2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam. Sürekli takipteyim elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum. Şimdi yine geçmişi okumaya başlayacağım sayfalar birikmiş.Bu arada mide yanması bende de var. Son bir haftadır şişlik ve mide yanması hadsafada. Son haftalarım hızlı geçseydi bari...

gebelik zamanında cıkıyormus artıyormuş.
benimde göğsümde bi kaç tane çıktı daha önce yoktu neden olduğunuda bilmiyorum

hımmm maşallah sizin düzen oturmuş
yok canımm karnımdaki kızımdan bahsediyorum. Bizimkinin uyuyup uyanma saatleri belli :)) benim minik sıpam gece kuşu [/B][/COLOR]

selam kızlar nasılsınız?

ben sana gamzeye falan mesaj atarım doğurdum die..siz yazarsınız:)))))))) orayada laptop götürürsem topakoyarlar beni...al bebeğine bak ne interneti die...

evet yaa yaz mutlaka nasıl olduğunu bebişin nasıl olduğunu falan yaz ben burdan paylaşırım.. ben de o zamana kadar doğurmamış biri kalırsa ona yazarım :))

Öslem nasıl oldun kuzum iyi mi miden??

evet yaa yaz mutlaka nasıl olduğunu bebişin nasıl olduğunu falan yaz ben burdan paylaşırım.. ben de o zamana kadar doğurmamış biri kalırsa ona yazarım :))

Öslem nasıl oldun kuzum iyi mi miden??

yok güzelim ya cayır cayır denir ya hani resmen öyle yanıyo farklı bişi de yemedim bugün yediklerim içimde durmuyo zaten nooldum anlamadım rennie içtim yine ama daha fazla içemem 3 doz içtim sabahtan beri fazlası zarar bakalım gecsin diye bekliyorum tatlım sen naptın yaptınmı güsel güsel mamalar kocana:)

mideye baskı mı oluyo acaba biraz uzansan yada dik otur bilmem nasıl olur geçer inşallah hemen..
yaptım karnıbahar :) yedik oturduk tv izlios ben davul gibi oturamıyorum da dooru dürüst.. banyo yapmam lazım sabah erken kalkcaz doktora... ama yine cnm istemyo taabi neyse bi gaz gelir mecbur yaparım...

bilmiyorum ki canım kafa asagıda ama ayaklarıyla mı sıkıştırıyo napıyosa...kendimi balkona atıp duruyorum tatlım ya gezip dolaşıyorum ii gelio azcık yoksa bende senin gibiyim oturulmuyo ki nası bişeyse...bak ben sana gaz veriim kalk bebişini yıka misler gibi olsun huzurlu huzurlu uyusun annesi sabah olunca da dinlenmiş olarak kalksın ki doktor amcasına şov yapsın uyuklamasın minik kuzu:)))

heee ewet olabilir cnm :) bu arada verdiğin linkten sipariş verdim .. inşallah iyi olur..

ben söyleyimmi
ikinizide polkisitik over topiğinden tanıdığıma göre
muhtemelen ordan tanıyorsunuz birbirinizi

merhaba ne tesadüf benimde öyle. kavruluyorum resmen. bende gaviscon kullanıyorum haftada 1 2 tane mutlaka bitiyor..

heee ewet olabilir cnm :) bu arada verdiğin linkten sipariş verdim .. inşallah iyi olur..

merhaba ne tesadüf benimde öyle. kavruluyorum resmen. bende gaviscon kullanıyorum haftada 1 2 tane mutlaka bitiyor..

canım bende sipariş verdim
hatta aynı markanın süt saklama poşetleirnden
birde humana bitki çayı sipariş verdim
ben daha önce o siteden çok alıiveriş yaptım
çok güvenilir ve uygun bir site

[COLOR="#006400"[/COLOR]

[COLOR="#006400"]merhaba ne tesadüf benimde öyle. kavruluyorum resmen. bende gaviscon kullanıyorum haftada 1 2 tane mutlaka bitiyor..
[/COLOR]

canım sana da cok gecmiş olsun cok zor ya yatıp dinleniim gecer falan da diyemiyosun Allah şifa versin ceken herkese ya

