2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ya..bazen tuttu mu tutuyor damarları..sıkma sen canını..o gönlünü alır mı mutlaka

ışıl yazınca farkettim tektaşı özge mi almış..ben selen sandım..karıştırdımsa pardon kızlar..her kim aldıysa güle güle kullansın

selam kızlar..
dun dr. a gittim nst ye girdim hersey guzel cıktı, lakin bebisim 1930gr. suanda, 2 haftada 200gr almıs..dr kg cok az oldugunu ama diger konularda sıkıntı olmadıgını onun icinde 2 hafta bekleyip tekrar degerlendirmemiz gerektigini soyledi. plesantamda boosluklar vardı buyuk ıhtımalle plesantan tam besleyemiyor dedi.. yarın prenetal dr. Recep Has'arandevu aldım.. suanki dr.um eger 2 hafta sonrada az almıs yada almamıs olursa 36.5 hafta gibi bebisi sezeryanla alacak. cok üzülüyorum nolur dua edin...
karbonhidrata agırlık ver dedi simdi onu da deneyecegim.. sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

bu sekilde dusuk kglu seyreden bir sutlucorek vardı oda dogurdu, Allah yardımcısı olsun ona da çok üzüldüm... sebebini bilen varmı?
baskada yok bildigim kadarıyla topikte?

)
ben bu kuzuyu yerim yerimmmm:) maşallah merak ettiğim birşey oldu. yan yastığı gerçekten gerekli bişiymi gamzecim??

canım yan yatırmak gerekli birşey, bu yastıkta pratik birşey ama şart değil, karnını sırtını battaniye havlu veya küçük yastıkla desteklesende olur, dediğim gibi bu sadece pratik

yazık ama yaaaaa...
adam seni düşünüyo ne yapsın:)
Kendini düşünüoo bence ama hadi neysee pollycim
Süper valla herşeyin yolunda olmasına sevindim melikecim.Benim doktorum direk 38.haftada yapıcaz demişti çatı muayenesini,demek ki sebebi buymuş.Emlaya seninki de ok dediyse o zaman sorun yok.

Eeee dibine toplanır paketin bizimkiler tv de çok görüyoruz seyircisi de çok olurGüle güle kullansın eşin hediyesini kıymetini bilsn valla ne yollardan geldi o deseydin:)
O beni özlesinnnnnHiççç özlemicem onu akşama da yemek de yok ona cezaaaa

oyyy maşallahh kuzucuga büyümüş de gelmek için gün sayarmış tatlım benim sağlıkla gelsin de ne zaman isterse gelsin artık bacım ben cok sıkıldım mesela artık şöle cıkarıp sevip koklayıp geri sokasım gelio hele dün gördükten sonra iice sabırsızlandım...tühh bak nasıl heveslenmiştim melike göstercek sonra da gelip bize anlatcak diye ama ii olmuş beklemesi demek doğumu tetikliyomuş aklımızda olsun :))cok sevindim ii gecmesine tatlım kafan epey rahatlamış epey soru sormuşsun bi de ebn öğrensem şu soru işini:))içimden soruları sayıklayarak giriyorum saf saf kızımı seyredip sap gibi cıkıyorum:))Allahtan sizler varsınız soramadıklarımı soruyosunuz ne güzel:)

hahaa hiç şaşırmadım tabi :)) ben de bizim doktor mu sallıyo acaba demiştim... neyse hayırlısı artık...

günaydin kizlar,
ben cok rahatsizim bugün midem bulaniyo halsizim
ve tuvalete cok cikiyorum:-( acaba yedigim biseymi dokundu:-(

Bu topikte tuvalete az çıkıyorum diyene, bi daha test yaptır belki hamile değilsin derim, tuvalete çıkmayan mı var canım, bulantıları olan arkadaşlarda var bu haftalarda, önemli bir şey değildir bence, takma kafana, ama ayaklarını sıcak tur, idrar yollarını üşütme ondan olabilir belki.

maşallah bebişin gelişimi,herşeyi normalmiş :) vakitlice gelir inşallah tüm bebişler..37+1 de baktı çatıya benim dr..umarım tetikleme falan yapmaz.ama bakarken bebek baskı yapmıyo demişti...içimden benim bebiş 38+5lerde falan gelir diye geçiyo,benimkinin kafası büyükmüş biraz,3500gr.ı geçmese daha iyi olur dedi normal doğum açısından..hayırlısı inşallah

