- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.461
canım ya ben 2. yi düşünüyorum çünkü kardeşsiz bırakamam onu... benim ablam var ve ben abla sevgisini yaşadım onunda bir kardeşi olsun kardeş bambaşka dost gelip gidiyor ama abla, kardeş hep yanında küsersin hemen barışırsın... tabiki 2. çocuğu 6 seneden önce düşünmem... önce bebeğimi yetiştirmek istiyorum... yaşım zaten geç 30 yaşıma gelince 2. çocuk çalışmalarına başlarız...
kızlar malzemeler 100-150 tl tutuyomuş uğraşmaya değer mi acaba 100 liraya hazır alsak bayaa eder herhalde :26:deneme dediklerin bunlarsa senden daha neler çıkar kimbilir:) canım, ben bulmaya çalıştım ama dağınık olmuş tariflerin, sayfalar girmiş araya. kurabiye tarifini, malzemeleri nerden aldığını, hamuru hangi renkten kaç kg aldıgını, kurabiye üzerindeki tekstürleri(dokular var kıvır kıvır) nasıl yaptgını( cosarpastacılıkta göremedim ben) , jelatinle kaplamayı nerden aldığını, çöp şiş mi o kurabiyeye sapladığın çubuklar bir de sana zahmet onuD kaç kg dan kaç tane çıkar yaklaşık? siteden baktım, mesela birçok harf kalıbı var, seninki hangisi mesela... topluca yazarsan çok sevineceğiz, beğenen çok anlaşılan:=) ah bir de yapılış resimlerini koyabilsen, o daha da muhteşem olurdu tamam sustum
çooook güzeller hepsi ne yapayım:)))))))))
Canım nişan, insanın kendine yakışanı giymesidir..... dermişim :)) tamam iğrençtiCanlarım geçmişi bitirdim şimdi,bende sizdenim yine her gece oldugu gbi uyuyamadım ama olsun napalım az kaldı zaten
ya okudum okudum ama anlamadım bu NİŞAN dediginiz olay ne kuzum ilk defa duydum,sanırım ben cok karacahilimBaşıma gelse anlamıcam okadar yaniii.
Ne güzel sırayla geliyor doğumlarrr sıra bana ne zaman gelicek yaaaa34+4 oldum ama çok yoruldum yaaaa
bizden haberlere gelince,
benim bu gittiğim doktorda çok rahat çıktı ama bi o kadarda devlet hastanelerindeki çoğu dktorun göstermediği ilgiyi gösterdi.
şikayetlerimi sordu, ilk doğumumu sordu ve tüm ayrıntısı dinledi sağolsun. sonra nst ye girdim sancım çıkmadı..kağıda eşime gösteriyorum minik bi sancı belirtisi olan yerde "bak burda sancılanmışsın" diyo :))))
2 hafta sonra ameliyat gününü verecekmiş ve ameliyat için ekg isteyecekmiş. yani 2 hafta sonra gittiğimde tüm testlerim yapılacak ve bebeğimin geleceği gün kesinleşecek.. çoooook heyecanlıyım çoookkk
o kremi hiç duymadım ben... jilet olmaz ya, 3-4 günde bir kıl tüy stresine girmek istemiyorum...
ben gebelikten önce kullanmıstım ama suan bilmiyorum kullanılır mı,zararı var mı sorsam aslında benim doktora. uyuşturuyor lokal anestezi de kullanılan krem. bi ara fena ün yapmıstı tüm agdacılar kuaförler kullanıyordu.
pollymmm hoşgeldin kuzum öncelikle ben bi yasin daha okudum ekle olurmu kuzum
kolunun gecmesine sevindim tansiyonun da artık cıkması normaldir herhalde tatlım ya dikkat edicez napalım az kaldı zaten hadi senin miniğinin de günü belli olsun onun için de gün saymaya başlayalımm... bu arada biz ikincideyken yalnız bırakmazsın canım sen biziiiiii:))
kuzum hoşgeldin bizler aynıyız ağrılar sızılar uykusuzluklar devam hafif hafif doğum sancısına benzer seyler yasayan kızlar var onlardan haber bekliyoruz işte böle zaman gecsin diye dakikaları sayıyorum ben artık sen nasılsın minik kızın napıyo...
yaa kızlaar o ağrı bende de var feci halde arttı 3 gündür aşagıdan biri asılıyo sanki o bölgeye normalde sizin de 34te mi başlamıştı yoksa benmi erken hisssettim
nasılsınız ???
