- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.861
Gunaydin kizlar
Mide yanmasi ve mide bulantisi aynen devam ediyor bir aslna bas doguracagimmgaliba herkes saclimolacak diyipmduruyor
Hala yataktan kalkamadim uykum var ama uyuyamiyorum maalesef
Bugun uhdenin dogumu vardi allah kolaynsaglikli dogum nasipmeder insallah darisi basimiza
canım kesinlikle travel daha uygun bende arabayı yaza doğru alsmda olur diyodum ama ana kucağı işin içine girince böyle daha uygun olur die aldın dün kılıflarını çıkarıp yıkadım hastaneden çıkarken çok lazım annem porbebe alma sadece ana kucağı yeter dedi onuda almıcam kaynanamda battwniyeye sarıp çıkarırdık demezmi biz emniyet kemeri takalım çocukta elimizde mi gitsin dedim imkan kimde ne görse bana onları söylüyo :)
bizim aldığımız bu modelin kırmızısı kullanışlı pratik görünüyodu baya incelik ama kullanmaya başlayınca daha iyi anlaşılır.
Crystal Baby CB-556 Nova Travel Sistem Bebek Arabası Puset New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
şimdidenXgüle güle kullanın canım:))İnş.indirime girer.Bizde herşeyi kendimiz valla hediye falan yok.Sağolsun babam beişk alın diye para gönderdi ama eşinin isteklirini alamaktan biz o parayı yine onlara harcadık:)))))
evt canım gerçekten spriz oldu :) bende ona ne alsamm bilemedim biraz geziyim bugün bari
neyse biz kaçalım kahvaltı yapalım kociş daha kalkmadı onla beraber pazara gidelim aldıklarımızı dükkana babamıza bırakalım daha kuaföre gitcem saçımı kestircem kaş bıyık ooooo bi sürü iş
bende şu an arkadaşımın verdiği oto koltuğu var,kılıflarını çıkarıp yıkayıp hazırladım her ihtimale karşı.ilk 1ay işimizi çok rahat görür aslında ama insan yine de yeni olsun istiyo işte..bakalım indirime girerse doğum öncesi alırız,yoksa sonraya kalacak...hatta aynı markaymış senin aldığınla bizdeki ana kucağı:))
güünaydııın güzeller güzeli anneler ve minicik kuzular sevgililer gününüz kutlu olsuuun :)) aklımda bi sürü plan vardı ama sabah fısss diye indim sevgililer gününde insanın tüpü biter mi yaa bizim tüp bitmiş aaa dedim evren bana msj gönderiyo hazırlama bişey diye sonra dedim ki saf saf konuşma özlem tüpçü diye bişi var şimdi tüp beklioruz o gelene kadar size takiliim dedim sonra kalkcam evi bi güzel temizlicem yemek yapcam kuaföre gitcem gelcem hazırlancam sonra zaten pestilim cıkmış olur 6 da kocacım gelse ben 8de uyurum böle bi sevgililer günü programı yaptım nasıl??:)))
kız ben corumlu halimle bilmiyodum bunu sen nasıl da keşfetmişsin ii oldu sölediğin bi de onu deneyelim bakalımm sen de doktora gitceksin dimi hadi güzel haberlerle gel kuzum nabzına söle akıllı olsun:))
anladım canım gece içmeyiz o zaman tek gecsin de ya bende önceden reflü vardı zaten ama eskisi kadar kötü diildi hamilelikle birlikte tekrar nüksetti galiba Allah kimsenin başına vermesin cok gıcık bişey ya
yazıkk kızzz odun falan deme adama baksana nasıl da düşünmüş cabalamış o kadar hakkını yeme..benim kütüğüm dün nöbetciydi yani herhangi bi planı varsa da anlama imkanım yoktu bakalım bugün gelidiğinde nolucak odun olarak gelirse ben de oduna nasıl davranılırsa öle davrancam diyorum ama bakalım kıyabilirmiyim orası tartışılır:))
ay kızlar bi de dün naaptım bakın anlatiim... kocama hediye aliim dedim bi saat dolaştım buldum bişiler aldım tabi baska alışverişler de yaptım ellerim dolu bi şekilde dolmuşa bindim kendimi koltuga attım resmen sonra cantadan para almak için paketleri posetleri falan yan koltuga koydum parayı verip oturdum evin önune geldim indim aldıklarımı yerlestirdim falan ama bi eksiklik var diyip duruyorum bi güzel oturdum oturdum 2 saat falan gecti ya dedim su adamın hediyelerini sakliim ortada durmasın ama arıyorum arıyorum yok Allah allah diyorum saklamışmıyım acaba?nasıl sakladıysam kendim bile bulamıyorum saf saf epey bi aradım evin içinde sonra dank etti dolmuşta unuttuğum elim ayagıma dolaştı kalktım belediyeyi ara dolmuşlarla ilgilenen birimi bul sorumlusunu ara o dolmuslara anons ettirsin falan sonra bana bi telefon geldi paketiniz bulundu gelin şurdan alın diye ay bi gittim paketin içi dışına cıkmıs yırtmışlar camura düşmüş falan aaa dedim nooldu buna "abla biz bunu bomba sandık " demez mi şoför " ya dedim siz manyakmısınız bombanın böyle içi dışına mı cıkarılır kaç parca olursunuz biliomusunuz napalım abla sen de bırakmasaydın kocaman canta unutulur mu yaa diyo bi de azar yedim yani aldım geldim Allahtan paket zarar görmüş içi sağlamdı kısacası ben bu kadar meşakkatli bi yoldan geçmişken kocam hiç bir faaliyet içine girmezse bilmiyorum naparım:))
herşey tamamlanmış maaşalahbu hafta sonu oğlumun bütün eşyalarını aldık neredeyse. henüz almayanlara fikir vermesi açısından.
