- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.901
ay canım ya..bazen tuttu mu tutuyor damarları..sıkma sen canını..o gönlünü alır mı mutlakaHerkesin sevgililer günü kutlu olsun
Geçmişi oku oku bitiremedik yaff
Özlemm senin hikayene koptum yalnız:)Ne panik bir toplum olduk içler acısı halimiz her paket bomba oldu artık.Sağlam kalmış ya içindekiler çok sevindim iyi patlatmamışlar.
Işıl'cım en iyisini yapmışsın canım
Bana gelince o kadar hediye süpriz planlayan ben hepsinden vazgeçtim nedenini anlatayım haksızsın diin bana
Demiştim ya size de dikkat edicem kiloma karbonhidratları kısıtlıcam diye 2 gündür de gayet ii gidiyorum 1,5 kilo farketmiş.Neyse eşime de söyledim böyle böyle die.Gece 11 di resmen birşeye aşerdim,diyorum git al,normalde hamile olmasam gidip alan adam yok almam sen zayıflıcam dedin dioYahu hamileyim farkında mısın dedim neyse bu aldı geldi aradan 5 dakika geçti ben kıtlıktan çıkmış gibi yiyorken ben o yediğinden bi lokma bile yemedim diince dedim aşkım sen misin hamile ben mi ala ala yahuu Gece gece sinirlerimi zıplattı al diye verdiğim şeyi de yememiş zaten nasıl sinir oldum nasılll....Yok ona hediye mediye çok kızdım çok...
)
ben bu kuzuyu yerim yerimmmm:) maşallahmerak ettiğim birşey oldu. yan yastığı gerçekten gerekli bişiymi gamzecim??
Kendini düşünüoo bence ama hadi neysee pollycim
yazık ama yaaaaa...
adam seni düşünüyo ne yapsın:)
Süper valla herşeyin yolunda olmasına sevindim melikecim.Benim doktorum direk 38.haftada yapıcaz demişti çatı muayenesini,demek ki sebebi buymuş.Emlaya seninki de ok dediyse o zaman sorun yok.Kızlaaaaaaaaaaaar mutlu sevgililer günlerii:)))
Ben de sevgilimi görüp geldimmm Nicegirl, Polly, Öslem, Yelden,....... beni ve çatıyı merak edenler fiyaskoya uğradık :))
O kadar epilasyon yap aklan paklan git gösteremeden gel
Kızlar önce nst yaptık sancılarım normal çıktı sonra ultrasonda baktı doktor, suyu iyimiş gelişimi haftasında, 49 cm 3 kilo olmuş tam kuzumo yüzden çatı muayenesini haftaya 38 de yapalım dedi. çünkü çatı muayenesi doğumu tetikleyebilirmiş.. kontrol ederken rahim ağzına kadar kontrol ediyolarmış o esnada rahim ağzı uyarılıp 1-2 gün içinde doğum gerçekleşebilir riske atmayalım 38de yapalım çünkü 38+3 yada +4'te gelmesi en güzeli dedi. Gelmezse dedim, bekliyces dedi :)) pek gelmeye niyeti yok gibi yatıyodu zaten öle :))
MAG bu arada senin soruyu söledim netten soran da arkadaşımdı dedim, aynen düşündüğümüz gibi epilasyonu lazer anlamış o yüzden önermiyorum demiştim dedi, diğer türlü ağda falan yaptırın emla kreminde sakıncası yok hatta epilasyon mutlaka yaptırın dedi.. sadece sezeryan olanlarda doğum olacağı gün, normallerde belirtilerin olduğu gün önermiyorum o da kıl kökleri açık olacağından enfeksiyon riski olduğu için dedi.. yani kıllardan rahatlıkla kurtulabiliriz
Doğumu biraz anlattı, lağman ve sonda yapmıyolarmış ben çok taraftarı değilim dedi.. ikisininde yan etkisi olabiliyomuş.. 1-2cm açılmayla gelirsen burda zaten kendin yaparsın dediama açılma artarsa 4-5 cm falan olursa artık oraya yapcam herhalde çok gerekmedikçe yapmayız diyelim dedi..
Doğumun başlama şekillerini anlattı, su gelmesi, kan gelmesi, sancı gelmesi durumlarında ne kadar vaktim var ve ne zaman gitmem gerekir hastaneye onları söledi..