3 gündür acillerdeyim maleseffff...
enfeksiyon çıktı ve böbreklerime wurdu ...erken doğumu tetiklediği için sürekli tetikte bekliyoruz ...normal kontrolümüde oldum bebeğim iyiymiş çok şükür ama dr her an herşey olabilir dedi dün kızımın yaramazlığı yüzünden 1 saatten fazla nst de kaldım bi dkk durmadı yerinde dr hayret etti artık biraz konuştum sakinleşip uyudu kuzum sonra düzgünce çekildi nst ....yatış werdi ama ben istemedim çünkü sancım yoktu sadece böbrek ağrım oluyor dr da tamam dedi ewe geldik...
ilaç kullanıyorum bol bol su içiyorum ve yatıp dinleniyorum ...
geçmişi okuyamadım gayem diye arkadaşımız wardı doğum yapcaktı inş sağlıkla almıştır bebeğini kucağına ...
diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş...artık son haftalarımız aman dikkat edin kendinize ....
tam olarak hangi haftada başladı bilmiyorum ama bayadır var bende de... senin de hissetmen normaldir muhtemelen...
daha ilkini doğurmadan 2. 3. yü konuşuyoruz ya Allah sonumuzu hayır etsin :))
oyy polycim ben seni unuttum...
canım oakadar yeter değilmi... insan bakacak gücü varsa doğursun o ayrı ama Allah iki tane evlat vermiş. onlara güzel bir gelecek sağlarsak yeter... bende 2 tane düşünüyorum...
ama bakarsın senin 3. kaza kurşunu olur...nasıl olsa sezeryanda 3 tane en fazla değilmi...
hoşbuldum Özlemcim, Allah kabul etsin , ekliyorum.pollymmm hoşgeldin kuzum öncelikle ben bi yasin daha okudum ekle olurmu kuzum
kolunun gecmesine sevindim tansiyonun da artık cıkması normaldir herhalde tatlım ya dikkat edicez napalım az kaldı zaten hadi senin miniğinin de günü belli olsun onun için de gün saymaya başlayalımm... bu arada biz ikincideyken yalnız bırakmazsın canım sen biziiiiii:))
kuzum hoşgeldin bizler aynıyız ağrılar sızılar uykusuzluklar devam hafif hafif doğum sancısına benzer seyler yasayan kızlar var onlardan haber bekliyoruz işte böle zaman gecsin diye dakikaları sayıyorum ben artık sen nasılsın minik kızın napıyo...
yaa kızlaar o ağrı bende de var feci halde arttı 3 gündür aşagıdan biri asılıyo sanki o bölgeye normalde sizin de 34te mi başlamıştı yoksa benmi erken hisssettim
çok sağol canım, inşallah dediğin gibidir ama yinede dikkat etmekte fayda var...Günaydın kızlar,
Günaydın dediğime bakmayın, ben uyanalı o kadar çok oldu ki, gerçi pek uyuduğum söylenemez ama, ne yapacaz bu uykusuzluğu bilmam,
Kahvaltı yaptık, öncelikle geçmişi okuduk geldik,
Du bakalım aklımızda kalanlar,
Safulcuğum, mideye en iyi sıcak su geliyor, şekersiz, geçmiş olsun inşallah fazla sıkıntı vermeden geçer,
Policiğim, doktor görüşmenizin iyi geçmesine sevindim, ama tansiyonu dert etme, aylardır 9-6 dan başka bir değer görmeyen ben, Salı güzü 11-7 yi gördüm yani demekki sonlara doğru artıyor tansiyon, hiç önemseme bence, tuzla bile alakası olduğunu sanmıyorum.
