- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.801
canım ya bence ertesi günü bebişinin kollarında olacağını, onun mis gibi kokusunu duyacağını düşün ve kendini motive et, inşaAllah rahatlıkla, kolaylıkla atlatırsın o günü, bizde senin için dua edeceğiz o gün, Rabbim yar ve yardımcın olsunbakalım ben perş.gecesi nasıl olucam...stresten tansiyonum şekerim falan fırlamasa bari ya...
canım yaa çok geçmiş olsun, diş ağrının tamda hamileliğine gelmesi kötü olmuş, inşaAllah geçer, Rabbim dayanma gücü versin:26:yıne diş ağrısı tuttu benı dun gecede sabahladım bugunde yatamadım en sonunda kafam dagılsın dıye burdayım,acılde gecıcı dolgu benı 5 gun rahatlattı sımdı yıne agrımaya basladı parol ıcıyorum gunde bıekez sadece bıde dısımın ıcıne asprın yerlestırmeye calısıyorum hıcbırsey yıyıp ıcemıyorum cok zor bırsey bu dıs agırısı işin kotusu dr un dayanıcaksın dedı dişçiye gıtmenı ıstemıyorum dedı ama ben dayanamıyorumkı boyle daha cok mahf oluyor bebegım ne yapsam dişci uyusturmadan gecıcı dolgumu yerlestırse tektat:2:
hayırlısı olsun ben normal düşünmüyorum :) yarın gideceğim inşallah hastaneye doktorla konusacagım tekrar eğer erken değilse sezeryan için bana gün versin. eğer illa normal derlerse birdezübeyde hanıma gidip konusacagım ama demezler sanırım işlerine gelir onlarında.. ama bilemiyorum tabi hayırlısı hangisi ise öle olsun.. sen çubuktamı oturuyorsun?
Günaydın günaydın günaydınn canlarımmm günümüz güzel geçsin inşallahhh
Kocam bana sürpriz yapmak için erken kalkmış adam sabah,odayı süslicekmiş,ama ben uyuyamadıgım için öle bi zamanda kalktım ki adamın hevesi kursagında kaldıbi baktım kartonlar falan hep ortada.ama olsun canım kocam odun falan derken utandırdı beni
herhalde cookk uzun zaman sonra ilk defa agrılarıma ragmen bukdr iyi başlamısımdır bir güneBirde telefon almış bana,artık benimki can çekişiyordu,acıdı herhalde halime. İyi ki varsın kocacımmmm
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir...
gördüm bitanem ya gördüm de sabahtan beri yetmedi de yetmedi diye yakınıp duruyorum şimdiden feci özledim yavrumu bide aksama dogru aynı senin bahsettiğin gibi bi mide yanması başladı sorma rennie şurup içip duruyorum ama bana mısın demiyo artık şimdi de bulantı başladı cok fenayım neden oldu ki anlamadım sen nasıl oldun gecti mi biraz gectiyse nasıl gecirdin kuzum
Selam. Sürekli takipteyim elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum. Şimdi yine geçmişi okumaya başlayacağım sayfalar birikmiş.Bu arada mide yanması bende de var. Son bir haftadır şişlik ve mide yanması hadsafada. Son haftalarım hızlı geçseydi bari...
Kızlar benim doktorum mide yanmalarını önlemek için bir kaç öneride bulunmuştu.
Akşam az ye geç yeme, salata soğan sarımsak yeme pişmiş sebzeler ye.
Yemekten sonra meyve yeme, geç saatte hiç meyve yeme.
Soğuk süt içilebilir. ama fazla içerse o da yanma yapabiliyormuş.
Kan hapını gece içme. dedi.
Bir de fazla su içmemek lazımmış, fazla sıvı mideyi şişirip kapakçığı zorluyormuş.
ayşe önerde eğitimde, pötibörle kompostonun yanmalara iyi geldiğini sölemişti ama onu denemedim açıkçası.
Yarın inşaAllah Uhde'de doğum yapacak, ne kadar heyecanlı, Rabbim yar ve yardımcısı olsun, inşaAllah hayırlısıyla bebişlerini kucağına alır
Kocam bana sürpriz yapmak için erken kalkmış adam sabah,odayı süslicekmiş,ama ben uyuyamadıgım için öle bi zamanda kalktım ki adamın hevesi kursagında kaldıbi baktım kartonlar falan hep ortada.ama olsun canım kocam odun falan derken utandırdı beni
herhalde cookk uzun zaman sonra ilk defa agrılarıma ragmen bukdr iyi başlamısımdır bir güneBirde telefon almış bana,artık benimki can çekişiyordu,acıdı herhalde halime. İyi ki varsın kocacımmmm
günaydııın
bu gün erkenciyim..babamızı gönderdik şimdi işe..biraz atıştırmıştım az önce,yeniden acıkana kadar bi topiğe bakıyım dedim..biz de sabah yataktan çıkmak istemedik.1 saate kadar yatak keyfi yaptık eşimleAllah başımızdan hiç bir zaman eksik etmesin onları..iii ki varlar
günaydııın
bu gün erkenciyim..babamızı gönderdik şimdi işe..biraz atıştırmıştım az önce,yeniden acıkana kadar bi topiğe bakıyım dedim..biz de sabah yataktan çıkmak istemedik.1 saate kadar yatak keyfi yaptık eşimleAllah başımızdan hiç bir zaman eksik etmesin onları..iii ki varlar
biz kahvaltımızı yapalım...
