2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

6 sene bende ısterım ama 6 sene ara verdıkten sonra bıdaha cocuk yapmayı goze alabılrmıym bılmıorum benmde yas avantajm var 6 sene bekleyebılrm ama troıd hastası oldugum ıcın hıc kasmak ıstemıorum hemen 2. yapıp cıkarım dıyorum ama ısteee:))) Kardes mutlka olmaldr dıye en cok ben soylerım bu zamanda 1 tane yeter dıyenlerle hep kavga etmısımdr bız 4 kardesz ıykıde oyleyız anama sormak lazm tabı bızı nasıl zorluklarla buyuttu dıyee ama kardese hava hosss nekdr cok okdr ıyı:))) hıc yoktn 1 tane olsn tabıkı bakalmm ALLAH nasıp edersee dusunurum ama 6 sene ara verıp cesaret edemem dıyede korkuorum bı yandnda herseyı yasamak ıstıorum onun bana ıhtycı var sonctaa en az 2 sene ıstee belkı 3 4 senede olr 6 olmazsa:))) ben 6 bekleyemm ayrıca benm kocam 6 sene sonra 38 olck sımdıkını ztn bınbır dusunceyle yaptıı cok yaslandım pskoljısıne grdı:))) okdr bekletmez benı:))))

kızlar malzemeler 100-150 tl tutuyomuş uğraşmaya değer mi acaba 100 liraya hazır alsak bayaa eder herhalde :26:

Canım nişan, insanın kendine yakışanı giymesidir..... dermişim :)) tamam iğrençti
bebeğin ve suyunun çıkacağı rahin ağzı şu an tıkalı ya, ordaki tıpaya :) nişan deniyo işte.. o tıpa atınca arkasından su ve bebek geliyo.. doktor adını iki kere sölemişti yine unuttum biz tıpa diyelim :) benim bi sancım olan kontrolde 4.5 cm demişti doktor.. demek ki kalınlığı da ölçülebiliyo bu tıpanın

canım merak etme bişi olmaz.. bazen çok yorulunca da çıkıyo.. benim hep düşük çıkardı, son kontrolde 13 çıktı hemşire yüksek dedi, doktor da yok ya melikenin tansiyonu yükselmez ya merdiveni hızlı çıkmıştır yada heyecanlanmıştır bebişi görcem diye dedi :)) yani normalde yüksek tansiyon problemin yoksa için ferah tut, ferahlayınca düşüyo otomatikman

nasılsınız ???
3 gündür acillerdeyim maleseffff...
enfeksiyon çıktı ve böbreklerime wurdu ...erken doğumu tetiklediği için sürekli tetikte bekliyoruz ...normal kontrolümüde oldum bebeğim iyiymiş çok şükür ama dr her an herşey olabilir dedi dün kızımın yaramazlığı yüzünden 1 saatten fazla nst de kaldım bi dkk durmadı yerinde dr hayret etti artık biraz konuştum sakinleşip uyudu kuzum sonra düzgünce çekildi nst ....yatış werdi ama ben istemedim çünkü sancım yoktu sadece böbrek ağrım oluyor dr da tamam dedi ewe geldik...
ilaç kullanıyorum bol bol su içiyorum ve yatıp dinleniyorum ...
geçmişi okuyamadım gayem diye arkadaşımız wardı doğum yapcaktı inş sağlıkla almıştır bebeğini kucağına ...
diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş...artık son haftalarımız aman dikkat edin kendinize ....

canım o ağrı bende 34 ten öncede vardı... yani normal hissetmen bebek artık 2 kiloya yaklaştı senin. baskılar şimdi daha fazla bende ama dahada arttı...

Çok gecmıs olsun canım ALLAH şifa versin. Bebegınde vaktınde hayırlısıyla gelsın ınsallah.

melyche
Krizantem

Giriş tarihiOct 2011Mesajlar1,668​

mervishko kullanıcısından alıntı

Canlarım geçmişi bitirdim şimdi,bende sizdenim yine her gece oldugu gbi uyuyamadım ama olsun napalım az kaldı zaten
ya okudum okudum ama anlamadım bu NİŞAN dediginiz olay ne kuzum ilk defa duydum,sanırım ben cok karacahilim Başıma gelse anlamıcam okadar yaniii.
Ne güzel sırayla geliyor doğumlarrr sıra bana ne zaman gelicek yaaaa 34+4 oldum ama çok yoruldum yaaaa

Canım nişan, insanın kendine yakışanı giymesidir..... dermişim :)) tamam iğrençti
bebeğin ve suyunun çıkacağı rahin ağzı şu an tıkalı ya, ordaki tıpaya :) nişan deniyo işte.. o tıpa atınca arkasından su ve bebek geliyo.. doktoradını iki kere sölemişti yine unuttum biz tıpa diyelim :) benim bi sancım olan kontrolde 4.5 cm demişti doktor.. demek ki kalınlığı da ölçülebiliyo bu tıpanın

ne güzel anlatmışsın hayatımm benim hiç ölçülmedi demekki bu zamana kadar,hiçte duymamıştım. sancım da yok hala. ben doguramıcam söleyim sizeee

tam olarak hangi haftada başladı bilmiyorum ama bayadır var bende de... senin de hissetmen normaldir muhtemelen...

