- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.781
aynen bendede birhasar var kesin. kaç haftalıksın?
Kızlar benim doktorum mide yanmalarını önlemek için bir kaç öneride bulunmuştu.
Akşam az ye geç yeme, salata soğan sarımsak yeme pişmiş sebzeler ye.
Yemekten sonra meyve yeme, geç saatte hiç meyve yeme.
Soğuk süt içilebilir. ama fazla içerse o da yanma yapabiliyormuş.
Kan hapını gece içme. dedi.
Bir de fazla su içmemek lazımmış, fazla sıvı mideyi şişirip kapakçığı zorluyormuş.
ayşe önerde eğitimde, pötibörle kompostonun yanmalara iyi geldiğini sölemişti ama onu denemedim açıkçası.
Kızlar benim doktorum mide yanmalarını önlemek için bir kaç öneride bulunmuştu.
Akşam az ye geç yeme, salata soğan sarımsak yeme pişmiş sebzeler ye.
Yemekten sonra meyve yeme, geç saatte hiç meyve yeme.
Soğuk süt içilebilir. ama fazla içerse o da yanma yapabiliyormuş.
Kan hapını gece içme. dedi.
Bir de fazla su içmemek lazımmış, fazla sıvı mideyi şişirip kapakçığı zorluyormuş.
ayşe önerde eğitimde, pötibörle kompostonun yanmalara iyi geldiğini sölemişti ama onu denemedim açıkçası.
canım ben bu siteden aventin elektronik pompasınıda aldım
her yerde 250 tl ben 170 tlye aldım
hatta topicte bir çok arkadaş aldık
canım ilk bir ay süt çok oluyor ama bebekler ememiyor
fazla olan sütü sağıp dolaba atıcam
gerçi sütüm bol olurmu bilmiyorum
ama elde bulunsun istedim
bitki çayınıda sezeryandan sonra hemen süt gelmediği için
sütüm gelsin diye aldım içicem umarım ihtiyaç kalmaz
35 haftamız bitti canım 36ya başladık
teşekkürler canım ii olmuş bunları yazdıgın mesela ben suyu bilmiyodum mecburen içiyoruz ama ya günde 2.5 litreyi geçiyo içsek dert içmesek dert yani neyse pötiböre başlayalım o zaman:))
Mide yanmaları için sarı leblebi yiyinnnnnn kızlarrrr alın yarım avuç yiyin , midenizdeki asitli suyu çeksin. beni başka rahatlatan birşey yok. evde kalmadı dünden beri can çekişiyorum resmenrennıe gaviscon talcid onlar ilk zamanlarda işe yarıyo,kullanıma yeni başlanıldıgında,sonra bagısıklık mı kazanılıyo ne ise etkisi geçiyo deneyin pişman olmazsınızzz.
Benim de 2 hafta canim, ama raporu 27sinde yani pazartesi alip goturucem 3 gun kar ediyim diye sen de oyle yap canim:) ben de evde olmaya ozeniyorum, neyse az kaldi canim sabredelim:)canımm güle güle kullanalım inşallah bol sütlü günlerde olsun
canım bende şuan 34. haftamdayım takvimin bir hafta geri gidiyor
yani iki hafta çalışmış oldum bu üçüncü haftam
ama pestilim çıkmış vaziyetteyim herbir yerim ağrıyor
ben haftayada çalışcam sonra çıkıcam yani toplamda 4 hafta çalışmış olucam
gerçekten çok zor ev hanımlarına nasıl özeniyorum bilemezsin
gece hiç uyuyamıyorum anca sabah 6 gibi sarhoş olup bayılıyorum sanırım :97:
bir buçuk saat sonrada saat çalıyor yataktan çıkıyorum
evde olsam yatardım miss gibi ohhh
Ay canim yazmayi unutmusum suyu gece yatmadan once cok icme demisti, yatinca kapakcigi zorlayip geri geliyormus, bir de 2 yastikla yatmak lazimmis. Yani gunduz az ve sik toplamda cok miktarda icebilirsin. Yanlis yazmism cok pardon.teşekkürler canım ii olmuş bunları yazdıgın mesela ben suyu bilmiyodum mecburen içiyoruz ama ya günde 2.5 litreyi geçiyo içsek dert içmesek dert yani neyse pötiböre başlayalım o zaman:))
lagrima canım geçmişi okurken senin zekai tahirde doğum yapacağını okumuştum, ankaralılara nerede yapacak diye sormuştun, çok vaktim olmadığı için cevap yazamamıştım, şimdi senin adını okuyunca aklıma geldi, bende Ankarada Çubuk Devlet hastanesinde doğum yapacağım ve normal doğum düşünüyorum, inşaAllah bir aksilik çıkmazda normal doğum olurum
MAG34, pancem, masiva, bsdmd, cartes, cydmtl, mervishko, Citlenbik, sertap_73, Lachesis, feyzosss
iyi geceler hanımlar... Allah rahatlık versin..
Hakkında hayırlısı canım, ben eşimin işi dolayısıyla kastamonunun Tosya ilçesinde oturuyorum, ailelerimiz Ankarada, Çubuk devlet hastanesinde teyzem ebe hemşire, ve oranın doktorunu neredeyse 15 yıldır tanıyoruz, yani tanıdık oldukları için Çubuk devlet hastanesini tercih ettim, çünkü benim için hastaneden çok doktorum güvenilirliği önemlihayırlısı olsun ben normal düşünmüyorum :) yarın gideceğim inşallah hastaneye doktorla konusacagım tekrar eğer erken değilse sezeryan için bana gün versin. eğer illa normal derlerse birdezübeyde hanıma gidip konusacagım ama demezler sanırım işlerine gelir onlarında.. ama bilemiyorum tabi hayırlısı hangisi ise öle olsun.. sen çubuktamı oturuyorsun?
MAG34, pancem, masiva, bsdmd, cartes, cydmtl, mervishko, Citlenbik, sertap_73, Lachesis, feyzosss
hayırlı gecelerMAG34, pancem, masiva, bsdmd, cartes, cydmtl, mervishko, Citlenbik, sertap_73, Lachesis, feyzosss
Yarın inşaAllah Uhde'de doğum yapacak, ne kadar heyecanlı, Rabbim yar ve yardımcısı olsun, inşaAllah hayırlısıyla bebişlerini kucağına alır
bende baktım orda ama kargo ücreti ile benim şuan yaptırdıgım fiyata gelecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?