- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #35.481
meraba arkadaşlar,herkese mutlu günler..sabah dr.gittim uçakla seyahat raporu aldım yarın sabah 6.30 uçağı hayırlısıyla ankara da olcaz..
kurabiyelerle ilgili soruları cavaplayayım.malzemeler 100 tl tutmuş değer mi hazır alsak demiş bi arkadaş,eğer az misafirine ikram edeceksen hazır sipariş verebilirsin ama tanesini 4 5 hatta model ve renk seçeneğine göre 7 tl bile oluyo.bir ded kendin uğraşmak ban göre daha eğlenceli tercih size kalmış.
tünaydın kızlar,
sabahtan beri mutfaktayım. pasta börek işine verdim kendimi akşama misafir gelicek.. kendimi çok yorgun hissediyorum ve ayakta da duramıyorum artık, ayaklarım ve bileklerim şişti çünkü. yaaa doğumuma 12 gün kalmışken yapılıcak şey mi bu, insanlar ne düşüncesiz. bütün gece nasıl ayakta durup misafir ağırlıycam bilmiyorum artıkkk...
rana 20 geçmiş olsun cnm, inşallah herşey yoluna girer. sen de içini ferah tut, dinlenmeye çalış.
Emla kremden bahsedilmiş. ben araştırmıştım hatta topik bile açtım bu kremle ilgili ama net bişeye ulaşamadım. haftaya çözüm bulmam şart. ağdacıya da gidemiycem. sanırım kullanmak zorunda kalıcam emlayı.
Bizdemi böyle olcaz:))))
Aynen biz de öyle ev kredisi ödüyoruz, pek de zorlanıyoruz ama yine de şükür Allahıma, bize de bereketli kazançlar nasip etsin.
tünaydın kızlar,
sabahtan beri mutfaktayım. pasta börek işine verdim kendimi akşama misafir gelicek.. kendimi çok yorgun hissediyorum ve ayakta da duramıyorum artık, ayaklarım ve bileklerim şişti çünkü. yaaa doğumuma 12 gün kalmışken yapılıcak şey mi bu, insanlar ne düşüncesiz. bütün gece nasıl ayakta durup misafir ağırlıycam bilmiyorum artıkkk...
rana 20 geçmiş olsun cnm, inşallah herşey yoluna girer. sen de içini ferah tut, dinlenmeye çalış.
Emla kremden bahsedilmiş. ben araştırmıştım hatta topik bile açtım bu kremle ilgili ama net bişeye ulaşamadım. haftaya çözüm bulmam şart. ağdacıya da gidemiycem. sanırım kullanmak zorunda kalıcam emlayı.
Evet canım aynen böyle olacakmışız, kuzeninim şuanki hali aynen böyle, hiç abartısız, kendi gözlerimle gördüğüm için biliyorum, üstelik kız gece süekli terli terli kalkmak, yalan yanlış yerlerde yatmaktan boyun fıtığı oldu tedavi görmeye başladı, ama olsun yine de değer bence. Onlar sağlıklı bir şekilde uykularını alsınlar da.
çok saolun arkadaşlar inş geçer hemende kurtulurum bu sancılardan ...
ayyy çok hoşuma gitti yaaa
ay çok komik yaa uzun süredir kardeş gibi olduk daha önümüzde uzun bir süre var bakalım dönüşümüz nasıl olur normal ilişkimizi bakalımmm
Kızlarr emla krem dedgnz tuy dokucu olsa gerek annem kucuk kardesımde cok agırlasmstı o anlatmstı aklımda kaldı bende paylasıyım cok dıkktlı olun yada bı yakınınzdn yardm ısteyn annem yaptgnda cok fena yanması olms o acıyı unutamam der hep:) O yuzden araya pamkmu koyrsınz artık nasıl korursunz kendınızı bılemedm:)) ALLAH kolaylk versın:)
yok canım benim tüy dökücü degil. uyusturuyor agdadan önce sürdügün bölgeyi. anestezi lerde kullanılan krem. agrısı acısı sızısı yoktu ben kullanırken. hemde agda yaparkende agrın olmuyor tek bandı çekme hissi var okdar. ama işte gebelikte güvenilirligini kesin bir kaynaktan ögrenmek gerek.
çok saol cnm inş yoluna gircek ALLAHIN izniyle ...tünaydın kızlar,
ayy kızlar ankara anneleri baya war galiba ...birde buluşma olmuş o sıra ben haberdar olamadım nete giremiyordum duysaydım asla kaçırmazdım wallahi...Ay hadi bir Ankara annesi daha, hoş geldin diyeyim şimdiden.
cnm aynen eşimle aramızda geçen konuşmalrın aynısı wallahi:)) Benmde cok hosuma gıttı:)) Benm beyde dunn oglm cabk cık annene hırcın davranamıorum sen ordasın dıye dedı:)))) Dedım cıkınca hırcınmı davrancan? Dedı tabıııı dedım heee sen oyle san tam hırcınlascn baslıck aglamaya sana hıc ızın vermıck dedım hadı bee uyumıckmı dıoo:))))))))))) Dedım uyutursan uyur kocacımmmBıde bu resmı gosterım ona buaksam degıl hırcın davranmak yanımda bile yatamıyacgını ogrensın ahahahah:))))
Sımdı oldu:))) uyusturucu etkısı oldugu ıcın nasıl bır sonc olur kestıremedmOzaman bunu en ıyı doktrunz bılır dıye dusunuorum benmde hamılelıktenmıdr nedr canm daha cok yanıo yaa Ama napım agdadn vazgecemem en temızı o :)
ayy kızlar ankara anneleri baya war galiba ...birde buluşma olmuş o sıra ben haberdar olamadım nete giremiyordum duysaydım asla kaçırmazdım wallahi...
ankara anneleri hangi hastanelerde doğum yapcaksınız ...ben batıkentte oturuyorum burda BİLGİ HASTANESİ war oraya gidiyorum son 1 aydır doğumuda orda düşünüyorum ama bazı kafama takılan şeyler war napcam bilemiyorum....öncesinde bütün takiplerim HRS HASTANESİndeydi ama orasıda aşırı pahalı yaa o yüzden doğumu orda yapmaktan wazgeçtim birde ewime çok uzak kalıyor ....sizler ne yapcaksınız ???
:)) Benmde cok hosuma gıttı:)) Benm beyde dunn oglm cabk cık annene hırcın davranamıorum sen ordasın dıye dedı:)))) Dedım cıkınca hırcınmı davrancan? Dedı tabıııı dedım heee sen oyle san tam hırcınlascn baslıck aglamaya sana hıc ızın vermıck dedım hadı bee uyumıckmı dıoo:))))))))))) Dedım uyutursan uyur kocacımmmBıde bu resmı gosterım ona buaksam degıl hırcın davranmak yanımda bile yatamıyacgını ogrensın ahahahah:))))
günaydın kızlar bugün iş göremez raporumuzu aldık oğluşumda kocaman olmuş ve hala tersss :) ama dönse bile doğum zor olur iri bi bebek dedi artık evdeyizzz eğer giremezsem herkese acısızz hayırlı doğumlar
Keşke gelseydin keyifli bi gündü :) Tekrarı bebişlerle olcak inşallah ona katılırsın..
Bu arada ben Koru Hast. de doğurcaaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?