2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

refika beyaz su filan demişsin, adet sancısı gibi ağrı da pek sıradan gözükmüyo...randevüne az kalmış Allahtan, eşini de haberdar et bence...hastaneye gidince direk yatırabilirler seni

Ewet tatlım her şeyim hazır zaten,randevuya az kaldı zaten...kendimi çok garip hiddediyorum,,,inşallah herşey yolunda gider:))) Buarada sağolun kızlarr:)))

ayy benimde aklıma geldi... tam 1 yıl bekledik çocuğumuz olsun diye. ogün içime doğdu adet günüm ben hamileyim diyorum kendi kendime... gittim test aldım eczaneden. silik çizgi çıktı oturdum ağladım... Allahım beni sınama dedim... kimseyede demedim bişey. ertesi gün gittim doktora ne uyuz bir insandı 130 çıktı değer sinirimi bozdu... hamile değilsin dedi. 1 hafta sonra gel gittim 1400 olmuş değer. yine değilsin 1 hafta sonra gel dedi... neyse erken rezervasyonla tatil için yer ayırmıştık para fln ödendi ertesi gün tatile gitcez hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum... dedimki dağ başında nerden bulurum doktor fln kanamam fln olsa tatil zehir olacak... gittim doktora kese görünmedi senin geç görünür dedi kesen alttan bakarım dedi. ozaman da netten araştırıyorum alttan baktırmayın düşük fln olur yazmış herkes... hayır dedim istemiyorum kalktım çıktım başka hastaneye gittim o gün... doktor keseyi gördü ultrasonda o ilk ultrason kağıdını halen saklarım... havuza girme yeter dedi. git gel tatilden gel bir daha kontrol edeyim dedi. artık hamilesin dikkatli ol dedi ben yine ağla ağla... doktor çok önemli kızlar... helede hamilelik olunca insanların duygularıyla oynanması çok acı... ne günlerdi şimdi doğum için gün sayıyoruz. Allah herkese evlat nasip etsin. dünyanın en güzel duygusuymuş...

Canlarım geçmişi bitirdim şimdi,bende sizdenim yine her gece oldugu gbi uyuyamadım ama olsun napalım az kaldı zaten
ya okudum okudum ama anlamadım bu NİŞAN dediginiz olay ne kuzum ilk defa duydum,sanırım ben cok karacahilim Başıma gelse anlamıcam okadar yaniii.
Ne güzel sırayla geliyor doğumlarrr sıra bana ne zaman gelicek yaaaa 34+4 oldum ama çok yoruldum yaaaa

hoşgeldin canım...
canım bende bilmiyordum dün sağlık ocağında hemşirede anlattı. kanla karışık akıntıymış pembe de olabilirmiş rengi...

hoşgeldin canım...
canım bende bilmiyordum dün sağlık ocağında hemşirede anlattı. kanla karışık akıntıymış pembe de olabilirmiş rengi...

evet canım doğru demiş sümüksü akıntıysa bide pembeli kanlıysa nişan oluyo veee doğum başlıyo ama bir kaç gün sürebilir yanı sıra sancılarrrrr yoklamaya başlıyorrrr la la la laaaaa

hoşgeldin canım...

owwwwwww o ne be yaa çok korkunç ama , suyun gelmesinden daha çok korktum bundan bak anne olmak ne zormuş Allah ım Allah ımmm .
Canlarımmm hayırlı ile bi doğursaydık yaaa valla öle bi durumdayım ki fena bağladım piskoya böle rahat mutlu bir hamilelik geçirmekte nasip olmadı,sanırım bebişimi kucağıma alım hiç özlemicem bu günlerimi

Canım merhaba, benim tel no Ankaradaki arkadaşlarda var. Facede de ekliyiz senle ve onlarla zaten.. doğuma yakın cepten net paketi alıcam faceden haberleşebilelim diye, buraya da girer yazarım inşallah fırsat oldukça. Diğer aktif arkadaşlarda birbirlerine cep tel verip haberleşirler inşallah.. Ankara ve bursa tamadır yani dimi :)

AMERDAcım hadi gözün aydın canım, bi sorun çıkmadan doğurmana sevindim. Rabbim analı babalı büyütsün.

canım iyi olmanıza çok sevindim kib görüşürüz
çok sağol canım, ayrıca Allah razı olsun. sıcak su torbası koluma 2.gününde iyi geldi ve şükür geçti ağrım sızım.

