2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İYİ DİLEKLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN
Bebişim kocaman olmuş kızlarve kıpır kıpır maşallah hiç durmuyo.Doktorumuz durumu ve gelişimi gayet iyi şuan için düşük riskini atlatmış gibi gözüküyorsun ama yinede bu haftalar için kesin konuşmamak lazım çok narinler çünkü dedi.
Kalp atışları gayet iyi.CRL(başpopo mesafesi) 18.4mm buda normal nette baktığım kadarıyla.netteki sitelerde genelde haftaya göre genel uzunlu veriyo yani bacaklarıda dahil ediyo.geçen hafta tsh için kan vermiştim 3.11 çıkmış doktorum normal olduğuınu söledi.anlicanız şimdilik herşey çok güzelAllahım herkese böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah.

Belki yine kan alınır diye sabah bişey yemeden çıktım evden ben bişeyler atıştırayım hemen gelcem tabiikide sohbete :))

Son düzenleme:
Ayy bizim bebilerimizin haftalıkları aynıı..nasıl büyümüşmü kolları bacakları çıkmışmıı ben 7.haftadan beri bebişimi görmüyorum 12.haftaya kadarda göremicem sanırım
kaç gr.olmuş organları oluşmuşmu çok soru sordum kusura bakma

Ay onu demeyi unutmuşum doktorumda aynı senin dediğin giibi süt yerine koca bir dilim peynir veya ayran yoğurt ye dedi..hazır yoğurt yiyemiyorum..saolsun kayınvalidem mayalayıp verdi onu yiyorum...
bide tek favorim karpuz şu aralar..
hamur işleriylede pek aram yok 3.aydna sonra geçer inş..bu durum :/

Çok sevindim AMERDAcım.. Maşallah

Ay hep böyle güzel haberler alalım ben de çok sevindim amerdacım.

arkadaşım merhaba öncelikle seni tebrik ediyorum ve allah sağlıklakla kucağına almanı nasip etsin diyorum ben şimdiye kadar infertilite sayfalarından ayrılamıyordum tüp bebek tedavisi ile şuanda gebe kaldım sonucumu yeni öğrendim çok taze yani siz tecrübelisiniz diye soruyorum bebeğin kesesi kaçıncı haftada kalp atışları kaçıncı haftada oluşmuştu

:) Canım evet haftalarımız aynı benim senden 1 gün küçük çizelgemi düzeltmem gerekiyo :)) kollar ve bacaklar gayet belirgin canım ama minicikler sürekli hareket halinde kıpır kıpır hiç durmuyo sanki sırtüstü yüzmeyi öğrenmeye çalışıyormuş gibiaz evvel doktorumu aradım senin için 2.5 gram civarında dedi.bu haftadan itibaren koku almaya başlayacakmış.bacaklara sinir iletimi başlamış ondan bu kadar hareketli :)) perşembe günü yine gidicem ben rapor sürem uzatılacak belki yine gösterir doktorum bana bebişi ama bu kadar sık usg zarar verirmi acaba ???

selam kıslar bende 8+3 günlük hamileyim daha önce 2 düşüğüm olmuştu malesef ( bu yuzden şimdi daha kendimi kaptırmamaya calışıyorum yalnız benim ilk gebeliğimde 9. haftada kanımda ölmüştü bunun korkusuyla her hafta biribirinden farklı doktorlara gidiyorum 12. hafta bitene kadar böyle yapıcam kafamın rahat olması için bulduğum en güzel yöntem bu yakında etrafımda doktor kalmayacak :)) umarım hepimiz mart ayında bebeklerimiz kucağımıza alırız

günaydın kızlar nasılsınız?daha demin 1 saat önce o kadar msj yazdım ama ne olduysa uçtu kayboldu hepsi

kısaca amerdacım çok sevindim bu habere

limonlu kekimiz sana da geçmiş olsun bence bir doktora daha görün önceki doktorun ne deimişti kistin hakkında?ayrıca alınması gerekiyorsa mecbur aldıracaksın doktorlara güven cnm gereksiz birşey yapmazlar bol bol dua edicem hem sana hem diğer kızlara

benim de 1 hafta sonra 2li testim ben cinsiyetini sormayacağım çünkü sürpriz olmasını istiyorum ama eşim ben öğrenirim diyor o bilecek ben bilmeyeceğim

biz keseyi 6. haftada gördük sanırım çok kargaşalı günlerdi net hatırlamadım şimdi ama çok küçüktü kandaki bhg oranı 1500 falan olunca net görülebilio kese kimisi daha erken de görebilio benim gebeliğim geç farkedildi 7 haftadan itibaren de kalp atışları görünüp duyulabiliyo tabi gelişimine bağlı buda.

