2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlaaaar :)

Bizde bugün erken kalktık (normalde kalkmıyoruz sanki) babamıs geç gitti kahvaltı yapabildik beraber..
şimdi bizde bi bakalım ne var ne yoooook :126:

günaydın canııım oohh yarasın kuzucuğa da güsel anneciğine de biz de yaptık kahvaltımızı sabah 7 de ama şimdi sanki hiç yememişiz gibi cok acıktım ben yaa sabahki sayılmıyo mu ki???

günaydın canııım oohh yarasın kuzucuğa da güsel anneciğine de biz de yaptık kahvaltımızı sabah 7 de ama şimdi sanki hiç yememişiz gibi cok acıktım ben yaa sabahki sayılmıyo mu ki???

oooo 3 saat olmuş geç bile kaldın sen :)) benim kahvaltıdan 2 saat sonra 1 posiyon meyve 3 adet ceviz var onu bekliyorum zaman geçmiyo :)))

oooo 3 saat olmuş geç bile kaldın sen :)) benim kahvaltıdan 2 saat sonra 1 posiyon meyve 3 adet ceviz var onu bekliyorum zaman geçmiyo :)))

günaydın güzel anneleeerr

melyche sanırım programlı besleniyosun canım ya nasıl yapıyon benim içimde bitmek bilmeyen bi yeme isteği var kaç haftadır :2: kendimi tutamıyorum 11 kilo aldım

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıorum,takip edemiyorum yazdıklarınızı...Ama şuan panik içindeyim,ilk aklıma gelen nete girmek oldu....:)) sabaha karşı aynı adet sancısı gibi kasıklarım ve belim agrıdı,wc ye gittim-- iğrenç olacak amaa---- sümükümsü sarı bişi gelmiş kızlar hemde baya fazla,birde hala beyaz böle akıntıdan daha fazla bişiler gelio.....Ve ağrılarım var ama düzenli mi değilmi anlamıyorum......Sizce nişan dedikleri şey bu mudur???????

DR aradım ama acele etme yarın gel dedi ama içim hiççççç rahat değil.......sizce bebiş gelio mu??????

günaydın güzel anneleeerr

melyche sanırım programlı besleniyosun canım ya nasıl yapıyon benim içimde bitmek bilmeyen bi yeme isteği var kaç haftadır :2: kendimi tutamıyorum 11 kilo aldım

ahh canım yaa programlı besleniyorum ama sağlığıma dikkat ettiğimden değil şeker yüzünden diyet listem var ona uyuyorum ( acıkmamak için 2 saatte bir yiyosun formul bu :) 3 tanesinde normal yemek yiyosun diğerlerinde meyve kuruyemiş yoğurt... öle şeyler..

canım nişan galiba kanlı oluyo biraz.. akıntı artmış olabilir ağrıda idrar yollarıyla ilgili olabilir.. benimde dün çok ağrıdı kasıklarım gece geçmeseydi gitcektim doktora ama şükür geçti.. bi de bol su iç.. ne kadar çok wc ye gidersen o kadar iyi en iyisi bol bol su içip dinlenmek.. doktorun önemli değil diyosa doğrudur

Cok heycanlıııııı sabah wc gıttım sumuksu bısey geldı dedıgn yerı okudugm an hemen asaya cızelgeye baktım :)))) Valla olabılr cnm neden olmasın hele kız beklıosan daha cok olabılr:) Ama nısan geldıkten sonra hemen dogm olck dıye bırsey yok 3 gun sonraya kadr surebılıoms dıye okumstum hakkında hayırlısı olsun cok heycanlandım sankı benden geldı:))))

kız senin ağzın bal yesin emi (ama doğumdan sonra) nasıl mutlu oldum unutmusum ben onun 2 saat oldugunu du gidiim yiyim de geliim:))saol kuşummm

canım nişan da olabilir tabii ağrıyla gelmiş sonuçta ama nişan gelmesi doğumun hemen başladıgını göstermiyo zaten 1 gün içinde de olabilir 1 hafta içinde de haa tabii nişan da olmayabilir akıntıdır belki enfeksiyon falan varmıydı sende bazen öle birden yoğun bi akıntı gelebiliyomuş sen hemen panik yapma ama ihmal de etme kasılmalarını sancılarını bebeğin hareketlerini filan takip et gerekirse bugünden gidersin için rahat eder

