- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.821
Çok güzelmiş beşiği ama içindeki kuzu daha güzelkızlar,
bebişimin bizim odada kullandığımız beşiği geçen gün gelmişti fırsat olmadı fotosunu koymak hazır ufaklık deliksiz uyuyor (hatta bu uyku yüzünden eşimi bekliyorum hastaneye götürücez) sizlerle paylaşayım dedim :)
Eki Görüntüle 346204
Eki Görüntüle 346205
Eki Görüntüle 346206
Ayyy maşallah yaaa çok tatlı Allah nazarlardan saklasınve kızımın dünkü banyosundan bir kare, ayrıca güvenli yatış yastığında yatış pozisyonları örneklemesi :)
Eki Görüntüle 346211
Eki Görüntüle 346212
Eki Görüntüle 346213
Amin canım,iyiki varlar gerçekten...günaydııın
bu gün erkenciyim..babamızı gönderdik şimdi işe..biraz atıştırmıştım az önce,yeniden acıkana kadar bi topiğe bakıyım dedim..biz de sabah yataktan çıkmak istemedik.1 saate kadar yatak keyfi yaptık eşimleAllah başımızdan hiç bir zaman eksik etmesin onları..iii ki varlar
günaydın güzel bayanlar..hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
Allah yardımcın olsun canım...çok az kaldı hakkaten,stresin çok çok normal..bizim bir ayımız var telaş sardı şimdiden..bir yandan da senin adına seviniyorum..maşalalh tüm hazırlıklarını güzelce özene özene tamamladın...aklımızda ve duamızdaın...
ay canım ya hatırlattığın iyi oldu..Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde gelir ilk ikizlerimiz
akşama hazırlık var haa..ne güzel canım sen evdeki malzemeyele türetirsin bişeyler,olmadı bir tane özel bişey yap gerekli malzemeyi alırsın olmazsa az bişey..diğerlerini de evden tüketirsin..kolay gelsin şimdiden
canım ne güzel olmuş..güle güle kullan telefonunu..eşin hep böyle incelikler yapsın inşallah..Allah yokluklarını göstermesin eşlerimizin
bende eşime sürpriz kahvaltı hazırladım..dün de kalpli kurabiye yapıp saklamıştım..onun bana aldığı çiçekle,kırmızı mumlarla güzel bir sofra hazırladım..akşama belki ilçede olcak o yüzden şansa bırakmadan sabah sabah yaptım sürprizimi..ona kutlamayalım gerek yok demiştm..beklemiyordu çok sevindi..kaç aydır nazlıyor garibim..bir gün de ben nazlayım ne olcak..süsllü püslü de görünce çok sevindi...gerçi ben ilk dakikadan üzerime bişeyler döktüm amaidare etsin ne yapalım artık
umarım herkes için bol sürprizli,sevgi dolu bir gün olur...
Günaydın kızlar,herkes için güzel bir gün olur inş.
geçmişi okuyalım şimdi
herkese gnaydın...
ankarada yine karlı bir gün, işe gitmek zorunda kalmayınca evde karı izlemek baya güzel oluyomuş ama mümkünse ankaralı anne adayları bu hafta doğurmasınlar, kar yağışı artarak devam edecekmiş...
bu arada uhdeye kolay, sağlıklı bi doğum diliyorum.. bebeklerini sağlıkla alır inş. kucağına...
benim doktorum kullandığım magnezyumu falan kesti, meğer ne çok işe yarıyomuş, acaip ağrılarım var şimdi...
