio.....Ve ağrılarım var ama düzenli mi değilmi anlamıyorum......Sizce nişan dedikleri şey bu mudur???????
DR aradım ama acele etme yarın gel dedi ama içim hiççççç rahat değil.......sizce bebiş gelio mu??????
oooo 3 saat olmuş geç bile kaldın sen :)) benim kahvaltıdan 2 saat sonra 1 posiyon meyve 3 adet ceviz var onu bekliyorum zaman geçmiyo :)))
Cok heycanlıııııısabah wc gıttım sumuksu bısey geldı dedıgn yerı okudugm an hemen asaya cızelgeye baktım :)))) Valla olabılr cnm neden olmasın hele kız beklıosan daha cok olabılr:) Ama nısan geldıkten sonra hemen dogm olck dıye bırsey yok 3 gun sonraya kadr surebılıoms dıye okumstum hakkında hayırlısı olsun cok heycanlandım sankı benden geldı:))))
Cok heycanlıııııısabah wc gıttım sumuksu bısey geldı dedıgn yerı okudugm an hemen asaya cızelgeye baktım :)))) Valla olabılr cnm neden olmasın hele kız beklıosan daha cok olabılr:) Ama nısan geldıkten sonra hemen dogm olck dıye bırsey yok 3 gun sonraya kadr surebılıoms dıye okumstum hakkında hayırlısı olsun cok heycanlandım sankı benden geldı:))))
Sormayın ya kızlar ben de çok heyecanlandım,zaten sancılarım vardı nst de pre-par die bi ilaç kullanıyordum ama şimdi iş ciddiye bindi,acayip bi his ya.....Zaten bebek ters kesin sezeryan olacak,dayanamadım 1.30a randevu aldım bakalım nolcakkkkkkkk:18:
ii yapmışsın canım hadi hayırlısı olsun ii haberler alırsın inşallah bize de haber ver olurmu nişanmıymış neymiş merak ettik
Sormayın ya kızlar ben de çok heyecanlandım,zaten sancılarım vardı nst de pre-par die bi ilaç kullanıyordum ama şimdi iş ciddiye bindi,acayip bi his ya.....Zaten bebek ters kesin sezeryan olacak,dayanamadım 1.30a randevu aldım bakalım nolcakkkkkkkk:18:
ay okurken dedim ki bu da benim gibi her doğuranla doğuruyo ben de her okudugumda oturup kendimi dinliyorum varmı ki bende böle bişi bende oldumu ki ayyy benim niye olmuyoki falan diye kendi kendime bi yorumlar bi havalara girmeler falan:)))
Günaydın hosgldın canım benımde kollarım uyusuo cok sık sag sol yapıorum ustlerıne oyle cok yatmıorum ama uyusuoo:) Baznde baldırlarım uyusuo normal dıo doktr son gunlerde belımde ve sırtımda anıden agrılar cıkıo sonra gecıoo boyle boylee gcırcez ıste gunlerımızı:))Gunaydin kizlar
Butun gece uyuyamadim
Benim gibi ellerinin ici ve ayaklari agriyan varmi nerdeyse tabimin ustune basamayacagim ya
Gelır gelırrr prenseslerrr 2 3 hafta onceden gelırr geneldeeee:))) Bızede haberr verrrr musaıt olunca hakkında hayırlısı olsun:)İçimden bi his prensesin geliyor diyor kızlar ama hayırlısı.....Haber veririm mutlakaa:))))
şimdei bnm kan degerım 1417 cıktı kac haftalık oluyor bılen var mı
şimdei bnm kan degerım 1417 cıktı kac haftalık oluyor bılen var mı
Günaydın hosgldın canım benımde kollarım uyusuo cok sık sag sol yapıorum ustlerıne oyle cok yatmıorum ama uyusuoo:) Baznde baldırlarım uyusuo normal dıo doktr son gunlerde belımde ve sırtımda anıden agrılar cıkıo sonra gecıoo boyle boylee gcırcez ıste gunlerımızı:))
Gelır gelırrr prenseslerrr 2 3 hafta onceden gelırr geneldeeee:))) Bızede haberr verrrr musaıt olunca hakkında hayırlısı olsun:)
2-3 hafta : 101-4870
3-4 hafta : 1110 -31500
galiba 3 haftalık :) gözün aydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?