- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.621
bebişinin cinsiyetiyle ilgili içine ne doğuyor??
canım bizimkiler ikiz olunca daha çok çıkıyor bizim göbüşler benimkini görsen 4 aylık hamileyim sanki öyle büyüdü maşallahhh
canım bizimkiler ikiz olunca daha çok çıkıyor bizim göbüşler benimkini görsen 4 aylık hamileyim sanki öyle büyüdü maşallahhh
bana hamile pantolonları şu anda olmuyor çok çokk bol oluyor. yaz bitene kadar elbise giymeye devam edeceğim sanırım, zaten havalar soğuyuncada hamile pantolonları olmaya başlar herhalde.
eşimde dün gördü dalga geçiyor benle, sen hep g-string giyerdin şimdi pamuklu pazenemi geçtin diye
fazla da abartmamak lazım ben tecrübeli olduğum için size sööliim aşırı kilo almadıkça sadece beli rahat şeyler size yeter üst hiç değişmiyor zaten tunik fln çok rahat edersiniz taytların da beli rahat oluyor valla göbekler zaten 5.aydan sonra çıkmaya başlıyor kızlar şimdikiler yağdandır şişkinliktendir benden sööylemesi biraz d
kkat edin
fazla da abartmamak lazım ben tecrübeli olduğum için size sööliim aşırı kilo almadıkça sadece beli rahat şeyler size yeter üst hiç değişmiyor zaten tunik fln çok rahat edersiniz taytların da beli rahat oluyor valla göbekler zaten 5.aydan sonra çıkmaya başlıyor kızlar şimdikiler yağdandır şişkinliktendir benden sööylemesi biraz d
kkat edin
bende tecrübeli sayılırım canım çabuk kilo alıyorum az yicem diyorum ama minik kuşum doymuyo öncekinde 5 ayda 17 kilo almıştımmmm
saol canım artık intahar edebilirimya gerçekten benim göbeğim büyük aslında çok zayıftım hamile kalmadan önce kiloda almadım tartıda ama ya gaz ya yağ dediğin gibi napcaz peki yürüsek falan iyi gelir herhalde bide ben ekmeği keseyim diyorum olur demi ?
saol canım artık intahar edebilirimya gerçekten benim göbeğim büyük aslında çok zayıftım hamile kalmadan önce kiloda almadım tartıda ama ya gaz ya yağ dediğin gibi napcaz peki yürüsek falan iyi gelir herhalde bide ben ekmeği keseyim diyorum olur demi ?
bende tecrübeli sayılırım canım çabuk kilo alıyorum az yicem diyorum ama minik kuşum doymuyo öncekinde 5 ayda 17 kilo almıştımmmm
canım sizinkilerde büyüyor hormonlar değişiyor normal aslında ama bizler zaten zayıf oldugumuz için bu göbekler çok geliyor bize bence normaller yanii endişelenmemaşşallahaman sizin ikiz hadi iyi de bizimkine noluyosa daha minicikler onların işi değil bu göbek ama nedendir çözemedim
haklısın canım benimde öyle geçende hasteneye gittim kadın 3,5 aylık hamile hiç karnı yok benim 2 aylık oldu ama karnım dediğin gibi 4 aylık gibi. Aman boşver canım bebişlerimiz sağlıklı olsunda güzel göbekler bunlar.
ekmeğin bebeğe faydası yok zaten cnm ya ben kilodan bıktığım için söylüyorum sonra pişman olursunuz verseniz bile sarkar bi tarafınız o zaman da insan mutsuz oluyor tamam bebiş için değer ama ben o kadar verici olamıyorum valla şu ana kadar ben 2 kilo verdim hedefim 7-8 kilo ile kapatmak ama kilolu olduğum için öyle yoksa sizin kilonuz normalse o zaman 15e kadar alabilirsiniz
kişiden kişiye değişiyor işteben 5 ayda hiç kilo almamıştım ama 6dan sonra yani son 3-4ayda 13kilo aldım zaten son ay durduramazsınız kızlar hiç yemiyorum desenizde 2-3kilo raht alıyorsunuz acayip birşey ben çok şaşırmıştım
bebiş sen göbişini çekip koydunmu öbür topikcike
ekmeğin bebeğe faydası yok zaten cnm ya ben kilodan bıktığım için söylüyorum sonra pişman olursunuz verseniz bile sarkar bi tarafınız o zaman da insan mutsuz oluyor tamam bebiş için değer ama ben o kadar verici olamıyorum valla şu ana kadar ben 2 kilo verdim hedefim 7-8 kilo ile kapatmak ama kilolu olduğum için öyle yoksa sizin kilonuz normalse o zaman 15e kadar alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?