yıne diş ağrısı tuttu benı dun gecede sabahladım bugunde yatamadım en sonunda kafam dagılsın dıye burdayım,acılde gecıcı dolgu benı 5 gun rahatlattı sımdı yıne agrımaya basladı parol ıcıyorum gunde bıekez sadece bıde dısımın ıcıne asprın yerlestırmeye calısıyorum hıcbırsey yıyıp ıcemıyorum cok zor bırsey bu dıs agırısı işin kotusu dr un dayanıcaksın dedı dişçiye gıtmenı ıstemıyorum dedı ama ben dayanamıyorumkı boyle daha cok mahf oluyor bebegım ne yapsam dişci uyusturmadan gecıcı dolgumu yerlestırse tektat:2:
bu arada o kadar iş yapıyorum yapıyorum ama sanki evim toparlanmıyor, işler bitmiyor gibi geliyor, ben çok mu takıntılıyım ki, zaten çalışıp evi pırıl pırıl olan bayana, akşama kadar evde olduğu halde evi pislik içinde olan bayana hayret ediyorum
Neyse ben kaçardün gece yine üçe kadar uyuyamadım, sabahta yediden beri ayaktayım, şimdi biraz uyusam iyi olacak, çünkü bu gün yine beni çok iş bekliyor...
Günaydın günaydın günaydınn canlarımmm günümüz güzel geçsin inşallahhh
Kocam bana sürpriz yapmak için erken kalkmış adam sabah,odayı süslicekmiş,ama ben uyuyamadıgım için öle bi zamanda kalktım ki adamın hevesi kursagında kaldıbi baktım kartonlar falan hep ortada.ama olsun canım kocam odun falan derken utandırdı beni
herhalde cookk uzun zaman sonra ilk defa agrılarıma ragmen bukdr iyi başlamısımdır bir güneBirde telefon almış bana,artık benimki can çekişiyordu,acıdı herhalde halime. İyi ki varsın kocacımmmm
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir...
bende ocak annesiyim bence normalden korkmayın çok güzel ve temiz ben tekrar çocuk düşünüyorum ve normal istiyorum hiç bir şeyin kalmıyor ınanırmısınız doğum yapıp odama geldim odamda iki sezeryanlı hasta vardı ben onlara yardımcı oldum onlar kalkamadılar ben her işi yapabiliyodum ve bana nazar bile değdi sonra hasta oldum normal doğum ürkütücü gelebilir ama dünyanın en güzel şeyi allah yardımcınız olsun bir avazda kurtulursunuz inş.
günaydın kızlarr
nasılsınız?
günaydın canım nasılsın? dün yazdıkların ıokudum sevgililer günü için hazırlık yapıyormussun. ben bugun ancak işten acele gidip evi toparlıyıp bı kek fln yaparım sadece. yemek yap fln derken zaman gecıyor. en güzeli dısarı cıkmak gelıyor. cabuk yoruluyoruz içemıyoruz derken cıkılmıyor :)dogum gününde evde birşeyler hazırlamıstım bu sefer nbosladım. ama seni tebrik ediyorum
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın?Kek yapmak içinde zaman ayırıyosun sonuçta o da yeter.Sağol canım teşekkür ederim:)Ben çok seviyorum sürpriz yapmayı,sabah çok şaşırdı öğlende okuluna gidicem bi de öyle şaşırsın
Günaydın günaydın günaydınn canlarımmm günümüz güzel geçsin inşallahhh
Kocam bana sürpriz yapmak için erken kalkmış adam sabah,odayı süslicekmiş,ama ben uyuyamadıgım için öle bi zamanda kalktım ki adamın hevesi kursagında kaldıbi baktım kartonlar falan hep ortada.ama olsun canım kocam odun falan derken utandırdı beni
herhalde cookk uzun zaman sonra ilk defa agrılarıma ragmen bukdr iyi başlamısımdır bir güneBirde telefon almış bana,artık benimki can çekişiyordu,acıdı herhalde halime. İyi ki varsın kocacımmmm
günaydın kızlarr
nasılsınız?
günaydın canım nasılsın? dün yazdıkların ıokudum sevgililer günü için hazırlık yapıyormussun. ben bugun ancak işten acele gidip evi toparlıyıp bı kek fln yaparım sadece. yemek yap fln derken zaman gecıyor. en güzeli dısarı cıkmak gelıyor. cabuk yoruluyoruz içemıyoruz derken cıkılmıyor :)dogum gününde evde birşeyler hazırlamıstım bu sefer nbosladım. ama seni tebrik ediyorum
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın?Kek yapmak içinde zaman ayırıyosun sonuçta o da yeter.Sağol canım teşekkür ederim:)Ben çok seviyorum sürpriz yapmayı,sabah çok şaşırdı öğlende okuluna gidicem bi de öyle şaşırsın
günaydın canım dün okuyamadım geçmişi ne aldın kocana bende bugün gidicektim bişey bakmaya o benden öncce davrandı gece 1,5 ta verdi hediyesini aslında hiç beklemiyodum süpriz yapmayı pek beceremeyen kocam beni çok şaşırttı dün gece
ÖZGE geçen gün bebek arabası için takip ediyorum demiştin ya, e-bebekte 1600 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..