Ben de selen sandım canım, kim aldıysa güzel günlerde kullansın ,taksın parmağına alsın kuzusunu da kucağına eşiylee gesmleree gitsinn
Evet canım bazen anlaymıyorum bizimkini ne güzel kuaför planım falan vardı şimdi pijamalarım ve ben mükemmeliz
Yeni kalktım sayılır ama uykum geldi ben biraz kestireyim.

valla nazan öncel gibi olamıcama adım gibi eminim hatta ben kahtalı mıçı gibi bağırcam ona da eminim şimdiden:))

MELİKE cnm kız bebekler erken doğarmış 40 haftayı beklemz cnm merak etme sağlıkla gelsin inşallah yavru kartal....
İnşallah canımm :) çok bekletmesin bencede 38+3 çok güzel yada 38+1 olsun da 22.02.12 güzel tarih

Süper valla herşeyin yolunda olmasına sevindim melikecim.Benim doktorum direk 38.haftada yapıcaz demişti çatı muayenesini,demek ki sebebi buymuş.Emlaya seninki de ok dediyse o zaman sorun yok.

Evet canım o yüzden demiştir herhalde mantıklı bencede doğumu tetiklemesi çünkü bebeğin geleceği yeri uyarıyo sonuçta :26:

Ösleeem ne güzel şeyler yaşamışsın sen öle sevgili günü sevgili günü :)) artık seninki kıymetini bilsin hediyenin değeri 3se 5e çıktı valla

Kuzum ben sana dün diyecektim ama hevesini kırmak istemedim, Zekai Tahirde, Etlik Zübeyde Hanımda normal yapıyor, eğer bir önceki doğum sezeryan değilse, sezeryan isteğini sadece özele belrtebiliyorsun, bir de polinin gittiği Atatürk Eğitime git istersen, orası da pek iyidir. Ben GATAya gidiyorum orası da normal yaptırıyor.

Geçmiş olsun canım ama benim de oğlanın kilosu o civardaydı, doktor öyle karamsar konuşmadı, üzme canını, bebek için sola yatmak, muz, pekmez ve protein ağırlıklı beslenmek diye biliyorum.

Bende çoğunu unutuyodum artık bugün oturdum karşına aklıma gelene kadar bekledim sorular bi de acıyı sordum o vardı aylardır aklımda.. acı yemenin bebeğe bi etkisi olur mu diye.. yediklerimizin tadını alıyolar ya.. olmaz dedi.. hemen biberler çıksın ortaya acı bana çok iyi geliyo yaa.. bağırsakları bi tek o çalıştırıyo dedim doktor da güldü ye bişey olmaz dedi

Ay çok sevindim senin adına, kız çıkmış yola hadi hayırlısı, dayamış başını, başını yerim ben onun, sağlık haberlerini almak ne güzel ya.

Hem de nasıl nigolim yaa.. dün gelsin artık sıkıldım diyodum şimdi gördüm rahatladım 38de gelsin diyorum 1 hafta daha müsade benden

bende secret yöntemiyle doğururum diyodum ama doktor bekle bi hafta daha diyince secretım içimde kaldı haftaya gelmezse kendimi temizliğe vercem dedim :)) doktor da evet ağır iş yap biraz o zaman gelir dedi :)) haftaya ben halıları filan silmeye kalkarım artık

Atatürk hastanesi bana çokk uzak 1 saatten fazla arası nerdeyse. ama benim sorunlarım var kan sulandırıcı iğne falan kullanıyorum ama doktor 37. hafta çatı muayenesine göre karar vereceğiz dedi. off yaa çok moralim bozuldu. hem 33. haftadayım ve 1800 kilo oglum kocaman bişi ben nasıl doğurayım başkent hastanesinde 400 tl ama yer yok

hahaa hiç şaşırmadım tabi :)) ben de bizim doktor mu sallıyo acaba demiştim... neyse hayırlısı artık...

yok kıss bak doğruymuş adamların yapmadıkları kadar varmış yani ben haftaya yaptırıyım da durmasın artık gelsin minik prenses sen de bi dahaki kontrole ısrarla iste tabi gelsin artık diyosan.. hee yok böle iyiyiz diyosan dursun hiç elleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…