baby 2 go proton bebek arabası önerdi adam çok rahat taşıması diye, ama tekerlekleri çok küçüktü ondan vazgeçtik.
kraft atlanta bebek arabası, kraft 504 park yatak, içerisine visco yatak, sunnybaby vaneo ana kucağı aldık büyük eşya olarak. 550 tuttu bunların hepsi. eve de teslim yapıyorlar. kuruyolarda.
onun haricinde lansinoh 60 lı gögüs pedi, unibaby 3 lü ıslak mendil, chicco burun aspiratörü, chicco bakım seti, chicco tırnak makası, 2 tane emzirme sütyeni, 1 tane emzirme atleti, doğum sonrası korse, funnababy nevresim takımı, lansinoh gögüs kremi 56gr .. bunların hepsi de 270 tl tuttu.
büyük eşyaları çıkrıkçılarda alttaki özelcan bebe den, küçük ıvır zıvırları yukarıdakinden aldık. yukarıdaki çok indirim yapmıyor. ama alttakinde de ıvır zıvır yok, mecburen yukarıdan aldık. sağlıklı doğsunlar da güle güle giysinler inşallah kuzucuklarımız
canım benim yaa ben totoşumu kaldıramadım sürpriz kahvaltı içinohhh Allah mutlulugunuzu daim etsin btanemm. ben hediyesini bile alamadım daha düşün ne düşüncesizim yaaa. sen yozgatta msn smdi ankarada mı cnım?
ayyy bu arada Doktorum u izliyorum Kanal d ,izlemez olaydım bugün,agla agla nefesim kesildi resmen. Allah sabır versin dardaki insanlara ya. evlat acısı hiçbir acı gbi degil.[/QUOTE
amin canımm...sen rahatsızsın,ağrılara katlanmak kolay mı eşin de farkında olmalı ki o yapmış sürprizi bu yıl:)çok üzecek programlar izleme canım,çok hassasız artık..bu arada yozgattayım canım..ama Allah nasip ederse doğumu ankarada yapıcam..burda çok kafama göre doktor bulamadım..ankaraya kontrollere gide gele,doktoruma ççok alıştım,o yüzden bir aksilik çıkmzsa doğum ankarada..
Çok iyi yapmışsın canım.Ben de sabah çok güzel bi kahvaltı hazırladım ekmekleri bile kalp şeklinde kestim çok şaşırdı eşim,hiç beklemiyodu.Ama o da beni şaşırttı ufak notlar yazmış ve en son not hediyeye yönlendirdi çok mutlu oldum.Benim hediyem yatağın üstünde duruyo eve gidince görcek
ay canım maşallah ne güzel yapmışsın..o da eksik kalmamış..birbirine çok uygun br çiftsiniz belli
günaydın güzel anneler
sevgililer gününüz kutlu olsun
sizlerin de kutlu olsun kızlargünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
sevgililer gününüz kutlu olsun.
selen canım tektaş hayırlı olsun..eşin durmuş durmuş tam 12den vurmuş..harika bir sürpriz olmuş..güle güle kullan canım
sabah kocişle yatak muhabbeti yaptık azcık o işe gidene kadar :)
hediye alamadım dedim, bende sana hediyeni doğumda vericem olurmu dedi.. olur dedim.. zaten hediye beklemiyorum şu durumda.. bebeğin doğumuna kadar şubat maaşıyla idare edicez zaten
bende sana doğumda vericem dedim
akşama bişeyler hazırlıycam ama evdeki malzemelerle mecburen.. dışarda fena kar var(((
ay canım ya maşallah o aranızdaki muhabbet tüm hediyelere bedel..her şey oluyor ama o aradaki sıcaklık samimiyet her evlilikte olmuyor..her daim böyle olsun inşallah
özlemcim sen de ne çok uğaşmışsın canım..adamlara da nasıl kızdım bak şimdi..sen özen çık hamile hamile al..neyse yine de bulmuşsun zor olmuş ama..umarım çok beğenir eşin..