ne yaptın aldın mı. bana çok pahalı geldi de..
günaydın canım dün okuyamadım geçmişi ne aldın kocana bende bugün gidicektim bişey bakmaya o benden öncce davrandı gece 1,5 ta verdi hediyesini aslında hiç beklemiyodum süpriz yapmayı pek beceremeyen kocam beni çok şaşırttı dün gece
Günaydın canım,benim hediyem pek romantik bişey olmadı relax moddan pijama takımı aldım yatağın üstüne koydum eve gidince görücek.Ama eşim sabaki sürprizinde hediyesini vermiş oldu tek taş yüzük almış aşkım banaHediyen hayırlı olsun şaşırtmış seni eşin ne güzel
sabah kocişle yatak muhabbeti yaptık azcık o işe gidene kadar :)
hediye alamadım dedim, bende sana hediyeni doğumda vericem olurmu dedi.. olur dedim.. zaten hediye beklemiyorum şu durumda.. bebeğin doğumuna kadar şubat maaşıyla idare edicez zaten
bende sana doğumda vericem dedim
akşama bişeyler hazırlıycam ama evdeki malzemelerle mecburen.. dışarda fena kar var(((
günaydın kızlar diş ağrıları çekenlerin allah yardımcısı olsun bugün gülbende diş ağrıları konuşulacakmış hamileler içinde diş ağrıları konuşulacak haberiniz olsun belki faydalı olur sizleri içinde
En güzel hediye canım bebişler zaten.Sen evdekilerle neler yaparsın şimdi marifetli anne
Yok canım 22sinde cihicco indirime giriyo ondan alıcam.ben o kadar pahalı almam ne gerek var.benim beğendiğimin zaten indirimsiz hali 400tl de kız öyle söyleyince acele etmedim almakta.O model indireme girmezse alıcam.Haftaya kadar bekliyim:)))
bende doğumdan sonra bekliyodum malum benim hediyeler bu sene hep kaynadı d.günü evlilik y.d. falan derken hepsini toplu bekliyodum zaten.sabah kocişle yatak muhabbeti yaptık azcık o işe gidene kadar :)
hediye alamadım dedim, bende sana hediyeni doğumda vericem olurmu dedi.. olur dedim.. zaten hediye beklemiyorum şu durumda.. bebeğin doğumuna kadar şubat maaşıyla idare edicez zaten
bende sana doğumda vericem dedim
akşama bişeyler hazırlıycam ama evdeki malzemelerle mecburen.. dışarda fena kar var(((
Günaydın canım,benim hediyem pek romantik bişey olmadı relax moddan pijama takımı aldım yatağın üstüne koydum eve gidince görücek.Ama eşim sabaki sürprizinde hediyesini vermiş oldu tek taş yüzük almış aşkım banaHediyen hayırlı olsun şaşırtmış seni eşin ne güzel
güle güle kullan canım bana eşim sağolsun bana bi tektaş almış gece yatakta dizi izlerken fıstık paketinin içine koymuş tutturdu fıstık yermisin yemem diyorum yermisin diyo sen ye dedim en sonunda otlanırım bende fıstık yemicem diye ödü kopmuş garibiminyüzük istiyodum zaten bi tane onu alırsın demiştim bilekliğimle takım yapmak için ama o tektaş istiyorum sanmış :) ama çok sevindim yüzüğe değil ama süpriz beklemediğim anda gelince carrefour fıstık paketinin içine hediye koymuş sandım bian ne salağım yarabbim
Kızlar milkway göğüs ucu kremi e bebekte indirimde sizce nasıldır?Alsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?