- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.421
refika beyaz su filan demişsin, adet sancısı gibi ağrı da pek sıradan gözükmüyo...randevüne az kalmış Allahtan, eşini de haberdar et bence...hastaneye gidince direk yatırabilirler seni
ahhh ah eskilere gittim valla kuzum bende evlilik yıldönümüzde çift çizgiyi gördüm ve ağzımda bakla ıslanmadığı için hemen yumurtladım kocama:)) ertesi gün doktor öle diyince bi bozuldummm anlatamam sonra doktor aynen bana da dedi rahim duvarı kalınlaşmış bu ii ama değerin yükselmesini ve keseyi beklicez dedi caaanım kocam cıkışta diyoki o beceriksiz göremedi yaa ben gördüm keseyi kocaman duruyodu işte :)) safım bütün rahmimi kese sanmış:)) ayy Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya cok şükür yaşadıklarımıza sahip olduklarımıza
Canlarım geçmişi bitirdim şimdi,bende sizdenim yine her gece oldugu gbi uyuyamadım ama olsun napalım az kaldı zaten
ya okudum okudum ama anlamadım bu NİŞAN dediginiz olay ne kuzum ilk defa duydum,sanırım ben cok karacahilimBaşıma gelse anlamıcam okadar yaniii.
Ne güzel sırayla geliyor doğumlarrr sıra bana ne zaman gelicek yaaaa34+4 oldum ama çok yoruldum yaaaa
hoşgeldin canım...
canım bende bilmiyordum dün sağlık ocağında hemşirede anlattı. kanla karışık akıntıymış pembe de olabilirmiş rengi...
hoşgeldin canım...
canım bende bilmiyordum dün sağlık ocağında hemşirede anlattı. kanla karışık akıntıymış pembe de olabilirmiş rengi...
poliiy cnm yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah ben birde bişey düşündüm şimdi doğumu yakın arkadaşlardan en azından birimiz haber alsak burada paylaşırız doğumdan sonra diye düşünüyorum ne dersin ...en azından kendini yakın bulduğu arkadaşına tel bıraksa arkadaşlar foğumdan sonrada bir mesajla en azından bilgi labilsek cok güzel olur nedersin benim bursadaki arkidişlerimde var teliim mutlaka haber alırsınız...
AMERDAcım hadi gözün aydın canım, bi sorun çıkmadan doğurmana sevindim. Rabbim analı babalı büyütsün.günaydın kızlar oğluşumla hepinizi kocaman öpüyoruz..Dün öğlen saat 12.39 da dünya güzeli oğlum Lefter Aren hayata merhaba dedi.ikimizde gayet iyiyiz hayırlısıyla sabah ewimizde olcaz.ewe geçince daha detaylı yazarız teyzeleri.34+3 de doğdu oğluşum 2398 gr 48 cm
çok sağol canım, ayrıca Allah razı olsun. sıcak su torbası koluma 2.gününde iyi geldi ve şükür geçti ağrım sızım.canım iyi olmanıza çok sevindim kib görüşürüz
çok sağol canım, evet valla heyecan doruğa çıkıyo artıkgözünaydın canımm,sayılı günlerimiz kaldı artık..
cok teşekkürler canım, o topiğin açıldığını dün öğrenmişsin zatenGozun aydın policimmmm. Geldıgınde bıara mart annelerının dogum hıkayelerı adı altnda yenı bı topık acalım dıoruz bıze bu konuda yardımcı bulunursan cok sevınırız 3 arkadasımz dogm yaptı ve artık dogumlar 15 20 gun sonra patlamaya baslıck kısmetsee bızde dogum hıkayelerımzle bırbırımze destek verelım ıstedık:)))
sanada geçmiş olsun canım, şükür kolum geçti çok sağol. tuzdan dolayı olabilir belki senin uyuşmamerhaba güzel annişler...
bir bebişimiz daha gelmiş çok heyecanlandım amerda canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah erkenci oğluşuna
meri canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle
polyyanna iyi olmanıza sevindim kol ağrın geçmiştir umarım benimde dün akşam sağ elimde şişlikle birlikte uyuşma oldu tuzlu fıstık ve bademi biraz fazla kaçırmış olabilirim neden oldu anlamadık ama sabaha geçti neyseki böyle uyuşma yaşayan var mı arkadaşlar?
Canım DMF sağolsun özelden mesaj göndermişMerhaba kaç kere mesaj attım ama listeye yazılma şerefi bana bir türlü nasip olmadı(
Sertap_73 istanbul beklenen dogum tarihi 18 mart kızım olacak adı SERAY İstanbul
özelden mesaj da atamıyorum forum da atlanıyor allah hepimize sorunsuz kolay dogum nasip etsin inşallah..
teşekkür ederim
Çok sağol tatlım..
canım polycim çok sevindim kontrolün iyi geçmiş. herşey yolunda şükür...
yarın ayrıntılı konuşuruz...
Eki Görüntüle 342483 Eki Görüntüle 342492 Eki Görüntüle 342491 Eki Görüntüle 342490 Eki Görüntüle 342488 Eki Görüntüle 342487 Eki Görüntüle 342486 Eki Görüntüle 342485 Eki Görüntüle 342484 Eki Görüntüle 342493
Ayça oğluşunun odası çok güzel olmuşgüle güle yatsın oynasın inşallah odasında.
