- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.561
Ayy bizim bebilerimizin haftalıkları aynıı..nasıl büyümüşmü kolları bacakları çıkmışmıı ben 7.haftadan beri bebişimi görmüyorumİYİ DİLEKLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN
Bebişim kocaman olmuş kızlarve kıpır kıpır maşallah hiç durmuyo.Doktorumuz durumu ve gelişimi gayet iyi şuan için düşük riskini atlatmış gibi gözüküyorsun ama yinede bu haftalar için kesin konuşmamak lazım çok narinler çünkü dedi.
Kalp atışları gayet iyi.CRL(başpopo mesafesi) 18.4mm buda normal nette baktığım kadarıyla.netteki sitelerde genelde haftaya göre genel uzunlu veriyo yani bacaklarıda dahil ediyo.geçen hafta tsh için kan vermiştim 3.11 çıkmış doktorum normal olduğuınu söledi.anlicanız şimdilik herşey çok güzelAllahım herkese böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah.
Belki yine kan alınır diye sabah bişey yemeden çıktım evden ben bişeyler atıştırayım hemen gelcem tabiikide sohbete :))
Teşekkür ederim canım. Seninde çok şükür akıntı sarıya döndüyse korkulacak bişey kalmamıştır hayırlısıyla.
Canım süt yerine yoğurt peynir yiyebiliyosan kafi. cevizi bademi sütlü tatlılara, veya kek yapıp içine koysan yine farkedermisin :26:
İYİ DİLEKLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN
Bebişim kocaman olmuş kızlarve kıpır kıpır maşallah hiç durmuyo.Doktorumuz durumu ve gelişimi gayet iyi şuan için düşük riskini atlatmış gibi gözüküyorsun ama yinede bu haftalar için kesin konuşmamak lazım çok narinler çünkü dedi.
Kalp atışları gayet iyi.CRL(başpopo mesafesi) 18.4mm buda normal nette baktığım kadarıyla.netteki sitelerde genelde haftaya göre genel uzunlu veriyo yani bacaklarıda dahil ediyo.geçen hafta tsh için kan vermiştim 3.11 çıkmış doktorum normal olduğuınu söledi.anlicanız şimdilik herşey çok güzelAllahım herkese böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah.
Belki yine kan alınır diye sabah bişey yemeden çıktım evden ben bişeyler atıştırayım hemen gelcem tabiikide sohbete :))
İYİ DİLEKLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN
iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkürler hepinizi kocaman kocaman
Bebişim kocaman olmuş kızlarve kıpır kıpır maşallah hiç durmuyo.doktorumuz durumu ve gelişimi gayet iyi şuan için düşük riskini atlatmış gibi gözüküyorsun ama yinede bu haftalar için kesin konuşmamak lazım çok narinler çünkü dedi.
Kalp atışları gayet iyi.crl(başpopo mesafesi) 18.4mm buda normal nette baktığım kadarıyla.netteki sitelerde genelde haftaya göre genel uzunlu veriyo yani bacaklarıda dahil ediyo.geçen hafta tsh için kan vermiştim 3.11 çıkmış doktorum normal olduğuınu söledi.anlicanız şimdilik herşey çok güzelallahım herkese böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah.