Doğuma sadece eşin ve sen gelin bütün sülaleyi toplayıp geliyolar biri sezeryana dönün diyo biri epidural bağlayın diyo hem siz hem biz zor durumda kalmayalım dedi ki sonuna kadar katılıyorum...
Off çok yazdım yoruldum güzel geçti yani herşey.. Hııı forumda 6 kişi doğum yaptı dedimacele etme erken doğum özenilcek bişey değil dedi 38den sonra sıkılcakmışım yani... 40ı bile görebilir belli olmaz dedi.. artık böle cd resim yetmiyo dimi kucağına almak istiyosun dedi.. offff dedim sormayın o da sıkılmış belli dedi çünkü başını rahim ağzına dayamıştı minik kızım ve orayı çok inceltmiş.. geldi gelcek gibi duruyo ama hadi hayırlısı bakalım inşallah 38i de görürüz sağlıkla çünkü 38den sonra küvez ihtimali olmaz bi çok risk ortadan kalkar dedi.. hayırlısı bakalım
aman ii yapmışsın kuzum gez dolaş fırsatın varken ben de şimdi cıkcam hala tüp bekliyorum aç kalıcaz akşama tüpçü yüzünden:)) kız valla hızlandı doğumlar ne güzel sıra bize gelioo:))
orma kız az kalsın patlatıyolarmış caaanım hediyemi az bi zararla kurtardık neyseki:)) yazık kız kocanaa nasıl ii niyetliymiş öyle baskası olsa takmazdı nappim para gelmedi bahanesine sığınıp hiç bişi yokmuş gibi pişkinlik de yapabilirdi valla kıymetini bilelim kocalarımızın Allah başımızdan onları eksik etmesin bu arada evlilik yıldönümünüz de sevgililer gününüz de kutlu olsun Allah nice uzun sağlıklı mutlu yıldönümleri görmek nasip etsin tatlım
sorma kıızz tepinmişler resmen paketimin üstünde:)) hadi paniklediniz bomba sandınız da bombanın tepesine ne diye cıkıyonuz yani:)) ay neyse kurtardik patlayıp çatlamadan:)) ay bu kocaların hepsi aynı galiba ya kendilerini bazen bizimle bir tutuyolar :)) saf kocama Allah akıl fikir versin sana emi demekten içim cıktı artık takmıyorum napiim sen de takma kız yazık bak bugün sana güzel bi sürpriz yapar yumuşarsın kıymetini bil bugünlerin bebiş gelsin yeri gelcek özlicen kocanı aynı evin içinde:))
bu gidişle bigün cıkcam o haberlere zaten ama neyle cıkcam nasıl cıkcam onu merak ediyorum:))ne kadar romantiksin kuzum sen ya hiç aklıma gelmezdi karalahanalı sürpriz süpermiş:))
Kızlaaaaaaaaaaaar mutlu sevgililer günlerii:)))
Ben de sevgilimi görüp geldimmm Nicegirl, Polly, Öslem, Yelden,....... beni ve çatıyı merak edenler fiyaskoya uğradık :))
Kızlar önce nst yaptık sancılarım normal çıktı sonra ultrasonda baktı doktor, suyu iyimiş gelişimi haftasında, 49 cm 3 kilo olmuş tam kuzumo yüzden çatı muayenesini haftaya 38 de yapalım dedi. çünkü çatı muayenesi doğumu tetikleyebilirmiş.. kontrol ederken rahim ağzına kadar kontrol ediyolarmış o esnada rahim ağzı uyarılıp 1-2 gün içinde doğum gerçekleşebilir riske atmayalım 38de yapalım çünkü 38+3 yada +4'te gelmesi en güzeli dedi. Gelmezse dedim, bekliyces dedi :)) pek gelmeye niyeti yok gibi yatıyodu zaten öle :))
MAG bu arada senin soruyu söledim netten soran da arkadaşımdı dedim, aynen düşündüğümüz gibi epilasyonu lazer anlamış o yüzden önermiyorum demiştim dedi, diğer türlü ağda falan yaptırın emla kreminde sakıncası yok hatta epilasyon mutlaka yaptırın dedi.. sadece sezeryan olanlarda doğum olacağı gün, normallerde belirtilerin olduğu gün önermiyorum o da kıl kökleri açık olacağından enfeksiyon riski olduğu için dedi.. yani kıllardan rahatlıkla kurtulabiliriz
Doğumu biraz anlattı, lağman ve sonda yapmıyolarmış ben çok taraftarı değilim dedi.. ikisininde yan etkisi olabiliyomuş.. 1-2cm açılmayla gelirsen burda zaten kendin yaparsın dediama açılma artarsa 4-5 cm falan olursa artık oraya yapcam herhalde çok gerekmedikçe yapmayız diyelim dedi..
