- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.761
benimde göğsümde bi kaç tane çıktı daha önce yoktu neden olduğunuda bilmiyorum
yok canımm karnımdaki kızımdan bahsediyorum. Bizimkinin uyuyup uyanma saatleri belli :)) benim minik sıpam gece kuşu [/B][/COLOR]
Ben gitti gidiyordan yaptıracağım.
Kına gecem için de ordan yaptırmıştım çok çok uygun tavsiye ederim.
hangi topikten tanıdıgını buldun mu cnm?lagrima, ben seni nerden hangi topikten tanıyorum ya düşünüyorum düşünüyorum bulamadım:44:
hangi topikten tanıdıgını buldun mu cnm?
ben sana gamzeye falan mesaj atarım doğurdum die..siz yazarsınız:)))))))) orayada laptop götürürsem topakoyarlar beni...al bebeğine bak ne interneti die...
evet yaa yaz mutlaka nasıl olduğunu bebişin nasıl olduğunu falan yaz ben burdan paylaşırım.. ben de o zamana kadar doğurmamış biri kalırsa ona yazarım :))
Öslem nasıl oldun kuzum iyi mi miden??
yok güzelim ya cayır cayır denir ya hani resmen öyle yanıyo farklı bişi de yemedim bugün yediklerim içimde durmuyo zaten nooldum anlamadım rennie içtim yine ama daha fazla içemem 3 doz içtim sabahtan beri fazlası zarar bakalım gecsin diye bekliyorum tatlım sen naptın yaptınmı güsel güsel mamalar kocana:)
mideye baskı mı oluyo acaba biraz uzansan yada dik otur bilmem nasıl olurgeçer inşallah hemen..
yaptım karnıbahar :) yedik oturduk tv izlios ben davul gibi oturamıyorum da dooru dürüst.. banyo yapmam lazım sabah erken kalkcaz doktora... ama yine cnm istemyo taabineyse bi gaz gelir mecbur yaparım...
ben söyleyimmi
ikinizide polkisitik over topiğinden tanıdığıma göre
muhtemelen ordan tanıyorsunuz birbirinizi
yok güzelim ya cayır cayır denir ya hani resmen öyle yanıyo farklı bişi de yemedim bugün yediklerim içimde durmuyo zaten nooldum anlamadım rennie içtim yine ama daha fazla içemem 3 doz içtim sabahtan beri fazlası zarar bakalım gecsin diye bekliyorum tatlım sen naptın yaptınmı güsel güsel mamalar kocana:)
heee ewet olabilir cnm :) bu arada verdiğin linkten sipariş verdim .. inşallah iyi olur..
merhaba ne tesadüf benimde öyle. kavruluyorum resmen. bende gaviscon kullanıyorum haftada 1 2 tane mutlaka bitiyor..
[COLOR="#006400"[/COLOR]
[COLOR="#006400"]merhaba ne tesadüf benimde öyle. kavruluyorum resmen. bende gaviscon kullanıyorum haftada 1 2 tane mutlaka bitiyor..
[/COLOR]
canım bende sipariş verdim
hatta aynı markanın süt saklama poşetleirnden
birde humana bitki çayı sipariş verdim
ben daha önce o siteden çok alıiveriş yaptım
çok güvenilir ve uygun bir site
canım bende sipariş verdim
hatta aynı markanın süt saklama poşetleirnden
birde humana bitki çayı sipariş verdim
ben daha önce o siteden çok alıiveriş yaptım
çok güvenilir ve uygun bir site
canım sana da cok gecmiş olsun cok zor ya yatıp dinleniim gecer falan da diyemiyosun Allah şifa versin ceken herkese ya
sağolll çeken herkesi Allah kurtarsın. çok zorr kalıcı olacagını düşünüyorum bu kadar kavrulmaya orası tahriş olmuştur.. yatınca azıyor daha fena gecleri bile oturarak nerdeyse uyumaya calısıyoum cogu zaman..
sezeryan mı normal doğummu konusunu çok araştırdım.çok belgesel izledim.doktoruma sordum.
hatta geçen hafta Okanının programında vardı. isteyenler aşağıdaki linkten izleyebilir.
Utanmaz Medya - Kraliyet Ailesi Muhabbet Kralı full izle! Okan Bayülgen Muhabbet Kralı 02 Şubat 2012 full izle! VİDEO
yurtdışında çekilen bi doğum belgeselinde(gerçek) ikiz bebekleri normal şekilde doğurttular.biri ters gelmesine rağmen.sezeryan en en en son ihtimal diye anlattı operatör doktor.hatta "sezeryan yapmak ZORUNDA KALABİLİRİZ" diye açıklıyordu durumu.bizim ülkemizde neredeyse her iki bebekten biri sezeryan.herhangi bir komplikasyon olmamasına rağmen.
okuduklarımın arasındaki kilit cümle şuydu ......"kesilmesi-yırtılması doğal olan bi yerin (rahim) yırtılması daha avantajlıdır.ama karın kasları ve bağırsak sistemi buna hazırlıklı olmadığından dengeyi geri sağlamak çok daha zordur"..... "sezeryanda bebek doğmak için solumun sistemini zorlamadığından, akçiğerlerinde su kalma ve iltihaplanma ihtimali daha yüksekmiş"
sürekli olarak aklımdaki cümle bu.vücud ilk haftadan itibaren kendini normal doğuma hazırlıyor.doktorum kendisi tavsiye etti.ben aklımdan aynı şeyi geçirirken söyledi."normal doğurabilir misin" diye..çok sevindim. planlı sezeryan istemiyorum.psikolojimide hep buna uygun tutamaya çalışıyorum.ancak extra bi durum olur anında sezeryan olurum.bu tamamen doktoruma kalmış.hepimiz için hayırlısı olsunn.
ben de aynı durumdayım tatlım önceden şurubu içince geçiyodu rahat ediyodum ama dediğin gibi kalıcı bi hasar oluştu galiba ki artık ne yapsam kar etmiyo özellikle bugün hat safhada nası gecicek bu son haftala böle bilmiyorum
Ben de verdim sayende, hem krem hem poşet, vardı da yedekledim, çok sağol canım. Bu arada nasılsın, işe devam ediyorsun değil mi, birbirimize destek olcaktık. Bana çok zor gelmeye başladı iş ya, mide yanmaları, tansiyon oynamaları, kasılmalar falan, zorlaştı baya, 2 haftam var daha senin ne kadar var canım?
ewet hem ürünler hem kargo ücreti uygun. ben genelde gitti gidiyor sahibinden civilden falan alışveriş yapıyordum burasıda iyiymiş. fırsat ürünleri falan var. süt sakalam poşetini napcan? süt için bitkiçayı sipariş verdin sanırım lohusa şerbeti yapın birde ayva hoşafı inanılmaz süt yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?