Ben de verdim sayende, hem krem hem poşet, vardı da yedekledim, çok sağol canım. Bu arada nasılsın, işe devam ediyorsun değil mi, birbirimize destek olcaktık. Bana çok zor gelmeye başladı iş ya, mide yanmaları, tansiyon oynamaları, kasılmalar falan, zorlaştı baya, 2 haftam var daha senin ne kadar var canım?

ewet hem ürünler hem kargo ücreti uygun. ben genelde gitti gidiyor sahibinden civilden falan alışveriş yapıyordum burasıda iyiymiş. fırsat ürünleri falan var. süt sakalam poşetini napcan? süt için bitkiçayı sipariş verdin sanırım lohusa şerbeti yapın birde ayva hoşafı inanılmaz süt yapıyor...

canım sana da cok gecmiş olsun cok zor ya yatıp dinleniim gecer falan da diyemiyosun Allah şifa versin ceken herkese ya

sağolll çeken herkesi Allah kurtarsın. çok zorr kalıcı olacagını düşünüyorum bu kadar kavrulmaya orası tahriş olmuştur.. yatınca azıyor daha fena gecleri bile oturarak nerdeyse uyumaya calısıyoum cogu zaman..

ben de aynı durumdayım tatlım önceden şurubu içince geçiyodu rahat ediyodum ama dediğin gibi kalıcı bi hasar oluştu galiba ki artık ne yapsam kar etmiyo özellikle bugün hat safhada nası gecicek bu son haftala böle bilmiyorum

bunu yazman cok ıyı olmuş canım bende bırgun normal dıyorum bırgun sezaryana dönüyorum ama bunu okuduktan sonra sanırım artık kararım normal dogum ama hakkımızda hayırlısı tabıkı.sağsallim alırız inşallah bebişlerimizi kucagımıza:)

aynen bendede birhasar var kesin. kaç haftalıksın?

Kızlar benim doktorum mide yanmalarını önlemek için bir kaç öneride bulunmuştu.

Akşam az ye geç yeme, salata soğan sarımsak yeme pişmiş sebzeler ye.

Yemekten sonra meyve yeme, geç saatte hiç meyve yeme.

Soğuk süt içilebilir. ama fazla içerse o da yanma yapabiliyormuş.

Kan hapını gece içme. dedi.

Bir de fazla su içmemek lazımmış, fazla sıvı mideyi şişirip kapakçığı zorluyormuş.

ayşe önerde eğitimde, pötibörle kompostonun yanmalara iyi geldiğini sölemişti ama onu denemedim açıkçası.

Son düzenleme:

canımm güle güle kullanalım inşallah bol sütlü günlerde olsun
canım bende şuan 34. haftamdayım takvimin bir hafta geri gidiyor
yani iki hafta çalışmış oldum bu üçüncü haftam
ama pestilim çıkmış vaziyetteyim herbir yerim ağrıyor
ben haftayada çalışcam sonra çıkıcam yani toplamda 4 hafta çalışmış olucam
gerçekten çok zor ev hanımlarına nasıl özeniyorum bilemezsin
gece hiç uyuyamıyorum anca sabah 6 gibi sarhoş olup bayılıyorum sanırım :97:
bir buçuk saat sonrada saat çalıyor yataktan çıkıyorum
evde olsam yatardım miss gibi ohhh

canım ben bu siteden aventin elektronik pompasınıda aldım
her yerde 250 tl ben 170 tlye aldım
hatta topicte bir çok arkadaş aldık
canım ilk bir ay süt çok oluyor ama bebekler ememiyor
fazla olan sütü sağıp dolaba atıcam
gerçi sütüm bol olurmu bilmiyorum
ama elde bulunsun istedim
bitki çayınıda sezeryandan sonra hemen süt gelmediği için
sütüm gelsin diye aldım içicem umarım ihtiyaç kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…