2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay hadi bir Ankara annesi daha, hoş geldin diyeyim şimdiden.

Kızlarr emla krem dedgnz tuy dokucu olsa gerek annem kucuk kardesımde cok agırlasmstı o anlatmstı aklımda kaldı bende paylasıyım cok dıkktlı olun yada bı yakınınzdn yardm ısteyn annem yaptgnda cok fena yanması olms o acıyı unutamam der hep:) O yuzden araya pamkmu koyrsınz artık nasıl korursunz kendınızı bılemedm:)) ALLAH kolaylk versın:)

E kuzucuğum akıl vermek gibi olmasın kusura bakma ama, keşke hazır alsaydın, ya da bir kısmını akşamdan yavaş yavaş hazırlasaydın, neyse yine de kolay gelsin canım.

kolay gelsin canımmm cidden cok düşüncesizler benmde gecen hafta öyleydi sabah 9 da kalktım iş güç pasta börek çörek derken aksam 6 yı bulmustu oturmam
Emla yı bende arastırdım cok uzun zaman ama tam net birşey yazmıyor hiçbir yerde bzm kk da da baktım orada da kesin birşey yok. Gebelikten önce kullandım ama şimdi kararsızım. Agda yaptırmak zorundayım ama acısına da dayanamıcam biliyorum,korkuyorum acıdan kendimi cok kasarsam diye de. Bana da öle geliyo kullanmak zorunda kalabilirim :18:

çok saolun arkadaşlar inş geçer hemende kurtulurum bu sancılardan ...

ayyy çok hoşuma gitti yaaa

ay çok komik yaa uzun süredir kardeş gibi olduk daha önümüzde uzun bir süre var bakalım dönüşümüz nasıl olur normal ilişkimizi bakalımmm

:)) Benmde cok hosuma gıttı:)) Benm beyde dunn oglm cabk cık annene hırcın davranamıorum sen ordasın dıye dedı:)))) Dedım cıkınca hırcınmı davrancan? Dedı tabıııı dedım heee sen oyle san tam hırcınlascn baslıck aglamaya sana hıc ızın vermıck dedım hadı bee uyumıckmı dıoo:))))))))))) Dedım uyutursan uyur kocacımmm Bıde bu resmı gosterım ona buaksam degıl hırcın davranmak yanımda bile yatamıyacgını ogrensın ahahahah:))))

yok canım benim tüy dökücü degil. uyusturuyor agdadan önce sürdügün bölgeyi. anestezi lerde kullanılan krem. agrısı acısı sızısı yoktu ben kullanırken. hemde agda yaparkende agrın olmuyor tek bandı çekme hissi var okdar. ama işte gebelikte güvenilirligini kesin bir kaynaktan ögrenmek gerek.

herkese tünaydın, biz tekrar geldik, saat 11 gibi eşim eve geldi, canım yaa çok hasta, bir buçuk yıllık evliyiz, onu böyle görmediğim için hasta olması bana çok dokunuyor, o şmdi yatıyor, bizde geçmişi okuyalım

kurabiye tarifini tekrar yazayım.1.tarif:520 gr.un,1 yumurta,125 gr.pudra şekeri,250 gr.tereyağ,içine arzuya göre limon kabuğu,zencefil ya da tarçın atabilirsiniz.ben vanilya ve tarçın attım,bir dahaki denememde içine fındığı iyice rondoda toz haline getirip atmayı düşünüyorum.
2.tarif:4 su bard.un,1 su bar.pudra şekeri,yarım çay bar.mısır nişastası,1 çay kaşığı karbonat,1 çay kaşığı tuz,1 yumurta,1 paket sanayağ(250 gr.)
İKİ TARİFDE DENENMİŞ TARİFLERDİR.ÖZELLLİKLE 1.TARİF BU İŞİN KURSUNA GİDEN ARKADAŞTAN ALDIM.
HAMURU HAZIRLAMAKTAKİ PÜF NOKTA;UNUN HEPSİNİ BİRDEN DÖKMEYİN BARDAK BARDAK BOŞALTIM YOĞURDUKÇA İLAVE EDİN YOKSA HAMURUN TOPARLANMASI ÇOK ZOR OLUYO.BİRAZ SERT BİR HAMUR OLUYO,ZOR TOPARLANIYOR AMA TOPARLANIYO..DOLAPTA 2 SAAT BEKLETİN. ŞEKER HAMURU HAZIR SATILIYO DİLEDİĞİNİZ RENKTE.1 KİLOLUK.BU TARİF ÖLÇÜLERİYLE 20 25 ADET KURABİYE ÇIKAR,1 KİLOLUK ŞEKER HAMURUNDANDA EN AZ 50 60 ADET KURABİYE KAPLAR BELKİDE DAHA FAZLA,BEN 25 TANE YAPTIM ŞEKER HAMURLARIM YARISINDAN FAZLASI DURUYOR.SERİN BİR YERDE AĞZI HAVA ALMICAK ŞEKİLDE SAKLAYIN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ.
COSANPASTACILIK ADRESİNDEN BEN MALZEMELERİ ALDIM.KURABİYE ÇUBUĞU,POŞETİ,KURDALESİ ŞEKİLLENDİRİCİ MOR MERDANE.ALDIĞIM HARF KALIBI EN UCUZ OLANI 10 TL.YETİYOR ZATEN.KIVIR KIVIR DOKULARI ALDIĞIM MERDANE İLE YAPTIM.BAŞKAAAA NE SÖYLEYEYİM HERKES YAPSIN ÇOK KEYİFLİ YEMEDE YANINDA YAT DEDİKLERİ DURUM ÇIKIYO ORTAYA:)))
DOĞUMA KADAR 1 2 KEZ DENEYİN HANGİ LAKIPLA NE DESEN NE MODEL YAPACAĞINIZA KARAR VERİN.3.YAPIŞINIZDA YANINIZDA YARDIMCI DA OLUR MUTLAKA EN AZ 50 TANE YAPARSINIZ DAHA DA FAZLA BİRDE KURABİYELER 10 15 GÜN DAYANIYO HEPSİNİ BİR GÜNDE DE YAPMANIZ GEREKMEZ...