bu hafta sonu oğlumun bütün eşyalarını aldık neredeyse. henüz almayanlara fikir vermesi açısından.
baby 2 go proton bebek arabası önerdi adam çok rahat taşıması diye, ama tekerlekleri çok küçüktü ondan vazgeçtik.
kraft atlanta bebek arabası, kraft 504 park yatak, içerisine visco yatak, sunnybaby vaneo ana kucağı aldık büyük eşya olarak. 550 tuttu bunların hepsi. eve de teslim yapıyorlar. kuruyolarda.
onun haricinde lansinoh 60 lı gögüs pedi, unibaby 3 lü ıslak mendil, chicco burun aspiratörü, chicco bakım seti, chicco tırnak makası, 2 tane emzirme sütyeni, 1 tane emzirme atleti, doğum sonrası korse, funnababy nevresim takımı, lansinoh gögüs kremi 56gr .. bunların hepsi de 270 tl tuttu.
büyük eşyaları çıkrıkçılarda alttaki özelcan bebe den, küçük ıvır zıvırları yukarıdakinden aldık. yukarıdaki çok indirim yapmıyor. ama alttakinde de ıvır zıvır yok, mecburen yukarıdan aldık. sağlıklı doğsunlar da güle güle giysinler inşallah kuzucuklarımız
teşekkür ederiz cnm. hiçbirşey almadım almadım diye dolaşıyordum, bir çırpıda aldım çıktım herşeyi. yeterki Allah sağlık versin:)herşey tamamlanmış maaşalahkuzucuğun gelmesi kalmış bi tek..iyi günlerde kullanın hepsini..
Günaydın hatunlarrrr bız geldık:))) Oglum hepınıcıgınızın sevgılıler gununu kutluyo guzel teyzelerı:)))) Gecmıs cok bırıkms okumaya cesaret edemıyeciğimmmm önemlı gelısmeler varsa bırı bana bıldırırse cok mesut olacagım:)))
Günaydın hatunlarrrr bız geldık:))) Oglum hepınıcıgınızın sevgılıler gununu kutluyo guzel teyzelerı:)))) Gecmıs cok bırıkms okumaya cesaret edemıyeciğimmmm önemlı gelısmeler varsa bırı bana bıldırırse cok mesut olacagım:)))
özlemcim sen de ne çok uğaşmışsın canım..adamlara da nasıl kızdım bak şimdi..sen özen çık hamile hamile al..neyse yine de bulmuşsun zor olmuş ama..umarım çok beğenir eşin..
Gerçekten o hediyenin değerine değer katmışsın tatlım, emek budur işte.
Nerde kalmıştın tatlım (dizi izleyicileri gibi),
3 tane doğum oldu biliyon mu, sütlüçörek, nihalimsi ve yelloww, sütlüçöreğin bu arada ailevi sorunları var, gamzecik berranın muhteşem resimlerini paylaştı, aklıma gelen önemliler bunlar.
hoşgeldin tatlım kız ben de seni merak ediyodum nereye kayboldu bu kız yine diye iisin dimi...valla haftasonu 3 tane doğum haberi aldık kuzum ondan haberin varmı bilmiyorum da sütlüçörek yellow ve nihalimsi doğum yaptı bugün uhde doğuma gitti cuma günü ayça gidiyo benim de atladığım yada unuttuğum vardır muhakkak ama en azından doğumsal haberler bunlar :)
Eki Görüntüle 346595
sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar bundan sonraki günlerimiz hep sevgi dolu ve sağlık sıhat huzur bereket mutluluk ve bebişlerimizle ve sevdiklerimizle geçsin inşallah.............
Hayırlı uğurlu olsun, alınca rahatlamışsındır, insanın kafasını meşgul ediyor, güle güle kullansın bebiş.
:))))) zaten bu erkek analığı doğuştan bi yetenek bence yaa :)) sonradan olmuyo kız anaları hep böle naif vur kafasına al ekmeğini oluyoerkek anaları öle mi hep semra kaynana valla pollyy seni ayrı tutuyorum senin oğlun yok kız anasısın
Ay çok güldürdün beni, allahta seni güldürsün emi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?