2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin sevgililer günü kutlu olsun
Geçmişi oku oku bitiremedik yaff
Özlemm senin hikayene koptum yalnız:)Ne panik bir toplum olduk içler acısı halimiz her paket bomba oldu artık.Sağlam kalmış ya içindekiler çok sevindim iyi patlatmamışlar.
Işıl'cım en iyisini yapmışsın canım
Bana gelince o kadar hediye süpriz planlayan ben hepsinden vazgeçtim nedenini anlatayım haksızsın diin bana
Demiştim ya size de dikkat edicem kiloma karbonhidratları kısıtlıcam diye 2 gündür de gayet ii gidiyorum 1,5 kilo farketmiş.Neyse eşime de söyledim böyle böyle die.Gece 11 di resmen birşeye aşerdim,diyorum git al,normalde hamile olmasam gidip alan adam yok almam sen zayıflıcam dedin dio Yahu hamileyim farkında mısın dedim neyse bu aldı geldi aradan 5 dakika geçti ben kıtlıktan çıkmış gibi yiyorken ben o yediğinden bi lokma bile yemedim diince dedim aşkım sen misin hamile ben mi ala ala yahuuGece gece sinirlerimi zıplattı al diye verdiğim şeyi de yememiş zaten nasıl sinir oldum nasılll....Yok ona hediye mediye çok kızdım çok...

Ahh canım yaa Allah muhabbetinizi arttırsın para pul bugün olur yarın olmaz ama eşlerimiz hep yanımızda olsun inşallah..

muhtemelen doğuma hazırlanıyor canım, ben de aşağıya doğru baskı hissediyorum, her an kafası çıkacakmış gibi....

ahahaaa süpermiş ya, neyse ki bulmuşsun sağ salim, yoksa akşam ana haber bülteninde fünyeyle patlatıldığını görmek de vardı :)) ben de karalahana ile sevgililer günü sürprizi yapacaktım , neredeyse bi saat buralarda karalahana aradım ama bulamdım... başka bişi pişireyim bari...

Evet ya, nefret ettim artık Ankaradan, her gün kar ve karın sorunları, yok yollar kapalı, yok taksi bile bulamazsın, doğurmasak bari bu aralar,
Neden kesti kalsiyumu canım merak ettim
al benden de o kadar, zaten sevmezdim bu şehri iice nefret ettim artık... magnezymu da çok emin değilim ama açılma kolaylaşsın ve ben ağrı çekmeye alışayım die kesti galiba, bi de ilaç kullanmayı pek sevmeyen bi doktor, doğru düzgün vitamin, demir bile kullandırmadı, organik tarım bizimkisi :)

oyyy kıyamam size yaa.. Rabbim kimseleri darda koymasın..
evin huzur mutluğu tüm hediyelere bedel.. ayrıca geçmiş evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun canım.

selamlar güzel anneler,sevgililer gününüz kutlu olsun,eşinizle,evlatlarınızla,tüm sevdiklerinizle beraber sağlıklı huzurlu bi ömür geçirin inşallah...

dişi,başı,midesi,kuşu ağrıyan herkese geçmiş olsun,as kaldı,biraz daha sabır ve tedbirle bu işin de üstesinden geliriz biz :)

alışveriş yapan arkadaşlar gülegüle kullanın aldıklarınızı

bugün ikizlerimiz geliyor dimi, kolay doğumlar dilerim..geçmişi okudum ama atladımmı acaba,doğum olmuşmu,saat kaçtaydı ?

eczanemizde com güvenilir biyermi,alışveriş yaptınızmı önceden? lansinoh uygunmuş,almayı düşündüm ben de

yazık ama yaaaaa...
adam seni düşünüyo ne yapsın:)

Kızlaaaaaaaaaaaar mutlu sevgililer günlerii :)))

Ben de sevgilimi görüp geldimmm Nicegirl, Polly, Öslem, Yelden,....... beni ve çatıyı merak edenler fiyaskoya uğradık :))
O kadar epilasyon yap aklan paklan git gösteremeden gel
Kızlar önce nst yaptık sancılarım normal çıktı sonra ultrasonda baktı doktor, suyu iyimiş gelişimi haftasında, 49 cm 3 kilo olmuş tam kuzum o yüzden çatı muayenesini haftaya 38 de yapalım dedi. çünkü çatı muayenesi doğumu tetikleyebilirmiş.. kontrol ederken rahim ağzına kadar kontrol ediyolarmış o esnada rahim ağzı uyarılıp 1-2 gün içinde doğum gerçekleşebilir riske atmayalım 38de yapalım çünkü 38+3 yada +4'te gelmesi en güzeli dedi. Gelmezse dedim, bekliyces dedi :)) pek gelmeye niyeti yok gibi yatıyodu zaten öle :))

