2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ronya ve esperanza geçmiş olsun inş. tansiyonlarınız düzene girer tuzlu yememe çalışın

canım bebişini görmüşsün kilosu yerinde maşallah sancı varsa dikkat et kendine çok yorma

Canım geçmiş olsun yediklerine dikkat edersen çıkmaz bir daha merak etme sen.

Canım maşallah gönlün çok bol, Allah gönlüne göre versin her şeyi inşallah her sıkıntının bir ödülü vardır inşallah. Hiç beklemediğin anda öyle fırsatlar çıkıyor ki karşına güzel düşünmeye çalış.

Geçmiş okuma özürlü olduğum için pü bana...
Ayşen yazınca gördüm,Ronyacım geçmiş olsun canım,tansiyon çok önemli stres de tetikliyor yediklerinle de alakalı olabilir bol bol dinlen canım dikkat et kendine

Son düzenleme:
çok şükür canm her şey yolundaymış.

canm ya maaş. gerçekten takdire şayan yaptığın ve zor tabi. Ama dediğin gibi bu yaptığının karşılığını Allah vercek madem yapıyorsun sabret biraz daha arkadaşım. herkes yapamaz yaptığını... Rabbim inş. bebişinin kısmetini de gönderir.

ya canım ben bu kurabiyelerin evde yapılabileceğini hiç düşünmemiştim bile :) keşke daha çok anlatsan. bu şekerler ne kadar saklanabiliyor mesela? ya da kurabiyeler yapılınca normal kurabiyeler gibi hemen bayatlıyor mu?

d-m-f çoook teşekkür ederim desteğin için.ben çözdüm en sonunda olayı,meğer benim resimlerin boyutu,pikseli büyük geliyomuş dosya eklemeye,resmi paint programına atıp pikselini küçültüm,farklı kaydettim.ekleyince oldu.göbüşler topiğine bi tane resim ekledim denemek için..

ronyacım geçmiş olsun,tuzlu yemeyip bol suya devam edersen pek tekrarlıyacağını sanmam.bugün ben de ayak şişliğiyle uğraştım,dün tuzlu yemiştim,bide ekmek olayını abarttım galiba biraz.bugün neyaptıysam şiş gitmedi,bakalım sabah nollcak

nst de sancısı çıkan bi arkadaş vardı,aktarma yapmadığımdan unuttum bi an adını,kusura bakma,sancı artık çıkması normal sanki,bol bol dinlenmek lazım en az düzeyde çekmek için.geçmiş olsun,dinlenmeye çalış

cnm geçmiş olsun yediklerine dikkat bencede mutlaka düzelir ...birde bişeyleri takdıysan kafana ondanda olur no stres.......

TUNA 20 ...CNM KURABİYELERİN COK GÜZEL OLMUŞ EMİNİM TADIDA GÜZELDİR....

SALİHA 84....CNM ALLAH YARDIMCIN OLSUN EMİNİM GÖNÜLDEN YAPTIĞIN BU DESTEKLERİN KARŞILIĞINI ALACAKSIN HAYATTA HİÇBİŞEY KARŞILIKSIZ KALMAZ İYİLİKTE KÖTÜLÜKTE...

TEDİRGİN_CNM GÖZÜN AYDIN KISMETSE DOĞUM TARİHLERİMİZ AYNI

iclal 18; Yapılıyo canım hemde çok keyifli bebğin için yapınca daha da mutlu oluyosun.şeker hamurlarının süresi çok uzun serin kuru yerde saklayabilirsin hava almıcak şekilde streçle hiç bişey olmaz.kurabiyeler hemen bayatlamıyo 15 güne kadar dayanıyor.tarifini falan yazdım.

tşekkürler canım,tadıda güzel:) sanada geçmiş olsun tansiyon durumu önemli aman dikkat et kendine.

polyanna,benim bebeğimin bilgilerini de ekleyebilirmisin? 23 mart- erkek-ankara-yiğit tuna

çook güzel olmuş odası. güle güle büyüt bebişini. canım ben nevresimini çok beğendim. benim aldıklarım çok desenli renkli böyle sade bulamadım hiç. sen nerden aldın markası ney?

fidanbebe diye biyerden aldım ben..istanbul da maltepede..oda takımınıda ordan aldık..ama markasını hatırlamıyorum tam..babyhome collection yanlış hatırlamıyosam..

güzel anneler gece gece uyku tutmadı bakıyım dedim buda nerden çıktı demeyin 2011 mart annesiyimsizlere kolay doğumlar diliyorum sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin allah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…