2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizimkiler ikiz olunca daha çok çıkıyor bizim göbüşler benimkini görsen 4 aylık hamileyim sanki öyle büyüdü maşallahhh

haklısın canım benimde öyle geçende hasteneye gittim kadın 3,5 aylık hamile hiç karnı yok benim 2 aylık oldu ama karnım dediğin gibi 4 aylık gibi. Aman boşver canım bebişlerimiz sağlıklı olsunda güzel göbekler bunlar.

Son düzenleme:

alışık olmadığımız için tuhaf geliyor banada bol geldi tuhaf oldum kociş bakıp bakıp gülüyo artık bunarımı giycen diyo evli 2-3 çocuk annesi kadınlar olurya böyle kilolu onlar gibiydim ama anladımki hamilelikte şıklık deil rahatlık önemliymiş bunada alışacağız hayırlısı ile

ya benimkide akşamları karşıma geçip geçip maşallahhh maşallahhhh diyo kendimi inek gibi hissetmeye başladım valla kızlar çok sinir oluyorummm daha şimdi böyle allah sonumuzu hayır etsin

fazla da abartmamak lazım ben tecrübeli olduğum için size sööliim aşırı kilo almadıkça sadece beli rahat şeyler size yeter üst hiç değişmiyor zaten tunik fln çok rahat edersiniz taytların da beli rahat oluyor valla göbekler zaten 5.aydan sonra çıkmaya başlıyor kızlar şimdikiler yağdandır şişkinliktendir benden sööylemesi biraz d
kkat edin

aman cANIM ÇÖPE GİDEN PANTALON OLSUN GÖBİŞLER ÇIKSIN BEBİŞLER 9 AY İÇERDE DURSUN SAĞLIKLI ŞİŞELİM CUNYIR GELSİN BAŞKA BİŞİ İSTEMEM :86::86::86::86::86::86:

saol canım artık intahar edebilirim ya gerçekten benim göbeğim büyük aslında çok zayıftım hamile kalmadan önce kiloda almadım tartıda ama ya gaz ya yağ dediğin gibi napcaz peki yürüsek falan iyi gelir herhalde bide ben ekmeği keseyim diyorum olur demi ?

Son düzenleme:

bende tecrübeli sayılırım canım çabuk kilo alıyorum az yicem diyorum ama minik kuşum doymuyo öncekinde 5 ayda 17 kilo almıştımmmm

ekmeğin bebeğe faydası yok zaten cnm ya ben kilodan bıktığım için söylüyorum sonra pişman olursunuz verseniz bile sarkar bi tarafınız o zaman da insan mutsuz oluyor tamam bebiş için değer ama ben o kadar verici olamıyorum valla şu ana kadar ben 2 kilo verdim hedefim 7-8 kilo ile kapatmak ama kilolu olduğum için öyle yoksa sizin kilonuz normalse o zaman 15e kadar alabilirsiniz

ekmeğin bebeğe faydası yok zaten cnm ya ben kilodan bıktığım için söylüyorum sonra pişman olursunuz verseniz bile sarkar bi tarafınız o zaman da insan mutsuz oluyor tamam bebiş için değer ama ben o kadar verici olamıyorum valla şu ana kadar ben 2 kilo verdim hedefim 7-8 kilo ile kapatmak ama kilolu olduğum için öyle yoksa sizin kilonuz normalse o zaman 15e kadar alabilirsiniz

her kadın her vücut her bebek farklıdır kimseyle kendimizi kıyaslamamalıyız. ben yıllardır spor yapıyorum hamilelikten öncede 8 ay ileri seviyede pilates çalıştım ama sadece yarım kilo aldım 11 haftada ama belim genişledi kalçam genişledi kıyafetlerim olmuyor. şu anda sadece yüzüyorum su beni rahatlatıyor ama bayramdan sonra hamilelik pilatesine başlayacağım normal bir kilo alıp normal doğurabilmek için.
ayrıca diyetisyenede gidiyorum. bana verdiği listeyi buraya yazayım belki faydası olur
sabah 6:30 kalkıyorum 1 haşlanmış yumurta az beyaz peynir 1 bardak süt
2,5 saat sonra beyaz peynirli domatesli biberli sandviç (buğday ekmeğine)
2,5 saat sonra 10 adet fındık
öğlen yarım kase çorba(ezo gelin, mercimek faydalıymış) ana yemek 1 dilim buğday ekmeği
2 saat sonra 1 elma
2 saat sonra 3 tam ceviz
2 saat sonra dil peynirli sandviç
akşam evde bir tabak yemek-et ızgara-tavuk ızgara-balık ızgara
hem bebişe faydalı hemde bu şekildede artık kilo alırsamda yapacak birşey yok bünye meselesi

bende tecrübeli sayılırım canım çabuk kilo alıyorum az yicem diyorum ama minik kuşum doymuyo öncekinde 5 ayda 17 kilo almıştımmmm

ben 5 ayda hiç kilo almamıştım ama 6dan sonra yani son 3-4ayda 13kilo aldım zaten son ay durduramazsınız kızlar hiç yemiyorum desenizde 2-3kilo raht alıyorsunuz acayip birşey ben çok şaşırmıştım

bebiş sen göbişini çekip koydunmu öbür topikcike

maşşallah aman sizin ikiz hadi iyi de bizimkine noluyosa daha minicikler onların işi değil bu göbek ama nedendir çözemedim
canım sizinkilerde büyüyor hormonlar değişiyor normal aslında ama bizler zaten zayıf oldugumuz için bu göbekler çok geliyor bize bence normaller yanii endişelenme

vallahi öyle bebişler iyi olsunda hiç problem değil kilo göbek hepsi geçer nasılsa geçmezsede kalsın oda sorun değil sonuçta bebeklerimizden hatıra kaldı der geçeriz

canım ben herzaman çok zayıftım o yüzden zaten moralim bozuluyor kendimi kötü hissediyorum tabiki hamilelikte alacağız kilo ama dediğin gibi abartmadan alalım bide çatlak falan oluyormuş kilolar falan kendimizle barışık olmamız lazım zaten hormonlar var iyice kötü hissetmeyelim bide demi

ben 5 ayda hiç kilo almamıştım ama 6dan sonra yani son 3-4ayda 13kilo aldım zaten son ay durduramazsınız kızlar hiç yemiyorum desenizde 2-3kilo raht alıyorsunuz acayip birşey ben çok şaşırmıştım
kişiden kişiye değişiyor işte
ben şöyle birşey gözlemledim minyon insanlar çok kilo alıyor benim gördüklerimin hemen hemen hepsi 25-30 kilo aldılar ama doğumdan sonra eski hallerine döndüler.
ama zaten normalide 13-15 kilo

Birde siz benim gobusu gorsenizsimdiden 2,5 kilo aldim doktorum ilk 3 ay en fazla 1 kilo almaliydin dedi amacokta yemiyorum nasil aliyorum anlamadim:44:

evet canım drlar çavdar ekmeği tavsiye ediyo bide yeşil sebzeleri sirkeli suda bekletin diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…