- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.581
İYİ DİLEKLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN
Bebişim kocaman olmuş kızlarve kıpır kıpır maşallah hiç durmuyo.Doktorumuz durumu ve gelişimi gayet iyi şuan için düşük riskini atlatmış gibi gözüküyorsun ama yinede bu haftalar için kesin konuşmamak lazım çok narinler çünkü dedi.
Kalp atışları gayet iyi.CRL(başpopo mesafesi) 18.4mm buda normal nette baktığım kadarıyla.netteki sitelerde genelde haftaya göre genel uzunlu veriyo yani bacaklarıda dahil ediyo.geçen hafta tsh için kan vermiştim 3.11 çıkmış doktorum normal olduğuınu söledi.anlicanız şimdilik herşey çok güzelAllahım herkese böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah.
Belki yine kan alınır diye sabah bişey yemeden çıktım evden ben bişeyler atıştırayım hemen gelcem tabiikide sohbete :))
teşekkürler canım..inşallahmaşallah gördünmü bakk ne güzel bir haberle geldin canım inş. sonuna kadar güzel haberler alırız hepimiz için....
teşekkürler canım..inşallah
inşallah canım benim hep yüzümüz gülsün bundan sonra bende sizlerin güzel haberlerini beklicemamerda nasıl sevindim ya güzel haberine. darısı başımıza inşallah
inşallah canım benim hep yüzümüz gülsün bundan sonra bende sizlerin güzel haberlerini beklicem
O zaman söyleyebilirm:))) muayeneye girmeden önce çikolata ye güzelim. Bebişin hareketlenir ve inşallah cinsiyetini gösterir ufaklık:))
ESMAcım şimdi gündem yavaş yavaş 2li testlere gidiyor. SOnrada hayırlısıyla Cinsiyetler. Ama bayramdan sonra çoğunluk öğrenir dimi.
nasılsınız annecikler,
ben dün akşam dra gittim üstten baktı bebiş kese herşey normal şükürler olsun kanamanın az da olsa devam ettiğini söyledim çamaşırımıda gösterdim sanki önceki kanamanın kalıntıları gibi dedi 10 gün istirahat et ve ilaca devam et dedi acil durumlar için kanamam artarsa diye iğne verdi al bulunsun dedi...beklemekten ve dua etmekten başka çarem kalmadı bu sabah yine az da olsa lekelenme vardı wc ye korka korka gidiyorum...yaa herkes üzülme diye teselli veriyor ama elimde deil üzülmemek...bu ara o kadar duygusalımki sayfada bebeğini kaybeden arkadaşlara 2 satır yazı yazamadım içim acıdı dünyanın en zor en büyük acısıdır bebeğini kaybetmek aklımdasınız kendimi bi toparlayabilirsem yazacağımallahtan sabır diliyorum ve tez zamanda sağlıkla yeni bebeğinize kavuşursunuz inşallah allahın izni ile...dün akşam durup durup ağladım hiç bi sebebi nedeni yok iken :26:herkesin bebeğini korusun rabbim çünkü bizlerin elinden malesef bir şey gelmiyor sabahtan beri netten jinekologlara mail atıyorum yorumlarını almak için ama kimseden cvp gelmedi henüz bekliyoruz bakalım
nasılsınız annecikler,
ben dün akşam dra gittim üstten baktı bebiş kese herşey normal şükürler olsun kanamanın az da olsa devam ettiğini söyledim çamaşırımıda gösterdim sanki önceki kanamanın kalıntıları gibi dedi 10 gün istirahat et ve ilaca devam et dedi acil durumlar için kanamam artarsa diye iğne verdi al bulunsun dedi...beklemekten ve dua etmekten başka çarem kalmadı bu sabah yine az da olsa lekelenme vardı wc ye korka korka gidiyorum...yaa herkes üzülme diye teselli veriyor ama elimde deil üzülmemek...bu ara o kadar duygusalımki sayfada bebeğini kaybeden arkadaşlara 2 satır yazı yazamadım içim acıdı dünyanın en zor en büyük acısıdır bebeğini kaybetmek aklımdasınız kendimi bi toparlayabilirsem yazacağımallahtan sabır diliyorum ve tez zamanda sağlıkla yeni bebeğinize kavuşursunuz inşallah allahın izni ile...dün akşam durup durup ağladım hiç bi sebebi nedeni yok iken :26:herkesin bebeğini korusun rabbim çünkü bizlerin elinden malesef bir şey gelmiyor sabahtan beri netten jinekologlara mail atıyorum yorumlarını almak için ama kimseden cvp gelmedi henüz bekliyoruz bakalım
teşekkür ederim arkadaşlar. ağlamaktan gözlerim şişti...şuan bilgisayara bile bakmakta zorluk çekiyorum...benim kist sürekli büyüdüğü için hormonalrın etkisi ile doğumu beklemek değil 3 ay bile beklenemiyor. çünkü sabit bir ölçüsü yok. patlayabilir yada ters dönüp kanamaya sebep olup anneye hemde bebeği riske atabilrmiş.kisitin ağrısına rağzıyım hatta 45 gün sonra türkiyeye tatile gelme planının yatmasına bile rağzıyım...ama dursun artık büyümesi küçülsün kistim
bu cümleleri nasıl yazıyorum bilmiyorum hiç tahmin bile etmezdim...kalp atşını duymamza bile sevinemedim şöyle adam akıllı
belki kolay bir operasyon dr un dediğine göre ama benim korkum narkoz ve sonrası bebek için...