Doğumun başlama şekillerini anlattı, su gelmesi, kan gelmesi, sancı gelmesi durumlarında ne kadar vaktim var ve ne zaman gitmem gerekir hastaneye onları söledi..
Doğuma sadece eşin ve sen gelin bütün sülaleyi toplayıp geliyolar biri sezeryana dönün diyo biri epidural bağlayın diyo hem siz hem biz zor durumda kalmayalım dedi ki sonuna kadar katılıyorum...
Off çok yazdım yoruldum güzel geçti yani herşey.. Hııı forumda 6 kişi doğum yaptı dedimacele etme erken doğum özenilcek bişey değil dedi 38den sonra sıkılcakmışım yani... 40ı bile görebilir belli olmaz dedi.. artık böle cd resim yetmiyo dimi kucağına almak istiyosun dedi.. offff dedim sormayın o da sıkılmış belli dedi çünkü başını rahim ağzına dayamıştı minik kızım ve orayı çok inceltmiş.. geldi gelcek gibi duruyo ama hadi hayırlısı bakalım inşallah 38i de görürüz sağlıkla çünkü 38den sonra küvez ihtimali olmaz bi çok risk ortadan kalkar dedi.. hayırlısı bakalım
Meraklıyım ya geçmişi okumadan yazamıyorum
Aynen öle kuzum bende eşime çıkar çıkmaz dedim.. bebek doğsun odaya gelelim sonra annemleri ara dedim.. çünkü gerçekten onların hastanede olması da hem bize hem doktora stres olcak boşu boşuna.. Sabret seninde az kaldı cmtsine inşallah güzel haberlerle gelirsin sende :48: ama artık ultrason kesmiyo beni valla :( ee gördük geldik sanki orda bırakmışım karnımda değil gibi geliyo :D hayırlısıyla doğsunlarda karnımız yerine kollarımızda taşıyalım birazda :16::16:[/QUOTE .!.:Oyyyy mınık böcek onlarrrr bızde artık şafak sayıoruz kı senınkı cok az kaldıı kızın gelck senın okdr ıstıosunkı beyn gucuyle kızı dısarı alcan:)))) Ondn sonra her hafta gıtcm belkı bu gıttıgımde nst baglıck benı hatırlamıorum ne dedı catı matı hak getıre benm daha cok var ona cok meraklıyım dimiiinşallahh şöylee bırde rahat rahat saglıkla dogurup evızeme gelek daha ne ısterım
günaydin kizlar,
ben cok rahatsizim bugün midem bulaniyo halsizim
ve tuvalete cok cikiyorum:-( acaba yedigim biseymi dokundu:-(
ay canım ya..bazen tuttu mu tutuyor damarları..sıkma sen canını..o gönlünü alır mı mutlaka
ışıl yazınca farkettim tektaşı özge mi almış..ben selen sandım..karıştırdımsa pardon kızlar..her kim aldıysa güle güle kullansın
HEeeeee sıra bıze gelıo ıstee bazn aklmdn ne gecıorummm dıorumkıı doguma gırcm aklmaa burda yazdıklrım gelcekkkk cıkınca sıze guzl bı sayfaaaa yasadıklrımı anlatmanın hayalıylee cektıgm sancıyııı okdrrrr kolay yazıodumm basınaa gelnce baska bısey anlatcm dıyeeee yuzumde bı sırıtma ıfadesıı dusunurken buluorum kendımı:)))) Suan bıle sancm varrr ara ara gelıooo hayy hayyy buyursunn gelsınnnn benı seven gelsın (8) :))))) umarım gercek sancılarım geldıgı zamandaaa nazan oncel gıbı şen şakrak şarkı soyleyebılrm ahahaha:))))
İnşallah canımm :) çok bekletmesin bencede 38+3 çok güzelMELİKE cnm kız bebekler erken doğarmış 40 haftayı beklemz cnm merak etme sağlıkla gelsin inşallah yavru kartal....