MAG bu arada senin soruyu söledim netten soran da arkadaşımdı dedim, aynen düşündüğümüz gibi epilasyonu lazer anlamış o yüzden önermiyorum demiştim dedi, diğer türlü ağda falan yaptırın emla kreminde sakıncası yok hatta epilasyon mutlaka yaptırın dedi.. sadece sezeryan olanlarda doğum olacağı gün, normallerde belirtilerin olduğu gün önermiyorum o da kıl kökleri açık olacağından enfeksiyon riski olduğu için dedi.. yani kıllardan rahatlıkla kurtulabiliriz

Doğumu biraz anlattı, lağman ve sonda yapmıyolarmış ben çok taraftarı değilim dedi.. ikisininde yan etkisi olabiliyomuş.. 1-2cm açılmayla gelirsen burda zaten kendin yaparsın dedi ama açılma artarsa 4-5 cm falan olursa artık oraya yapcam herhalde çok gerekmedikçe yapmayız diyelim dedi..

Doğumun başlama şekillerini anlattı, su gelmesi, kan gelmesi, sancı gelmesi durumlarında ne kadar vaktim var ve ne zaman gitmem gerekir hastaneye onları söledi..

Doğuma sadece eşin ve sen gelin bütün sülaleyi toplayıp geliyolar biri sezeryana dönün diyo biri epidural bağlayın diyo hem siz hem biz zor durumda kalmayalım dedi ki sonuna kadar katılıyorum...

Off çok yazdım yoruldum güzel geçti yani herşey.. Hııı forumda 6 kişi doğum yaptı dedim acele etme erken doğum özenilcek bişey değil dedi 38den sonra sıkılcakmışım yani... 40ı bile görebilir belli olmaz dedi.. artık böle cd resim yetmiyo dimi kucağına almak istiyosun dedi.. offff dedim sormayın o da sıkılmış belli dedi çünkü başını rahim ağzına dayamıştı minik kızım ve orayı çok inceltmiş.. geldi gelcek gibi duruyo ama hadi hayırlısı bakalım inşallah 38i de görürüz sağlıkla çünkü 38den sonra küvez ihtimali olmaz bi çok risk ortadan kalkar dedi.. hayırlısı bakalım

günaydin kizlar,
ben cok rahatsizim bugün midem bulaniyo halsizim
ve tuvalete cok cikiyorum:-( acaba yedigim biseymi dokundu:-(

Hoşgeldin canım.. hadi hakkında hayırlısı olsun bakalım.. yeni haftanda hayırlı olsun bu arada..
38.haftaya merhaba dedin.. azıcık kaldı azıcık.. demek rahim ağzını inceltmiş hee.. peki tatlım sen farkettinmi bunu.. hani bebişler aşağıya çok baskı yapıyolar ya, o aralarda mı inceliyo acaba :44::44:
çünkü benimki şu sıralar acayip geriniyo ve hem alttan hem üstten feci darbe alıyorum.

ve bence senin kız şubat bitmeden gelecek.. maşallah kilosuda yerinde

Son düzenleme:

Guzel haberlerle gelmıssın cok mutlu oldum adına mıray kız 3 kılo olms masallahh sen bu cocugu cıkarırsın melıke ben sana guvenıorum:))) 38 e sunun surasında ne kaldı annem sabret bıdahakı haftaa bakar ıcabına doktrn sen zatn cok heveslısn su catına bı baktr gelır bebegn akabınde:))) Bende cumartesı gıdıcem ama cumartesı okdr uzakkı gozumde sankı 1 ay var ozlem demzmı 1 ay nasıl beklıomsz 1 haftaya tahammul edemez olduk:))) yaaaaa catr catr acılmalarımz olurdaaa rahat rahat cıkartırız veletlerı:)) Ayrıca dr sulalenı toplama dedı cok dogruu ben dıorum kocama ne vakıt olrsa olsnn kımseyı arama sen yanımda ol yeter. annem gelse aglamaktan doguramam kocmn annesı gelse o aglamaktan bana destek olamaz kocam yıne en ıyısı kımseye dememeyı dusunuorum doguma gırerken gelsın hepsi:)) Insallah hakkımızda hayırlısı olur canım

aman ii yapmışsın kuzum gez dolaş fırsatın varken ben de şimdi cıkcam hala tüp bekliyorum aç kalıcaz akşama tüpçü yüzünden:)) kız valla hızlandı doğumlar ne güzel sıra bize gelioo:))

orma kız az kalsın patlatıyolarmış caaanım hediyemi az bi zararla kurtardık neyseki:)) yazık kız kocanaa nasıl ii niyetliymiş öyle baskası olsa takmazdı nappim para gelmedi bahanesine sığınıp hiç bişi yokmuş gibi pişkinlik de yapabilirdi valla kıymetini bilelim kocalarımızın Allah başımızdan onları eksik etmesin bu arada evlilik yıldönümünüz de sevgililer gününüz de kutlu olsun Allah nice uzun sağlıklı mutlu yıldönümleri görmek nasip etsin tatlım

