2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende. yemek yiyemedikçe sinirlerim bozuluyor. ayrıca göbeğim büyüyor kıyafetlerim olmuyor artık. hiç neşem yok hırçınlaştım son günlerde. sosyal hayatım da kalmadı desem yeridir

aynen bende. yemek yiyemedikçe sinirlerim bozuluyor. ayrıca göbeğim büyüyor kıyafetlerim olmuyor artık. hiç neşem yok hırçınlaştım son günlerde. sosyal hayatım da kalmadı desem yeridir

benim iştahım iyi çok şükür herşeyi yiyorum ama kilo aldım diye psikolojim alt üst valla utanmasam rejim yapıcam hiç bir kıyafetim olmuyor bu yüzden dışarı çıkmak kimseyle görüşmek istemiyorum

yok canım mart 6 doğum gözüküyor 10+2 oldum şimdi hafta sonu 11. Hafta da ikili test yaptıracağım
canım benimde doğumum 6 mart gözüküyordu 26 şubatta geldi meleğimm normal doğumla son sat ne canım seninn
hatırlamazmıyım canım allah bağışlasın bebişini sizlere canım bende ikizlerimi bekliyorum işte allahım sağlıkla kucagımıza almayıda nasip etsin inş.. Hepimizinn

maşlahh canım yaa walla çok sevindimmm hayırlısıyla alacan inşalahh

evet öyle diyorlar ama benim için sorun değil ben aşırı ilgili bir anneyim çünkü ilgiden bunalıp baya bir dışadönük olur benim çocuğum

bizim ev orman içinde sayılır o yüzden serin oluyor c.tesi akşam üstü biraz üşüdüm eşofman giyeyim dedi ama ne mümkün hiç bişey olmadı kendimi bi tuhaf hissettim geçen sene yanlışlıkla büyük bi gecelik almıştım deiştirmedim gelen misafire veririm diye ama bana nasipmiş nasıl işime yaradı 42 beden 1-2 ay daha idare eder sanki üst kısmı hafif hafif sıkıyo gibi ama alt hala rahat forma gibi onu giyiyom yıkayıp yıkayıp başka hiç bişey ile rahat edemiyom annem hep derdi popona göre kıyafetler alma sığamazsın azcık kilo alırsan diye ama hiç dinlemedim yer gök kıyafet dolu ama giyecek bişey yok her sabah işe gelirken kıyafet arıyom akşam ütülediğim sabah dar geliyo bazen kıyafet almak içinde çok erken sanırım ama bi hamiş pantalonu 2 hamiş kulodu aldım ben

ben baktım hafta sonu o hamiş pantolonlarınında içinde kayboluyorum çok tuhaf duruyo daha o kadar olmadık ama normal kıyafetlerimde dediğin gibi çok dar giyemiyorum bi tuhaf yani nolcak bilmiyorum artık.. benimde bi tayt bide lastikli eteğim var bayılcam artık sürekli onları giyiyorum işe giderken evdede işte esnemiş penyeler :84:

canım aynen benimde hiçbirşeyim olmuyor. bir hamile pantolanu bide elbise aldım onu giyiyorum ama elbise çok iyi oluyor bilginiz olsun. kilotlarım bile olmuyor sıkıyor. hamile kilodu da aldım.

Bebişim ben 38 beden hamiş pantalonu aldım onun içinde daraltma yeri var daralttım kilo aldıkça açıcam sonraları ama ne rahat ne rahat boşuna yapmamışlar onları yat kalk otur çok rahatlar bide ince kot kapri gayet güzel ben beğendim

kızlar nasılsınız
ben bugün çok fenayım 2 gündür kalça kemiklerim ağırıyor. yermi açılıyor nedir anlamadım
başım bir felaket zaten. kafam vızıldıyor işteyim acayip yoruldu eve gitmek istiyorum artık ayaklarım şişti boynum tutuldu eve gitmek istiyorum ama daha 3 saat var
kıyafetlerim olmuyor aslında şimdiye kadar sadece yarım kilo aldım ama genişlediğim için hiçbiri olmuyor dar gelenleri giyincede kasığım ağırıyor. hamile kıyafetlerine bakıyorum bel göbek kısmı bol olduğu için d üşüyor olmuyor, ne yapacağımı şaşırdım, bir beden büyük pantolon alsam 1 ay sonra olmayacak çöpe gidecek.
offf offff