Sormayın ya kızlar ben de çok heyecanlandım,zaten sancılarım vardı nst de pre-par die bi ilaç kullanıyordum ama şimdi iş ciddiye bindi,acayip bi his ya.....Zaten bebek ters kesin sezeryan olacak,dayanamadım 1.30a randevu aldım bakalım nolcakkkkkkkk:18:

ay okurken dedim ki bu da benim gibi her doğuranla doğuruyo ben de her okudugumda oturup kendimi dinliyorum varmı ki bende böle bişi bende oldumu ki ayyy benim niye olmuyoki falan diye kendi kendime bi yorumlar bi havalara girmeler falan:)))

ii yapmışsın canım hadi hayırlısı olsun ii haberler alırsın inşallah bize de haber ver olurmu nişanmıymış neymiş merak ettik

Acayip olur tabiiii okudugumz hersey acaba bu o mu? Demekle geccek bundn sonrakı zamanımz benımde dunden berı kasılmalarım var agrım yok ama durmdan sertlesıoo baktm bu haftalarda rahmı hazırlayıcı kasılmalar cogalıoms dedım pekı cogalsın bakalım:))) AYy cok heycanlandım adınaa Hakkında hayırlısı olsun sezryansa sezryn yapck bısey yok vaktı geldıyse sen ona bak:)))

Yaaaaa nasılll heycanlanmıım annem yaaaaaaaaaaaa hele 36 37 lere gelms arkadslrı gorunce ben nezamn gelcm ozamana dıorumm:))) Doguranlrı dınlemekten buyuk keyf alıorum onlrın anlattıklrını ustumdee yorumluorum ayy cook guzl seyler yaaa:)))) kım derdıkı bende yasıcam bunlrı hüü ALLAH a cok sukur:))

Gunaydin kizlar
Butun gece uyuyamadim
Benim gibi ellerinin ici ve ayaklari agriyan varmi nerdeyse tabimin ustune basamayacagim ya
Günaydın hosgldın canım benımde kollarım uyusuo cok sık sag sol yapıorum ustlerıne oyle cok yatmıorum ama uyusuoo:) Baznde baldırlarım uyusuo normal dıo doktr son gunlerde belımde ve sırtımda anıden agrılar cıkıo sonra gecıoo boyle boylee gcırcez ıste gunlerımızı:))

İçimden bi his prensesin geliyor diyor kızlar ama hayırlısı.....Haber veririm mutlakaa:))))
Gelır gelırrr prenseslerrr 2 3 hafta onceden gelırr geneldeeee:))) Bızede haberr verrrr musaıt olunca hakkında hayırlısı olsun:)

şimdei bnm kan degerım 1417 cıktı kac haftalık oluyor bılen var mı

canım büyük ihtimalle 4 hafta civarında bi gebelik hayırlı uğurlu olsun ama tabii önemli olan kesenin görünmesi ve kalp atışlarının duyulması 3 gün ya da 1 hafta daha bekle bi daha yaptır olurmu Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla

Bende butun gece bir saga bir sola donup duruyorumm son iki hafta artik.
Arkadaslar son ay gecmez derlerdide haklilarmis

2-3 hafta : 101-4870
3-4 hafta : 1110 -31500

galiba 3 haftalık :) gözün aydınnn

Bunları gorunce aklıma benım degerım geldı:))) 48 hahahaah:))) Okdr ınanıodumkı hamıle degılım ılk denemeden hamılelıkmı olur dıye hastanye ınıp almadm bıle sonucumu maılme ıstedım onume bısey cıktı 48 dedım bu ne be 48:))) Arastrma yaptm 5ın ustu gebelk sayılıoms anammmm nasıl gıyndım nasıl gıttımm ne guzeldı o gunler:))) SOnra bana demezlermı sımdı hamılesınde dıyemem degılsınde dıyemem nasıl yanı yaaa hamılemıyım degılmıyım ben ne bılım deger yukselıomstaaa kese gozukuomstaa:)) 3 gun beklemek cok zordu ama sonucum 175 cıktı:) dr dedı evt artık hamıleym dıyebılrsın:)) Iste benım ıcın cok kotu olmstu cunku cooooook basında ogrendım mıllet kesesını gorck zamana gelınce ogrenıo yanı 2 ayı gerıde bırkms oluo benm seruvenm cok uzun surdu annem:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…