- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.361
cnm daha bugün gördüm mesajını... sen de egepole gidiyorsun öylemi? hem de gökalp beye:) ben haftaya 14 şubatta son kontrolüme gidicem.. senin kontrolün ne zaman? keşke karşılaşabilsek hastanede. ne güzel olur. ben dün baya bi ordaydım.nstye giricektim, öğlen arası girdi araya. baya bekledim boş boş. şükür ki herşey iyi çıktı..
sağol canım az kaldı doğumlara
evetttt insan hamileliği özlüyormuş girersiniz okursunuz birden okuyunca yazdıklarınızı ogünlere gittim planlı bir doğum olsada o anı beklemek çok güzel...bir bakmışsınız bebişleriniz kucaklarınızda
inşallahhh hiç çıkmıcakmış gibi geliyooo içerdennnn
değilmiii ama inanın şu söz çok doğruymuş doğan büyüyor
artık yavaş yavaş yerini alsın değilmiibenim bide erken doğum tehlikem vardı yalan oldu çok şükür 9 aya gircem ama hep yattım artık yatmak yok yavaş yavaş gezecem inşallah
merhba kzılar bugünyine dr kontrolum vardı. 37+2lerdeyim her seferinde farklı çıkıyor ama tahmini doğum 26-27 subat gibi. bugün yine nstye girdim sancı çıktı 1 hafta sonra gel yine bakacaz dedi. kilosuda 2.900 grmıs. bakalım haftaya neler olacak :) bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı
geçmiş olsun cnm tansiyonunu evde takip et ben hep öyle yapıyorum neyseki sorun olmamışiyi akşamlar en güzel anneler
geçmiş o kadar çok birikmişki okumaya gözüm yemiyor :26:
umarım herkes iyidir
bana gelince bir kaç gündür tansiyonum yükseliyor
biraz sıkılıyorum bu duruma bugün 15-9 oldu
hastanede biraz müşahede altında kaldım düştü çok şükür
nst yede bakıldı temiz çıktı
ülumarım bundan sonra yükselmez
artık yavaş yavaş yerini alsın değilmii
benim uykum bitti resmen yaaabikaç akşamdır yatıyorum 2 saat ancak uyuyabiliyorum sonra hooop zombi gibi ayağa kalkıorum.36+ 4' teyim. işte yattım yine kalktım salak gibi oldum uykum var ama en fazla 2 saat uyuyup kalkıorum ne biyerim ağrıo ne de başka bişey ooof nedir bu yaaaa ((
bu arada mericim masivia nın da dedği gibi ikinci gittiğin dr un seni epey korkutmuş para koparmak amaçlı olabilir ilk gittiğin drun seni sürekli takipte zaten..3 cü gttiğin dr da demişya 3 hafta geri ama bu kzının minyon olacağı anlamına geliyor demiş kan akşında normalmiş zaten.. benim anladığım canım ikinci dr senin kafanı karışıtrmış. bu teşhişi o mu koydu.. tip 2 gelişme geriliğini yani bir günde nasıl anlamış,,,
Bende uzun zamandır bunu yasıyorum ve 36 + 4 teyim :)
benim uykum bitti resmen yaaabikaç akşamdır yatıyorum 2 saat ancak uyuyabiliyorum sonra hooop zombi gibi ayağa kalkıorum.36+ 4' teyim. işte yattım yine kalktım salak gibi oldum uykum var ama en fazla 2 saat uyuyup kalkıorum ne biyerim ağrıo ne de başka bişey ooof nedir bu yaaaa ((
günaydın kızlar ve melekleriiiiiiiiiiiiiiiii.........
melüke....özlem....masiva.....saliha84....
bizde kalktık oğlumun annanesi ve babanesi kahvaltı hazırlıyo bizde yiyicez inşallah lakin çene çalmalarından pek vakit kalmıyoda biz uzadık açlıktan
bugün 36 haftamız doldu............ve doğuma dahada yaklaştık Allahın izniyle...18 güncük ....
umarım keyifli sohbetler yaparız bugünde bende şu kurabiyeleri araştırıcam yapmak istiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?