2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok güldürdün beni, allahta seni güldürsün emi.

bu hafta sonu oğlumun bütün eşyalarını aldık neredeyse. henüz almayanlara fikir vermesi açısından.
baby 2 go proton bebek arabası önerdi adam çok rahat taşıması diye, ama tekerlekleri çok küçüktü ondan vazgeçtik.

kraft atlanta bebek arabası, kraft 504 park yatak, içerisine visco yatak, sunnybaby vaneo ana kucağı aldık büyük eşya olarak. 550 tuttu bunların hepsi. eve de teslim yapıyorlar. kuruyolarda.

onun haricinde lansinoh 60 lı gögüs pedi, unibaby 3 lü ıslak mendil, chicco burun aspiratörü, chicco bakım seti, chicco tırnak makası, 2 tane emzirme sütyeni, 1 tane emzirme atleti, doğum sonrası korse, funnababy nevresim takımı, lansinoh gögüs kremi 56gr .. bunların hepsi de 270 tl tuttu.

büyük eşyaları çıkrıkçılarda alttaki özelcan bebe den, küçük ıvır zıvırları yukarıdakinden aldık. yukarıdaki çok indirim yapmıyor. ama alttakinde de ıvır zıvır yok, mecburen yukarıdan aldık. sağlıklı doğsunlar da güle güle giysinler inşallah kuzucuklarımız

Gerçekten o hediyenin değerine değer katmışsın tatlım, emek budur işte.

herşey tamamlanmış maaşalahkuzucuğun gelmesi kalmış bi tek..iyi günlerde kullanın hepsini..

Günaydın hatunlarrrr bız geldık:))) Oglum hepınıcıgınızın sevgılıler gununu kutluyo guzel teyzelerı:)))) Gecmıs cok bırıkms okumaya cesaret edemıyeciğimmmm önemlı gelısmeler varsa bırı bana bıldırırse cok mesut olacagım:)))

Hayırlı uğurlu olsun, alınca rahatlamışsındır, insanın kafasını meşgul ediyor, güle güle kullansın bebiş.

Nerde kalmıştın tatlım (dizi izleyicileri gibi),
3 tane doğum oldu biliyon mu, sütlüçörek, nihalimsi ve yelloww, sütlüçöreğin bu arada ailevi sorunları var, gamzecik berranın muhteşem resimlerini paylaştı, aklıma gelen önemliler bunlar.

Nerde kalmıştın tatlım (dizi izleyicileri gibi),
3 tane doğum oldu biliyon mu, sütlüçörek, nihalimsi ve yelloww, sütlüçöreğin bu arada ailevi sorunları var, gamzecik berranın muhteşem resimlerini paylaştı, aklıma gelen önemliler bunlar.

hoşgeldin tatlım kız ben de seni merak ediyodum nereye kayboldu bu kız yine diye iisin dimi...valla haftasonu 3 tane doğum haberi aldık kuzum ondan haberin varmı bilmiyorum da sütlüçörek yellow ve nihalimsi doğum yaptı bugün uhde doğuma gitti cuma günü ayça gidiyo benim de atladığım yada unuttuğum vardır muhakkak ama en azından doğumsal haberler bunlar :))

özlemcim sen de ne çok uğaşmışsın canım..adamlara da nasıl kızdım bak şimdi..sen özen çık hamile hamile al..neyse yine de bulmuşsun zor olmuş ama..umarım çok beğenir eşin..

mecbur beğenecek valla yollarda doğuracaktım dün hatta o sorumlu adamla birlikte bekledik paketi adam da kahvede oturuyo tabi bana acıdılar da kahvenin önüne bi sandalye verdiler ahir ömrümde kahveye gidip de oturmadım demem artık :)) bu kadar seyden sonra beğenmesin de göriim hele bi de bişi yapmazsa yandı yandııı:))
Gerçekten o hediyenin değerine değer katmışsın tatlım, emek budur işte.

ahh ah görücez bakalım kuşum beğenecek mi kociş:)

