2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzelmiş beşiği ama içindeki kuzu daha güzel
Ayyy maşallah yaaa çok tatlı Allah nazarlardan saklasın
Amin canım,iyiki varlar gerçekten...

Çok iyi yapmışsın canım.Ben de sabah çok güzel bi kahvaltı hazırladım ekmekleri bile kalp şeklinde kestim çok şaşırdı eşim,hiç beklemiyodu.Ama o da beni şaşırttı ufak notlar yazmış ve en son not hediyeye yönlendirdi çok mutlu oldum.Benim hediyem yatağın üstünde duruyo eve gidince görcek

günaydın kızlarr
nasılsınız?
Günaydın kızlar,herkes için güzel bir gün olur inş.
geçmişi okuyalım şimdi

günaydın canım nasılsın? dün yazdıkların ıokudum sevgililer günü için hazırlık yapıyormussun. ben bugun ancak işten acele gidip evi toparlıyıp bı kek fln yaparım sadece. yemek yap fln derken zaman gecıyor. en güzeli dısarı cıkmak gelıyor. cabuk yoruluyoruz içemıyoruz derken cıkılmıyor :)dogum gününde evde birşeyler hazırlamıstım bu sefer nbosladım. ama seni tebrik ediyorum

günaydın canım. ben hiç mg kullanmadım muz soda ile idare edıyorum ama bu sıralar neyseki sırt agrılarım daha iyi. benımde belden kuyruk sokumuna dogru hafif bir agrı oluyor yururken. acaba kemıkler acılıyor genıslıyor doguma mı hazırlanıyor ki.

günaydın canım. cok gecmiş olsun. diş agrısı gebelıkte cekmen cok üzücü. umarım atlatırsın.

günaydın masiva. en azından evdesın canım. yavas yavas yaparsın. ben calısıyorum hala ama evım pırıl pırıl olamıyor. dün süpürgeyı calıstırdım yatagın altını süpüreyım dedım cok zorlandım egılırken fln supurgenın baslıgı yatagın altında sıkıstı bır de koca bazayı ıttırmeye kalkınca cok zorlandım aglamaya basladım sınırden. artık bır iş yapamıyorum beceremıyorum dıyee.. aksam esım geldı cıkardı süpürme ıslemı bu aksama kaldı. bitmıyor ki evın işi h.sonu camasır ütü temızlık vs... bı hafta sonu dısarda takılınca işler kalıyor boyle. sana ıyı uykular canım dınlen..

günaydın canım.sevgililer günü kutlanıyorr ooo süperr
güle güle güzel gunlerde kullan telefonunu.

Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir...

günaydınn canım

günaydın taze anne. cok teşekkür ederiz. ne sanslısın normal dogum yapmıssın. umarım bızde yapabılırız. ama ınsan tedırgın oluyor.
ufacık bı r sorunda hemencecık sezeryana alıyor artık dr.lar ugrasmıyor . devlette ancak son ana kadar beklıyorlarmıs. devlette gıtmedım ben kontrollerıme.calıstıgım ıcın h.sonu calıısıyolar dıye hep ozele gtıttım.umarım sezeryan olmak zorunda kalmam.. amelıyat fobım var benım. :44:

Günaydın arkadaşlar..

Ankarada güneş yüzünü 3 gün çok güzel gösterdikten sonra, bu sabah yine bembeyaz başladık güne..

UHDEcim bugün doğuma gidiyor, belki de gitti.. bebeklerini bile aldı kucağına.. Allah yardımcısı olsun

MELİKE doktora gitti veya gidecek.. güzel haberlerle gelsin inşallah..

Sürpriz biraz bozulmuş ama çok güzel olmuş yinede telefonunu güle güle kullan canım.

ÖZGE geçen gün bebek arabası için takip ediyorum demiştin ya, e-bebekte 1600 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..

ne yaptın aldın mı. bana çok pahalı geldi de..

ÖZGE geçen gün bebek arabası için takip ediyorum demiştin ya, e-bebekte 1600 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..

ne yaptın aldın mı. bana çok pahalı geldi de..

Yok canım 22sinde cihicco indirime giriyo ondan alıcam.ben o kadar pahalı almam ne gerek var.benim beğendiğimin zaten indirimsiz hali 400tl de kız öyle söyleyince acele etmedim almakta.O model indireme girmezse alıcam.Haftaya kadar bekliyim:)))

sabah kocişle yatak muhabbeti yaptık azcık o işe gidene kadar :)

hediye alamadım dedim, bende sana hediyeni doğumda vericem olurmu dedi.. olur dedim.. zaten hediye beklemiyorum şu durumda.. bebeğin doğumuna kadar şubat maaşıyla idare edicez zaten
bende sana doğumda vericem dedim

akşama bişeyler hazırlıycam ama evdeki malzemelerle mecburen.. dışarda fena kar var (((

günaydın kızlar diş ağrıları çekenlerin allah yardımcısı olsun bugün gülbende diş ağrıları konuşulacakmış hamileler içinde diş ağrıları konuşulacak haberiniz olsun belki faydalı olur sizleri içinde

En güzel hediye canım bebişler zaten.Sen evdekilerle neler yaparsın şimdi marifetli anne

benimde ara ara alt sağ 20lik diş etim sızlayıp acıyor
geçen sene sol alt taraf apse yapmıştı da neler çekmiştim ( zaten o ara hamileymişim ama bebeğimide kaybetmiştim..bilmiyorum ama belkide apse için verilen iğnelerden düştü.. orasını Allah bilir.

o yüzden ne zaman diş ağrısı filan okusam o gelir aklıma..

diş ve baş ağrısı çooookk zor çok

ben de onu bekliyorum:))oto koltuğu için ama.bizim arabasını annemler alıcak ama doğduktan 1 ay sonra falan..inşallah indirime girerler,girmezse doğum sonrasına bırakmayı düşünüyorum annemler alırken travel sistem bakarız diye,o şekilde daha uyguna geliyo..

bende doğumdan sonra bekliyodum malum benim hediyeler bu sene hep kaynadı d.günü evlilik y.d. falan derken hepsini toplu bekliyodum zaten.

Son düzenleme:
Kızlar milkway göğüs ucu kremi e bebekte indirimde sizce nasıldır?Alsam mı?

25grlık olan sanırım.eczanemizde.com daydı sanırım epey indirim vardı 56grlıkları çok uygun gibi gelmişti geçen bana ama ben de almadım henüz..oraya da bak istersen canım almadan önce..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…