- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.441
merhaba kızlar,, dün akşamdan beri çok kötüyüm aslında bi kaç gündür var ama dün dahada arttı..midem çok kötü ağrıyo bıçak saplanır gibi ve bulantı var hiç iştahım yok zorla yemek yiyorum..sanki hamileliğin başına döndüm..kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne oldu bana ya
merhaba kızlar,
herkes iidir umarım, benim bu ara tek şikayetim genital bölgedeki ağrı... ağda yaptırmam gerek artık, kara kara düşünüyorum dayanabilecek miyim die...
tünaydın güzel anneler geçmişi okduduk ancak bitti, bu sabah doktor randevumuz vardı ultrasona girmedik sadece nst ye girdik ama biraz moralimiz bozuldu kızımın kalp atışları düşük çıktı bu sefer doktor plasenta beslemiyo olabilir yada bebeğin duruşuyla ilgili olabilir gün içerisinde en az 10 kere hareket etmesi lazım say dedi bu saate kadar saydım 10 u geçti ama pazartesi tekrar gel dedi yine nst ye giricekmişim.,Geçmez artık pazartesiye kadar günler birdee haftasonu ehliyet sınavım var izmite gidicez bu havada da nasıl olacak bilmiyorum.Bizden haberler şimdilik böyle inşallah kuzucuğuma birşey olmaz..
doğum çantası hazırlayan anneler kendinize banyo havlusu koydunuz mu ?
normal doğum yapan tanıdığım doğumdan sonra odaya çıkınca duş aldım demişti
benim iştahım inanılmaz arttı ama hamileliğin son dönemlerinde iştah azalması olduğunu okumuştum....
kızlar ben geldimmm nasılsınızzzzz
korkucak bişi yok canım normal herkese olan şeyler adet sancısından birazcık fazla yani o sancı olmasa açılmada olmaz yani norrmal doğum düşünüyoısan sancılar sıklaştıkça açılma çabuk oluyorrrr bebişin çıkması içinnn ayyy beni heyecan bastı yaaa eve sığamıyorum artık müsadenizle ben akraba ziyaretine gideyim dertleşelim yeni gelin oda hamileeee
Polıcım 2 hafta sonra bebegıne kavuscgn gunu ogrenecksın boyle dusun mutlu ol:)) Keske bızde 2 hafta sonra ne gun doguracagımızı ogrenebılseydık:))) Tansıyona gelnce benmde tansynm artık 12 7 cıkıo onceden 10 5 cıkıodu sanırım hamılelk ılerledıkce cocukla orantılı olrk tansynda yukselmeler olabılıo sıkma canını tuzsuz yemeye dıkkt et bolca suyunu ıcc tansıyonunuda takıp et ınsallah sorun cıkmaz canım.
canım ya dikkat et sınavda tam zamanına gelmiş... sınava gidersende stres yapma geçemezsen geçme bişey olmaz... sen hamile hamile niye gittin ehliyete yazıldınki...
keşke erteleseydin... pazartesi inşallah bebeğinden güzel haberler alırsın canım... dinlenmeye çalış...
DMF ve ALEV siz ikinci çocukta buluşurken ben ne yapcam :26::26::26::26:..
ühüüüüüüü((((
3.yü düşünebilirmiyim acep... yok yok.. 2 yeter Allahın izniyle. Rabbim onlara uzun sağlıklı hayırlı ömür versin.
benim iştahım inanılmaz arttı ama hamileliğin son dönemlerinde iştah azalması olduğunu okumuştum....
yaaa geçmiş olsun canımmmm Reflü mü acaba yoksa Gastrit varmıydı canım? kullandıgın mide ilacı yok mu ? benimde öyle benim hiç eksilmedi bulantım kusmam,en son Talcid verdi doktor bulantıyı az da olsa rahatlatıyor. bi tlf et doktoruna belki ilaç öneririr.