İkinci çocuk muhabbetine gelince, ben çok istiyorum, zaten yapacaksam da yaşım iyiyce geçmeden yapmalıyım demi, ama kocam hiç istemiyor, nedenini bile söylemiyor, adam istemiyor, zamana bırakıcam artık ben de, ama tek çocuk da olmaz ki değil mi?
:) evet bu şartlarda zor cnm allah bol para versin 3. yü düşünürsün
nasılsınız ???
3 gündür acillerdeyim maleseffff...
enfeksiyon çıktı ve böbreklerime wurdu ...erken doğumu tetiklediği için sürekli tetikte bekliyoruz ...normal kontrolümüde oldum bebeğim iyiymiş çok şükür ama dr her an herşey olabilir dedi dün kızımın yaramazlığı yüzünden 1 saatten fazla nst de kaldım bi dkk durmadı yerinde dr hayret etti artık biraz konuştum sakinleşip uyudu kuzum sonra düzgünce çekildi nst ....yatış werdi ama ben istemedim çünkü sancım yoktu sadece böbrek ağrım oluyor dr da tamam dedi ewe geldik...
ilaç kullanıyorum bol bol su içiyorum ve yatıp dinleniyorum ...
geçmişi okuyamadım gayem diye arkadaşımız wardı doğum yapcaktı inş sağlıkla almıştır bebeğini kucağına ...
diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş...artık son haftalarımız aman dikkat edin kendinize ....
daha ilkini doğurmadan 2. 3. yü konuşuyoruz ya Allah sonumuzu hayır etsin :))
kader kısmet artık..
hoşbuldum Özlemcim, Allah kabul etsin , ekliyorum.
13 gün sonra gün belli olacak ve en geç 21 gün sonra bebeğime kavuşucam Allahın izniyle. oyyyy nası heyecan var anlatamam
:) yalnız bırakmam sizi, siz nereye ben oraya artık :))
çok sağol canım, inşallah dediğin gibidir ama yinede dikkat etmekte fayda var...
heeee bu arada bi kaç haftadır evdeki tartı bozuldu diye tartılmıyordum, dün öğrendim ki hala 72 yimen fazla 1 kilo daha alıp gebelik dönemini kapatırım inşallah. yani toplamda 12 almışım şuan.
eşime sadece maaş düzenleme yapılmış canım, zam yapmamışlar.. artık 1 sene böyle devam.. ne yapalım kısmet. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun da bebişlerimizi kolaylıkla büyütebilelim.
Çok gecmıs olsun canım ALLAH şifa versin. Bebegınde vaktınde hayırlısıyla gelsın ınsallah.
allah bol bereket versin bebeklerimizle bende işten ayrıldım ev kredisi ödüyoruz o yüzden bol bereketinden bize de nasibimiz olanı versin
Bizdemi böyle olcaz:))))
meraba arkadaşlar,herkese mutlu günler..sabah dr.gittim uçakla seyahat raporu aldım yarın sabah 6.30 uçağı hayırlısıyla ankara da olcaz..
kurabiyelerle ilgili soruları cavaplayayım.malzemeler 100 tl tutmuş değer mi hazır alsak demiş bi arkadaş,eğer az misafirine ikram edeceksen hazır sipariş verebilirsin ama tanesini 4 5 hatta model ve renk seçeneğine göre 7 tl bile oluyo.bir ded kendin uğraşmak ban göre daha eğlenceli tercih size kalmış.
geçmiş olsun cnm umarım en kısa sürede hastalık geçer bebeğinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
çok saolun arkadaşlar inş geçer hemende kurtulurum bu sancılardan ...Ranacığım, geçmiş olsun, inşallah kolaycacık atlatırsın.
Bizdemi böyle olcaz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?