Abbovvvvvvvv ne dıosun yaaaaaa bı haftasonu gırmedım 3 dogummu olduuuu annemmmmmmmm cok sevındım doguran arkadaslarım adınaaa ALLAH analı babalı buyutsunn saglıklaaa huzurla yasasınlar inşallah.. Sutlucorek arkadsımada aılesıylee en kısa zamanda problemlerını halletmesını dılıyorum.. Gecmıse bakmıcaktm ama berranın resımlrını merak ettım gıdıp bı goz gezdrcem:)))) Ayyy dogurdular demekk vay arkadassss yaaa artık arkamızı donunce bırı dogurdu dıye haber gelcek o doneme gırmısız anlasıldı:))

sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar bundan sonraki günlerimiz hep sevgi dolu ve sağlık sıhat huzur bereket mutluluk ve bebişlerimizle ve sevdiklerimizle geçsin inşallah.............

:))) Yaa hava guzel olnca kendımı ıstanbul sokaklarına vurdum canım aklımda sızdydıı kontrollerı bılıodum ama dogum olabılcgını hıc dusunmedm aycayı da bılıorum 17 sı dıye dıger arkadslr aynı gunmu dogurmus yaaa zamanındamı olms mecburımı:)) Ayyy boylee 3 kısı bırden doguma gıdeceksek martın sonunu goremıcez heralde:))))) Allahhh kolaylk versın arkadaslaraaa kavustular bebeklerıne darısı basımızaa. Ama son gunlerde ne kdr kaldı dıyenlere 35 40 gun kadr dıorum bı avazda bı avazda demelerı okdr cogaldıkı artık heran dogrckmsm gıbı hıssedıorum:)))

Anaaaaaa 2 gun yoktum gecmıste ne olms dıye şöyyylee bır bakayım dedım semra kaynana olmusummm:))) Kıızımmm oylee tabııı benım oglumu uzerse bende onu uzermıs gıbı yaparım:))) Ben semra kaynana degılımmmm ama dedımmm ısteee oglumu uzerse ozaman onun gıbı olabılrm buna engel olamayabılrm ahahaha bılemıorumm:))) hem bu bahsettıgımz donem degıl evlılk donemı anasıfınındakı ılk askındn bahsedıorum oylee guvenlee yasamalıkı ılk askınıı cocugumm hayatı boyunca kızlara yanasmaktan cekınmemelı ahahaha:))) oyyyy o benm mınk böcegımmmmmm gellll cumartesııııı gellllllll:))))

şimdi gelelim geçmişe...

mervişko CNM izleme öyle şeyler ben annem sayesinde nekadar krofantastik olay varsa hepsini izliyorum tv de şu hamile halimle malesef annem sanırım keyifle izliyo kaçan kızları kocası döven kadınları annesini babasını kesen insanları ben hmen kapatıyorum...

özgecim dün yazıcaktım ama arada kaynadı tacımızı beğenmene sevindim cnm...seninde tek taşın hayırlı olsun güzel günlerde kullan cnm...

özlem...senin hediyenin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir he Allahtan fünyeyle patlatmamışlar cnm ya... umarım eşinde bugün ayaklarını yerden kesiek bir süpriz hazırlar sana cnm...

poll
cnm bizimde dün evlilik yıldönümümüzdü bende hiç bişey yapmadım eşim bana yapsın bu hamiş halimle ne yapayım dedim neyse akşam eşim geldi ama yüzü hiç gülmüyo hatta yüzümüze bile bakmadı şaşırdım neyse neyin var ne oldu vs vs yok bişy dedi karnın açmı dedim ben hazılarım dedi kalktı kendi yemeğini koydu yedi tabağını kaldırdı sonra anladımki beklediği para gelmemiş ve onun ezikliği var üzerinde cok üzüldüm çaktımadan kalktım...hemen değişik bir saalata...börek kanepeler ve evde brovni vardı karışık bir tabak hazırladım çay koydum gittim tabak elimde sarıldım kutladım zavallım nerdeyse ağlıycaktı ben yarın bugünün ve sevgiler günün acısını çıkartıcam dedi bakalım..yinede canı sağolsun başımızda olsun yeter bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…