Aklıma ne geldi...
biz şimdi bebişlerimiz doğuracağız. zamanı gelecek 2. çocuk isteyeceğiz ya... başka topikte olacağız başka ay başka sene anneleri ile ben başka anne adayları ile sohbet etmek istemiyorum hepimiz aynı yıl, aynı ay anlaşalım 2. doğumlarımızdada aynı annelerle birlikte olalım...
ben aldım canım. banyo havlusu birde çeyizimden süslü bir el havlusu...
sezeryan yapacağım için hastanede duş almayı düşünüyorum süt gelsin diye... bunu bana söylediler deniyeceğim. zaten dikiş su geçirmez bantla kaplıymış... ama normal doğumda durum nasıl oluyor bilmiyorum...
cevap için sağol canım çantaya koyacaklarımı ayarlamaya çalışıyorumda şuan benim bebişte hala dönmedi sezeryanda da duş alınabiliyosa kesin koyuyorum ozaman
:))) 2. cocugu dusunurmuyum bılemıorum herzamn cocuk kardessız olamaz dıye savunan ben suan 2. dusunmk ıcın coook erken belkıde yapmam dıorum:))) Amaaaaaa sartlar ıyı olrsaa cocugm huysuz aksı benı yormayan bı bebek olursaa manevı olrk 2. hazır hıssedersem e tabı bıdee kılom uygunsa:))) 2. dusundugm zaman haberdr ederım senı haberlesıp halvet oluruz hahaha:)))) ama sanırım en kısa vadelı 2 seneeee sonraa ınsallah:)))
bizden haberlere gelince,
benim bu gittiğim doktorda çok rahat çıktı ama bi o kadarda devlet hastanelerindeki çoğu dktorun göstermediği ilgiyi gösterdi.
şikayetlerimi sordu, ilk doğumumu sordu ve tüm ayrıntısı dinledi sağolsun. sonra nst ye girdim sancım çıkmadı..kağıda eşime gösteriyorum minik bi sancı belirtisi olan yerde "bak burda sancılanmışsın" diyo :))))
2 hafta sonra ameliyat gününü verecekmiş ve ameliyat için ekg isteyecekmiş. yani 2 hafta sonra gittiğimde tüm testlerim yapılacak ve bebeğimin geleceği gün kesinleşecek.. çoooook heyecanlıyım çoookkk
pollymmm hoşgeldin kuzum öncelikle ben bi yasin daha okudum ekle olurmu kuzumDMF ve ALEV siz ikinci çocukta buluşurken ben ne yapcam :26::26::26::26:..
ühüüüüüüü((((
3.yü düşünebilirmiyim acep... yok yok.. 2 yeter Allahın izniyle. Rabbim onlara uzun sağlıklı hayırlı ömür versin.
kızlar ben geldimmm nasılsınızzzzz
merhaba kızlar,
herkes iidir umarım, benim bu ara tek şikayetim genital bölgedeki ağrı... ağda yaptırmam gerek artık, kara kara düşünüyorum dayanabilecek miyim die...
benimde çok arttı. senin gibi genital bölgedeki ağrı mahvediyor. ayaklarımı açıp uzanınca dünya benim oluyor... sanki o bölge dışarıya çıkacak gibi baskı yapıyor...
ben aldım canım. banyo havlusu birde çeyizimden süslü bir el havlusu...
sezeryan yapacağım için hastanede duş almayı düşünüyorum süt gelsin diye... bunu bana söylediler deniyeceğim. zaten dikiş su geçirmez bantla kaplıymış... ama normal doğumda durum nasıl oluyor bilmiyorum...
benimde çok arttı. senin gibi genital bölgedeki ağrı mahvediyor. ayaklarımı açıp uzanınca dünya benim oluyor... sanki o bölge dışarıya çıkacak gibi baskı yapıyor...
canım iyiyiz hoşgeldin. sen nasılsın?
geçmiş olsunnn canımmm. bende yaptırcam kesin kararlıyım ama 2 kez yaptırmayı gözüm yemiyo tam doguma yakın yaptırsam diyorum ama dayanamıcam herhalde cok zorlancam ama mecburr doktor izin veriyor,ve yaptırmamız da gerek. çünkü normalde olsa benm gbi sezeryan da olsa jilet yapsak hemen nasıl temizlicez ki egilebilcek miyiz
Bu EMLA krem zararlı mı gebelikte yaa bilen var mı ?
Aklıma ne geldi...
biz şimdi bebişlerimiz doğuracağız. zamanı gelecek 2. çocuk isteyeceğiz ya... başka topikte olacağız başka ay başka sene anneleri ile ben başka anne adayları ile sohbet etmek istemiyorum hepimiz aynı yıl, aynı ay anlaşalım 2. doğumlarımızdada aynı annelerle birlikte olalım...
DMF ve ALEV siz ikinci çocukta buluşurken ben ne yapcam :26::26::26::26:..
ühüüüüüüü((((
yaa kızlaar o ağrı bende de var feci halde arttı 3 gündür aşagıdan biri asılıyo sanki o bölgeye normalde sizin de 34te mi başlamıştı yoksa benmi erken hisssettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?