Süper valla herşeyin yolunda olmasına sevindim melikecim.Benim doktorum direk 38.haftada yapıcaz demişti çatı muayenesini,demek ki sebebi buymuş.Emlaya seninki de ok dediyse o zaman sorun yok.
seninkide mi uyumuyor geceleri :)
selam nasılsınız kızlar??? doktora gittim bugün oğlum maşallah çok iyi. kilosu falanda iyi şükürler olsun. doktora normal istemiyorum ben dedim oda normal doğurabilirsin dedi. bende ama istemiyorumm dedim oda burası devlet özel hastane değil istediğin olmuyor dedi37. hafta çatı muayenesinde karar vericez dedi. amanormale alıştır kendini dedi sırf bu yüzden özele gitmek zorunda mı kalcam parada çok istiyorlar offffffff
kesmediler mi? epizyo yapılmıştır muhtemelen. kaç dikişin vardı? ne kadar zamanda düzeldi? cinsel hayatınız falan normale nekadar zaman sonra döndü? ne kadar zaman oturamadın vs..
selam kızlar..
dun dr. a gittim nst ye girdim hersey guzel cıktı, lakin bebisim 1930gr. suanda, 2 haftada 200gr almıs..dr kg cok az oldugunu ama diger konularda sıkıntı olmadıgını onun icinde 2 hafta bekleyip tekrar degerlendirmemiz gerektigini soyledi. plesantamda boosluklar vardı buyuk ıhtımalle plesantan tam besleyemiyor dedi.. yarın prenetal dr. Recep Has'arandevu aldım.. suanki dr.um eger 2 hafta sonrada az almıs yada almamıs olursa 36.5 hafta gibi bebisi sezeryanla alacak. cok üzülüyorum nolur dua edin...
karbonhidrata agırlık ver dedi simdi onu da deneyecegim.. sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
bu sekilde dusuk kglu seyreden bir sutlucorek vardı oda dogurdu, Allah yardımcısı olsun ona da çok üzüldüm... sebebini bilen varmı?
baskada yok bildigim kadarıyla topikte?
oyyy maşallahh kuzucuga büyümüş de gelmek için gün sayarmış tatlım benim sağlıkla gelsin de ne zaman isterse gelsin artık bacım ben cok sıkıldım mesela artık şöle cıkarıp sevip koklayıp geri sokasım gelio hele dün gördükten sonra iice sabırsızlandım...tühh bak nasıl heveslenmiştim melike göstercek sonra da gelip bize anlatcak diye ama ii olmuş beklemesi demek doğumu tetikliyomuş aklımızda olsun :))cok sevindim ii gecmesine tatlım kafan epey rahatlamış epey soru sormuşsun bi de ebn öğrensem şu soru işini:))içimden soruları sayıklayarak giriyorum saf saf kızımı seyredip sap gibi cıkıyorum:))Allahtan sizler varsınız soramadıklarımı soruyosunuz ne güzel:)
Ay çok sevindim senin adına, kız çıkmış yola hadi hayırlısı, dayamış başını, başını yerim ben onun, sağlık haberlerini almak ne güzel ya.
Oyyyy mınık böcek onlarrrr bızde artık şafak sayıoruz kı senınkı cok az kaldıı kızın gelck senın okdr ıstıosunkı beyn gucuyle kızı dısarı alcan:)))) Ondn sonra her hafta gıtcm belkı bu gıttıgımde nst baglıck benı hatırlamıorum ne dedı catı matı hak getıre benm daha cok var ona cok meraklıyım dimiiinşallahh şöylee bırde rahat rahat saglıkla dogurup evızeme gelek daha ne ısterım
Kuzum ben sana dün diyecektim ama hevesini kırmak istemedim, Zekai Tahirde, Etlik Zübeyde Hanımda normal yapıyor, eğer bir önceki doğum sezeryan değilse, sezeryan isteğini sadece özele belrtebiliyorsun, bir de polinin gittiği Atatürk Eğitime git istersen, orası da pek iyidir. Ben GATAya gidiyorum orası da normal yaptırıyor.
hahaa hiç şaşırmadım tabi :)) ben de bizim doktor mu sallıyo acaba demiştim... neyse hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?