sorma kıızz tepinmişler resmen paketimin üstünde:)) hadi paniklediniz bomba sandınız da bombanın tepesine ne diye cıkıyonuz yani:)) ay neyse kurtardik patlayıp çatlamadan:)) ay bu kocaların hepsi aynı galiba ya kendilerini bazen bizimle bir tutuyolar :)) saf kocama Allah akıl fikir versin sana emi demekten içim cıktı artık takmıyorum napiim sen de takma kız yazık bak bugün sana güzel bi sürpriz yapar yumuşarsın kıymetini bil bugünlerin bebiş gelsin yeri gelcek özlicen kocanı aynı evin içinde:))

bu gidişle bigün cıkcam o haberlere zaten ama neyle cıkcam nasıl cıkcam onu merak ediyorum:))ne kadar romantiksin kuzum sen ya hiç aklıma gelmezdi karalahanalı sürpriz süpermiş:))

güneşcim biz dün ne konuşmuştuk farkında olmadan adamlara cok yükleniyoruz hatta annem benim yanımda yapma demişti onlar iyidavrandıkça sanırım biz daha cok saldırıyoruz yazık böcüğüne azıcık verseydin onada yediğinden hayin kadın.... akşama yap süpriz adamcağızaç....
Ahh canım yaa Allah muhabbetinizi arttırsın para pul bugün olur yarın olmaz ama eşlerimiz hep yanımızda olsun inşallah..
cok sağol cnm öle tabi napalım Allaha şükür herşeyimiz var....

oyyy kıyamam size yaa.. Rabbim kimseleri darda koymasın..
evin huzur mutluğu tüm hediyelere bedel.. ayrıca geçmiş evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun canım.

cok sağol polim....

MELİKE cnm kız bebekler erken doğarmış 40 haftayı beklemz cnm merak etme sağlıkla gelsin inşallah yavru kartal....

Erkeklere hamilelerle yaşam kılavuzu okutmalı, derslerini vermeli, bizim ne zaman ne yapacağımız, ne yiyeceğimiz belli olmaz dimi ama, anlayış lütfen.

Yok kuzum aşağıda baskı hissediyorum eskiye göre daha çok bi de ordayken de oldu kasıklarıma ağrı giriyo o esnada sancı 105 e çıktı.. doktor güzel güzel bunlar normal olması gerekler dedi.. inceltmiş ama hani doğumu başlatır demedi.. 38den sonra diye konuştu hep.. demek ki normal..

Aynen öle kuzum bende eşime çıkar çıkmaz dedim.. bebek doğsun odaya gelelim sonra annemleri ara dedim.. çünkü gerçekten onların hastanede olması da hem bize hem doktora stres olcak boşu boşuna..
Sabret seninde az kaldı cmtsine inşallah güzel haberlerle gelirsin sende ama artık ultrason kesmiyo beni valla ee gördük geldik sanki orda bırakmışım karnımda değil gibi geliyo hayırlısıyla doğsunlarda karnımız yerine kollarımızda taşıyalım birazda

iyi geceler canımm,tatlı rüyalar

seninkide mi uyumuyor geceleri :)
sanadaaa...biz oturuyoruz nasılsa oğlumla:)

hayırlı geceler

sana da iyi geceler canim :)

iyi geceler canım tatlı rüyalar :)

selam nasılsınız kızlar??? doktora gittim bugün oğlum maşallah çok iyi. kilosu falanda iyi şükürler olsun. doktora normal istemiyorum ben dedim oda normal doğurabilirsin dedi. bende ama istemiyorumm dedim oda burası devlet özel hastane değil istediğin olmuyor dedi 37. hafta çatı muayenesinde karar vericez dedi. amanormale alıştır kendini dedi sırf bu yüzden özele gitmek zorunda mı kalcam parada çok istiyorlar offffffff

kesmediler mi? epizyo yapılmıştır muhtemelen. kaç dikişin vardı? ne kadar zamanda düzeldi? cinsel hayatınız falan normale nekadar zaman sonra döndü? ne kadar zaman oturamadın vs..

HEeeeee sıra bıze gelıo ıstee bazn aklmdn ne gecıorummm dıorumkıı doguma gırcm aklmaa burda yazdıklrım gelcekkkk cıkınca sıze guzl bı sayfaaaa yasadıklrımı anlatmanın hayalıylee cektıgm sancıyııı okdrrrr kolay yazıodumm basınaa gelnce baska bısey anlatcm dıyeeee yuzumde bı sırıtma ıfadesıı dusunurken buluorum kendımı:)))) Suan bıle sancm varrr ara ara gelıooo hayy hayyy buyursunn gelsınnnn benı seven gelsın (8) :))))) umarım gercek sancılarım geldıgı zamandaaa nazan oncel gıbı şen şakrak şarkı soyleyebılrm ahahaha:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…