canımm ben 36 bedenini denedim hatta bi kaç tane kumaş ince kot falan o penye karına gelen kısmı tamam onu sıkıyorumda altıda bol duruyo sanki düşcek gibi ya alışık olmadığımdan tuhaf geldi anladım valla bide onların üzerinede yine uzun giycez demi kısa olmaz herhalde... cilekw bendece canım en iyisi elbise ama ondada işte karnım dahada büyük görünüyo sanki hoş zaten zamn geçtikçe istesekte saklayamıyacağız ama ben kolay alışamayacağım sanırım göbekli olmaya

Benim doktorum özel istediği tahlileri kağıda yazdı verdi bende gittim onları devlet hastanesinde yaptırdım...
sende öyle yaptırabilirsin..gerçi benim doktorumun eşi devlet hastanesinde intaniye doktoru..o konuda bi sıkıntı yaşamadım sende öyle yapabilirsin

Bende balık burcuyum canım Allah nasip ederse bebişimizle doğum tarihlerimiz aynı olacak bana herkes oğlan olacak diyor kız diyen 1-2 kişi..ama benim için en önemlisi sağlıklı olması gerisi hiç önemli değill..
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde var düşük tehlikem pregestan kullanıyorum şimdi 2.kutuyu bitirmek üzereyim..hiç iş yapmıyorum ağır hiç kaldırmıyorum ve mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum..bende çalışıyorum benim iş yerinde dinlenme şansım yok malesef bazen oturmaktan bacaklarım çok ağrıyor akşam eve gider gitmez uzanıyorum...benim çok şükür akıntılarım kahveden sarıya döndü şimdi bu hafta pregestan hapı bitecek doktorum bu kutu son olsun dedi...sen ilaç kullanıyormusun peki ?

ben daha giyemiorum benım var aldım 3 tane pantolon büyük gelio bi tuaf duruo ama elbiselerim oluo allahtan onları giyinıorum zaten bu hamilelik tuaf bişeymiş kendimi melankolik gibi hissediyorum o yüzden aman su güzel oldu bu iyi olmadı diyemıorum hiç bir şey için cuval olsa giyerim yani hiç halim yok o yüzden gözümde de değil kıyafetler

aynen canım benim karnım çıktı bile heralde birazdaha zaman geçince sığmıycam hiçbirşeye

ben aldım kızlar 2 hamile pantolonu 4 tane büyük beden tişörtler onlarla idare ediyorum artık kilo aldıkca kıyafet alacagıza benziyor..
gerçi pantolonlar içten lastikli olunca rahat oluyor genişledikce açıyosun güzel yaniii şimdilik rahatım bakalım ilerki günlerde ne hale gelecegizz

geçen hafta salı günü gitmiştim dr a o zamandan beri kullanıyorum progestan bitmek üzere kutu yenisini alıcam yarın...benim bi tek salı sabahı geldi sonrasında düne kadar bişey yoktu dün geldi sabah yine her zamanki gibi elim ayağıma dolandı ilaç kullandığım halde gelmesine şaşırdım bu sabahda az lekelenme vardı sürekli kontrol ediyorum reglin sonunda çamur gibi bulaşık bişey gelir ya onun gibi bişey ama silince geliyo inşallah en kısa zamanda benimkide kesilir normal akıntıya döner

aynen aynen

bana hamile pantolonları şu anda olmuyor çok çokk bol oluyor. yaz bitene kadar elbise giymeye devam edeceğim sanırım, zaten havalar soğuyuncada hamile pantolonları olmaya başlar herhalde.
eşimde dün gördü dalga geçiyor benle, sen hep g-string giyerdin şimdi pamuklu pazenemi geçtin diye

alışık olmadığımız için tuhaf geliyor banada bol geldi tuhaf oldum kociş bakıp bakıp gülüyo artık bunarımı giycen diyo evli 2-3 çocuk annesi kadınlar olurya böyle kilolu onlar gibiydim ama anladımki hamilelikte şıklık deil rahatlık önemliymiş bunada alışacağız hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…