2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bendede birhasar var kesin. kaç haftalıksın?

35 haftamız bitti canım 36ya başladık

teşekkürler canım ii olmuş bunları yazdıgın mesela ben suyu bilmiyodum mecburen içiyoruz ama ya günde 2.5 litreyi geçiyo içsek dert içmesek dert yani neyse pötiböre başlayalım o zaman:))

Mide yanmaları için sarı leblebi yiyinnnnnn kızlarrrr alın yarım avuç yiyin , midenizdeki asitli suyu çeksin. beni başka rahatlatan birşey yok. evde kalmadı dünden beri can çekişiyorum resmen rennıe gaviscon talcid onlar ilk zamanlarda işe yarıyo,kullanıma yeni başlanıldıgında,sonra bagısıklık mı kazanılıyo ne ise etkisi geçiyo deneyin pişman olmazsınızzz.

Yarın akşama şık bir sofra hazırlamak istiyorum, evimdeki malzemelerden değişik menü hazırlayayım diye nete bakıyorum, ama illa evde olmayan, değişik değişik malzemeler çıkıyor, ee bende cumaya kadar gidene kadar evdeki malzemeler bitsin diye uğraşırkende ekstra bişi almak istemiyorum:26: yaa ne yapsam acaba:44:

Mide yanması yaşayan arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun, bende çok şükür yok, inşaAllahta olmaz, geçen haftalarda 4-5 gün bulantım olmuştu ama oda çok şükür geçti...bir an hamileliğimin ilk günlerine döneceğim sanmıştım, çünkü benim 22-25 haftalarına kadar mide bulantı, istifram olmuştu, hiç birşey yiyemiyordum, oda çok kötü oluyor

saat 5 6 dan sonra yemek yemem ama geceleri kavrulurum. gündüzleride kavrulurum yemekle pek alakası yok sanıyorum bu durumda.
soğuk süt bir kaç yudum içtiğimde 1 2 saat iyi geliyor ya da uyuyana kadar sonra gene başlıyor uykumdan bile uyandırıyor. soda falan içiyorum sakız çiğniyorum devamlı onlarda 1 2 saat kadar rahatlatıyor.
kan hapı kullanmıyorum.
doktor 3 lt su iç diyor vücudun ihtiyacı var hamilelikte diyor senin doktor su içme diyor. hangisi dogruki? ben zaten 6 7 bardak içiyom yada içmiyom gerçi.
petibörle komposto hakkında fikrim yok denemedimde duymadımda.

hım sende sezeryan düşünenlerdensin. bendensin yani :) arkadaşımda aldı ama çok can yakıyormuş o inşallah kullanabilriisniz. 1 2 gün ememiyor sezeryanda sonra alışıyor bebekler. sütte geliyor. bitkiçayınıda iç ama dediğim gibi lohusa şerbeti ve ayva kompostosu iç bol bol acayip süt yapıyor.

ohh maşallah son haftalar oldugundan yanman daha fazla olabilir. ben son haftalarımı düşünmek dahi istemiyorum.

ben 2 haftadır kullanyorum gaviskonu alışmaz inş bünyem. cok geç başladım kullanmaya zaten ilk başları hep soda süt sakız vs şeylerle geçiştirdim oturarak uyudum ama doktorinat etmememi bir zararı olmayacagını öyledi ve öle aldım içiyorum işte.

Benim de 2 hafta canim, ama raporu 27sinde yani pazartesi alip goturucem 3 gun kar ediyim diye sen de oyle yap canim:) ben de evde olmaya ozeniyorum, neyse az kaldi canim sabredelim:)
teşekkürler canım ii olmuş bunları yazdıgın mesela ben suyu bilmiyodum mecburen içiyoruz ama ya günde 2.5 litreyi geçiyo içsek dert içmesek dert yani neyse pötiböre başlayalım o zaman:))
Ay canim yazmayi unutmusum suyu gece yatmadan once cok icme demisti, yatinca kapakcigi zorlayip geri geliyormus, bir de 2 yastikla yatmak lazimmis. Yani gunduz az ve sik toplamda cok miktarda icebilirsin. Yanlis yazmism cok pardon.

Reflu cok kotu bisey ya bu yanmalar umarim refluye cevirmez. Reflu olmasin diye bebisin yatagini da bir kismini yukselterek acili yaptim ben, ise yariyor diyorlar.

lagrima canım geçmişi okurken senin zekai tahirde doğum yapacağını okumuştum, ankaralılara nerede yapacak diye sormuştun, çok vaktim olmadığı için cevap yazamamıştım, şimdi senin adını okuyunca aklıma geldi, bende Ankarada Çubuk Devlet hastanesinde doğum yapacağım ve normal doğum düşünüyorum, inşaAllah bir aksilik çıkmazda normal doğum olurum

hayırlısı olsun ben normal düşünmüyorum :) yarın gideceğim inşallah hastaneye doktorla konusacagım tekrar eğer erken değilse sezeryan için bana gün versin. eğer illa normal derlerse birdezübeyde hanıma gidip konusacagım ama demezler sanırım işlerine gelir onlarında.. ama bilemiyorum tabi hayırlısı hangisi ise öle olsun.. sen çubuktamı oturuyorsun?

MAG34, pancem, masiva, bsdmd, cartes, cydmtl, mervishko, Citlenbik, sertap_73, Lachesis, feyzosss
iyi geceler hanımlar... Allah rahatlık versin..

Hakkında hayırlısı canım, ben eşimin işi dolayısıyla kastamonunun Tosya ilçesinde oturuyorum, ailelerimiz Ankarada, Çubuk devlet hastanesinde teyzem ebe hemşire, ve oranın doktorunu neredeyse 15 yıldır tanıyoruz, yani tanıdık oldukları için Çubuk devlet hastanesini tercih ettim, çünkü benim için hastaneden çok doktorum güvenilirliği önemli

Yarın inşaAllah Uhde'de doğum yapacak, ne kadar heyecanlı, Rabbim yar ve yardımcısı olsun, inşaAllah hayırlısıyla bebişlerini kucağına alır

ne cok birikiyo sayfalar :)

dogum yapan arkadaslar bebislerinizi saglicakla buyutun, hayirli olsun. enkisa zamanda toparlanirlar minikler insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…