Evet ya bende de akşamları oluyor özellikle, akşam kendimi eteğin üstünden masaj yaparken buldum, farkında olmadan, sanki geçecekmiş gibi, sonra da kendime güldüm.

daha ilkini doğurmadan 2. 3. yü konuşuyoruz ya Allah sonumuzu hayır etsin :))
kader kısmet artık..
hoşbuldum Özlemcim, Allah kabul etsin , ekliyorum.
13 gün sonra gün belli olacak ve en geç 21 gün sonra bebeğime kavuşucam Allahın izniyle. oyyyy nası heyecan var anlatamam
:) yalnız bırakmam sizi, siz nereye ben oraya artık :))

çok sağol canım, inşallah dediğin gibidir ama yinede dikkat etmekte fayda var...

heeee bu arada bi kaç haftadır evdeki tartı bozuldu diye tartılmıyordum, dün öğrendim ki hala 72 yim en fazla 1 kilo daha alıp gebelik dönemini kapatırım inşallah. yani toplamda 12 almışım şuan.
:) evet bu şartlarda zor cnm allah bol para versin 3. yü düşünürsün

eşime sadece maaş düzenleme yapılmış canım, zam yapmamışlar.. artık 1 sene böyle devam.. ne yapalım kısmet. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun da bebişlerimizi kolaylıkla büyütebilelim.

geçmiş olsun cnm umarım en kısa sürede hastalık geçer bebeğinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

meraba arkadaşlar,herkese mutlu günler..sabah dr.gittim uçakla seyahat raporu aldım yarın sabah 6.30 uçağı hayırlısıyla ankara da olcaz..
kurabiyelerle ilgili soruları cavaplayayım.malzemeler 100 tl tutmuş değer mi hazır alsak demiş bi arkadaş,eğer az misafirine ikram edeceksen hazır sipariş verebilirsin ama tanesini 4 5 hatta model ve renk seçeneğine göre 7 tl bile oluyo.bir ded kendin uğraşmak ban göre daha eğlenceli tercih size kalmış.

allah bol bereket versin bebeklerimizle bende işten ayrıldım ev kredisi ödüyoruz o yüzden bol bereketinden bize de nasibimiz olanı versin

tünaydın kızlar,

sabahtan beri mutfaktayım. pasta börek işine verdim kendimi akşama misafir gelicek.. kendimi çok yorgun hissediyorum ve ayakta da duramıyorum artık, ayaklarım ve bileklerim şişti çünkü. yaaa doğumuma 12 gün kalmışken yapılıcak şey mi bu, insanlar ne düşüncesiz. bütün gece nasıl ayakta durup misafir ağırlıycam bilmiyorum artıkkk...

rana 20 geçmiş olsun cnm, inşallah herşey yoluna girer. sen de içini ferah tut, dinlenmeye çalış.

Emla kremden bahsedilmiş. ben araştırmıştım hatta topik bile açtım bu kremle ilgili ama net bişeye ulaşamadım. haftaya çözüm bulmam şart. ağdacıya da gidemiycem. sanırım kullanmak zorunda kalıcam emlayı.

Bizdemi böyle olcaz:))))

Evet canım aynen böyle olacakmışız, kuzeninim şuanki hali aynen böyle, hiç abartısız, kendi gözlerimle gördüğüm için biliyorum, üstelik kız gece süekli terli terli kalkmak, yalan yanlış yerlerde yatmaktan boyun fıtığı oldu tedavi görmeye başladı, ama olsun yine de değer bence. Onlar sağlıklı bir şekilde uykularını alsınlar da.

wuuuuu o kadar pahalı mıymışş ben bi gitti gidiyordan bakmıştım 2.5 tl idi aman pastanelerde daha ucuzdur demiştim :26: dediğin gibi az misafir için idealmiş o zaman... hatta hiç misafir hiç kurabiye hiç masraf :)) seninkiler çoook güzel görünüyodu şekerim var fazla bakamadım canım istemesin diye ama :)) ellerine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…