arkadaşım merhaba öncelikle seni tebrik ediyorum ve allah sağlıklakla kucağına almanı nasip etsin diyorum ben şimdiye kadar infertilite sayfalarından ayrılamıyordum tüp bebek tedavisi ile şuanda gebe kaldım sonucumu yeni öğrendim çok taze yani siz tecrübelisiniz diye soruyorum bebeğin kesesi kaçıncı haftada kalp atışları kaçıncı haftada oluşmuştu
selam kıslar bende 8+3 günlük hamileyim daha önce 2 düşüğüm olmuştu malesef( bu yuzden şimdi daha kendimi kaptırmamaya calışıyorum yalnız benim ilk gebeliğimde 9. haftada kanımda ölmüştü bunun korkusuyla her hafta biribirinden farklı doktorlara gidiyorum 12. hafta bitene kadar böyle yapıcam kafamın rahat olması için bulduğum en güzel yöntem bu yakında etrafımda doktor kalmayacak :)) umarım hepimiz mart ayında bebeklerimiz kucağımıza alırız
selam kıslar bende 8+3 günlük hamileyim daha önce 2 düşüğüm olmuştu malesef( bu yuzden şimdi daha kendimi kaptırmamaya calışıyorum yalnız benim ilk gebeliğimde 9. haftada kanımda ölmüştü bunun korkusuyla her hafta biribirinden farklı doktorlara gidiyorum 12. hafta bitene kadar böyle yapıcam kafamın rahat olması için bulduğum en güzel yöntem bu yakında etrafımda doktor kalmayacak :)) umarım hepimiz mart ayında bebeklerimiz kucağımıza alırız
canım lütfen üzme kendini artık daha fazla dualarımız birbirimiz için...teşekkür ederim arkadaşlar. ağlamaktan gözlerim şişti...şuan bilgisayara bile bakmakta zorluk çekiyorum...benim kist sürekli büyüdüğü için hormonalrın etkisi ile doğumu beklemek değil 3 ay bile beklenemiyor. çünkü sabit bir ölçüsü yok. patlayabilir yada ters dönüp kanamaya sebep olup anneye hemde bebeği riske atabilrmiş.kisitin ağrısına rağzıyım hatta 45 gün sonra türkiyeye tatile gelme planının yatmasına bile rağzıyım...ama dursun artık büyümesi küçülsün kistim
bu cümleleri nasıl yazıyorum bilmiyorum hiç tahmin bile etmezdim...kalp atşını duymamza bile sevinemedim şöyle adam akıllı
belki kolay bir operasyon dr un dediğine göre ama benim korkum narkoz ve sonrası bebek için...
çok dua edin ne olur.... ağlamaktan mahvoldum. kendimi tanıyamaz oldum...
teşekkürler canım benimAy hep böyle güzel haberler alalım ben de çok sevindim amerdacım.
Ayy yerimm ben onuu :) en son gördüğümde 1 cm olmuştu kalbi gup gup atıyordu..şimdi kesin büyümüştür..hafta içi başka bi yeremi gitsem acaba çok merak ediyorum 6 eylüle kadar sabredemicem sanırım..:26::) Canım evet haftalarımız aynı benim senden 1 gün küçük çizelgemi düzeltmem gerekiyo :)) kollar ve bacaklar gayet belirgin canım ama minicikler sürekli hareket halinde kıpır kıpır hiç durmuyo sanki sırtüstü yüzmeyi öğrenmeye çalışıyormuş gibiaz evvel doktorumu aradım senin için 2.5 gram civarında dedi.bu haftadan itibaren koku almaya başlayacakmış.bacaklara sinir iletimi başlamış ondan bu kadar hareketli :)) perşembe günü yine gidicem ben rapor sürem uzatılacak belki yine gösterir doktorum bana bebişi ama bu kadar sık usg zarar verirmi acaba ???
ben 4 haftalıktım kese görünmüştü ama alttan bakınca gördü karından görünmedi benim canım..arkadaşım merhaba öncelikle seni tebrik ediyorum ve allah sağlıklakla kucağına almanı nasip etsin diyorum ben şimdiye kadar infertilite sayfalarından ayrılamıyordum tüp bebek tedavisi ile şuanda gebe kaldım sonucumu yeni öğrendim çok taze yani siz tecrübelisiniz diye soruyorum bebeğin kesesi kaçıncı haftada kalp atışları kaçıncı haftada oluşmuştu
arabistandayız canım.
zaten 10 haftalıktan sonra yapılması öneriliyor illede ameliyat yapılacak ise. bebeğin gelişimini etkilenmesini en aza indirmek içinn .biz daha 6+3 müşüz...7 haftalık gözküyor cetvelim ama o eski usg me gmre demişti diğer drum. şimdiki dr um SAT ın ile uyumlu dedi..
daha 4 haftamız var riski azaltmak için ama benim kistim sürekli büyüyor ve büyüdükçe kanama ihtimali artıyor...tüm karına dolabilrmiş...Allah korusun düşünmek bile istemiyorum ozaman hem bebek hem de anne için çok riskli imiş.
başka dr ayarlamaya çalışıyor eşim. burda çok iyi dr lar da varmış. ablam da buraya gel diyor ama uçağa binmem de riskli olabilir basıncın etkisi ile patlayabilir.. benim çok dikkat etmem lazım....
selam bayanlar bende hamıleyım 2 kızım var bu ucuncu nasıpse rabbım herkese gonlundekını hayırlısıyla versın bende 7 haftalık hamıleyım cok rahatsızım 3 haftadır kalbıde atmaya basladı sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?