gözünaydın canımm,sayılı günlerimiz kaldı artık..
çok sağol canım, evet valla heyecan doruğa çıkıyo artık

cok teşekkürler canım, o topiğin açıldığını dün öğrenmişsin zaten
bu topikle ilgilenmekten hem çok mutluyum hemde biraz yoruldum artık. o yüzden daha önce yardım istemiştim, sağolsun Gamze talip oldu ve açtı topiği.. ilk doğum yapan olarak onun açması da ayrı bi güzel oldu.. İnşallah yakın zamanda hepimiz oraya güzel doğum hikayelerimizi yazarız.

sanada geçmiş olsun canım, şükür kolum geçti çok sağol. tuzdan dolayı olabilir belki senin uyuşma

Canım DMF sağolsun özelden mesaj göndermiş ekledim senide listeye.

canım polycim çok sevindim kontrolün iyi geçmiş. herşey yolunda şükür...
yarın ayrıntılı konuşuruz...
Çok sağol tatlım..

evet canım doğru demiş sümüksü akıntıysa bide pembeli kanlıysa nişan oluyo veee doğum başlıyo ama bir kaç gün sürebilir yanı sıra sancılarrrrr yoklamaya başlıyorrrr la la la laaaaa

yoklama mı neee Kızlar ben sanırım hiç doğurmucam cidden hiç sancım olmadı daha 34 hafta bitcek

merhaba kızlar,, dün akşamdan beri çok kötüyüm aslında bi kaç gündür var ama dün dahada arttı..midem çok kötü ağrıyo bıçak saplanır gibi ve bulantı var hiç iştahım yok zorla yemek yiyorum..sanki hamileliğin başına döndüm..kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne oldu bana ya

merhaba kızlar,
herkes iidir umarım, benim bu ara tek şikayetim genital bölgedeki ağrı... ağda yaptırmam gerek artık, kara kara düşünüyorum dayanabilecek miyim die...

ya canım korkma ne var korkacak. zaten bilinçlendik suda gelebilir, nişanda ne yapacağız süslenip duşumuzu alıp kendimizi temizleyip gidecez doğuracaz... herşeyimiz hazır. bir tek yavrularımız eksik... böyle herşeyden etkilenip bebeklerimizi üzmeyelim...

tünaydın güzel anneler geçmişi okduduk ancak bitti, bu sabah doktor randevumuz vardı ultrasona girmedik sadece nst ye girdik ama biraz moralimiz bozuldu kızımın kalp atışları düşük çıktı bu sefer doktor plasenta beslemiyo olabilir yada bebeğin duruşuyla ilgili olabilir gün içerisinde en az 10 kere hareket etmesi lazım say dedi bu saate kadar saydım 10 u geçti ama pazartesi tekrar gel dedi yine nst ye giricekmişim.,Geçmez artık pazartesiye kadar günler birdee haftasonu ehliyet sınavım var izmite gidicez bu havada da nasıl olacak bilmiyorum.Bizden haberler şimdilik böyle inşallah kuzucuğuma birşey olmaz..

Aklıma ne geldi...

biz şimdi bebişlerimiz doğuracağız. zamanı gelecek 2. çocuk isteyeceğiz ya... başka topikte olacağız başka ay başka sene anneleri ile ben başka anne adayları ile sohbet etmek istemiyorum hepimiz aynı yıl, aynı ay anlaşalım 2. doğumlarımızdada aynı annelerle birlikte olalım...

doğum çantası hazırlayan anneler kendinize banyo havlusu koydunuz mu ?
normal doğum yapan tanıdığım doğumdan sonra odaya çıkınca duş aldım demişti

haklısın kuzummmm yok benim kızım öle etkilenmiyor herşeyden annesi evhamlı alıştı o da ohhh ohhh gelsin o günler inşallahhh böle zaman hemencecik akıp geçsinnn

benim iştahım inanılmaz arttı ama hamileliğin son dönemlerinde iştah azalması olduğunu okumuştum....

yoklama mı neee Kızlar ben sanırım hiç doğurmucam cidden hiç sancım olmadı daha 34 hafta bitcek

korkucak bişi yok canım normal herkese olan şeyler adet sancısından birazcık fazla yani o sancı olmasa açılmada olmaz yani norrmal doğum düşünüyoısan sancılar sıklaştıkça açılma çabuk oluyorrrr bebişin çıkması içinnn ayyy beni heyecan bastı yaaa eve sığamıyorum artık müsadenizle ben akraba ziyaretine gideyim dertleşelim yeni gelin oda hamileeee

canım ya dikkat et sınavda tam zamanına gelmiş... sınava gidersende stres yapma geçemezsen geçme bişey olmaz... sen hamile hamile niye gittin ehliyete yazıldınki...
keşke erteleseydin... pazartesi inşallah bebeğinden güzel haberler alırsın canım... dinlenmeye çalış...

hadi bakalım ikinci çocukta buluşalım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…