2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa geçmiş olsun canımmmm Reflü mü acaba yoksa Gastrit varmıydı canım? kullandıgın mide ilacı yok mu ? benimde öyle benim hiç eksilmedi bulantım kusmam,en son Talcid verdi doktor bulantıyı az da olsa rahatlatıyor. bi tlf et doktoruna belki ilaç öneririr.

merhaba kızlar,
herkes iidir umarım, benim bu ara tek şikayetim genital bölgedeki ağrı... ağda yaptırmam gerek artık, kara kara düşünüyorum dayanabilecek miyim die...

geçmiş olsunnn canımmm. bende yaptırcam kesin kararlıyım ama 2 kez yaptırmayı gözüm yemiyo tam doguma yakın yaptırsam diyorum ama dayanamıcam herhalde cok zorlancam ama mecburr doktor izin veriyor,ve yaptırmamız da gerek. çünkü normalde olsa benm gbi sezeryan da olsa jilet yapsak hemen nasıl temizlicez ki egilebilcek miyiz
Bu EMLA krem zararlı mı gebelikte yaa bilen var mı ?

geçmiş olsun canım kuzucuğun hareketliymiş maşallah olumsuz düşünme inşallah bişey olmaz kaç çıktı kalp atışları

Polıcım 2 hafta sonra bebegıne kavuscgn gunu ogrenecksın boyle dusun mutlu ol:)) Keske bızde 2 hafta sonra ne gun doguracagımızı ogrenebılseydık:))) Tansıyona gelnce benmde tansynm artık 12 7 cıkıo onceden 10 5 cıkıodu sanırım hamılelk ılerledıkce cocukla orantılı olrk tansynda yukselmeler olabılıo sıkma canını tuzsuz yemeye dıkkt et bolca suyunu ıcc tansıyonunuda takıp et ınsallah sorun cıkmaz canım.

DMF ve ALEV siz ikinci çocukta buluşurken ben ne yapcam :26::26::26::26:..

ühüüüüüüü ((((

3.yü düşünebilirmiyim acep ... yok yok.. 2 yeter Allahın izniyle. Rabbim onlara uzun sağlıklı hayırlı ömür versin.

doğum çantası hazırlayan anneler kendinize banyo havlusu koydunuz mu ?
normal doğum yapan tanıdığım doğumdan sonra odaya çıkınca duş aldım demişti

ben aldım canım. banyo havlusu birde çeyizimden süslü bir el havlusu...
sezeryan yapacağım için hastanede duş almayı düşünüyorum süt gelsin diye... bunu bana söylediler deniyeceğim. zaten dikiş su geçirmez bantla kaplıymış... ama normal doğumda durum nasıl oluyor bilmiyorum...

benim iştahım inanılmaz arttı ama hamileliğin son dönemlerinde iştah azalması olduğunu okumuştum....

benimde çok arttı. senin gibi genital bölgedeki ağrı mahvediyor. ayaklarımı açıp uzanınca dünya benim oluyor... sanki o bölge dışarıya çıkacak gibi baskı yapıyor...

kızlar ben geldimmm nasılsınızzzzz

canım iyiyiz hoşgeldin. sen nasılsın?

güle güle cicimmmm ii sohbetler sanaaa. benim komşum bile yok dertleşeceğim hep yaşlı yaşlı teyzelerr

sağol canım, ilkte yükselme hiç olmamıştı o yüzden bu konudan uzaktım, evet dediğin gibi son ay tansiyonda yükselme olabiliyormuş.

sağol canım dinleniyorum zaten hiçbişey yapmıyorumki yemek dışında, yazıldığımda bu günleri hiç düşünemedimki sanki hep çok hareketli kalacakmışım gibi geldi birde bebek olmadan aradan çıksın istedim galiba hayırlısı olsun tabi iyi hissetmezsem kendimi gitmem kızımdan önemli değil hiç bişey inşallah iyi haberlerle gelirim pazartesi dün o kadar çok dedimki 14 şubatta doğurucam diye :))))))) pazartesi 13 şubat acaba ertesi gün sezeryana mı giricem diye düşünüyorum şimdi

oyy polycim ben seni unuttum...
canım oakadar yeter değilmi... insan bakacak gücü varsa doğursun o ayrı ama Allah iki tane evlat vermiş. onlara güzel bir gelecek sağlarsak yeter... bende 2 tane düşünüyorum...
ama bakarsın senin 3. kaza kurşunu olur... nasıl olsa sezeryanda 3 tane en fazla değilmi...

benim iştahım inanılmaz arttı ama hamileliğin son dönemlerinde iştah azalması olduğunu okumuştum....

