2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim ben de egepole gidiyorum ama dilek hanima. 14 subat saat 8.50 de randevum. Ya son randevun demek sonra bebis geliyo demek ay topiktekiler dogurdukca iice heyec2n basiyo siramiz yaklasiyo

maaşallah cnm ben de1 hafta sonra gidicem son kez ondan sonraki perşembe doğurucam sanırsam
geçmiş olsun cnm tansiyonunu evde takip et ben hep öyle yapıyorum neyseki sorun olmamış

bu arada fazla geçmişe bakamadım çok sayfa var zati uykum da var bebek şekerleri çok güzeldi benim de ablam yapıcak mevlitte kısmetse

...
mag34ün de odası hayırlı olsun bebişi güle güle tepikleyip eskitsin odasını inşallahh

amerda ve gayenin bebişlerini allah bağışlasın hayırlı evlat olsunlar sağlıklı ve mutlu olsunlar inşallahh..

semracım da doktora giitmiş ne güzelartık hepimizin doğumu yaklaştıı inşallah bebekler geldikten sonra da yazışırız kızlar o zaman da çok faydalı oluyor bilgi paylaşımı..

ben de eşimi bekliyorum ama çok uykum geldi şimdilik herkese iyi geceler yarın görüşürüz inşallahhh

Son düzenleme:
benim uykum bitti resmen yaaa bikaç akşamdır yatıyorum 2 saat ancak uyuyabiliyorum sonra hooop zombi gibi ayağa kalkıorum.36+ 4' teyim. işte yattım yine kalktım salak gibi oldum uykum var ama en fazla 2 saat uyuyup kalkıorum ne biyerim ağrıo ne de başka bişey ooof nedir bu yaaaa ((

Bende uzun zamandır bunu yasıyorum ve 36 + 4 teyim :)

günaydınlar herkese... umarım herkes ve bebişleri çok iyidir.
canım 3. gittiğim dr. dedi tip 2 gg die... ama oda minyon olacak demişti... diğer beni korkutan kadın tahminimce beni kaçırmak istemedi... yani haftamda ona müsait gelince kendine bağlayıp doğumumu yaptırmak istedi sanırım... yani umarım öyledir.. bugün saat 17 de başka bi dr dan randevu aldım... eşim kafamız karışıo kendi dr umuza gidelim dio ama benim içiim rahat etmicek... bi dr daha görsün diyorum... Allahımın izniyle inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız...

canım ne güzel anlatmışsın,ben de birkaç haftadır böyleyim.şu anda da gözümden uyku akıyor ama nafile...

Herkese Günyadın

her sabah buraya girdiğimde ziyaretçide olsa bir-iki kişi olurdu, ama bugün kimse yok:44:

Dün akşam netten hep bebek kurabiyelerine, malzemelerine baktığımdan herhalde bugün sabaha kadar bebek kurabiyesi yaptım, yeteri kadar tecrübe edinmiş oldum

Neyse ben şöyle bir forumu dolanayım, başka yerlerde neler varmış

günaydınnnn herkese:))) masivacım açmış dükkanı sağolsun biz de gelip kurulduk kızımla teyzeler de gelsin de şenlensin ortalık hadi bakalım güzel neşeli bi gün olsun kızlarrrr:))

Günaydın kızlaaaar :)

Bizde bugün erken kalktık (normalde kalkmıyoruz sanki) babamıs geç gitti kahvaltı yapabildik beraber..
şimdi bizde bi bakalım ne var ne yoooook :126:

günaydın kızlar...vakit durdu sanki...burda 36-37 leri okuyunca 34 olarak kendimi çok geride hissediyorum ya...sabah yürüyemedim...çenedim ayrılcak gibi geliyo :) kasıklarım öyle acıyoki...nasıl gelcek 40. hafta bilmiyorum....neyse, görüşme geldi, onu alayım da sonra göz atarım foruma

günaydın kızlar ve melekleriiiiiiiiiiiiiiiii.........

melüke....özlem....masiva.....saliha84....

bizde kalktık oğlumun annanesi ve babanesi kahvaltı hazırlıyo bizde yiyicez inşallah lakin çene çalmalarından pek vakit kalmıyoda biz uzadık açlıktan

bugün 36 haftamız doldu............ve doğuma dahada yaklaştık Allahın izniyle...18 güncük ....

umarım keyifli sohbetler yaparız bugünde bende şu kurabiyeleri araştırıcam yapmak istiyorum.....

Günaydınnnnnnnnnn:)) Kızlarrr yıne karlarrr duserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmus heryer yaaa ama bu benı cok memnun ettı kocam bana bı guzel kahvaltı hazırlamıss afıyettlennn yedık oglumla Ama o gıttı sımdı karlar erısın Insan evladııı cok nankörrr

oohhhh her eve lazım o anneanne ve babaanneden o zaman ne şanslısın kızzz:)) oğluşunun gelmesine de azıcık kalmıs var mı senden keyiflisi bugün oh sefan olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…