acıktık...
herkese gnaydın...
ankarada yine karlı bir gün, işe gitmek zorunda kalmayınca evde karı izlemek baya güzel oluyomuş ama mümkünse ankaralı anne adayları bu hafta doğurmasınlar, kar yağışı artarak devam edecekmiş...
bu arada uhdeye kolay, sağlıklı bi doğum diliyorum.. bebeklerini sağlıkla alır inş. kucağına...
benim doktorum kullandığım magnezyumu falan kesti, meğer ne çok işe yarıyomuş, acaip ağrılarım var şimdi...
Allah yardımcın olsun canım...çok az kaldı hakkaten,stresin çok çok normal..bizim bir ayımız var telaş sardı şimdiden..bir yandan da senin adına seviniyorum..maşalalh tüm hazırlıklarını güzelce özene özene tamamladın...aklımızda ve duamızdaın...bakalım ben perş.gecesi nasıl olucam...stresten tansiyonum şekerim falan fırlamasa bari ya...
Yarın inşaAllah Uhde'de doğum yapacak, ne kadar heyecanlı, Rabbim yar ve yardımcısı olsun, inşaAllah hayırlısıyla bebişlerini kucağına alır
günaydınnn canımm,geçmiş olsun seninde çok agrın var demek,bana hiç magnezyum vermedi doktor,kıvranıyorum ama ısrarla da vermiyor. ya sabır diyip dayancak bebişlerimiz için, topicte arkadaslar muz agrıları azaltıyor demişlerdi,denedim cidden dogruymus,daha dayanılır oluyor muz yiyince agrıların,kasılmaların. dene istersen.
günaydın güzel bayanlar..hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
Allah yardımcın olsun canım...çok az kaldı hakkaten,stresin çok çok normal..bizim bir ayımız var telaş sardı şimdiden..bir yandan da senin adına seviniyorum..maşalalh tüm hazırlıklarını güzelce özene özene tamamladın...aklımızda ve duamızdaın...
ay canım ya hatırlattığın iyi oldu..Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde gelir ilk ikizlerimiz
akşama hazırlık var haa..ne güzel canım sen evdeki malzemeyele türetirsin bişeyler,olmadı bir tane özel bişey yap gerekli malzemeyi alırsın olmazsa az bişey..diğerlerini de evden tüketirsin..kolay gelsin şimdiden
canım ne güzel olmuş..güle güle kullan telefonunu..eşin hep böyle incelikler yapsın inşallah..Allah yokluklarını göstermesin eşlerimizin
bende eşime sürpriz kahvaltı hazırladım..dün de kalpli kurabiye yapıp saklamıştım..onun bana aldığı çiçekle,kırmızı mumlarla güzel bir sofra hazırladım..akşama belki ilçede olcak o yüzden şansa bırakmadan sabah sabah yaptım sürprizimi..ona kutlamayalım gerek yok demiştm..beklemiyordu çok sevindi..kaç aydır nazlıyor garibim..bir gün de ben nazlayım ne olcak..süsllü püslü de görünce çok sevindi...gerçi ben ilk dakikadan üzerime bişeyler döktüm amaidare etsin ne yapalım artık
umarım herkes için bol sürprizli,sevgi dolu bir gün olur...
günaydınnn canımmmm,dene mutlaka leblebiyi,tabi hava kötü tekrar cıkabilirsen.kahvaltınızı yapınn afiyet bal şekerr olsun miniğinle sanaa. bende azcık bseler yiyim de doktora gidicem,kızımı göremicem ama napalım 1 hafta daha sabır. haftasonu nabzım yüksek cıktı dye yakamı bırakmadı doktor,ekg , tiroit bilmem ne bugün kontrolüm var bakalım,ilaç vericem dedi ama içmem ben yaa, sonra benm nabzım azalsın derken bebegin nabzını da azaltıyormus ilaç,yavrum iyi olsun içmem ilacı bananee
Günaydın kızlar,herkes için güzel bir gün olur inş.
geçmişi okuyalım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?