Sımdı oldu:))) uyusturucu etkısı oldugu ıcın nasıl bır sonc olur kestıremedm Ozaman bunu en ıyı doktrunz bılır dıye dusunuorum benmde hamılelıktenmıdr nedr canm daha cok yanıo yaa Ama napım agdadn vazgecemem en temızı o :)

şimdilik çıkmam gerekiyor doğum yapan bi arkadaşımı ziyarete gidicem.gelince tekrar görüşürüz.herkese keyifli sohbetler...

çok saol cnm inş yoluna gircek ALLAHIN izniyle ...
Ay hadi bir Ankara annesi daha, hoş geldin diyeyim şimdiden.
ayy kızlar ankara anneleri baya war galiba ...birde buluşma olmuş o sıra ben haberdar olamadım nete giremiyordum duysaydım asla kaçırmazdım wallahi...
ankara anneleri hangi hastanelerde doğum yapcaksınız ...ben batıkentte oturuyorum burda BİLGİ HASTANESİ war oraya gidiyorum son 1 aydır doğumuda orda düşünüyorum ama bazı kafama takılan şeyler war napcam bilemiyorum....öncesinde bütün takiplerim HRS HASTANESİndeydi ama orasıda aşırı pahalı yaa o yüzden doğumu orda yapmaktan wazgeçtim birde ewime çok uzak kalıyor ....sizler ne yapcaksınız ???
cnm aynen eşimle aramızda geçen konuşmalrın aynısı wallahi bende senin dediğin gibi bu resmi bi göstereyim ona

bencede en iisi en uzun süreli temizlik hissi ağdada bi soralım doktora bakalım ne dicek inşallah olur der yaa yoksa ben acısına mümkün diil dayanamam

Keşke gelseydin keyifli bi gündü :) Tekrarı bebişlerle olcak inşallah ona katılırsın..
Bu arada ben Koru Hast. de doğurcaaaaam

kızlar bende hep ağda yapıyorum gerçekten en temizi....
hamilelikte rahmin büyümesi acıyı daha da artırıyor ewet ama ben bu dönemde üst kısmı komple yapıştırıp çekerek alıyorum ama bu ince olan alt bölgeleri tek tek kopararak alıyorum daha az acıyor böyle bi deneyin bence kremlerden daha iyi ....

allah yardım etsin bize ikisiyle uğraşmak hiç kolay olmayacak gibi görünüyor

canım sen şuan kaç haftalık hamilesin nezaman ters dönmüştü bebegin benimkide şuan ters inşallah döner diye bekliyorum ......benimki 30 haftalık ....

günaydın arkadaşlar dün sağlık ocağından aile hekimim aradı takip içi yarın gelebilirmsnz diye bugün gittim ebe tansiyon kiloa falan baktı sonra linle muayene etti karnımı. baş çok aşağı inmiş dedi 10 gn daha durursa iyi dedi :) yani 20 subata kalmaz gibi dedi dahada heyecan bastı beni zaten dün nstde de sancı çıkmıstı bakalım çantam hala hazır değil birn önce hazırlamayalım yoksa alel acele koşturmaca olacak :d ebe kadın karnımı hamur gibi yoğurdu resmen:) bebeğin toplu olacak dedi nerden anladıysa ama bayagı bastırdı. şimdi en ykın randevu haftaya bakalım haftaya kadar dayanabilecek miyiz :d

Keşke gelseydin keyifli bi gündü :) Tekrarı bebişlerle olcak inşallah ona katılırsın..
Bu arada ben Koru Hast. de doğurcaaaaam

keşke cnm yaaa ama malesefff kaçırdım o zmanı...inş bebişlerle olanına katılırım bende kızımla ....
koru hastanesini biliyorum ama kadın doğumuna hiç gitmedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…