aramıza hoşgeldin canm
gebelik haftamız aynı bende 8+3 üm çizelgemde 1 gün büyük gözüküo düzeltcem birazdan

tebrikler bu sefer umutlu ol cnm sana 4 doktor yeter her hafta birine gitsen ilkine anca bir ay sonra gidersin ayda bir kontrol zaten olması gereken

iyi dilekklerin için çok teşekkürler bütün mart anneleri hep birlikte olalım

canım lütfen üzme kendini artık daha fazla dualarımız birbirimiz için...

Ayy yerimm ben onuu :) en son gördüğümde 1 cm olmuştu kalbi gup gup atıyordu..şimdi kesin büyümüştür..hafta içi başka bi yeremi gitsem acaba çok merak ediyorum 6 eylüle kadar sabredemicem sanırım..:26:
ultrasonun bebeğe zarar verdiği konusunda kesin bir bilgi yokmuş ama yabancı doktorlar pek tavsiye etmiyorlarmış ama onuda gel bize sor iştee evde olsa her akşam bakarız heraldee
bence sağlığı yerindeysee herşey normalse baktırmaa bir dhakine baktırırsınn
ayy canım benim için aramışın çok tşk ederim büyümüşş kelebek maşallahh onaa sağlıkla büyüsünler inşallahh

ben 4 haftalıktım kese görünmüştü ama alttan bakınca gördü karından görünmedi benim canım..

şu düşük olaylarını hiç düşünmek istemiyorumm benimde düşük tehlikem vardı ondan aklıma bile artık getirmek istemiyorumm sende öyle yap öncekileride düşünmee artık...

selam bayanlar bende hamıleyım 2 kızım var bu ucuncu nasıpse rabbım herkese gonlundekını hayırlısıyla versın bende 7 haftalık hamıleyım cok rahatsızım 3 haftadır kalbıde atmaya basladı sukur

merhaba canım,

bende 3 ay önce kist amilyatı oldum, anladığım kadarıyla seninkide endometriosis (çikolata kisti), bende yırtılma olmuştu bir kısım sonra durdu, totalde 11cmdi, bu yüzden hamile kalamıyordum, dr. um dediki eger sansa hamile kalırsan, çok küçük bir olasılıktır, mucize olur, bu kist geriler ve gitmezse bile sezeryan olursun o sırada alırız. şimdi anlamadığım eger bu kistse hamilelik sırasında menapoza giriyor gibi oluyor kadın, kanama olmuyorya kistin içi de dahakan dolmuyor, bu durumda nasıl büyüyor, aslında küçülmesi lazım.. peki senin kistin cinsi ne? belkide aynıkist değil ben sadece yırtılırsa kanama olur sözcüğünden kan kisti olduğuna vardım...

Son düzenleme:
güzel anneler merhaba nasılsınız....
çok sayfa geçmiş okuyamadım
şimdi size bişi danışmak istiyorum aile hekimimiz ile görüştüm pazartesi günü gel tahlil yapmamız gerkiyor dedi. doktorumla randevumda pzartesi ve oda tahlillerimi yazacaktı. özel hastanede yaptırmıyacağım tahlilleri çok pahalı çıkıo çünkü. bnde diyorumki cuma günü gidim doktoruma i,stediği tahlilleride alım pazarteside aile hekimi ile görüşüp yaptırım eksik bişi kalmasın.
pzartesi günü meleğimin kalp atışlarınıda duycaz demişti doktor erken gidersem bi sorun olurmu acep yine duyabilirmiyiz.

maşallah canım Allah bağışlasınnn bebişinide sağlıklı sıhhatli almak nasip etsin kucagına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…