çok dua edin ne olur.... ağlamaktan mahvoldum. kendimi tanıyamaz oldum...
nasılsınız annecikler,
ah be güzelim daha şimdiden bu kadar üzme kendini benim komşum 9 ay boyunca yattı hep vardı kanaması ama sapasağlam oğlu oldu hatta aşkın nur yengi de öyleydi ya hep yatmıştı onun da çok sağlıklı kızı oldu
eğer çalışıyorsan bence rapor fln al yada mümkünse yani durumunuz iyiyyse işi bırak evde yat dinlen kendine zaman ayır sinemaya fln git ne bileyim ama zaten bebişin çok iyiymiş hiç üzülme bence gereksiz
ayyyy balım ne biliyim ben hesapta çok güçlü bi kadınımdır biri hamişken bu kadar psikopata bağlayıp duygusal olacağımı söylese inanmazdım hiç benden beklenmeyen hareketler dün akşam yatağın üzerine oturdum nasıl süzülüyo yaşlar neye ağladığımıda bilmiyom salakça bi ağlama kociş gülüyo beni kameraya çekmiş adam yerlere yattı halime gülmekten çok komikmişim bebişe seyrettircekmiş o videoyu sen anneni bu hale getirmiştin diyecekmiş...ne biliyim ben niye böyle oldum sanki içimde bir sürü göz yaşı birikmiş onları çıkartmam lazımmış gibi hissediyomişyerim rahat sabah gelir gelmez yatıyorum patron gelene kadar sonra ara ara uzanıyorum patronada dedim ya eve gidip yatcam ya burda bulunup yatcam istirahat etmem lazım dedim tamam dedi burda rahatsın zaten dedi....çalışmak zorundayım malesef ev taksidimiz var bide bebiş sürpris geldi erkenden mecburum toparlanana kadar en azından çalışıcam...
tamam o zman ne güzel işte o ağlamalar bende de oldu ben bu bebiş balık burcu olduğu na yoruyorum hani onlar duygusalmış ya o nedenle sanırım bizi de etkiliyor yoksa ben kızımda hiç böyle duygusal değildim şimdi herbirşeye ağlıyorum hemen
Kizlar bi gun ugramadim sayfalar almis basini gidiyor masallah :) tam takip edemedim ama neseli ve limonlu kek; hakkimizda hayirlisi olsun, uzmeyin kendinizi, gelecege daha umutla bakin, Dualarim sizinle
Ve gelelim bana; bu bebek beni cok yoruyor daha simdiden, devamli bi uyku hali, saat on olmadan uyumalar, mide bulantisi cok, ise yarar bisey yiyemiyorum, ac olunca da cok sinirli oluyorum, aslinda doktorum bulanti icin ilac verdi ama devamli da almak istemiyorum... Off ne zaman bitiyormus bu durumlar? Eskisi gibi aktif olamadigim icin de kiziyorum kendime, yani sinir harbi icindeyim bugunlerde...
Allah yardimcimiz olsun, bebeklerimizi sag salim gormeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?