çok teşekkürler iclalcim, inşallah herkesin herşey yolunda giderçok şükür canm her şey yolundaymış.
benimde oglumun tahmini d.tarihi 4 mart - istanbul-ahmet
sağol Sibelcim, öyle doğurup kaçmak yok, biz daha burda bebişlerimizi büyütücez Allah'ın izniyle.semracım da doktora giitmiş ne güzelartık hepimizin doğumu yaklaştıı inşallah bebekler geldikten sonra da yazışırız kızlar o zaman da çok faydalı oluyor bilgi paylaşımı..
günaydın kızlar ve melekleriiiiiiiiiiiiiiiii.........
melüke....özlem....masiva.....saliha84....
bizde kalktık oğlumun annanesi ve babanesi kahvaltı hazırlıyo bizde yiyicez inşallah lakin çene çalmalarından pek vakit kalmıyoda biz uzadık açlıktan
bugün 36 haftamız doldu............ve doğuma dahada yaklaştık Allahın izniyle...18 güncük ....
umarım keyifli sohbetler yaparız bugünde bende şu kurabiyeleri araştırıcam yapmak istiyorum.....
ooooyyy maşallah ne güzel..
benim annemler bu hamileliğimde çok rahatlar, ilkinde 1 ay kala beni hiç yalnız bırakmamışlardı, şimdi ben çağırmasam gelmiyolar( haftaya temizliğe gelecekler.. kaynanamda doğumdan bi gün önce gelirim demişti!!! aman hiçde lazım değil zaten.. temizlikte, ütüden hiç anlamaz.. bugün eşimle konuşuyoruz, doğumdan 1 hafta önce filan gömleklerini pantolonlarını ütüleyimde doğumdan sonra rahat et bari, yoksa kim ütüliycek dedim. Kaynanam eline ütü almamış hiç!!! zaten eşimin son ütülerini de annem geldiğinde ütüledi sağolsun.
bizden haberlere gelince,
benim bu gittiğim doktorda çok rahat çıktı ama bi o kadarda devlet hastanelerindeki çoğu dktorun göstermediği ilgiyi gösterdi.
şikayetlerimi sordu, ilk doğumumu sordu ve tüm ayrıntısı dinledi sağolsun. sonra nst ye girdim sancım çıkmadı..kağıda eşime gösteriyorum minik bi sancı belirtisi olan yerde "bak burda sancılanmışsın" diyo :))))
2 hafta sonra ameliyat gününü verecekmiş ve ameliyat için ekg isteyecekmiş. yani 2 hafta sonra gittiğimde tüm testlerim yapılacak ve bebeğimin geleceği gün kesinleşecek.. çoooook heyecanlıyım çoookkk
sonra defneyi çocuk polikliniğine götürecektik ki öğle arasına kaldık yetişemedik, neyse dışarı çıknca aile hekimine gidelim dedik, orda hemşire benim tansiyonumu ölçtü 14-7 çıktıyüksek demiyorum ama bi 10 dk otur yine ölçeyim dedi. bu kezde 13.3 -7 çıktı.. doğuma kadar takip edelim dedi. o takıldı kafama.. dün akşam yemekleri tuzsuz yedim İnşallah yükselme olmaz.. çünkü benim bu zamana kadar tansiyonum hep düşük seyrederdi..:26::26::26:
evet canım doğru demiş sümüksü akıntıysa bide pembeli kanlıysa nişan oluyo veee doğum başlıyo ama bir kaç gün sürebilir yanı sıra sancılarrrrryoklamaya başlıyorrrr la la la laaaaa
owwwwwww o ne beyaa çok korkunç ama , suyun gelmesinden daha çok korktum bundan bak anne olmak ne zormuş Allah ım Allah ımmm .
Canlarımmm hayırlı ile bi doğursaydık yaaa valla öle bi durumdayım ki fena bağladım piskoyaböle rahat mutlu bir hamilelik geçirmekte nasip olmadı,sanırım bebişimi kucağıma alım hiç özlemicem bu günlerimi
ya canım korkma ne var korkacak. zaten bilinçlendik suda gelebilir, nişanda ne yapacağız süslenip duşumuzu alıp kendimizi temizleyip gidecez doğuracaz... herşeyimiz hazır. bir tek yavrularımız eksik... böyle herşeyden etkilenip bebeklerimizi üzmeyelim...
merhaba kızlar,, dün akşamdan beri çok kötüyüm aslında bi kaç gündür var ama dün dahada arttı..midem çok kötü ağrıyo bıçak saplanır gibi ve bulantı var hiç iştahım yok zorla yemek yiyorum..sanki hamileliğin başına döndüm..kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne oldu bana ya
yoklama mı neee Kızlar ben sanırım hiç doğurmucam cidden hiç sancım olmadı daha 34 hafta bitcek
tünaydın güzel anneler geçmişi okduduk ancak bitti, bu sabah doktor randevumuz vardı ultrasona girmedik sadece nst ye girdik ama biraz moralimiz bozuldu kızımın kalp atışları düşük çıktı bu sefer doktor plasenta beslemiyo olabilir yada bebeğin duruşuyla ilgili olabilir gün içerisinde en az 10 kere hareket etmesi lazım say dedi bu saate kadar saydım 10 u geçti ama pazartesi tekrar gel dedi yine nst ye giricekmişim.,Geçmez artık pazartesiye kadar günler birdee haftasonu ehliyet sınavım var izmite gidicez bu havada da nasıl olacak bilmiyorum.Bizden haberler şimdilik böyle inşallah kuzucuğuma birşey olmaz..
Aklıma ne geldi...
biz şimdi bebişlerimiz doğuracağız. zamanı gelecek 2. çocuk isteyeceğiz ya... başka topikte olacağız başka ay başka sene anneleri ile ben başka anne adayları ile sohbet etmek istemiyorum hepimiz aynı yıl, aynı ay anlaşalım 2. doğumlarımızdada aynı annelerle birlikte olalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?