evet bende okumuştum benimde artmıştı ama bikaç gündür böleyim(

sağol canım..gastritim vardı zaten ama hamileliğin başında bulantılarım oldu ilk 3 ay sonra geçti.şimdi niyeyse bi ağrı bi bulantı mideyemi baskı yapıyo?geçmezse arıcam doktoru(

:))) 2. cocugu dusunurmuyum bılemıorum herzamn cocuk kardessız olamaz dıye savunan ben suan 2. dusunmk ıcın coook erken belkıde yapmam dıorum:))) Amaaaaaa sartlar ıyı olrsaa cocugm huysuz aksı benı yormayan bı bebek olursaa manevı olrk 2. hazır hıssedersem e tabı bıdee kılom uygunsa:))) 2. dusundugm zaman haberdr ederım senı haberlesıp halvet oluruz hahaha:)))) ama sanırım en kısa vadelı 2 seneeee sonraa ınsallah:)))

canım ya ben 2. yi düşünüyorum çünkü kardeşsiz bırakamam onu... benim ablam var ve ben abla sevgisini yaşadım onunda bir kardeşi olsun kardeş bambaşka dost gelip gidiyor ama abla, kardeş hep yanında küsersin hemen barışırsın... tabiki 2. çocuğu 6 seneden önce düşünmem... önce bebeğimi yetiştirmek istiyorum... yaşım zaten geç 30 yaşıma gelince 2. çocuk çalışmalarına başlarız...

pollymmm hoşgeldin kuzum öncelikle ben bi yasin daha okudum ekle olurmu kuzum
kolunun gecmesine sevindim tansiyonun da artık cıkması normaldir herhalde tatlım ya dikkat edicez napalım az kaldı zaten hadi senin miniğinin de günü belli olsun onun için de gün saymaya başlayalımm... bu arada biz ikincideyken yalnız bırakmazsın canım sen biziiiiii:))

kızlar ben geldimmm nasılsınızzzzz

kuzum hoşgeldin bizler aynıyız ağrılar sızılar uykusuzluklar devam hafif hafif doğum sancısına benzer seyler yasayan kızlar var onlardan haber bekliyoruz işte böle zaman gecsin diye dakikaları sayıyorum ben artık sen nasılsın minik kızın napıyo...

merhaba kızlar,
herkes iidir umarım, benim bu ara tek şikayetim genital bölgedeki ağrı... ağda yaptırmam gerek artık, kara kara düşünüyorum dayanabilecek miyim die...

benimde çok arttı. senin gibi genital bölgedeki ağrı mahvediyor. ayaklarımı açıp uzanınca dünya benim oluyor... sanki o bölge dışarıya çıkacak gibi baskı yapıyor...

yaa kızlaar o ağrı bende de var feci halde arttı 3 gündür aşagıdan biri asılıyo sanki o bölgeye normalde sizin de 34te mi başlamıştı yoksa benmi erken hisssettim

iyim cnm evde yatıyorum günümüzü geçirmeye çalışıyoruz

o kremi hiç duymadım ben... jilet olmaz ya, 3-4 günde bir kıl tüy stresine girmek istemiyorum...

aynen ya her an dışarı çıkacakmış gibi, akşamları magnzyum içince ii gelio biraz...

bu arada hurmanın doğumu kolaylaştırdığı söyleniyo, ben yemeye başladım, günde 1-2 tane, 37. haftadan önce önerilmiyor ama bir de şekeri olanlara tabi...

şuan 2. yi düşünemiyorum bile bi doğuralım hele 2.ci ye de aynı zaman olsa ne güzel

Günaydın kızlar,
Günaydın dediğime bakmayın, ben uyanalı o kadar çok oldu ki, gerçi pek uyuduğum söylenemez ama, ne yapacaz bu uykusuzluğu bilmam,
Kahvaltı yaptık, öncelikle geçmişi okuduk geldik,
Du bakalım aklımızda kalanlar,
Safulcuğum, mideye en iyi sıcak su geliyor, şekersiz, geçmiş olsun inşallah fazla sıkıntı vermeden geçer,
Policiğim, doktor görüşmenizin iyi geçmesine sevindim, ama tansiyonu dert etme, aylardır 9-6 dan başka bir değer görmeyen ben, Salı güzü 11-7 yi gördüm yani demekki sonlara doğru artıyor tansiyon, hiç önemseme bence, tuzla bile alakası olduğunu sanmıyorum.

İkinci çocuk muhabbetine gelince, ben çok istiyorum, zaten yapacaksam da yaşım iyiyce geçmeden yapmalıyım demi, ama kocam hiç istemiyor, nedenini bile söylemiyor, adam istemiyor, zamana bırakıcam artık ben de, ama tek çocuk da olmaz ki değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…